• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

aynı zamanda yapmışız yanlış hatırlamamışım bak kaygılarında haklısın ama ne biliym benim arkadaşım 2,5 aylık sezeryanlıydı tekrar hamile oldu şu an 6 aylık hamile gayette sağlıklı benim yan binada ki komşuda ilk bebeği ölmüş bizim gibi o da doktorları dinlemeyip 2 ay sonra hamile kalmış maşallah şu an kızı 1,5 yaşında ya bunları düşünüyorum bende içim ferah bişe olmaz die hissediyorum sanki yada öle düşünmek istiyorum korkma bence yaa ama yinede ne biliym sen bilirsin canım

geçen haftaya kadar korkmuyordum ama korkuttu beni bazı okuduklarım rabbim hakkımızda haırlısını versin 'ol' derse olacaktır elbet canım. kim bilir belki de kazada olan olmuştur :) sabah midem bulanarak kalktım gece geç saatte çiğ köfte yedik o dokunmuştur diorum

geçen haftaya kadar korkmuyordum ama korkuttu beni bazı okuduklarım rabbim hakkımızda haırlısını versin 'ol' derse olacaktır elbet canım. kim bilir belki de kazada olan olmuştur :) sabah midem bulanarak kalktım gece geç saatte çiğ köfte yedik o dokunmuştur diorum

olmuşsada bişe olmaz canım sen içini ferah tut dediğin gibi Rabbim "ol" desin inşallah.... bencede o dokunmuştur yada psikolojiktir hamile olduysan eğer zaten 1.aydan sonra başlıyor bulantılar bulantı için çok erken daha

olmuşsada bişe olmaz canım sen içini ferah tut dediğin gibi Rabbim "ol" desin inşallah.... bencede o dokunmuştur yada psikolojiktir hamile olduysan eğer zaten 1.aydan sonra başlıyor bulantılar bulantı için çok erken daha

aynen öle canım.

Arkadaşlar merhaba beni belki yazdıklarımdan bilenleriniz vardır bende geçmişi biraz okudum benim yazdıklarıma cevap verenlerinizi biliyorum.Ben de bebeğimi kaybedeli 26 Mayısta 5 ay olacak.Hala duygularım karışık burda sizlerle biraz dertleşirsem iyi olabileceğini düşündüm ve geldim kabul ederseniz beni de...

hoşgelmişsin arkadaşım, kabul etmek ne demek. bizi bizden başka anlayan olmadığına göre hepimizin bir diğerine karşı kapısı açık burada. ayrıca tabiki hatırlıyorum seni. yazışmıştık hatta:34:

ay kızlaaar ne kaynatmışsınız bugün. okuyamadım sayfaları hala!!

hoşgelmişsin arkadaşım, kabul etmek ne demek. bizi bizden başka anlayan olmadığına göre hepimizin bir diğerine karşı kapısı açık burada. ayrıca tabiki hatırlıyorum seni. yazışmıştık hatta:34:

ay kızlaaar ne kaynatmışsınız bugün. okuyamadım sayfaları hala!!

oku bakemmmmmm beklerissss

ben evlendikten iki ay sonra babamın kanser hastası olduğunu öğrendik. İlk kez ailemden uzak bir memlekete gitmiştim ve üzerine bu hastalık beni çok üzdü. daha sonra hamile olduğumu öğrendik çok mutlu olduk her şeyin iyi gittiğini zannediyorduk birgün doktorumu değiştirmek istedik ilk kez gittiğim doktor eşimin arkadaşıydı ve bize dediki size hiç iyi şeyler söyleyemiyeceğim bebeğimin hiç gelişmediğini suyunun çok az olduğunu erken doğum tehlikesinin olduğunu söyledi ve on gün sonra kontrole çağırdı bu sefer gittiğimde bebeğimin suyunun dahada azaldığını karnımda ölebileceğini hareketlerine dikkat etmemi söyledi eğere hareket etmezse hemen acile gitmemi söyledi zaten bebeğimin suyu o kadar azmış ki hiç hareket edemiyormuş her akşam öldü zannedip eşimle acile koşturuyorduk en son kontrole gittiğimde artık yaşayacak hiç suyunun kalmadığını ve hemen ameliyat olmam gerektiğini söyledi belki bebek yaşar dedi zaten öleceğine hiç inanmamıştım ki beni nst ye bağladılar bebeğimin bir süre sonra kalp atışları yavaşladı beni hemen ameliyata aldılar belden uyuşturdular bebeğim 30 haftalıktı ameliyata girdiğimde. bebeğim doğdu ağladı sesini duydum çocuk doktoru geldi ve ben daha ameliyattayken bana dediki ben çok kötü bir bebek bekliyordum ama maşşallah çok iyi dedi bebek çişini yaptı ayaklarını hareket ettirdi çoktorla hemşireler alkışlamaya başladılar bu bebek çok iyi dediler bebğim 1290 gr doğdu prematüre bir bebeğe göre çok iyi dediler ama akciğerleri gelişmemişti solunum cihazına bağladılar bebeğimi tam sekiz gün yaşadı dokuzuncu gün gsahaba karşı bebeğimi kaybettim oysa ben onu üç ay küvezde bekleyecektim sonra alıp eve götürecektim olmadı meleğim kızım hayaller kurduğum onun için bir sürü eşya aldığım yavrum beni bıraktı onu gömüp eve geldim onu dedesinin mezarının yanına gömdük belki onu yalnız bırakmaz diye...

canım buruk bir merhaba diyorum sana. başın saolsun. allahım cümlemize sabırlar versin inşallah:50::50: bu arada gebeliklerimiz aynı zamanlarmış canım:((
benim bebeğim dr. kontrolunden 7 gün sonra öldü karnımda. o gün suyu çok iyiydi dr.un dediğine göre. ben bebeği hissetmiyorum diye dr.a gittiğimde dr. bana suyun mu geldi su çok azalmış dedi. ben de yooo suyum gelmedi deyince şaşırdılar. o kadar su nereye gitti kimse anlamadı. ama karnım hakkaten çok küçülmüştü. doğumdan sonra vücuttan acayip ödem çıktı. bebeği otopsiye gönderdiğimizde böbrekleri de sağlam çıktı. acaba benim kızın ölüm sebebi de bu olabilir mi? bir de suyu bu kadar kısa sürede tükenebilir mi? aklıma takıldı??:44:

Son düzenleme:
ay kıslar bu ne yaaaaa! hepiniz mi sarhoş araba kullanıyodunuz da kaza yaptınııız??:9::9::9: lütfen kafalar ayık olsun, yaptığımızın farkına varalım, özellikle dilşadcım ve in_aycım:34: :34: işin şakası bir yana hakkınızda hayırlısı olsun be kuzular.. ne inşallah olur diyelin ne de olmaz diyelim. hakkınızda hayırlısı neyse o olsun..
dilşadcım bizim yazdıklarımız mı korkuttu seni? öyleyse üzülürüm canım. sen bizi dinleme dr.unu dinle o ne diyosa onu yap. hem bizim durumumuz istisna canım...

calakancııııım, kolay gelsin bebeğim. senin de hakkında hayırlısı olsun canım:34::34:

in_ayım beklettim kuzum anca okuyabildim. nasılsın şekerim???:48::48:

yemek yapmam lazım bi yandan. kociş akşam işe gitcek de ona yetiştirmeliyim:37::37:

canım bebeği patolojiye gönderdik sapasağlam çıktı!! ben doğumu zekai tahirde yaptım. bütün ısrarlarıma rağmen yapmadılar testi. gaziye gittim ordada yalvar yakar yine yapmadılar :41: valla sebebinin olmaması beni de delirtiyor. siz zekai tahirde bir dr.a gidip yapmasını rica mı ettiniz, yoksa direk gidip yaptırdınız mı? nasıl oldu? bir de testi genetik bölümünde mi yaptırdınız, karşısındaki patolojide mi?
benim de ilk gebeliğimdi. 28 yaşındayım ama ben de plasenta previa da vardı. rahmimi zar zor kurtardılar. o yüzden mecburen en az 6 ay beklemek zorundayım. çünkü işin ucunda rahmi kaybetmek de var malesef.
canım sen doğumu nerde yaptın? dr.un kimdi? memnun musun dr.undan?
canım ya ben sana özelden bi msj atmak istiyorum nasıl oluyor ki o iş testi yaptırman konusunda .
ben doğumu akropol hastanesinde yaptım doktorum önceleri banab ukala geliyordu hatta beni hiç takmıyormuş gibi geliyordu ama bu olaydan sonra bizimle nasıl ilgilendi anlatamam .psikolojim berbat olmasına rağmen ameliyatın akşamı ayağa kalktım ameliyat yerimi hissetmedim bile .bizimle sanki onun kız kardeşiymişim gibi ilgilendi psikoloğumuz da oldu .onun sayesinde çıldırmaktan kurtulduk (biz baya bi paranoyağız) deli gibi doktor gezdik ama bizi o kadar mantıklı bi şekilde ikna etti ki hemen bebek yapma konusunda ona inanıyoruz sonuna kadar ve hızla çalışmalara devam ediyoruz

canım ben 35 yaşındayım ikinci bebeğimi kaybettim. ilkini 30 da dünyaya getirmiştim. şuan 35 tekrar karar verirsem hamile kalma süresi falan 37 bulabilir belki bilmiyorum..yaşını kafana takma...başka şeyleride takma okuduğum kadarıyla çok takıyorsun herşey olacağına varır diye düşün sen üzerine düşeni yap gerisini Allah bırak.. hayırlısıyla yavrunu kucağına alırsın inşallah...
çok özür dilerim 2. bebeğimi kaybettim derken ikisini de mi kaybettin

tamam tatlım bak işine sen bende birşey yok bildiğin gibi can sıkıntısı işe gelmek zor geliyor bu günlerde......

canim bende 33 yasindayim. takma kafana bunlari.. doktorun hemen yap dediyse durma o halde. sezeryan dogum yapinca illa 6ay diyorlar ama benim bir sürü arkadasim hatta ablam 1sene icinde iki sezeryan oldu.. kafan hazirsa rabbim nasip etsin insallah. benim 3. bebegimdi. simdi 4. ye hamileyim.. kizimda hep son hamileligim tadini cikariyordum nerden bilebilirdim 4.de olacak..
valla durmuyoruz çalışıyoruz ama olmadıkça sarıyorum her ay başa . dualarım seninle sen bize bi umut olacaksın bu bebeğinle eminim de sağlıkla doğacak

canım ya ben sana özelden bi msj atmak istiyorum nasıl oluyor ki o iş testi yaptırman konusunda .
ben doğumu akropol hastanesinde yaptım doktorum önceleri banab ukala geliyordu hatta beni hiç takmıyormuş gibi geliyordu ama bu olaydan sonra bizimle nasıl ilgilendi anlatamam .psikolojim berbat olmasına rağmen ameliyatın akşamı ayağa kalktım ameliyat yerimi hissetmedim bile .bizimle sanki onun kız kardeşiymişim gibi ilgilendi psikoloğumuz da oldu .onun sayesinde çıldırmaktan kurtulduk (biz baya bi paranoyağız) deli gibi doktor gezdik ama bizi o kadar mantıklı bi şekilde ikna etti ki hemen bebek yapma konusunda ona inanıyoruz sonuna kadar ve hızla çalışmalara devam ediyoruz

canım yorumlarımın üstünde nickim yazıyor ya, nickimin üzerine gelip mouse ile sağ tık yapıyorsun. oarada profil, özel msj göder falan var. oradan özel mesaj yollayı seçip yolluyorsun mesaji. bi yandan ıspanakları yıkıyorum, bi yandan mesajını bekliyorum:34: dr.unun adını da yaz şeker tamam mı? bi de nerde oturuyorsun, nerde çalışıyorsun onları da yaz iyice bi tanışalı şeker:34::34:

anneler günü yaklaştıkca bir tugaf hissedıyorum kendımı sankı annelıkten atılmış gıbı hıssedıyorum

annelige aç yüregim
eriyip tükenıyor yüregim
seni kucaklamadan dinmeyecek hasretim
melegim bebegim nerdesin
gel dinsin özlemim
ŞEVVAL İM:14:
hayır annelikten atılmadık biz bi tane melek gönderdik cennete hala anneyiz biz sadece yanımızda değiller şu anda

tamam tatlım bak işine sen bende birşey yok bildiğin gibi can sıkıntısı işe gelmek zor geliyor bu günlerde......

ben hem iş yaparr hem yazarım buraya şeker. havalar ısındı ya ondandır sıkılman. bi tatil yapabilseydin sen de rahatlayacaktın ama, nasip yaza artık şeker...

ben babamı 29 kasımda kaybettim sonra bebğin suyu azalmaya başladı 1 şubatta doğum yaptım 9 şubatta bebeğimi kaybettim üç ay oldu ortalama
aynı tarihte doğum yapmışız allah sabır versin başın sağolsun. inşallah bi dahakini alıcaz kucağımıza çalışmalara başladınız mı

canım yorumlarımın üstünde nickim yazıyor ya, nickimin üzerine gelip mouse ile sağ tık yapıyorsun. oarada profil, özel msj göder falan var. oradan özel mesaj yollayı seçip yolluyorsun mesaji. bi yandan ıspanakları yıkıyorum, bi yandan mesajını bekliyorum:34: dr.unun adını da yaz şeker tamam mı? bi de nerde oturuyorsun, nerde çalışıyorsun onları da yaz iyice bi tanışalı şeker:34::34:
msj sayısı falan diyo burda gönderemiyor muyum sadece moderotöre gönderebilirsin diyo

Back
X