Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Bu kişinin diğer mesajlarını okursanız tepkimin ve hassasiyetimin nedenini anlarsınız.

Kızlar işe döndüm bugün çok gerilmiştim şükür beklediğim gibi kötü geçmedi. Kimse sağolsun hiçbişi demedi bile. Atlattım bugünü

bence de gerilmenin bi anlamı yok. önemli olan neyin doğru olduğu ve senin doğru gördğün. normal yolla bebek sahibi olunamıyorsa tp bebek gayet normal bunun dinen bi sakıncası olduğunu düşünmyorum ben

Bu kişinin diğer mesajlarını okursanız tepkimin ve hassasiyetimin nedenini anlarsınız.

Evet kesinlikle arkadaşımız senin söylediğine göre büyük bir hata yapmış bu şekilde söyleyerek. Ama onun acısı şu an çok taze. İnsan ilk zamanlarda herşeye herkese karşı öfkeli oluyor bebeğini kaybettiği için. Belki onun da yaşadığı öyle bir şeydir ve bunu bizim gibi içinde tutmak yerine dışarı vurmuştur. İnan bu acı öyle bir şey ki mantıklı dusunemiyorsun asla yapman dediğin şeyleri bile yapıyorsun. Psikolojik olarak normal olamiyorsun. O nedenle arkadaşımızın bu söylemlerini acısına verelim derim.
Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hayırlı bir kul, evlat ve vadandas olur inşallah...

Melek anneleri dualariniza beni de ekler misiniz cok hastayim ve ne oldugu bilinemiyor iyilesemiyorum simdiden Allah razi olsun hepinizden dilerim en kisa zamanda bebislerle dolar kucaklariniz benim güzeller güzelim gideli 6 ay oldu ama acisi hic eksilmedi belki de beni cagiriyo yanina bilmiyorum ama esim ve ailem cok üzülüyo durumuma hakkimda hayirlisi olur insallah Rabbim kimseyi yataga düsürüp muhtac etmesin sagliginiza sükredin canlarim

Canım geçmiş olsun . Nasıl neyin olduğu anlaşılamadı ki ne şikayetin var. Hemencik geçer inşallah. Anlaşılamamışsa psikolojik olabilir.

merhabalar hanımlar....karışık duygular içindeyim.2014 aralık ayında kızımı kaybettim.sezeryan doğumdan sonra sadece 1 gün yaşıdı.doktorum 1 yıl korunun dedi.ama yaşım 31.ve ne zaman hamile kalacağımı bilmediğim için 6 ay sonra korunmayı bıraktık.dün yani cumartesi günü adet tarihimdi.o günü beklerken perşembe gecesi lekelenmem oldu.dedim galiba erken geliyor.cuma bi güzel hazırlıklı gittim işe.ama akşamına bi baktım hiç bişey yok.aklıma oğluma hamile kaldığımda aynı olayı yaşadığım geldi.ve dün sabah test yaptım.silik bi çizgi çıktı.bugün hiçbişey yapmadım.kan vermedim.ya hamilelik yoksa daha çok üzülürüm dedim.şimdilik gelen giden bişey yok.yarın kan vermeyi düşünüyorum.

Kızlar bende okadar kafam karisik ki hergun kabus kötü rüyalar anlamsz anlamiyorum acaba doğumda yine biseymi olacak yoksa banami olcak bilemedim Rabbim sağlık versin ben yaşamak istiyorum eşimi seviyorum evimi ben kizimla evimde yaşayıp evliliğinin tadını çıkarmak istiyorum çok bisey istemiyorum aslinda allahım ne olur yardım et bize

Canımmm hayırlı olsun . Silik çizgi çıktıysa hamilesin. Hamile olmasan çizgi çıkmaZki.

Hadı inşallah yarın guzel haberler verirsin bize

Hep seytan vesvese veriyor sana canım içini rahat tutmaya çalis allahın izniyle güzel olacak herşey

Canım benimm yaa inşallah hiçbir sorun çıkmaz sağlıcakla doğar yavrun sende eşinde kızında hepberaber nice yıllarınız olur. Sürekli düşündüğün için kabuslar görmen normal bilinçaltın yapıyor bunlaı anlam çıkarma onlardan. Ne kadarın kaldı senin. 35 temiydin

Rabbim aynı acıları yaşatmasın hiçbirimize inşallah.

Ayyy canım çok sevindim. Hadi inşallah. Büyük ihtimalle de erkek bence. Benim oğlum da öyle hemen belli etmişti kendini. Kız çocukları genelde adet tarihinden bir hafta sonra belli oluyor ama erkekler hemen belli oluyor. Yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz canım...

İçini ferah tut canım. Kaybetme korkusundan yaşıyorsun bunları. Rabbim bu defa hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Aklını ve içini ferah tut. İyi düsün iyi olsun...

Bi sene bekle diyorlar beklemek istemiyorum arkadaşlar ya napcam bilmiyorum annem bile bi sene bekle dedi. Nisan mayisda hamile kalmak istiyorum. Olmuyor geçmiyor haftaya da ise basluyorum.. Korkuyorum ise başlarken insanlar ne hakla konusacaklar ya

Canım vücudunu en iyi sen tanıyorsun. Eğer yaraların çabuk iyileşiyorsa, vücudun kendini çabuk toparlıyorsa bence 6 ay yeterli. Ben hatta Ocak ayında başlamayı düşünüyorum nasipse, Ocak'ta 4 ay olacak. Bazı doktorlar 3ay bile yeterli olduğunu söylüyor. Ama bu biraz da senin elinde. Kendine iyi bakmalısın. Protein ağırlıklı beslenip, meyveni, sebzeni ihmal etmemelisin ki vücudun vitamin depolayabilsin. Bebeğinin sağlıklı olması için bunlar şart...

Benim kilo vermem lazim veremedim zayif olmadan hamile kalmak istemiyorum kiloluk çok risk aliyor yaralarim.iyileşiyor vücudum toparlandi da işde zayiflamam gerekiyor

canım geçen cuma işe başladım. bende de aynı korkularvardı şükür kimse bişi demedi. ama şuan ortaya yok şu hamile yok bu doğurdu lafları geçiyor ona bile katlanamıyorum. bebek hamile doğum lafı duymak istemiyorum.kulaklığımı takıp çalışcam yapıcak bişi yok.ben de beklemek istemiyorum. 1 yıl fazla çünkü bir de ne zaman hamile kalacağımız belli değil. ben 6 aydan sonra doktora gidip konuşacağım.zaten başa dönmek beni çok üzüyor. sil baştan hamile kalmaya çalış düşük tehlikelerini atlat vs vs. sıkıntılar koskoca 9 ay. ALLAHIM yardım etsin inşallah.

Benim kilo vermem lazim veremedim zayif olmadan hamile kalmak istemiyorum kiloluk çok risk aliyor yaralarim.iyileşiyor vücudum toparlandi da işde zayiflamam gerekiyor
ah canım kiloda risk oluyo diyorsun da. kilolu değildikte ne oldu. öyle düşün. ALLAH nasip ederse hiçbi sorun olmaz. kiloyu çok dert etme. bende diyet yapıyorum ama kilo umrumda değil de bilmeyenler aa hayırlı olsun hamilemisiniz diyorlar. artık bunu duymaktan çok üzüldüğüm için yapıyorum diyet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…