Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Ayy ben deli oluyorum böle insanlara.. Hamilemisin. AA çocuğunu mu kaybettin vs vs klişe laflari hic duymak istemiyorum. Öyle soranlara dilleri koparasim geliyor benim ya. İşde ise baslinca bu laflari duysam ne yapcam bilmem Tansiyon riski kilodan oluşuyor yürüyüş yapsam nefes bile alamiyorum çok yoruluyorum tikaniyorum birden kocam bile zayifla artik diyor hamurisi çok yapardim artik yapmak istemiyorum. Haftaya da isbasi tam zamanında basluucam erken basliycaktim daha varken ama baslamadim. Bu günleri çok ariycam ise başlayınca :)

bencede hamilesin.inşallahh sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi.Allahım bizlerede göstersin...

Canım çok çok geçmiş olsun. Öyle kötü şeyler düşünme. Büyük ihtimalle psikolojik olabilir rahatsızlığın. Psikolojik destek aldın mı hiç? Almadıysan tavsiye ederim. Ben yaklaşık bir aydır destek alıyorum. Şu an çok şükür Rabbime çok daha iyiyim. Nefes darlığı, kalp sıkışmalarım azaldı epey. Rabbim şifasını verir inşallah hastalığının...

.
Evet cnm inşallah 35 bitecek az kaldı 37 dolunca 37 ,,3 gibi alçak insallah

Kızlar. Maalesef bugün başka bi marka test aldım akşamüstü yaptım ve hiç bişey çıkmadı.sanırım kimyasal gebelikti.ama hala adet yok.oğlumda aynı şeyi yaşamıştım.gecen hafta perşembe gecesi lekelenmem oldu.ama söylemesi ayıp sadece peçeteye.ben ondan çok ümitliydim demek olmadı yine.şimdide korkuyorum neden adetim gecikti acaba.peki adetim geciktiyse o lekelenme neydi

Cnm bazen döllenme geç olduğu için testte çıkmıyor. Kan testi yaptırsana en sağlamı o canım. Allah en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah

Haklısın canım ne diyeyim 37 iyidir evet. Sana su gibi aksın zaman. Bişilerle oyalansana canım seni yormayacak bişilerle meşgul olsan kafan dağılır. Söylemesi kolay tabi ama uygulaması zor. O kadar candan diliyorumki cnm sağ salim kavuş yavruna. Eskiden bilemezmişim bu cümlenin anlamını. Allah sağlıkla doğmasını nasip etsin cümlesini şimdi çok iyi anlıyorum

Kaybetme korkusu ne kotu bisey allahım kimseye yaşatmasını

Maalesef burdaki annelerin hepsi her gebeliginde bu duyguyu yaşayacak. Ben daha hamile değilken bile ya kaybedersem diye bebek yapmaya korkuyorum. Rabbim aynı acıyı hiç birimize tekrar yasatmasin. Sağlıcakla sen de bebeğini kucağına alırsın inşallah canım. Dualarım seninle...

Her markanın duyarlılığı farklı oluyor. Senin adetin yeni geçtiği için hemen öğrenmek istiyorsan erken tespit eden testler var onlardan kullanmalisin ama bence de kan testi yaptır için rahatlasın. Hayırlı sonuçlanacaksa eğer inşallah hamilesindir canım. Rabbim tez zaman da bizlere de nasip etsin sağlıklı, hayırlı, uzun ömürlü bebekler :)

ben düşündükçe bile kalbim sıkışıyor. yeni bebeğe hiç cesaret edemeyecekmişim gibi hissediyorm. halbuki ilk zamanlar hemen 4 ay geçsin yapıcam diyordum şimdi ise büyük bir korku .

işyerine gitmekten hoşlanmadım hiç. insanlar çok kötü geliyo şuan gözüme. sağolsun kimse bişi demedi ama böyle gülüp şakalaşmaları canımı yakıyor. yani kimsenin umrunda değil bu durum. yok o hamile yok şu şöyle doğurdular. hepsi canımı acıtıyor ve bu acıda maalesef yalnızız hepimiz. acıyan gözler var üzerimde. öff öff öfff

ben düşündükçe bile kalbim sıkışıyor. yeni bebeğe hiç cesaret edemeyecekmişim gibi hissediyorm. halbuki ilk zamanlar hemen 4 ay geçsin yapıcam diyordum şimdi ise büyük bir korku .

Canım bence sen de destek al. Bu hafta daha bir hissediyorum terapinin iyi geldiğini. Gerçekten bu teknik işe yarıyor gibi. İlk 3 seansta birşey anlamadım ama 4.seans bana çok iyi geldi. Sanki yaşadığım şeyleri yaşayan ben degilmisim gibi hissediyorum ve oğlumun resmine baktığımda sadece sevgi hissediyorum artık. Resmini gördüğümde uzulmuyorum artık. Bu bile benim için büyük bir gelişme. Aglamalarim da epey bir azaldı... Uzun ağlama krizlerim geçti artık çok şükür. Bu korkudan da kurtulursam inşallah herşey daha güzel olacak...

ben de eskisi gibi değilim. zaman alıştırıyo sanırım bazı şeylere.terapi muhakkak ki iyi gelmiştir. sanki gidip tekrar doktorla yüzleşmeye cesaretim yok. yine ağlamalar filan. belkide dışarı vurup kurtulmak lazım.kafamı toplayıp hiçbişeye konsantre olamıyorum ki. senin yeniden hamileliğe cesaretin var mı.korkuların azaldı mı.

Al bendende o kadar aciyan gozler..
Yanimda bebekleri iclerine sokarcasina sevmeler yeni dogum yapan akrabalar,bebek mevlutleri insanlarin gulmesi eglenmesi kahkaha atmasi,ve en onemliside bunlari ailenin yapmasi!!!

Al bendende o kadar aciyan gozler..
Yanimda bebekleri iclerine sokarcasina sevmeler yeni dogum yapan akrabalar,bebek mevlutleri insanlarin gulmesi eglenmesi kahkaha atmasi,ve en onemliside bunlari ailenin yapmasi!!!

Öyle ama hayat devam ediyor bir şekilde. Onlar bizim yaşadığımız acıyı tahmin bile edemezler ki. Eşin bile seni anlayamaz. Çünkü bebeklerimizi hisseden, onlarla anıları olan sadece bizlerdik. Senin yaşadıklarını sadece senin gibi bu acıyı yaşayanlar yani bizler anlayabilir. Başkalarından bunu anlamalarını beklemek zaten hata olur. Benim çevremdekiler de aynı. Herkes hayatına devam ediyor. Ben topluluklara olabildiğince girmemeye çalışıyorum. Özellikle bebekli ortamlara girmiyorum. Acıyan gözlerin karşısında dimdik ayakta duruyorum. İçimin yandığını o kişilere göstermiyorum özellikle. Sanırım artık alıştım. 2 aydır çalışıyorum çünkü ben. Raporumun bitmesini beklemedim. Hatta 29una kadar daha devam ediyor raporum. Belki de o yüzden iş yerinde sizin kadar etkilenmiyorum. Kimseyi gözümün görmediği zamanda başladım işe. Daha 40ım bile çıkmamıştı... Ama iyi ki de başlamışım, terapi gibi geliyor işte olmak. Aklım dağılıyor.

dimdik ayakta duruyorsun millette sanıyorki aa bu kız iyi. yaşamayan anlayamaz dediğin gibi. kimse de yaşamasın zaten.ben dik durmak istemiyorum. dik durup evde yanlız başıma ağlamak istemiyorum. herkes acıma saygı duysun ona göre davransın istiyorum. ben olsam dikkat ederdim diyorum ama belkide bilmediğimden etmezdim. kimbilir yaşam boyunca farkında olmadan kimleri kırdık üzdük. bizim şimdi hamilelere yenidoğanlara üzgün baktığımız gibi belkide biz hamileyken başkaları bize öyle bakıyordu.bilemiyoruz işte. ah ah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…