Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

evet çok mutlular ve mutlu olduklarını bilmek insanı acayip rahatlatıyor. okul ders ergenlik hiç bi dertleri yok

Rabbim sabirlar versin bize. Sefatcimiz olsunlar insallah kuzularimiz. Bende ozluyorum ole ozluyorum ki yasan bilir ya. Hergun dua ediyorum. Ruyam da gorim die rabbime

Basinsagolsun canim rabbim sabirlar versin bize. Etraftaki insanlar anlamiyor yasayan bilir. ALLAHIM BIRAN ONCE DOLDURSUN KUCAGIMIZI INSALLAH
Basinsagolsun canim rabbim sabirlar versin bize. Etraftaki insanlar anlamiyor yasayan bilir. ALLAHIM BIRAN ONCE DOLDURSUN KUCAGIMIZI INSALLAH

amin hepimizin inşallah

Ne güzel yazıyorsun böyle maşallah. Bende miniğim çok iyi diyorum içim diyo ama bi yandan da çok çok üzülüyorum

Rabbim sabirlar versin bize. Sefatcimiz olsunlar insallah kuzularimiz. Bende ozluyorum ole ozluyorum ki yasan bilir ya. Hergun dua ediyorum. Ruyam da gorim die rabbime

Ben oğlumu hiç iyi bir şekilde göremedim. Hep yine ölüyor kollarımda, yine kaybediyorum oğlumu. Rabbim inşallah bir gün güzel, mutlu bir şekilde görmemi nasip eder oğlumu. İnşallah bu çektiğimiz acıların mükafatı büyük olur. Yaşadığımız acı hiç kolay değil, hiiiç...

Ah canim benim.. oglun dunyadan cok daha mutlu bir yerde oncelikle bunu bil
Ve yasadigimiz aci bilincaltimizda bize boyle kabuslar gosteriyor.
Bak karninda yine minnoş tekmeleri hissettiginde Butun hepsini unutacaksin. Hatta sonra aaa beklemeden bi hamilelik daha yasayacaksin ..ay daha hazir degilim 2 cocuga nasil bakarim bile diyebilirsin:) boyle ornekleri hep goruyorum.. ve kız biz ne kadar sansliyiz bu aciyla bircok gunahtan temizlendik... 2016 bizim senemiz olacak insallah.. oglusun kardesini gonderecek melek annesine.....

İnşallah canım, inşallah her şey söylediğin gibi olur... İnşallah en hayırlı ve kısa zamanda bizim de kollarımız dolar bebeklerimizle...

Allahim saglikli sorunsuz bebekler ver hepimize.. 2 kiz bir oglan istiyorum:) lutfen ver... o pis tüp bebege muhtac etmeden ver.. istersen verirsin .... lutfen bizi guldur..

Pis tüp bebek diyorsanız zaten sakın yaptırmayın. Allah'tan korkun bunları söylerken. Ne biçim bir insansınız siz. sizin yetiştireceğiniz çocuk zaten faşist ruhlu olur.

Sürekli yeni birileri geliyo. Kimse gelmese keşke. Bu acı çok zor çok

Evet keşke kimse gelmese... Maalesef bu acıyı yaşayan ne ilk kişileriz ne de Son kişiler olacağız... Bu acıyla kavrulan nice anneler var bizler gibi... Oysa hamileyken hiç aklımıza bile gelmemişti bebeklerimizi böyle kaybedebilecegimiz. Şimdi ise evlatlarimizi sürekli kaybetme korkusu olacak içimizde...

Ben düşününce baZen bi ferahlık geliyo yeni bebek için bazende yok hayır doğuramam daha diyorum dehşete kapılıyorum yaşananları düşününce. Allahım içimize ferahlık ver inşallah. Sen istedikten sonra herşey olur.

Pis tüp bebek diyorsanız zaten sakın yaptırmayın. Allah'tan korkun bunları söylerken. Ne biçim bir insansınız siz. sizin yetiştireceğiniz çocuk zaten faşist ruhlu olur.

Arkadaşımız pis tüp bebek derkn tedaviden bahsediyor sanırım sıkıntılı bir tedavi olduğu için onu kastetti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…