• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

canım ne olur öyle deme .biz doğumdan sonra kafayı yedik o kadar çok doktor gezip o kadar çok araştırdık okuduk ki ondan sonra karar verdik hemen denemeye bence bebekte ve sende bi sorun olmadan doğurduysan psikolojik olarak hemen olmalı inşallah

bakalım canım inşallah eşimle konuştum temmuza kadar bekleyelim dedim tabii bu ay bişe olmadıysa :26:

yarın 6 ay oluyor.........

canımmm acımız hep yürekte ama rabbim hepimize sabırların en büyüğünü versin.

yeni psikolog neden arıyorsun ben de değişik birini denedim farklı bi deneyimdi ya bu geleneksel psikologlar sürekli şimdi nasıl hissediyorsun neden böyle hissediyorsun diyip duruyorlar e bunları ben de içimde hesaplaşıyorum zaten neden o kadar para vereyim ki .seninki nasıldı yeni nasıl birini arıyorsun
kızlar benm gittiğim psikolog kör, devlet hastanesinde.
orda çalışan bi arkadaşım vesile oldu, randevu falan da almıyorum adam sadece maaşını alıyor istese benden randevulu gelmemi ister hasta başı ücret almak için ama gerek yok diyor.nie böle falan da hiç demiyor. 14 mayısta eşimle gidecez birlikte seans yapacak.

iyiyim çok şükür işe geldim kahve yaptım kendime uyanmaya çalışıyorum :)))) hissetmen için daha erken ama herkeste farklıdır tabi ama 20den önce hissetmemiştim ben

ohh afiyet olsun canım, ben de 15. haftamda hissetmiştim. :31:

kızlar bi de bu benim ilk bebeğimdi geç kaldık biz .ben 33 yaşındayım ne zaman doğurucam ben ya ... siz kaç yaşındasınız

ben 23 yaşındayım canım.

kızlar bi de bu benim ilk bebeğimdi geç kaldık biz .ben 33 yaşındayım ne zaman doğurucam ben ya ... siz kaç yaşındasınız

canim bende 33 yasindayim. takma kafana bunlari.. doktorun hemen yap dediyse durma o halde. sezeryan dogum yapinca illa 6ay diyorlar ama benim bir sürü arkadasim hatta ablam 1sene icinde iki sezeryan oldu.. kafan hazirsa rabbim nasip etsin insallah. benim 3. bebegimdi. simdi 4. ye hamileyim.. kizimda hep son hamileligim tadini cikariyordum nerden bilebilirdim 4.de olacak..

hakikatten ne çabuk geçti 6 ay yaaaaa......zaman akıp gidiyor zaman herşeye çare.....

canım benim de bugün 4 ay oldu allaha şükür. ama dün çok özledim kızımı. ağladım hep keşke 1 kez yüzünü görebilseydim diye. bir an önce geçsin zaman gelsin yeni bebişiiim..:14::14::14:
sen nasılsım in_ayım??

canım benim de bugün 4 ay oldu allaha şükür. ama dün çok özledim kızımı. ağladım hep keşke 1 kez yüzünü görebilseydim diye. bir an önce geçsin zaman gelsin yeni bebişiiim..:14::14::14:
sen nasılsım in_ayım??

iyiyim......yüzünü görmekmi iyi görmemekmi ne bilim ben gördüm hep aklımda sen görmedin merak ediyorsun.....

canım ben 35 yaşındayım ikinci bebeğimi kaybettim. ilkini 30 da dünyaya getirmiştim. şuan 35 tekrar karar verirsem hamile kalma süresi falan 37 bulabilir belki bilmiyorum..yaşını kafana takma...başka şeyleride takma okuduğum kadarıyla çok takıyorsun herşey olacağına varır diye düşün sen üzerine düşeni yap gerisini Allah bırak.. hayırlısıyla yavrunu kucağına alırsın inşallah...
ya evet ben çok takıyorum nasıl takmıycam ki hayatım o noktada durdu sanki .biz 7 sene çocuk istememiştik sonunda da e artık olsun bari dedik ve hemen de oldu kıymetini bilemedik heralde .o kadar çocuk istemiyoruz dedik dedik olmadı .şimdi de deli oluyoruz bebek diye halimizi anlatsam nasıl çalıştığımızı çok gülersiniz

iyiyim......yüzünü görmekmi iyi görmemekmi ne bilim ben gördüm hep aklımda sen görmedin merak ediyorsun.....
ben kesinlikle görmek istemedim unutamayacağımı bildiğim için bazen aklıma geliyor nasıldı diye hep melek yüzlü bir bebek geliyor iyiki görmemişim hissetmemişim

ya evet ben çok takıyorum nasıl takmıycam ki hayatım o noktada durdu sanki .biz 7 sene çocuk istememiştik sonunda da e artık olsun bari dedik ve hemen de oldu kıymetini bilemedik heralde .o kadar çocuk istemiyoruz dedik dedik olmadı .şimdi de deli oluyoruz bebek diye halimizi anlatsam nasıl çalıştığımızı çok gülersiniz

biraz oluruna bırak kuzenimin yıllarca olmadı sebep bulamadılar çok kafana takmışsın dedi doktor oda boşverdi sonra arkaarkaya 2 tane oldu

pıhtılaşma testini doktor bana da önermedi gerek yok dedi ama bu tip ölümlerde sebep yoksa pıhtılaşma oluyormuş sebep .biz yine de gittik duramadık yaptırdık testi hiçbir sebebin olmaması bizi delirtti çünkü sonunda Zekai Tahir'e gittik yaptırdık testi .heryerde yok zaten üniversite hastanelerinde yapıyorlar bir de. seninki de %100 pıhtılaşmadır .siz patolojiye gönderdiniz mi?

canım bebeği patolojiye gönderdik sapasağlam çıktı!! ben doğumu zekai tahirde yaptım. bütün ısrarlarıma rağmen yapmadılar testi. gaziye gittim ordada yalvar yakar yine yapmadılar :41: valla sebebinin olmaması beni de delirtiyor. siz zekai tahirde bir dr.a gidip yapmasını rica mı ettiniz, yoksa direk gidip yaptırdınız mı? nasıl oldu? bir de testi genetik bölümünde mi yaptırdınız, karşısındaki patolojide mi?
benim de ilk gebeliğimdi. 28 yaşındayım ama ben de plasenta previa da vardı. rahmimi zar zor kurtardılar. o yüzden mecburen en az 6 ay beklemek zorundayım. çünkü işin ucunda rahmi kaybetmek de var malesef.
canım sen doğumu nerde yaptın? dr.un kimdi? memnun musun dr.undan?

ooooh bana da mı yaptın kahveeee:46::7:
4 boyutluda görmüştüm canım. eşimin kopyasıydı ama yinede ölü de olsa, çirkin de olsa, iğrenç de olsa 1 kerecik görebilseydim biricik kızımın yüzünüüüü :14::14: ay ben niye ağlağım 2 gündür yaa!

ooooh bana da mı yaptın kahveeee:46::7:
4 boyutluda görmüştüm canım. eşimin kopyasıydı ama yinede ölü de olsa, çirkin de olsa, iğrenç de olsa 1 kerecik görebilseydim biricik kızımın yüzünüüüü :14::14: ay ben niye ağlağım 2 gündür yaa!

27 haftalikti dimi dayanabilecegini bilsem benimkini gösterirdim sana
üzmek istemem seni

Son düzenleme:
27 haftalikti dimi dayanabilecegini bilsem benimkini gösterirdim sana
üzmek istemem seni

evet canım 27 haftalıktı. ama ölünce 26+3 görünüyordu. senin bebiş çok mu kötü durumdaydı ki in_ayım?

Son düzenleme:
evet canım 27 haftalıktı. ama ölünce 26+3 görünüyordu. senin bebiş çok mu kötü durumdaydı ki in_ayım?

hayır çok güzeldi :)) ondan demedim yani görünüş olarak normal bebek sadece küçüktü.. saçları kaşları hepsi belli eli ayağı...26 haftalıktı benimde ya yakın diye dedim..üzülme derken görünüşü kötü diye değilde ne bilim işte aklına gelecek tekrar tekrar...neyse boşver canım yaaaa

merhaba canım, malesef hoşgeldin. allahım sana da sabır versin. ben de ankara dayım, doğa ve senin gibi öğretmenim. benim kızımın ölüm sebebi anlaşılamadı malesef. ama bana pıhtılaşma testi falan da yapılmadı. bu testi siz mi istediniz yoksa dr. mu yaptı?
bu arada 117.sayfayı okuyamadığım için önceden yazdıklarını okuyamadım:50:

meraba,saol hepimize sabır versn allah :( ben gittiğim doktorlar pıhtılaşmaya çok ihtimal vermesekte gene de test yaptırmalısın dediler,ve de sonuçta pıhtılaşma çıktı,hala da pıhtılaşma olmasına rağmen kesin bundandır diyemiyorlar,çünkü mthfr çok ciddi bir pıhtılaşma problemi değilmiş..bence sen de yaptırmalısın,ben zekai tahir burakta yaptırdım,doktorum özelde ama orda yaptırabileceğimi söyledi..

hayır çok güzeldi :)) ondan demedim yani görünüş olarak normal bebek sadece küçüktü.. saçları kaşları hepsi belli eli ayağı...26 haftalıktı benimde ya yakın diye dedim..üzülme derken görünüşü kötü diye değilde ne bilim işte aklına gelecek tekrar tekrar...neyse boşver canım yaaaa

hımmm canım bak şimdi merak ettim. doğsaydı büyüklüğü falan nasıl olacaktı diye? resmini gönderebilir misin? üzülmem ben merak etme..

meraba,saol hepimize sabır versn allah :( ben gittiğim doktorlar pıhtılaşmaya çok ihtimal vermesekte gene de test yaptırmalısın dediler,ve de sonuçta pıhtılaşma çıktı,hala da pıhtılaşma olmasına rağmen kesin bundandır diyemiyorlar,çünkü mthfr çok ciddi bir pıhtılaşma problemi değilmiş..bence sen de yaptırmalısın,ben zekai tahir burakta yaptırdım,doktorum özelde ama orda yaptırabileceğimi söyledi..

merhaba canım. o zaman sana da aynı soruyu sorayım: ztb ye gittiğinde normal poliklinikte muayene sırasına girip dr.a ben bu testi yaptırmak istiyorum diye rica mı ettin? yoksa patoloji ya da genetik bölümüne direk gidip ben bu testi yaptıracağım mı dedin? ben bir türlü yaptıramadım bu testi!!

merhaba canım. o zaman sana da aynı soruyu sorayım: ztb ye gittiğinde normal poliklinikte muayene sırasına girip dr.a ben bu testi yaptırmak istiyorum diye rica mı ettin? yoksa patoloji ya da genetik bölümüne direk gidip ben bu testi yaptıracağım mı dedin? ben bir türlü yaptıramadım bu testi!!

şöyle : benim doktorum ztb dan ayrılmış özelde çalışan bir doktor,fakat hemşiresi hala orda çalışıyor,hemşireyi buluyosun o seni yönlendiriyo,bir sürü test yapıldı orda.pıhtılaşma testi için genetiğe gittim,doktorla konuştum,kendi doktorumun adını söyledim beni o gönderdi dedim,tamam yazalım bakılsın dedi,zaten elimde doktorumun yazdığı test isimleri vardı.yani hiç problem çıkmadı.

şöyle : benim doktorum ztb dan ayrılmış özelde çalışan bir doktor,fakat hemşiresi hala orda çalışıyor,hemşireyi buluyosun o seni yönlendiriyo,bir sürü test yapıldı orda.pıhtılaşma testi için genetiğe gittim,doktorla konuştum,kendi doktorumun adını söyledim beni o gönderdi dedim,tamam yazalım bakılsın dedi,zaten elimde doktorumun yazdığı test isimleri vardı.yani hiç problem çıkmadı.

neyse canım ben de gidiyim şansımı bir de genetik bölümünde deneyeyim. ama anladığım kadarıyla dr.unun adını verdin diye yapmışlar gibi geldi bana. çünkü biz çok ısrar etmemize rağmen ilk gebelik diye yaptırmadı dr.lar:50:

Back
X