Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Canım çok çok geçmiş olsun. Çok sevindim, yüreğime su serpildi valla. Senin her yazdığını Rabbim inşallah iyi haberdir diye yüreğim ağzımda okuyorum. Çok sevindirdin bizleri de. Rabbim bir daha düşürmesin...

Merak etme canım bir şey olmaz Allah'ın izniyle. Çok aşırı yüksek olmadığı sürece sorun olmuyor. Tatlılardan ve karbonhidratlı yiyeceklerden uzak dur olabildiğince. Bende de insülin direnci vardı, 9ay boyunca bunlardan hep uzak durdum. Bol bol da su iç. Meyvelerin de tatlı olanlarından az ye. Tatlı şeyleri canın çok çekiyorsa hemen azcık ye nefsini körleyecek kadar.

Bende dikkat etmiyorum pire gibiyim oradan oraya koşuyorum valla...:) Dikislerimi hic umursamadan birden agri oluyor çok yoruldugumda..bi anda cabuk iyilesebilsemm ya
Canım özellikle yağmurlu havalarda benim de sızlıyor dikiş yerlerim ama bu çok normal. Ben daha önce de başka ameliyatlar geçirdim, onlarda da oldu uzun zaman. (Yaklaşık 7yıl kadar sürdü :) ) o yüzden korkma, normal yani. Ama kendine de dikkat et. Ağır şeyler kaldırma özellikle...

B
Senin adina cok sevindim canim allah kucaginiza almayi nasip etsin insallah.
Bende eylülde kizimi dogum aninda kaybettim. Tekrar bebek istiorum. Merak ettim aceba sezeryanlami dogum yaptin ilk bebegini?
başın sağolsun canım. Sezeryan esnasında mı kaybettin normal doğumda mı. Allah hepimize tez vakitte sağlıklı ömürlü bebekler verir inşallah

Cnm bi suru diyet yazmış Dr valla arada kaciriyorum yemeklerden o diyete zor uycam gibi 188 tokluk açlık 104 çıkmış kızlar nsil sizce cokmu yüksek elim yüreğimde kızıma bisey olmasın diye ama çok acikiyorum ne yapcam bilmem 3 haftayı atlatsam allahın izniyle inşallah

Kilo alma. Dikkat et yediklerini.. Bende sadece ot yiycem galibaa. Hamur isi hic yok. Yemiycem yeniden hamile kaldigimda.

Canım dikkat et lütfen. Bu linkteki kimseye Allah bi daha aynı şeyleri yaşatmasn. Dayan 3 hafta bebeğini al kucağına sonra istediğin kadar yersin.

Ama hiç kilo almadim aslında bebeğinde iri. Bebek değilmiş normalmis kilosu öyle dedi. Anlamadım neden şeker çıktı ama acaip şekerli yedim ondan bence

Acıktığında karbonhidrat ve şekerli yiyecekler tüketme. Onun dışında her şey ye bence. Tokluk biraz yüksek çıkmış ama o anki yediklerine de bağlı. Mesela yemek yedikten 2 saat sonra diyorlar tokluk kan şekeri için. Yemek yedikten sonra sen o 2 saat içinde başka birşey yemiş miydin? O da çok önemli...

Kilo alma. Dikkat et yediklerini.. Bende sadece ot yiycem galibaa. Hamur isi hic yok. Yemiycem yeniden hamile kaldigimda.

Ben de o kadar kilo verdim, 70'de takıldım kaldım. Olmuyor bir türlü veremiyorum Boyuma göre çok fazla değil aslında ama doğumdan sonra 6 kilo kalmış oluyor üstümde. Bir daha ki gebeliğimde kilo almayacağımı bilsem fazla değil aslında ama ya bir daha kilo alırsam... Doktorum da kilo vermemi söyledi, ne yapıcam bilemiyorum

Diyet yapıyormusun. Ben yaptım 4 kilo verdi . Bende 64 üm. Ama 60 la hamile kalmıştım. Toplam 5 kilo vermek istiyorum ben de. Ama diyete hiç uyamıyorım. Hep açım sanki

Diyet yapıyormusun. Ben yaptım 4 kilo verdi . Bende 64 üm. Ama 60 la hamile kalmıştım. Toplam 5 kilo vermek istiyorum ben de. Ama diyete hiç uyamıyorım. Hep açım sanki
Yeniden hamile kalanlara bi sorum var benim kızlar nasıl tekrar cesaret ettiniz. 4 ay oldu. İlk zamanlar 5 ay geçsin korunmayı bırakıcam diyordum ama o kadar çok korkuyorumki sanki 1 yıl geçse de korkum gitmeyecek gibi geliyor. Ya aynı şeyi yaşarsam diye aklım gidiyor

Hamile kalmaktan korkmayın ben 5 ay sonra hamile kaldım çok şükür hiç bi sorun yaşamadan aldım kuzumu kucağıma.hic ağrı falan olmadı hatta bu doğumu memleketimde oldum doktorum çok iyiydi doğumdan sonra bana dedikleriyle şok oldum Rahimde yapisiklik varmış iki tane kist varmış ve hamile kalman bile mucize olmuş dedi. İlk ameliyatımi yapan çok kötü yapmış ve yapıştırma olduğu halde çok kalın simsiyah iz vardı.bu doktor aynı yerden kesi yapmış o izi kesip almış şimdi ip gibi varla yok arası bi çizgi var oda kayboluyo.allahim işini kötü yapanların eline düşürmesin kızımında neden öldugu belli degldi. Hakkımı hiç helal etmicem

Yedim tabiki ama akşamda çok şey yemistim aslında bi kaç aydır çok yiyorum özellikle şekerli çok yedim

Bilmiyorum canım ya. Benim hamileliğimde zaten kötü geçiyor düşün tehlikesi ile hep ilk 4 ay diken üstünde oluyordum. Şimdi doğup kucağıma sağsalim alana kadar stres çok korkuyorum o yüzden.bebeğin olduktan sonra daha iyisin ama dimi canım. Unutamazsın unutamayız hiç bi zaman ama iyi gelmiştir sana

Ama hiç kilo almadim aslında bebeğinde iri. Bebek değilmiş normalmis kilosu öyle dedi. Anlamadım neden şeker çıktı ama acaip şekerli yedim ondan bence
Yasadiklarimiz kolay degil ki canim cejilen cilelerin yasanilan stres uzuntu sonradan boyle seyler cikariyor miralini bozma esimin is arkadasinin 24. Hafrada cikti sekeri diyetle gayet saglikli bir hamilelik geciriyor. Senin daha az kalmis Allaha sigin o yardimcin olucaktir

Senin adina cok sevindim canim allah kucaginiza almayi nasip etsin insallah.
Bende eylülde kizimi dogum aninda kaybettim. Tekrar bebek istiorum. Merak ettim aceba sezeryanlami dogum yaptin ilk bebegini?
Sezerayanla dogum yaptim canim 3 ay sonra gebe kaldim doktor onayiyla tabi 4,bebegim olacak,insallah hayırlısıyla

Bisey olmaz insallah canim doktor kontrol altina almak icin bisey soyler elbette stres, yapma sakin icini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…