Canim iyi ki bana hatirlattin hemen bugun suyumu getirttim simdiden alkali iceyim dedim bir daha birakmam bu suyu:)amin amin canim benim ins gülsün yuzumuz tek dilegimiz bu hepimizinEvet canim bende cok uzun suredir saka iciyorum ph si 8.22..en yuksek o..hamileyken de hep onu ictim.insallah kavusuruz yeni bebeklerimize canim benim..bitsin artik acilar,bizimde yuzumuz gulsun yaa..bol bol et yiyelim ozaman :)
Ayyy canim insallah gelirler..bak simdi erkek istiyoruzya kesin kizlarimiz olur :) kizda istiyorum ama once kucuk prenslerimiz olsun insallahhhh aminCanim iyi ki bana hatirlattin hemen bugun suyumu getirttim simdiden alkali iceyim dedim bir daha birakmam bu suyu:)amin amin canim benim ins gülsün yuzumuz tek dilegimiz bu hepimizinevet cnm yiyelim gelsin ogluslar
Canim kiyamam uzulme lutfen,onumuzdeki ay tutar insallah..bak dogal yoldan hamile kalabiliyorsun onu dusunup rahatla ve stres yapma,istersen adetten sonra sogan kuru yap iceriyi temizler belki enfeksiyon varsa ondan da bebek olmazmis.insallah bebeklerimize kavusuruz canim.benim oglumda bana cok benziyordu uzunca bir sure aynaya bakmak istemedim cok icim yandiCanım ya emin ol hepimiz ayniyiz ama elden bişe gelmioo keşke gelse yapmazmiydik sen sakin çevre aldırış etme ben hiç kimseyi umursamiorumm onlar bilemez bizim ne yasadigmizii biz çok çetin sınavdan geçiyor zz bazan Rabbim affetsunn saçma sapan şeler gelio aklıma ama diorum ya sınav zorrr cokk zor inss bu son en son en acı sınav olurdaa birdaha yasamayizzz bak ben bu ayda adet oldumm yüzüm yerlerde bakalım inş hayırlı zaman en kisa zamandır da kavusrz bebeklerimüze bende senin gibi oğluma dayanamıyorum aynı bana benziyordu çok güzeldi bebeğim ben aynalar aa kstummm bakmıyorum hicc çünkü yüzüm aynı oğlum nasıl ciğeri m yanioo alev alev yüreğim yumruk yeri ii Allahım yardım etsin bırakmasinn bizi yoksa bende kafayı yemek üzereyimmm
Canim isin mantigi su:Evet canim demek ki oyle denk geldi dogru olabilir yumurtlama zamnina erkek denk gelmesi. ins yine denk gelir cnm hayirlisiyla hayirli uzun omurlu evlatlarimz olsun ins da yakisikli minik erkeklerimiz olur :)hayirlisi olsun cnm simdiden o testle denersn ins hemen tutar
Hehe aynen canim olabilir :) olsun minik prensesimzde olsun isterim bir kiz bir erkek super biseydir yaa cok sansli ikisine de sahip ciftler :) ins bizde oyle oluruz cocuklari cok seviyorum yaa sokakta bile gorunce hepsini seviyorum ama kendi bebegimi sevmeyi istiyorum artik yasim olmus 26Ayyy canim insallah gelirler..bak simdi erkek istiyoruzya kesin kizlarimiz olur :) kizda istiyorum ama once kucuk prenslerimiz olsun insallahhhh amin
Cok saol tatlim keske bir erkek bir kiz ikiz olsa oh piyango valla :)Canim isin mantigi su:
X kromozomlar kiz bebek, Y kromozomlar erkek bebek tasiyan spermler..x kromozomlari uzun sure yasiyor ve yavas ilerliyor rahimde,y spermleride hizli yuzuyor ve 24 saat sonra öluyorlar hizli olduklari icin..yumurtlama zamanina ne kadar yakin iliski olursa okadar yuksek sans var erkek olmasi icin..x spermleri 3 gune hatta bazilarinda 5 gune kadar yasiyor icerde ama y spermler sadece 1 gun yasiyor.yumurta catladiginda etrafinda x spermler varsa hemen dolluyorlar yumurtayi,ama yumurta catlamasina yakin iliski olursa y spermler hizli oldugu icin yumurtayi dolleme sansi yuzde 70 oluyor..
Erkek bebek isteyenlere fikir olsun
Aaa ne guzel yaa Allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin :)Kızlarselverrr hamileeeee
Vallahi en buyuk istegim o..keske ikiz olsa bir kiz bir erkek,tek seferde hallederiz super olurCok saol tatlim keske bir erkek bir kiz ikiz olsa oh piyango valla :)
Canim prensesimin olmasinida cok istiyorum ama ogluma doyamadim,icimde kaldiHehe aynen canim olabilir :) olsun minik prensesimzde olsun isterim bir kiz bir erkek super biseydir yaa cok sansli ikisine de sahip ciftler :) ins bizde oyle oluruz cocuklari cok seviyorum yaa sokakta bile gorunce hepsini seviyorum ama kendi bebegimi sevmeyi istiyorum artik yasim olmus 26
Canim benim cok sevindim inanki,rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin,gonlunun muradini versin insallah..bizlere de dua et,bana ayrica dua et lutfen dogal yoldan olsun benimkideKızlar merhaba 3 ay once bebegimi kaybettim 34, haftada rabbim bu ay yine nasio etti sizlere belki moral,olurum dedim rabbim sizlerede hayırlısıyla saglikli bisekilde en kisa zamanda aratmadan nasip etsin insallah
Canim eminol aklimdasiniz ben kiz bebek gunlerinde deneme yaptim hastaligim bittikten sonra 6,7,8, gunlerde birliktelik oldu ama sik oldu gunde 2 defa diyebikirim daha sonrasinda korundum rabbim nasio etri insallah sende en kisa zmanda burdan hamileyim haberlrini verirsin bide meryem suresi,yasin,ali imran okuyorum hergece sizlere de dua edicem insallah en kisa zamanda guzel haberler verirsin bizlereCanim benim cok sevindim inanki,rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin,gonlunun muradini versin insallah..bizlere de dua et,bana ayrica dua et lutfen dogal yoldan olsun benimkide
Akisinami biraktin yoksa gun asiri iliskiylemi oldu canim,anlat biraz :)
Evet canim sezeryanliydim 3 ay oldu suan gayet iyiyim ilerleyen zamanlarda ne olur bilmiyorum insallah hersey iyi gider en icten dileklerimle dua edicem emin ol bol bol dua et canim hacet namazi kil iliski oncesi cok dua,et seccadede kalkma gerekirse agla rabbim gozyaslarinin hatırına bile olsa mutlaka verecektir ve sonrasi,iliski olsun insallah en,kisa zamanda kalir bebeginin cennet kokusunu icine cekersinselverrr canim seninki sezaryenmiydi? Sezaryenli arkadaslara umut olursun.Masallah cok sevindim,insallah bizimkide olur kisa zamanda.
canim bu duayi yapsbilirsin 2 rekat namaz ve arkasindan okuyabilirisnBir tanidik hamileymis,kizi vardi simdide erkege benziyor demis doktor,icim buruldu,erkek bebege hamile birini duyunca kötu oluyorum istem disi..kiskanclik degil asla ama üzuluyorum yaa,anliyorsunuz degil mi..benimde can parcam oglum vardi,simdi yok
Canim cok sevindim vallahi insallah kizin olur o zaman :) kaybettigin kizmiydi bitanem,onun icin mi tekrar kiz istediniz?Canim eminol aklimdasiniz ben kiz bebek gunlerinde deneme yaptim hastaligim bittikten sonra 6,7,8, gunlerde birliktelik oldu ama sik oldu gunde 2 defa diyebikirim daha sonrasinda korundum rabbim nasio etri insallah sende en kisa zmanda burdan hamileyim haberlrini verirsin bide meryem suresi,yasin,ali imran okuyorum hergece sizlere de dua edicem insallah en kisa zamanda guzel haberler verirsin bizlere
Canim Allah razi olsun okuycam bu duayi insallahcanim bu duayi yapsbilirsin 2 rekat namaz ve arkasindan okuyabilirisn
Eki Görüntüle 1639271 Eki Görüntüle 1639271
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?