Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Canm inşallah hersey yolundadir dualarım seninle ve bebeğinle iyi düşün panik yapma allahın izniyle bisey olmucak muayeneden sonra da yaz
geldim cnm baktı ultrasyonla nts de bağladı sancıma baktı dedi bişeyin yok benden de bikere geldi leke bidaha gelmedi şimdilik bi sorun yok dikkat et dedi geldim..umarım bişey yokturdur...allahım yardımcım olsun dua edin lütfen

saol cnm geldim doktordan ama bi sorun yokmuş çok şükür yinede dikkat edecegim haklısın işyerine geldim ayagımın altında bi sehba var hiç kımıldamadan orurayım diyorum olsa görürdü heralde dr valla bilmiyorum allahım yardım etsin ne diyeyim

Rapor alsaydın keşke canım. Bişi olmaz inşallah stres yapma sen

cnm evde yatınce daha cok hareket ediyorum hem dr bişey demedi rapor al otur kımıldama gibi burda ayakalarımı uzatıp oruryorum işim rahat yani ayrı odam var ....evde olunca annemde olunca durmuyorum dolanıyorum ..iyi olur inşallah..allahım yar ve yardımcım olsun cümlemizin inşallah...

Amin cnm . Allah bi daha yaşatmasın aynı acıları bize

allahım bu nasıl bi yazı böyle. Hüngür hüngür ağladım . Ahh ahh ahhh.

Bu yaziyi kizimi kaybettigikten bir iki ay sonra okumus mahvolmustum hala okudugumda hungur hungur agliyorum sanki melegim benim icin yazmis allahim sabrimizin mukafatini versn insallah...
Öyle güzelanlatıyor ki meleklerimiz bize yazmış bunu

allahım bu nasıl bi yazı böyle. Hüngür hüngür ağladım . Ahh ahh ahhh.
Ben böyle bir evladı hak edecek kadar iyi biri değilim ki... Ben böyle bir evlada layık değilim ki... Rabbim bebeklerimizin şefaatinden bizleri mahrum etmesin... Rabbim meleklerimize yakışan anneler olarak alsın canımızı...

Cok geçmiş olsun canim insallah bisey olmaz korkma sakin bebegini strese sokma bolbol dua oku kendine rabbim bebgini saglikli vakti zamaninda dogmayi nasio etsin insallah dualarimiz seninle

Allah bilir canım kim iyi kim kötü. Hiçbirimiz mükemmel diiliz zaten. Hepimizin dünya kadar günahı var

Allah bilir canım kim iyi kim kötü. Hiçbirimiz mükemmel diiliz zaten. Hepimizin dünya kadar günahı var
Doğru diyorsun canım. Rabbim bilir elbette... Biz elimizden geleni yapmalıyız meleklerimize kavuşmak için. Onları bizsiz birakmamaliyiz...

Hayata tutunmaya çalışıyorum. Dışarı çıkıyoruz geziyorum gülüyorum ama hep bişiler eksik. Gülüşlerim hep yarım. Eskisi gibi gülemiyrm artık. Zaten artık kimse konuşmuyo bu konuyı. Konuşsalarda şununda başına gelmiş filanlarla avutuyolar. Normalleştirmeye çalışıyorlar. Ama olmuyo işte. Zamanla aZalır belki.çok düşünmemeye çalışıyorum artık. Spora yazılıcam. Belki iyi gelir işe başlamama da az kaldı

Aynı şeyleri ben de hissediyorum. Bugün psikoloğa gittim. Anlattım tüm hissettiklerimi. İkinci seansta başlayacak terapiye. İyi gelir inşallah. Herşeyin tam olmasını beklemek hata olur zaten. Biz ölene kadar bu duyguyla yaşayacağız. Bir parcamiz eksik çünkü... Hep eksik kalacağız bu yüzden...

Ne diyo psikolog. Bende işe başlayınca gitmeyi düşünüyorum. Nereye gittin bide

Tavsiyeediyorum.com'dan buldum kadını. Yaşadığım ve hissettiğim şeyi anlattım hepsine normal dedi. Travma sonrası Yas döneminin getirdiği duygularmis bunlar. Geçecek diyor. Max. 5 seansta çözeriz diyor. Bakalım, inşallah dediği gibi olur. Kadının Yeri acıbadem de. Esra Ünal Şengül ismi...

Memnun kaldınmı peki. Acıbadem bana yakın Zaten. Senin dediğin tekniği mi kullanıcakmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…