Tabi ki cok mutlu.. meleklerin yaninda .dunyanin pisliginden hormonlu yiyeceklerinden pis havasindan hastaliklardan uzak yemyesil cennet bahcelerinde oynuyor
. Seni tabiki ozlemez... allahin yaninda cok mutlu o... ama bir kardesini gonderecek saba insallah... yeni bir bebegin heyecani seni sardiginda unutacaksin..... ben kaybettigim bebeklerimi ozlemiuorum hic. Cocuk sahibi olamadigima uzuluyorum. Biliyorum ki orada fıstık gibi hayatlari var..
Basinsagolsun canim rabbim sabirlar versin bize. Etraftaki insanlar anlamiyor yasayan bilir. ALLAHIM BIRAN ONCE DOLDURSUN KUCAGIMIZI INSALLAHbenim kuzum gideli de 33 gün oldu
Rabbim sabirlar versin bize. Sefatcimiz olsunlar insallah kuzularimiz. Bende ozluyorum ole ozluyorum ki yasan bilir ya. Hergun dua ediyorum. Ruyam da gorim die rabbimeOğlummm, ciğer parem, canımın canı, nefesim...
Bugün tam 3 ay oldu. Tam 3 ay oldu Rabbim seni benden alalı. Annen hala bıraktığın gibi... Sensiz doğan güne, sensiz gelen gecelere alışmaya çalışıyor. Çok özlüyorum Oğlum seni, çoook. İçime sığmıyor bu özlem, nefes alamıyorum, canım çok yanıyor. Bedenim ateşler içinde cayır cayır yanıyor. Bazen bir damla su değiyor bedenime, ama aklıma düşünce yine daha da harlı bir ateşte yanıyor bedenim. Bu yangın ne zaman dinecek Oğlum? Ne zaman yağmurlar yağacak üzerime, ne zaman güneş doğacak ömrüme? Seninle birlikte mevsimler de gitti, seninle birlikte hayallerim de gitti, seninle birlikte umutlarım da gitti... Gitmeseydin Oğlum, bırakmasaydın beni... Atmasaydın anneni ateşlere... Kalmasaydı hayallerimiz yarım, olmaz mıydı??
Basinsagolsun canim rabbim sabirlar versin bize. Etraftaki insanlar anlamiyor yasayan bilir. ALLAHIM BIRAN ONCE DOLDURSUN KUCAGIMIZI INSALLAH
Basinsagolsun canim rabbim sabirlar versin bize. Etraftaki insanlar anlamiyor yasayan bilir. ALLAHIM BIRAN ONCE DOLDURSUN KUCAGIMIZI INSALLAH
İnşallah olur cnm evet mucize allahım hediyesi inşallah hayirlisindan kucagimizda alirizMasallah... dogumdan 5 ay sonra hamile kalabilme mucizesinj yasadigin icin allah esirgesin... beb bu mucizeyi 15 aydir bekliyorum....
Başın sağolsun cnm. Sebebi belli mi.Benim kuzum gideli 26 gun oldu ;(
Ne güzel yazıyorsun böyle maşallah. Bende miniğim çok iyi diyorum içim diyo ama bi yandan da çok çok üzülüyorumböyle düşünmek annelik duygusundan kaynaklanıyor. ben de yavrum bu dünyadan gittikten sonra aynı şeyleri düşündm. onun gittiği anı hissettim içimi bi korku kapladı. onun cansız bedenine dokundum sıcacıktı ve öyle rahattı ki onu yıkayan hoca dedi ki yüzü gülüyordu dedi demek ki güzel bi yere gitmiş kızım. bu dünya güzel sence hep sıkıntı. Peygamberlerimizin de evlatları gitmiş hep bebekken demek Allah bizim evlatlarımızı çok sevdi dayanamadı bu dünyann sıkıntısını görmesinler diye erken aldı
Rabbim sabirlar versin bize. Sefatcimiz olsunlar insallah kuzularimiz. Bende ozluyorum ole ozluyorum ki yasan bilir ya. Hergun dua ediyorum. Ruyam da gorim die rabbime
Ah canim benim.. oglun dunyadan cok daha mutlu bir yerde oncelikle bunu bilBen oğlumu hiç iyi bir şekilde göremedim. Hep yine ölüyor kollarımda, yine kaybediyorum oğlumu. Rabbim inşallah bir gün güzel, mutlu bir şekilde görmemi nasip eder oğlumu. İnşallah bu çektiğimiz acıların mükafatı büyük olur. Yaşadığımız acı hiç kolay değil, hiiiç...
Senin de başn saolsun canm cok uzuldum cok yeni daha Allah sabirlar versin insbenim kuzum gideli de 33 gün oldu
Ah canim benim.. oglun dunyadan cok daha mutlu bir yerde oncelikle bunu bil
Ve yasadigimiz aci bilincaltimizda bize boyle kabuslar gosteriyor.
Bak karninda yine minnoş tekmeleri hissettiginde Butun hepsini unutacaksin. Hatta sonra aaa beklemeden bi hamilelik daha yasayacaksin ..ay daha hazir degilim 2 cocuga nasil bakarim bile diyebilirsin:) boyle ornekleri hep goruyorum.. ve kız biz ne kadar sansliyiz bu aciyla bircok gunahtan temizlendik... 2016 bizim senemiz olacak insallah.. oglusun kardesini gonderecek melek annesine.....
Allahim saglikli sorunsuz bebekler ver hepimize.. 2 kiz bir oglan istiyorum:) lutfen ver... o pis tüp bebege muhtac etmeden ver.. istersen verirsin .... lutfen bizi guldur..
benim oğlum gideli 31 gün olduBenim kuzum gideli 26 gun oldu ;(
benim oğlum gideli 31 gün oldu((
Sürekli yeni birileri geliyo. Kimse gelmese keşke. Bu acı çok zor çokSenin de başın sağolsun arkadaşım. Rabbim sabırlar versin. Sen nasıl kaybettin oğlunu? Ne kadarlıktı kuzun?
Sürekli yeni birileri geliyo. Kimse gelmese keşke. Bu acı çok zor çok
Ben düşününce baZen bi ferahlık geliyo yeni bebek için bazende yok hayır doğuramam daha diyorum dehşete kapılıyorum yaşananları düşününce. Allahım içimize ferahlık ver inşallah. Sen istedikten sonra herşey olur.Evet keşke kimse gelmese... Maalesef bu acıyı yaşayan ne ilk kişileriz ne de Son kişiler olacağız... Bu acıyla kavrulan nice anneler var bizler gibi... Oysa hamileyken hiç aklımıza bile gelmemişti bebeklerimizi böyle kaybedebilecegimiz. Şimdi ise evlatlarimizi sürekli kaybetme korkusu olacak içimizde...
Senin de başn saolsun canm cok uzuldum cok yeni daha Allah sabirlar versin ins
Pis tüp bebek diyorsanız zaten sakın yaptırmayın. Allah'tan korkun bunları söylerken. Ne biçim bir insansınız siz. sizin yetiştireceğiniz çocuk zaten faşist ruhlu olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?