- 16 Ekim 2015
- 1.721
- 2.312
- 133
- 42
Evet yani yemek yedikten sonra o 2 saat içinde birşey yememeliydin. Ben de hamileligimde sürekli açlık tokluk kan şekeri olcturdugum için biliyorum bunları. O sebeple yüksek çıkması çok normal kan şekerinin. Ben tokluk kan şekerini vermeden önce o 2 saat içinde canım çok çekti diye 1-2 dilim karpuz yemistim o zaman bile 120 falan çıkmıştı (normalde benim tokluk kan şekerim açlıktan düşük çıkıyor (açlık 98 tokluk 89 çıkıyordu) insülin direnci olduğu için bu sonuç normal sayilmisti bende ) o nedenle sen de birseyler yediysen yüksek çıkması çok normal. Telaş ve stres yapma canım. Doktorun verdiği diyeti de uygularsan birşey olmaz Allah'ın izniyle. Dualarım hep sizinle... birbirimize dua ederek destek olalım kızlar...Yedim tabiki ama akşamda çok şey yemistim aslında bi kaç aydır çok yiyorum özellikle şekerli çok yedim
Tam olarak diyet değil canım. Tatlı ekmek pilav ve makarnayı kestim sadece. Açlık hissetmiyorum ama kilo da veremiyorum. Normalde çok kolay kilo veririm ben. Neden böyle oldu anlamadımDiyet yapıyormusun. Ben yaptım 4 kilo verdi . Bende 64 üm. Ama 60 la hamile kalmıştım. Toplam 5 kilo vermek istiyorum ben de. Ama diyete hiç uyamıyorım. Hep açım sanki
İyi gelmez mi canım ya ilaç gibi hemde çok şükür bu günüme ama unutmuyosun hep aklımda yine çok özlüyorum onu ama bu yaralarımi sarıyor allaha şükür. O stres doğup kucağıma alana kadar bende de vardıBilmiyorum canım ya. Benim hamileliğimde zaten kötü geçiyor düşün tehlikesi ile hep ilk 4 ay diken üstünde oluyordum. Şimdi doğup kucağıma sağsalim alana kadar stres çok korkuyorum o yüzden.bebeğin olduktan sonra daha iyisin ama dimi canım. Unutamazsın unutamayız hiç bi zaman ama iyi gelmiştir sana
Hamile kalmaktan korkmayın ben 5 ay sonra hamile kaldım çok şükür hiç bi sorun yaşamadan aldım kuzumu kucağıma.hic ağrı falan olmadı hatta bu doğumu memleketimde oldum doktorum çok iyiydi doğumdan sonra bana dedikleriyle şok oldum Rahimde yapisiklik varmış iki tane kist varmış ve hamile kalman bile mucize olmuş dedi. İlk ameliyatımi yapan çok kötü yapmış ve yapıştırma olduğu halde çok kalın simsiyah iz vardı.bu doktor aynı yerden kesi yapmış o izi kesip almış şimdi ip gibi varla yok arası bi çizgi var oda kayboluyo.allahim işini kötü yapanların eline düşürmesin kızımında neden öldugu belli degldi. Hakkımı hiç helal etmicem
Valla bana doğum yaptıran doktor 2 yıl demişti ben onu dinlemedim Ünv hastanesine muayene oldum üç ay yeterli dedi dikişlerin falan iyi sorun olmaz dedi ama ben 5 ay bekledim çok şükür sorun yaşamadimsezeryan doğumdan sonra 5 ay sonra hamile mi kaldın? ya ben de doğum yapalı 3 ayı geçti doktor 1 yıl diye çok sabırsızlanıyorum böyle duyunca mutlu oluyo insan
Valla bana doğum yaptıran doktor 2 yıl demişti ben onu dinlemedim Ünv hastanesine muayene oldum üç ay yeterli dedi dikişlerin falan iyi sorun olmaz dedi ama ben 5 ay bekledim çok şükür sorun yaşamadim
Ben bebeğimi kaybettikten sonra 5. Ayda denemeye başladık dr un izniyle 10. Ayda hamile kaldım. Aynı dr uma devam ediyorum çok memnunum. Zaten ekstra özenli yapmış ameliyatımı hemen Bebek düşünmek isteriz diye. Doğumdan sonra da dikişlerimle alakalı hiç bir sıkıntı yaşamadım. Ağrı sızı kızarıklık olmadı hiç. Şimdi de varla yok aradı ince bş çizgi var.Yeniden hamile kalanlara bi sorum var benim kızlar nasıl tekrar cesaret ettiniz. 4 ay oldu. İlk zamanlar 5 ay geçsin korunmayı bırakıcam diyordum ama o kadar çok korkuyorumki sanki 1 yıl geçse de korkum gitmeyecek gibi geliyor. Ya aynı şeyi yaşarsam diye aklım gidiyor
Ben 85 le hamile kaldim 96 ya cikmisim odemlerim gitti yine 85 le kaldim kilo da veremedim. Daha vermem lazim 70 olsam yeter diyorumBen de o kadar kilo verdim, 70'de takıldım kaldım. Olmuyor bir türlü veremiyorumBoyuma göre çok fazla değil aslında ama doğumdan sonra 6 kilo kalmış oluyor üstümde. Bir daha ki gebeliğimde kilo almayacağımı bilsem fazla değil aslında ama ya bir daha kilo alırsam... Doktorum da kilo vermemi söyledi, ne yapıcam bilemiyorum
Sen peki ne yapıyorsun vermek için? Diyet vs. yapıyor musun canım?Ben 85 le hamile kaldim 96 ya cikmisim odemlerim gitti yine 85 le kaldim kilo da veremedim. Daha vermem lazim 70 olsam yeter diyorum
Ev temizliği işde oradan oraya koşuyorum yemekte herseyi yiyorum ekmek yemiyorum haftada bi kere makarna yerim fazla bol bol su içiyorum. Terlemesen zayiflayamazsin derler ya ben su gibi terliyorum. Terlemek iyidir.:) diyet kelimesini sevmedim hic rejim diyet denince yapamiyor insan yaSen peki ne yapıyorsun vermek için? Diyet vs. yapıyor musun canım?
Ben 85 le hamile kaldim 96 ya cikmisim odemlerim gitti yine 85 le kaldim kilo da veremedim. Daha vermem lazim 70 olsam yeter diyorum
Boyum uzunca kisada değil. Ama 70 olsam yeter diyorum verebilsem iyi:)kilo vermeden hamile kalmamak gerek bn de 77 kilo ile hamile kaldım95 kadar çıktım hareketler falan çok zorluyor . tekrar kilolu hamile kalmak istemyorum. en fazla 70 olmalı diye düşünüyorum kend,im için.
Boyum uzunca kisada değil. Ama 70 olsam yeter diyorum verebilsem iyi:)
ah canım inşallah bende senin gibi bebeğimi kaybettiğim günde hamile kalabilirim benimki de 17 mayıs..çok sevindim iyi olmana maşallah allah sonuna kadar iyi gelmeyi nasip etsin kucağına sağlıklı almayı nasip etsinBen bebeğimi kaybettikten sonra 5. Ayda denemeye başladık dr un izniyle 10. Ayda hamile kaldım. Aynı dr uma devam ediyorum çok memnunum. Zaten ekstra özenli yapmış ameliyatımı hemen Bebek düşünmek isteriz diye. Doğumdan sonra da dikişlerimle alakalı hiç bir sıkıntı yaşamadım. Ağrı sızı kızarıklık olmadı hiç. Şimdi de varla yok aradı ince bş çizgi var.
Korkulayım oluyor evet ama 12. Haftadan sonra içime bi ferahlama geldi. Allah'a şükür rahat geçiyor hamileliğim. Zaten bunaldığım an bebeğimi de strese sokmamak için hemen dışarı atıyorum kendimi.
Kendinizi iyi hissettiğiniz an başlayın bence Bebek denemelerine inanın hiç bişey bundan daha iyi gelmedi bana. Bebeğimi kaybettiğimin yıldönümünde (29 ekim) eğer hamile olmasaydım o günler çok zor geçerdi benim için.
Arkadaşıma katılıyorum..Kızlar porsiyon küçültmekle ve ekmeği 4 dilim gün içinde en fazla yediğinizde otomatikman düşüyor kilolar ben bu yöntemle 7 kilo verdim ve börek pasta hamurişi kestim azalttım baya sadece haftada bir gün izin veriyorum kendime hamile kaldığımdan bile zayıfım şu an..Ev temizliği işde oradan oraya koşuyorum yemekte herseyi yiyorum ekmek yemiyorum haftada bi kere makarna yerim fazla bol bol su içiyorum. Terlemesen zayiflayamazsin derler ya ben su gibi terliyorum. Terlemek iyidir.:) diyet kelimesini sevmedim hic rejim diyet denince yapamiyor insan ya
merhaba şu anda mustafa baran a gidiyorum lokman hekımdekı doktorların hepsıne gıttım daha once erkek doktor dusunmuyorum ama mustafa gercekten cok merhametlı bır doktor odasına gırdıgımde aklımdakı soruları rahatlıkla soruyorum.... tarz olarak evet rahat bır doktor ....ama hastaya yaklasımı anlattıkları gercekten benı mutlu edıyor.kasvetlı bir doktor istemıyorum hamılegım aklımdan gecen bır suru soru olur.....neden kasıntı kadın dogumcular ıle hamılelık gıbı muhtesem bır hıssıyatı mahvedeyım...?gördüm onu da çok ovuyorlar. Ama hastanenin içinde ıslık çalarak geliyordu çok elektrik alamadım o doktor dan. Bayan doktor dersen oya baran var pozitif iyi bir
Benim bir doktorum da yok şuan. Aynı doktora gitmek istemiyorum. Hiç hatası olmasa da içim gitmiyor aynı doktora gitmeyi. Belkide doktorun bi hatası vardı çünkü bilemiyorum. Ama bende yeni bi doktor bulup kontrole gideceğim. Senin kaç haftalık oldu canım. Sağsalim kucağına al inşallahBen bebeğimi kaybettikten sonra 5. Ayda denemeye başladık dr un izniyle 10. Ayda hamile kaldım. Aynı dr uma devam ediyorum çok memnunum. Zaten ekstra özenli yapmış ameliyatımı hemen Bebek düşünmek isteriz diye. Doğumdan sonra da dikişlerimle alakalı hiç bir sıkıntı yaşamadım. Ağrı sızı kızarıklık olmadı hiç. Şimdi de varla yok aradı ince bş çizgi var.
Korkulayım oluyor evet ama 12. Haftadan sonra içime bi ferahlama geldi. Allah'a şükür rahat geçiyor hamileliğim. Zaten bunaldığım an bebeğimi de strese sokmamak için hemen dışarı atıyorum kendimi.
Kendinizi iyi hissettiğiniz an başlayın bence Bebek denemelerine inanın hiç bişey bundan daha iyi gelmedi bana. Bebeğimi kaybettiğimin yıldönümünde (29 ekim) eğer hamile olmasaydım o günler çok zor geçerdi benim için.
Bol su ic canim kacinci haftandasin ? Ciger gelistirici igne yaparlar belki korkma Yuce Allah istemexikten sonra hic bi sey olmaz. Ona sigin 36 yi atlatin mi cok etkilenmez bebek sen bol su icKızlar Dr geldim bu sefer acaip derecede idrar enfeksiyonu çıktı iltihap kurutucu yazdı Dr hatta taş kum geçiriyordu olabilirsiniz dedi erken doğumu tetikliyebilirmis off yaa cnm sıkıldı kızlar bebeğimi kucağıma alana kadar hayirlisindan gecsseydi allahım senn yardim et yarabbim şekerinde diyet edersem geçermiş kızlar öyle dedi bakalım hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?