- 16 Ekim 2015
- 1.721
- 2.312
- 133
- 42
Evet EMDR tekniğini kullanacak terapide. Zaten o tekniği kullanan çok az psikolog var Anadolu yakasında. Bakalım işe yarar inşallah...Memnun kaldınmı peki. Acıbadem bana yakın Zaten. Senin dediğin tekniği mi kullanıcakmış.
Memnun kalıp kalmadığımı söylemek için henüz çok erken. Dedigim gibi ilk seansta sadece sorular sordu ve beni dinledi problemin derinliğini anlamak için. İkinci seansta başlayacak terapiye. O zaman yorum yapabilirim sanırım...Memnun kaldınmı peki. Acıbadem bana yakın Zaten. Senin dediğin tekniği mi kullanıcakmış.
Fiyatı ne canım peki. Bide seans aralıkları nasıl. Nekadarda bir gidiceksin. Bende düşünüyorum da acaba diyorum tekrar hamile kalmayı düşündüğümde mi gitsem. Yada önceden mi gitsrm. Hamile kalsam psikologa ihtiyacım olcak gibi hissediyorum bilmiyorum bilmiyorm hiçbişey bilmiyorumMemnun kalıp kalmadığımı söylemek için henüz çok erken. Dedigim gibi ilk seansta sadece sorular sordu ve beni dinledi problemin derinliğini anlamak için. İkinci seansta başlayacak terapiye. O zaman yorum yapabilirim sanırım...
Seans başı 200 tl. Normalde beni her hafta çağırdı ama dedigim gibi benim haftaya başka bir işim olduğu için gidemeyecegim haftaya. Bence bebekten önce alınmalı destek. İyi bir hamilelik geçirmek için gerekli diye düşünüyorum. Ben tek başıma atlatamayacagim çünkü. Hala ağlama krizleri geçiriyorum. Hayatta hiçbir amacım hiç bir isteğim kalmadı. Oğlumla beraber ben de topraktayim sanki. Tek isteğim Rabbimin beni bir an önce oğluma kavusturmasi...Fiyatı ne canım peki. Bide seans aralıkları nasıl. Nekadarda bir gidiceksin. Bende düşünüyorum da acaba diyorum tekrar hamile kalmayı düşündüğümde mi gitsem. Yada önceden mi gitsrm. Hamile kalsam psikologa ihtiyacım olcak gibi hissediyorum bilmiyorum bilmiyorm hiçbişey bilmiyorum
Yenibir evlada kavuşursun inşallah canım en kısa zamanda hayırlısıyla.Seans başı 200 tl. Normalde beni her hafta çağırdı ama dedigim gibi benim haftaya başka bir işim olduğu için gidemeyecegim haftaya. Bence bebekten önce alınmalı destek. İyi bir hamilelik geçirmek için gerekli diye düşünüyorum. Ben tek başıma atlatamayacagim çünkü. Hala ağlama krizleri geçiriyorum. Hayatta hiçbir amacım hiç bir isteğim kalmadı. Oğlumla beraber ben de topraktayim sanki. Tek isteğim Rabbimin beni bir an önce oğluma kavusturmasi...
Canım okurken bile elim titredi. Bişi olmayacak allahın izniyle inşallah. Dua ediyorum ben sana. Bizi haberdar et merakta bırakma. Sütünden ver iyi gelir anne sütüKızlar dum gece kızımı hızlı nefes alıp veriyo diye hastaneye getirdik zaturre baslangici var dediler ve yatırdilar yeni doğan yogun bakıma( çok kötüyüm elim ayağım hiç bi yerim tutmuyor ona yeni kavuştu Rabbim benden almasını kuzumu nefes alamıyorum sanki nolur dua edin sağlığına kavuşsun çok korkuyorum
Canım korkma birşey olmayacak Allah'ın izniyle. Dualarımız seninle. Umarım bebeginle sağlıklı bir şekilde evinize dönersiniz. Bizi haberdar et lütfen...Kızlar dum gece kızımı hızlı nefes alıp veriyo diye hastaneye getirdik zaturre baslangici var dediler ve yatırdilar yeni doğan yogun bakıma( çok kötüyüm elim ayağım hiç bi yerim tutmuyor ona yeni kavuştu Rabbim benden almasını kuzumu nefes alamıyorum sanki nolur dua edin sağlığına kavuşsun çok korkuyorum
İnşallah iyileşip gelecek annesi dualarimiz sizinleKızlar dum gece kızımı hızlı nefes alıp veriyo diye hastaneye getirdik zaturre baslangici var dediler ve yatırdilar yeni doğan yogun bakıma( çok kötüyüm elim ayağım hiç bi yerim tutmuyor ona yeni kavuştu Rabbim benden almasını kuzumu nefes alamıyorum sanki nolur dua edin sağlığına kavuşsun çok korkuyorum
Allah razı olsun hepinizden inş dediğiniz gibi olurİnşallah iyileşip gelecek annesi dualarimiz sizinle
Korkma annesi, kötüyüde çağırma. Herşey çok güzel olacak. Dualarım seninle.Allah razı olsun hepinizden inş dediğiniz gibi olurcanımdan can gidiyo
Allah razı olsun hepinizden inş dediğiniz gibi olurcanımdan can gidiyo[/QUOTE iyi düşün annesi iyi düşün güçlü ol kızın gibi güçlü ol
Kızlar dum gece kızımı hızlı nefes alıp veriyo diye hastaneye getirdik zaturre baslangici var dediler ve yatırdilar yeni doğan yogun bakıma( çok kötüyüm elim ayağım hiç bi yerim tutmuyor ona yeni kavuştu Rabbim benden almasını kuzumu nefes alamıyorum sanki nolur dua edin sağlığına kavuşsun çok korkuyorum
Dualarımız sizinle canım inşallah sağlıklı bi şekilde çıkacaksınız hastaneden. İçini ferah tut.Kızlar dum gece kızımı hızlı nefes alıp veriyo diye hastaneye getirdik zaturre baslangici var dediler ve yatırdilar yeni doğan yogun bakıma( çok kötüyüm elim ayağım hiç bi yerim tutmuyor ona yeni kavuştu Rabbim benden almasını kuzumu nefes alamıyorum sanki nolur dua edin sağlığına kavuşsun çok korkuyorum
Cnm bitanem.hiç bisey olmaz inşallah üzme allahım Rabbim yardımcın olsun allahım iyilestrsin sana baguslasinKızlar dum gece kızımı hızlı nefes alıp veriyo diye hastaneye getirdik zaturre baslangici var dediler ve yatırdilar yeni doğan yogun bakıma( çok kötüyüm elim ayağım hiç bi yerim tutmuyor ona yeni kavuştu Rabbim benden almasını kuzumu nefes alamıyorum sanki nolur dua edin sağlığına kavuşsun çok korkuyorum
Canim Allah yardimcin olsun. Dualarimiz senim ve bebeginle o biz melek annelerinin umudu hepimizim duasiyla iyi olucak sik sik git yanina yeni dogan yogun bakima her zaman almiyolar biliyorum ama doktor durumunu bilirse toleransli davranir emzir bebegini en kisa zamanda toparlanicak insallah. Yuce Mevla yar ve yardimciniz olsunKızlar dum gece kızımı hızlı nefes alıp veriyo diye hastaneye getirdik zaturre baslangici var dediler ve yatırdilar yeni doğan yogun bakıma( çok kötüyüm elim ayağım hiç bi yerim tutmuyor ona yeni kavuştu Rabbim benden almasını kuzumu nefes alamıyorum sanki nolur dua edin sağlığına kavuşsun çok korkuyorum
Demesi kolay biliyorum ama ne olur saglam dur uzulmemeye calis sutun kacmasin. Bebegini sutune ihtiyaci var sen emzirdikce o guclenip bagisiklik kazanacakAllah razı olsun hepinizden inş dediğiniz gibi olurcanımdan can gidiyo
Allah esirgesin canim rabbim şafi ismi hurmetine sifa nasip etsin,insallah habersiz birakma bol bol oku yavrunuKızlar dum gece kızımı hızlı nefes alıp veriyo diye hastaneye getirdik zaturre baslangici var dediler ve yatırdilar yeni doğan yogun bakıma( çok kötüyüm elim ayağım hiç bi yerim tutmuyor ona yeni kavuştu Rabbim benden almasını kuzumu nefes alamıyorum sanki nolur dua edin sağlığına kavuşsun çok korkuyorum
Tahmin edebiliyoruz canım neler hissettiğini. Ama güçlü olmalısın. Kötü düşünüp kötüyü çağırma. İyi olacak kızımız korkma annesi. Arkadaşların da dediği gibi senin sütüne ve senin güçlü durmana ihtiyacı var bebeğinin...Allah razı olsun hepinizden inş dediğiniz gibi olurcanımdan can gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?