Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Memnun kaldınmı peki. Acıbadem bana yakın Zaten. Senin dediğin tekniği mi kullanıcakmış.
Memnun kalıp kalmadığımı söylemek için henüz çok erken. Dedigim gibi ilk seansta sadece sorular sordu ve beni dinledi problemin derinliğini anlamak için. İkinci seansta başlayacak terapiye. O zaman yorum yapabilirim sanırım...

Fiyatı ne canım peki. Bide seans aralıkları nasıl. Nekadarda bir gidiceksin. Bende düşünüyorum da acaba diyorum tekrar hamile kalmayı düşündüğümde mi gitsem. Yada önceden mi gitsrm. Hamile kalsam psikologa ihtiyacım olcak gibi hissediyorum bilmiyorum bilmiyorm hiçbişey bilmiyorum

Seans başı 200 tl. Normalde beni her hafta çağırdı ama dedigim gibi benim haftaya başka bir işim olduğu için gidemeyecegim haftaya. Bence bebekten önce alınmalı destek. İyi bir hamilelik geçirmek için gerekli diye düşünüyorum. Ben tek başıma atlatamayacagim çünkü. Hala ağlama krizleri geçiriyorum. Hayatta hiçbir amacım hiç bir isteğim kalmadı. Oğlumla beraber ben de topraktayim sanki. Tek isteğim Rabbimin beni bir an önce oğluma kavusturmasi...

Yenibir evlada kavuşursun inşallah canım en kısa zamanda hayırlısıyla.

Kızlar dum gece kızımı hızlı nefes alıp veriyo diye hastaneye getirdik zaturre baslangici var dediler ve yatırdilar yeni doğan yogun bakıma ( çok kötüyüm elim ayağım hiç bi yerim tutmuyor ona yeni kavuştu Rabbim benden almasını kuzumu nefes alamıyorum sanki nolur dua edin sağlığına kavuşsun çok korkuyorum

Canım okurken bile elim titredi. Bişi olmayacak allahın izniyle inşallah. Dua ediyorum ben sana. Bizi haberdar et merakta bırakma. Sütünden ver iyi gelir anne sütü

Canım korkma birşey olmayacak Allah'ın izniyle. Dualarımız seninle. Umarım bebeginle sağlıklı bir şekilde evinize dönersiniz. Bizi haberdar et lütfen...

İnşallah iyileşip gelecek annesi dualarimiz sizinle

Canim benim hic korkma rabbim acil sifalar versin hepimiz senin icin guzel kizin icin dualar ediyoruz merak etme uc bes gune atlatir basit bisey derler cikartilar bile dua et bol bol...

Dualarımız sizinle canım inşallah sağlıklı bi şekilde çıkacaksınız hastaneden. İçini ferah tut.

Cnm bitanem.hiç bisey olmaz inşallah üzme allahım Rabbim yardımcın olsun allahım iyilestrsin sana baguslasin

Canim Allah yardimcin olsun. Dualarimiz senim ve bebeginle o biz melek annelerinin umudu hepimizim duasiyla iyi olucak sik sik git yanina yeni dogan yogun bakima her zaman almiyolar biliyorum ama doktor durumunu bilirse toleransli davranir emzir bebegini en kisa zamanda toparlanicak insallah. Yuce Mevla yar ve yardimciniz olsun

Allah esirgesin canim rabbim şafi ismi hurmetine sifa nasip etsin,insallah habersiz birakma bol bol oku yavrunu

Allah razı olsun hepinizden inş dediğiniz gibi olur canımdan can gidiyo
Tahmin edebiliyoruz canım neler hissettiğini. Ama güçlü olmalısın. Kötü düşünüp kötüyü çağırma. İyi olacak kızımız korkma annesi. Arkadaşların da dediği gibi senin sütüne ve senin güçlü durmana ihtiyacı var bebeğinin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…