- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
canım ne olur öyle deme .biz doğumdan sonra kafayı yedik o kadar çok doktor gezip o kadar çok araştırdık okuduk ki ondan sonra karar verdik hemen denemeye bence bebekte ve sende bi sorun olmadan doğurduysan psikolojik olarak hemen olmalı inşallah
bakalım canım inşallah eşimle konuştum temmuza kadar bekleyelim dedim tabii bu ay bişe olmadıysa :26:
yarın 6 ay oluyor.........
canımmm acımız hep yürekte ama rabbim hepimize sabırların en büyüğünü versin.
kızlar benm gittiğim psikolog kör, devlet hastanesinde.yeni psikolog neden arıyorsun ben de değişik birini denedim farklı bi deneyimdi ya bu geleneksel psikologlar sürekli şimdi nasıl hissediyorsun neden böyle hissediyorsun diyip duruyorlar e bunları ben de içimde hesaplaşıyorum zaten neden o kadar para vereyim ki .seninki nasıldı yeni nasıl birini arıyorsun
orda çalışan bi arkadaşım vesile oldu, randevu falan da almıyorum adam sadece maaşını alıyor istese benden randevulu gelmemi ister hasta başı ücret almak için ama gerek yok diyor.nie böle falan da hiç demiyor. 14 mayısta eşimle gidecez birlikte seans yapacak.
iyiyim çok şükür işe geldim kahve yaptım kendime uyanmaya çalışıyorum :)))) hissetmen için daha erken ama herkeste farklıdır tabi ama 20den önce hissetmemiştim ben
ohh afiyet olsun canım, ben de 15. haftamda hissetmiştim.

kızlar bi de bu benim ilk bebeğimdi geç kaldık biz .ben 33 yaşındayım ne zaman doğurucam ben ya ... siz kaç yaşındasınız
ben 23 yaşındayım canım.