• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

amin. sagol canim basagrim gecti allaha sükür.. simdide dudagim ucukladi ama bunada sükür diger hamileler duyunca ben cok iyim.

maşallah canım ikinize de. ben de kızın mezarını görünce dudağımda uçuk, yüzümde sivilce çıktı ki ben de normalde ikisi de hiç çıkmaz. anla yani:50:

bende bakınıyordum öyle topiklere..hallettinmi işlerini

hallettim canım hallettim. borçları ödedim, gezdim, yemek yedim, alışveriş yaptım geldim. in_aycım seni arkadaş olarak ekleyemiyorum ya canım. sayfada mı problem var ne? dur az daha deneyeyim. sen neler yaptın?

hallettim canım hallettim. borçları ödedim, gezdim, yemek yedim, alışveriş yaptım geldim. in_aycım seni arkadaş olarak ekleyemiyorum ya canım. sayfada mı problem var ne? dur az daha deneyeyim. sen neler yaptın?

bende az önce geldim işten. annemdeyim kızım buradaydı okuldan anane alıyo..haftasonu geldi mutluyum o yüzden

bende az önce geldim işten. annemdeyim kızım buradaydı okuldan anane alıyo..haftasonu geldi mutluyum o yüzden

ohhhh, dinlen iyice. şımart kızını da biraz. hakediyolar çünkü. ekleyebildim seni bu arada canım:)

mesaj 2 kez olmus nedense:))) çokta bi iş yapmadım ama nedense çok yorgunum tembelliğim üstümde

bursadaki arkadaşın naptı doktor işini...iyimi bebeği

kendi doktoru başka bir dr önermiş ona gidiyorlar. bebiş iyi. kendisi de kımıldamadan yatıyor. bi tuvalete bi de banyoya kalkıyormuş. 28. haftasında galiba. 30. haftadan sonra risk artıyormuş ya. tetikte bekliyor gariplerim:(

Hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah....herşeye ağlar oldum yaaaa turkcellin reklamına ağladım şimdi üffff.....bi arkadaşım vardı uzun zamandır görmedim ilk bebeğini 9 aylık sezeryanla ölü doğum yaptı onu hatırladım bugün 2 çocuğu var şimdi :))

Hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah....herşeye ağlar oldum yaaaa turkcellin reklamına ağladım şimdi üffff.....bi arkadaşım vardı uzun zamandır görmedim ilk bebeğini 9 aylık sezeryanla ölü doğum yaptı onu hatırladım bugün 2 çocuğu var şimdi :))

amin canım. ne güzel darısı başımıza inşallah. ben de yanımda annem olsun.. diye bi reklem var ya ona uyuz oluyorum. annem ve bebeğimle hayal ediyorum kendimi:(
görüşürüz canım..

amin canım. ne güzel darısı başımıza inşallah. ben de yanımda annem olsun.. diye bi reklem var ya ona uyuz oluyorum. annem ve bebeğimle hayal ediyorum kendimi:(
görüşürüz canım..

inş cnm anne olmanın hiissinide yaşarız bizim hiç bebeklerimiz olmadığı için nası birşey bilemiyoruz malasef:(

Back
X