Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Aynn kullanmadım hiç bişe hatta bana tahlil yaptrma gerek yok bebeğin çok iyiydi dd ler ama ben yaptrdimm suyu normaldi Kakasini yapmamış strese gitmemiss Allahım in takdiri tabikide ama önlem alinabilirdii bilmiorum artikk sadece Rabbim istesin nn nasip etsinn o istese dıii yaşardı ama ellerinden geleni yapmadılar ve ben o doktoru gördüm sonra başka bişe için gitmiştim hastaneye aradılar bunu 3 aylık gebe kanaması varmış kulaklara duydum getrmeyin ne gerek var bişe olmaz kanamadann ddd

O Ann ddmki Allahh seni kahhar adıyla kahretsinnn okadini Allaha havale ettim mm tabikide bişeler sebeb olcaktii ama kadının ddkleti hala kulağMDA ambulansciyaa ne gerek var zahmet etmeyin dd belkide Allah bana bilerek gösterdi bilmiorumm

Biliomusunn oğlumda nn bahsetmeye bayiliyorumm ama herkes o sanki hiç oluşmamiss gibi davranioo okadar canım açiookii işte ne bilm en azından ben bahsediyimmm ben anltiyimm en çoksa bazan diorum gormesemiydim şimdi hep onu Arıca mm yüzü hafızam a ole kazinmiskii ya cokk hmguzeldii cokk güzeldi gerçekten ağzı burnu gözleri elleri tırnakları oğlum herseyimmm çok mu sevdim diorum bazan çokmu istedim de Rabbimin zorunamo gittti dikkat ederdim ben ona hani yedigme faln eşimde oleydii o cokk yıkıldı hiç konuşmuyo ama ben anlıyorum halinden offf ne yazdimm anlatasim hmgelmis ne çok yazdimm

Aynen katılıyorum bende kesinlikle vermem verememde onlar bebegime özel bir corabin bile mutlulugu var alirken ne sevincler yasadik rabbim yine kiz evlat nasio ederse kizima giydiricem kaldigim yerden ALLAH in izniyle yoluma devam edicem

Aynen katılıyorum bende kesinlikle vermem verememde onlar bebegime özel bir corabin bile mutlulugu var alirken ne sevincler yasadik rabbim yine kiz evlat nasio ederse kizima giydiricem kaldigim yerden ALLAH in izniyle yoluma devam edicem
Canım gözün aydinn banada dua et lütfen hayirlisila kazası belasiz kalıyim en guzeline ins

Evet canim igneyi ihmal etme..uzulme Allah en kisa zamanda nasip eder insallah..bende suan adet oluyorum,bugun basladi ikinci adetim..bitince korunmuycam artik,bakalim ne zaman tutturcam,insallah dogal yoldan gelir bebisim..
Ayy sevindim canim korunma herseyi veren rabbim nasio edecekse olacak elbet hep pozitif düşün insallah

Canim ilk bebegin degilse inan ikincisi de ayni oyle olack benim 2 oglum var 2,dogdugunda ayni abisi dedim 3,dogdu kizim oda cok benziyodu abilerine eminol yeni bebegin oldugunda anlayacaksin

Canim ilk bebegin degilse inan ikincisi de ayni oyle olack benim 2 oglum var 2,dogdugunda ayni abisi dedim 3,dogdu kizim oda cok benziyodu abilerine eminol yeni bebegin oldugunda anlayacaksin
Canım inss Eymen ime benzer hani ne bilim inş en çok onu istyormm ilk bebegimdi göz ağrımi oğlum cennet kuşum pamugumm

Bende görmüştüm bu rüyadan iste tabiri silmemistim sana gondereyim suan hamileyim Eki Görüntüle 1645747 Eki Görüntüle 1645747
Insallah canim anlami guzel hayra yordum zaten bende benimde resmen akiyodu sut bem beyazdi bebegimde emdikce buyuyordu resmen oturarak emmeye sonra ayakta emmeye basladi o hallerini gordum. Umarim bir daha ki yavrumu omrunun uzun olucaginada delaletir onu buyitecegime isarettir. Rabbim aratmadan hepimizi vakti gelince yavrularina kavusgursun

Oyle tabi Yuce Allah ol demisse olur. O zaman benixe bebegimxe korur insallab her zehin hayirlisk

8 yaşında oğlum var. Doktorda ilk kalbinin durduğunu öğrendiğimde yan odadaydı. Annesinin ağlamalarını, bağırmasını duydu. Yaşadığım acının yanında odadan çıktığımda oğlumun yüzünde ki korkuyu, acıyı gördüm. Kocaman korkmuş gözlerini saklamaya çalışıyordu.

Allahim sinirden cildirmak uzereyim,tamamen doktor hatasi
Beslenemedigini nasil anlayamadilar yaa,kilosu azmi ilerliyordu canim? Benim bebegimde gelisimi ondeydi son haftalarda biraz az almaya baslamisti ama hala iri bir bebekti,ben cok sordum doktorlara bakin en cok kilo almasi gereken zamanlarda az kilo aliyo biseymi var diye,her bebek 4 kilo dogacak die bir sart yokki demekki biraz daha az dogacak dedi..belki de benim oglumda strese girip kordonu doladi belli mi yani..su doktorlari ölduresim geliyor pislikler yaaaaaaaaaa

Insallah ikinci prensesin yoldadir annesi aminnnnn...ama olurya erkekse de Allahim ne olursa olsun bu dunyada omur ve boool bol saglik versin..bunu aci tecrubelerimizle ogrendik..insanin gonlunde bir aslan yatiyor iste,bende erkek sende kiz :)

benimde 8 yaşında oglum var ve herseye tanik oldu kardeşini kaybettiğini hastanede öğrendi benim cektigim acilari gordu duydu psikolojisi cok bozuldu. Basim agriyor desem panik oluyor
Simdi cok sukur duzeldi.

Insallah ikinci prensesin yoldadir annesi aminnnnn...ama olurya erkekse de Allahim ne olursa olsun bu dunyada omur ve boool bol saglik versin..bunu aci tecrubelerimizle ogrendik..insanin gonlunde bir aslan yatiyor iste,bende erkek sende kiz :)
Aynen canim nasip isi bunlar cok istemek lazim rabbim verecek insallah

aynı rüyayı iki kez bende gordum. ilkinde bebeğimi emzirdim biraz buyudu karanlıktan gelen bir ele teslim ettim..bebeğim 32 haftalıkken karnımda öldü.. aynı rüyayı geçenlerde yine gördüm. bebek emzirdim bebeğim sanki yine yaşamadı hayal meyal hatırlıyorum. zaten rüyayı gorur görmez dehşetle uyandım. sabah namaz vaktiymiş. namaz kıldım. yasin okudum allaha dua ettim..rabbim acısını göreceksem verme hayırlısıyla ver dedim..tekrar aynı acılara katlanmak cok zor ve bu ay adet oldum..gerçekten tuhaftı. allahım hepimize aratmadan sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…