haklisin canim. zaten hep yatiyorum.. hic is yapmiyorum... ablam geliyor yemek yapiyor... cok zor yatmak... ama bebisimiz icin mecburuz...
neden olmuş kanama bişe dedimi doktor yada risk var mı? Allah korusun...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklisin canim. zaten hep yatiyorum.. hic is yapmiyorum... ablam geliyor yemek yapiyor... cok zor yatmak... ama bebisimiz icin mecburuz...
kızlaaaar merhaba ben geldiiim.
in_ayla ben yokken dilsadonder le calakan sayfayı boş bırakmamışlar saolsunlar
inaay napıyorsun, nasılsın? kardeşinle iyi gezdin mi? geçmişi okudum. senin hastalık da bi enterasanmış bir var, bir yok. olmazsa başka bir dr. da görün diyeceğim de sırada kızın var galiba. benim tatil soğuk dışında güzeldi, bol bol gezdim, çok yoruldum ama değdi. resmen kafa dağıttım. bomba gibiyim şu an.
aysemm, kuzuum, çok geçmiş olsun. bununla kalsın inşallah canım. korkularımız devam edecek biliyorsun canım ama sağsalim bebişi kucağına alınca bunu da unutursun allahımın izniyle. allahım yardımcın olsun canım
24kasim sen ne yaptın tatlım? yerleşebildin mi? sen de benim gibi bebiş konusunda gel gitlere devam ediyorsun demekki. ben de senin gibi oluruna bırakacağım. benim süreyi uzattılar. önceden yazmıştım belki okumuşsundur. 4 ay daha bekleyeceğim. sonrasında korunmayacağım ama gebe kalmak için de çabalamayacağım. allahım bilir zamanını..
dilsadcım psikologdan randevu almakla çok iyi yapmışsın canım. neticede hepimizden daha ağır ve üzücü geçirmişsin bu süreci! farklı bir şeylerle uğraşıp kafa dağıtmayı falan denesen belki iyi gelir. yapabileceğim bir şey olursa (özelden vs) elimden geleni yaparım canım. buralardayız nasıl olsa!
calakan sen nasılsın peki? ben de sürekli bebeklerle ilgili rüyalar görüyorum canım. ama pozitif düşünüp geleceğe bakacağız ki zaman bize bebişlerimizi getirsin..
kusura bakmayın kızlar çok uzun oldu ama ayrı ayrı alıntı yapmayı bilmiyorum.
hepiniz kendinize çoook iyi bakın![]()
calakan sen nasılsın peki? ben de sürekli bebeklerle ilgili rüyalar görüyorum canım. ama pozitif düşünüp geleceğe bakacağız ki zaman bize bebişlerimizi getirsin..
kusura bakmayın kızlar çok uzun oldu ama ayrı ayrı alıntı yapmayı bilmiyorum.
hepiniz kendinize çoook iyi bakın![]()
sagol canim.. rabbim ne derse o olur... o kadar acizizki bunu tekrar anladim... karnimizda ama rabbim izin vermezse koruyamayiz bile....ee sen nasilsin canim.. sen neler yaptin...
dün akşam kızımın otopsi sonuçlarını aldım.hiçbir şey bulunamadı. hatta ilk 3 ay "bu çocuk bedensel engelli olur, aldır" dedikleri çocuk sapasağlam çıktııı
dünden beri ağlıyorum. ben kıyamadım kızıma ama o gittiiiii
keşke hiç gelmeseydik geri...oradayken hiç yaşamamış gibiydim bunları. geldim yine başladı!
dün akşam kızımın otopsi sonuçlarını aldım.hiçbir şey bulunamadı. hatta ilk 3 ay "bu çocuk bedensel engelli olur, aldır" dedikleri çocuk sapasağlam çıktııı
keşke hiç gelmeseydik geri...oradayken hiç yaşamamış gibiydim bunları. geldim yine başladı!
canım kıyamam ya deme öyle Allahın takdiri bu biz hiçbirimiz bişey yapamayız hangimiz isterdik ki Allah korusun özürlü olsa bile yine kıyarmısın ölmesine otopside sonuç iyi çıkmasaydı sanki bundan daha mı az üzülecektin. sen Allahın takdiri deyip saglıklısını iste o zaman için rahatlar biraz hayatım. hem bişe çıkmaması ikinci umudunu daha da pekiştirmezmi canım bişey çıksaydı Allah korusun sen yine hamile olduğunda acaba o lanet hastalık bu bebeğimdede çıkarmı die düşünüp durucaktın. benimde kan tahlili sonuçlarım çıkmış yarın gidip öğrenicem pıhtılaşma varmı yokmu die inşallah olmaz içim içimi yiyor ya kötü çıkarsa bi yıkım daha olur benim için ikinciye hiçççççç umudum olmaz. böyle düşün bide :<
inşallah senin sonuçlarında iyi çıkar canım
canim benim düsünme ne olur bunlari.. gecmisi degistiremeyiz..her serde bir hayir vardir. bunu biz bilemeyiz... yasasaydi ölmeseydi diyoruz acimizi tazelemekten baska ne yapiyoruz... otobsi temiz cikmis korkunun azalmasi gerek tekrar bebek icin.. arkadaslar kendinizi toparlamaya bakin tekrar hamile kalmadan önce...hamile oluncada unutmuyor insan... rabbim hepimizin yardimcisi olsun.. kucagimiz dolana kadar acimiz korkumuz bitmez...gerci acimiz hic bitmez ama hafifler...
haklısın canım herşeyden önce kendimizi toparlamamaız lazım. doktorumla görüştüm bugün yarın bakalım eğer pıhtılaşma yoksa hemen hamile kalabilirsin dedi ama benim aklım karma karışık dediğin gibi önce kafa toplamak lazım ama onuda nasıl yapıcam bilemiyorum her geçen gün öncekinden daha kötü oluyorum.
anliyorum seni canim..zaman zaman olur canim aglamalar.. tutma kendini istedigin kadar agla. ben kizimin resmi, giydigi tulumuyla yatiyordum ..ama zamanda gelecek hep birlikte gülecegiz insallah..
ya dün yazdım, çok iyiydim normalde. ama bir de dr. çok olumsuz konuştu. geçirdiğim rahatsızlıktan dolayı. "keşke bebek bari sapasağlam doğsaymış, senin süreni uzatabiliriz çünkü durumun tehlikeli, ilk gebelik için çoook büyük talihsizlik, bir de sezaryan olmuş tüh tüh" vs.vs.. dr. bile acıdı halime yani! hadi bebek gitti de bu illet bari bulmasaydı beni. resmen duyunca dr.lar irkiliyor. herhalde çocuğum olsaydı bir daha çocuk yapma diyeceklerdi bana. ama çocuk olmadığı için yapma diyemiyorlar sanırım![]()
ya dün yazdım, çok iyiydim normalde. ama bir de dr. çok olumsuz konuştu. geçirdiğim rahatsızlıktan dolayı. "keşke bebek bari sapasağlam doğsaymış, senin süreni uzatabiliriz çünkü durumun tehlikeli, ilk gebelik için çoook büyük talihsizlik, bir de sezaryan olmuş tüh tüh" vs.vs.. dr. bile acıdı halime yani! hadi bebek gitti de bu illet bari bulmasaydı beni. resmen duyunca dr.lar irkiliyor. herhalde çocuğum olsaydı bir daha çocuk yapma diyeceklerdi bana. ama çocuk olmadığı için yapma diyemiyorlar sanırım![]()
bu ara previalıların sayfasını okuyorum. acaba tekrar aynı şeyleri sonraki gebeliğinde de yaşayan var mı diye. yaşayan da var yaşamayan da ama hepsi 24-26cı haftaya kadar bunalım takılıyorlar. ayrıntılı ultrasonda görünce rahatlıyorlar. hayırlısı artık..Düşünme bunları Allah çok büyük ol deyip olduramadığı şey varmı bakma doktorlara seni riske atmak istemezler tabi ama aynı şey tekrarlayacak diye birşey yok benim ikincide previa yoktu mesela.....herşey olur iyileşmene bak kendine iyi bak herşey olur....
canım Allahın dediği olur sen ilk önce onu bi düşün anla gerçekten Rabbim olmazları oldurur. eğer sen bir gün bebeğini alıcaksan kucağına bu yerdede olsa göktede olsa alırsın hiçbir hastalık engel olamaz. ya sen demiyormuydun iyi düşünün iyi düşünün die aaaa tatilden gelmiş kıza bak sen bizden kötü olmuşsun gidip gelip :> doktorlar her zaman olasılığın en kötüsünü söylerler ya iyisini söylemezler karşılaşabileceğin en kötü ihtimali masana koyarlar sadece biliyorsun deilmi
haklısın canım iyi düşünmeliyim ki iyi olsun!!
bu arada iyiki varsınız kızlar. gözlerim hala dolu ama en azından ağlamayı kestim..