• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

yok cnm gitmedim çok uzakmış yeri git gel yolda geçicek günlerim die vazgeçtik bakalım bekliyoruz işte inş nasipse iyi bi yere girerim eğer sen işinden memnun değilsen eğer değiştirme şansın varsa değiştir bence cnm yeni bi iş yeni bi ortam daha ii gelir belki cnm ...

hayırlısıyla rahat gönlüne göre bir iş bulursun umarım

yine kimse gelmiyor.....
nerdesiniz ya kizlar....
bugün doktora gittim hersey iyi dedi...hala kahverengi kanamam oluyor... cinsiyeti erkege benzetti ama tam kesin degil.. biran tuaf oldum.. hep kiz aklimda idi. kizimi kucagima alamadigim icin hep o arzu icimde kaldi o kadar aldigim esyalar ne olacak... rabbim ne verirse hayirlisini versin...korkuyorumda yalnis kelime kullanirim günaha girerim diye... o kadar insan var bebekleri olmayan allah bize veriyor bizde begenmiyoruz gibi.. ne bileyim kafam biraz karisik.... üzülmek degil ama icimdeki özlemim.....yakiyor...

canım öncelikle rabbim hayırlısını versin hakkımızda. inşallah hayırlısıyla gönlünden geçen olur, ama şöyle düşün eğer erkekse, rabbim sana iki cinsiyeti de nasip etmiş ne güzel.

ya kızlar size bir şey sorucam...
ben sütyenimi çıkardığımda meme ucumdan 1 damla şeffaf sıvı geliyor. göğsümü sıktığımda gelmiyor ama. yani sadece bir damla geliyor. doğumdan sonra süt baskılayıcı hapı vermeyi unuttukları için çok fena sütüm gelmişti:50: sonra süt ateşi ve göğüs apsesinden korkup sıkı sıkı elastik bezlerle sarmışlardı. aynı zamanda süt baskılayıcı hapı da vermişlerdi. biliyorsunuz hiç emzirmedim. sağmadım da. öyle dediler çünkü. şimdi bu yüzden ben dr.a gitmeli miyim, yoksa bu normal mi?:44:
bir arkadaşım beni endişelendirici şeyler söyledi de bu konuda. acaba ben mi evham yapıyorum?:44:

canım korkulacak bişey yok bence.

günaydın kızlar

kızlaaar merhaba.. nerelerdesiniz, nasılsınız? kimseyi görmüyorum artık. :50:
ben bugün işe başladım. biliyorsunuz başıma gelenlerin en büyük sorumlusu olarak işyerini ve oradakileri görüyordum. işe başlamak benim için ölüm gibiydi. onlarla aynı ortamda bulunmak, yüzlerini görmek...
bana üzüntü veren kişilerin yüzüne bile bakmadım!:41::41: arayıp sormayanlarla da gayet mesafeli, gayet ciddi konuştum. umduğumdan iyi geçti. gelip hemen paylaşayım sizinle dedim ama kimse yok kiiiii!!!

kızlaaar merhaba.. nerelerdesiniz, nasılsınız? kimseyi görmüyorum artık. :50:
ben bugün işe başladım. biliyorsunuz başıma gelenlerin en büyük sorumlusu olarak işyerini ve oradakileri görüyordum. işe başlamak benim için ölüm gibiydi. onlarla aynı ortamda bulunmak, yüzlerini görmek...
bana üzüntü veren kişilerin yüzüne bile bakmadım!:41::41: arayıp sormayanlarla da gayet mesafeli, gayet ciddi konuştum. umduğumdan iyi geçti. gelip hemen paylaşayım sizinle dedim ama kimse yok kiiiii!!!

bende merak ediyordum naptın diye sanki ben işe gidecekmişim gibi gerildim:)

bende merak ediyordum naptın diye sanki ben işe gidecekmişim gibi gerildim:)

ay kuzum ben de kaç gündür gerim gerim geriliyordum:37::52: allaha şükür ilk gün geçti ya gerisi de gelir inşallah. var ya canım şu ortamı gördükçe canımızdan daha kıymetli hiç bir şey yok diyorum artık.
sen neler yaptın? kızının gösterisi dr. falan?

ay kuzum ben de kaç gündür gerim gerim geriliyordum:37::52: allaha şükür ilk gün geçti ya gerisi de gelir inşallah. var ya canım şu ortamı gördükçe canımızdan daha kıymetli hiç bir şey yok diyorum artık.
sen neler yaptın? kızının gösterisi dr. falan?

kızın gösteri yılsonuna kalmış hazırlanamamışlar sanırım okulda eğlence yaptılar kendilerine:))) başkada birşey yok bildiğin gibi

kızın gösteri yılsonuna kalmış hazırlanamamışlar sanırım okulda eğlence yaptılar kendilerine:))) başkada birşey yok bildiğin gibi

hayırlısı olsun canım. bugün okuldaki hamileleri görünce bir tuhaf oldum canım. hem de bana gebeyken kötü davranan kişilerden biri de gebe. onunki de tehlikeliymiş. psikoloğum git içindekileri ona söyle demişti. şimdi gidip bak sen de gebesin, ben hamileyken sen şunları demiştin, şöyle yapmıştın desem.. ama hamile diye diyemem, kıyamam ben. çünkü ben onun kadar kötü biri değilim ki!
amaaan neyse allah herkese selamet versin inşallah...

Son düzenleme:
hayırlısı olsun canım. bugün okuldaki hamileleri görünce bir tuhaf oldum canım. hem de bana gebeyken kötü davranan kişilerden biri de gebe. onunki de tehlikeliymiş. psikoloğum git içindekileri ona söyle demişti. şimdi gidip bak sen de gebesin, ben hamileyken sen şunları demiştin, şöyle yapmıştın desem.. ama hamile diye diyemem, kıyamam ben çünkü ben onun kadar kötü biri değilim ki!

aslında demek lazım ama bebeğin suçu ne dimi...kötü bişe demesende sen beni çok üzmüştün gibi imada bulun rahat hissedeceksen .. belkide farkındadır hatasının öyleyse gelip özür diler gerçi senden...bende hamile ve yeni doğmuş bebek görmek istemiyorum hiç...

aslında demek lazım ama bebeğin suçu ne dimi...kötü bişe demesende sen beni çok üzmüştün gibi imada bulun rahat hissedeceksen .. belkide farkındadır hatasının öyleyse gelip özür diler gerçi senden...bende hamile ve yeni doğmuş bebek görmek istemiyorum hiç...

aynen canım bebeğin suçu yokki! aman hiçbir şey demeyeceğim.. şimdi bebeğe bir şey olur da bana suç atarsa hiç kaldıramam valla.
bebek olayını da sorma. geçen hafta eşimin yurt dışından kuzenleri geldi yine. 10 aylık bir oğlu vardı. dayanamadım ama sürekli onlarla görüşmek zorunda kaldım:50: işin kötü tarafı bebek gelip gelip beni dudağımdan öpmeye (daha doğrusu yalamaya!) çalışıyordu. bir tek annesine böyle yapıyormuş, bir de bana yapmış. hatta babası "sana yaptığını bana yapması için elimden geleni yapıyorum ama 1 kere bile yaptıramadım" dedi. tabi ben yanlarında güldüm ama eve gelince ağladım hep:50:

hayırlısı olsun canım. bugün okuldaki hamileleri görünce bir tuhaf oldum canım. hem de bana gebeyken kötü davranan kişilerden biri de gebe. onunki de tehlikeliymiş. psikoloğum git içindekileri ona söyle demişti. şimdi gidip bak sen de gebesin, ben hamileyken sen şunları demiştin, şöyle yapmıştın desem.. ama hamile diye diyemem, kıyamam ben. çünkü ben onun kadar kötü biri değilim ki!

canim bisey söyleyemesende gözlerinin icine bak o anlar....

yarin gidecegim canim... cok heyecanliyim...

dün eltim aradi israrla cinsiyetini soruyor.. bilmiyorum diyorum hem benim icin önemliisi suan saglikli olmasi bunuda kaybetmekten korkuyorum dedim.. hem yine oglum olsada hayirli saglikli olsun dedim... benim kizim var hernekadar yanimda olmasada dedim sonra bana ama kizi kucagina alinca cok farkli dedi.. inan canim sanki bicagi yüregime sapladi biran kizim aklima geldi o cansiz bedeni kollarimdayken cektigim aci geldi... o telefondan sonra cok agladim... kizimin resimlerine baktikca daha kahroldum... esim kizdi birdaha cikma telefona dedi... ama bugün iyim elhamdülillah..

dün eltim aradi israrla cinsiyetini soruyor.. bilmiyorum diyorum hem benim icin önemliisi suan saglikli olmasi bunuda kaybetmekten korkuyorum dedim.. hem yine oglum olsada hayirli saglikli olsun dedim... benim kizim var hernekadar yanimda olmasada dedim sonra bana ama kizi kucagina alinca cok farkli dedi.. inan canim sanki bicagi yüregime sapladi biran kizim aklima geldi o cansiz bedeni kollarimdayken cektigim aci geldi... o telefondan sonra cok agladim... kizimin resimlerine baktikca daha kahroldum... esim kizdi birdaha cikma telefona dedi... ama bugün iyim elhamdülillah..

düşüncesiz şey sanki zevk alıyor hatırlatmaktan daha dikkatli konuşması gerekir üzme sen kendini kız olsun istersin tabi ama Allah sağlıklı hayırlı evlat versin önce...

ay kuzum kıyamam yaa. bu eltin "ben senin yerinde olsam çocuk falan yapmam bi daha" diyen densiz mi?:41: öyleyse eğer şaşırmadım canım!! hatsiz şey nerden anlayacak seni? o mu çekti senin çektiklerini? evladın kıymetini kaybetmeyen ne kadar bilir ki? ayrıca çok pardon ama kızın nesi farklıymış. benim oğlum olsaydı daha farklı olmazdı. daha az yanmazdı içim yani.
kuzum lütfen sen canını sıkma. karnındaki yavrucağı düşün, daha önemlisi kendini düşün! eşine de bravo, destek olmuş bak sana.

ay kuzum kıyamam yaa. bu eltin "ben senin yerinde olsam çocuk falan yapmam bi daha" diyen densiz mi?:41: öyleyse eğer şaşırmadım canım!! hatsiz şey nerden anlayacak seni? o mu çekti senin çektiklerini? evladın kıymetini kaybetmeyen ne kadar bilir ki? ayrıca çok pardon ama kızın nesi farklıymış. benim oğlum olsaydı daha farklı olmazdı. daha az yanmazdı içim yani.
kuzum lütfen sen canını sıkma. karnındaki yavrucağı düşün, daha önemlisi kendini düşün! eşine de bravo, destek olmuş bak sana.

aynen kendisi.. hamile oldugumu ben hastaneye yatinca ögrendi.. bi merakla geldi... bana niye söylemedin falan.. ben o sözünü hatirlattim.. canim o beni anlamazki benden iki ay sonra dogum yapti onunda kizi oldu...onun evladi kucagindayken benim kucagimin boslugunu o nerden bilebilirki... zaten hassasim bide hamile olunca cok üzüldüm iste.. allah esimden razi olsun... en büyük destekcim birde ogullarim tabiki onlar benim asklarim...

Back
X