Allah dualarımızı kabul etsin...
Amiiiiiin... hepimizin inşallah!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah dualarımızı kabul etsin...
kızlar meraba nabersiniz şöyle bi göz geçirdim geçmişe fazla bakamadım... aramıza yeni arkadaşlar katılmış hoşgeldiniz arkadaşlar....
ayşem bebğin cinsiyeti hakkında düşündüklerini çok iyi anlıyorumçünkü aynısını bende düşünüyorum tekrar hamile oliym ve oğlum olsun istiyorum kızlara da deli olurum ama ne bileyim sanki oğlum olunca kurban olduğum Erayım tekrar bana gelicekmiş gibi hissediyorum sanırım sende böyle hissediyorsun Rabbim gönlümüze göre versin inşallah.....
evet canim ayni seyi düsünüyoruz.. rabbim hepimize yardim etsin cok zor inan duygularim karma karisik kimsede anlamiyor. iyiki varsiniz.. allah hepinizden razi olsun.. hepimizin yüzünü güldürsün bizi yaradan..
inan anlıyorum canım. hatta dr. olur verse bile ben hamileyken ruhen senden beter olacağımı düşündüğüm için -tabi biraz da rahatsızlığın korkusundan- 1 yıl bekleyim diyorum.maşallah kuzum sana sen gene iyisin psikolojik olarak.
kim bilir belki de evdeki 2 gülünün desteğiyle oluyordur bu
![]()
Ya kızlar ben iki gündür çok fenayım ya çok kötüyüm amcamın eşi vardı benden bir ay sonra hamile olduğunu öğrendi konuşurduk hep ben derdim benim bebeğim daha büyük olur yok artık birbirimize oturmaya gelmeyiz yok çocuk için kavga ederiz falan hep kontrole gittiğimizde konuşup haber verirdik birbirimize dün doğum yaptı bi kızı oldu çok çok kötü oldum kıskanmıyorum tabi ama ne bileyim oğlumun arkadaşı oldu oğlum yok siz anlarsınız beni sonra işten çıktım oğlumun mezarına gittim ağladım ağladım bende ölmek istiyorum gerçekten artık çekemiyorum sanki artık dayanamıyorum. oğlumun mezarının üzerinde 30965 yazıyor biz aylarca babasıyla en güzel ismi düşündük günlerce netlerde kitaplarda isim aradık yeri geldi tartıştık oğlumuza en güzel isim için ama şimdi oğluma layık görülen 30965 miş ne yapıcağım bilemiyorum bitsin istiyorum artık bu acı...
evet canim güllerimin sayesinde. bugün kücük oglum diyorki.. anne benim kayim olursa kizim olsun adini zülal koyayim sonya ya sana hediye edeyim. sen o zaman hic aglamazsin.. oglum r leri söyleyemedigi icin cok tatli söyledi öyle hosuma gittiki inan yattigim yerden kalkip öptüm onu.. hep dua ediyorlar allahim anneme hayiyli kiz ver annem daha aglamasin cok tatli onlar beni büyük insanlardan daha iyi anliyor.. insallah senin hamileligin daha güzel saglikli gecer canim... bebeklerinizle sizleri görmek cok isterim..
Sadece biz anlayabiliriz birbirimizi canım başka kimseden bekleme gerçekten... gerçekten iyi ki burada birbirimize tutunuyoruz Allah senden de razı olsun canım benim
canim benim.acin cok buyuk anlayabiliyorum.belki ayni degil ama bende yasadim o aciyi.isyan etme.ALLAH sana guzel evlatlar versin.demekki kismet degilmis.ALLAH daha beterinden korusun.bunlari degil senden daha kotu durumda olanlarida dusun.senin bebisin cennetde.......boyle yapipda gunaha girme.kendine cok cok iyi bak.yeniden anne olmaya hazirlan.............
ayyyyyy kuyban oluyum beeeennn canım ya Rabbim onları bağışlasın sana inşallah bak işte evlat ya evlat başka bişey çok hoşuma gitti ya
haklisin canim. bizi bizden iyi kimse anlayamaz.. öyle rahatladimki ayni seylerin seninde düsünmene demekki normalmis.. sonra öyle düsündügüm icin hep üzülüyordum..biraz olsun rahatladim canim sagol..
Doğum yaptıktan sonra şoktaydım galiba. Bebeğimi kaybetmenin acısı azalacağına her geçen gün daha çok artıyor. O kadar unutkan olan ben hamileliğimin ilk anından itibaren her anı hatırlıyorum. Her anımı ona adamışım galiba. Onun için yapmışım her şeyi. Bütün zamanımı onunla geçirmişim. O kadar büyük bir boşluktayım ki. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Ve bazen kendimi düşünürken buluyorum bir sebep arıyorum bebeğimin ölümüne. Her gün yeni bir sebep buluyorum ve her gün yeni bir keşkem oluyor.
canım neden üzülüyorsun bu çok normal ben ilk hamile olduğum günden beri hep kız istemişimdir doktor erkek dediğinde pek sevinmemiştim açıkçası bidaha bakın bidaha bakın diye masadan kalkmamıştım ama öyle alıştım ki oğluma inanılmaz bir sihir oldu sanki aramızda kaybedince yılıkdım hala yerdeyim orası ayrı ama kız delisi olan ben bu kez kızım olur erayım bana tekrar gelmez diye korkuyorum erkek olursa sanki 9 ay deilde 22 ay taşımışım erayıma bişe olmamış sadce karnımda uzun kalmış gibi hissedeceğim bu beni ciddi anlamda çok rahatlatıcak seni çok iyi anlıyorum o yüzden. şimdi sen tedirginsin kız istediğini belli etsen sanki herkes senin hakkında bak bak evlat acısını sanki ben yaşadım sağ salim kucağımda olsun demiyorda daha cinsiyet seçiyor die düşünücekler gibi acını hafifleyecekler gibi geliyor deilmi ama öyle deil ki hiç öyle deil sen aslında başka kız deil zülalini istiyorsun sadece o gelicek sanıyorsun canım benim inşallah gelirler meleklerimiz bize...
canım neden üzülüyorsun bu çok normal ben ilk hamile olduğum günden beri hep kız istemişimdir doktor erkek dediğinde pek sevinmemiştim açıkçası bidaha bakın bidaha bakın diye masadan kalkmamıştım ama öyle alıştım ki oğluma inanılmaz bir sihir oldu sanki aramızda kaybedince yılıkdım hala yerdeyim orası ayrı ama kız delisi olan ben bu kez kızım olur erayım bana tekrar gelmez diye korkuyorum erkek olursa sanki 9 ay deilde 22 ay taşımışım erayıma bişe olmamış sadce karnımda uzun kalmış gibi hissedeceğim bu beni ciddi anlamda çok rahatlatıcak seni çok iyi anlıyorum o yüzden. şimdi sen tedirginsin kız istediğini belli etsen sanki herkes senin hakkında bak bak evlat acısını sanki ben yaşadım sağ salim kucağımda olsun demiyorda daha cinsiyet seçiyor die düşünücekler gibi acını hafifleyecekler gibi geliyor deilmi ama öyle deil ki hiç öyle deil sen aslında başka kız deil zülalini istiyorsun sadece o gelicek sanıyorsun canım benim inşallah gelirler meleklerimiz bize...
canim benim sanki icimdekileri kelimelere döktün..doktorda bana kendini nasil hissediyorsun diye sordugunda ayni seyi söyledim ona.. sanki hala kizima hamileyim ve yine o gelecek gibi dedim.. hicbirsey söyleyemedi yere bakti.. icimi o kadar rahatlattinki canimsin ya...
arkadaşlar sorum hepinize çok merak ediyorum iki gündür takip ediyorum ama kimsenin gebeliği benimki gibi değilmiş galiba benim bebeğimin suyu yavaş yavaş azalıyordu her kontrole gittiğimde biraz daha azalmış diyordu bir kerede azalmadı bu problemi yaşayanınız var mı cevap verirseniz sevinirim..
Ya kızlar ben iki gündür çok fenayım ya çok kötüyüm amcamın eşi vardı benden bir ay sonra hamile olduğunu öğrendi konuşurduk hep ben derdim benim bebeğim daha büyük olur yok artık birbirimize oturmaya gelmeyiz yok çocuk için kavga ederiz falan hep kontrole gittiğimizde konuşup haber verirdik birbirimize dün doğum yaptı bi kızı oldu çok çok kötü oldum kıskanmıyorum tabi ama ne bileyim oğlumun arkadaşı oldu oğlum yok siz anlarsınız beni sonra işten çıktım oğlumun mezarına gittim ağladım ağladım bende ölmek istiyorum gerçekten artık çekemiyorum sanki artık dayanamıyorum. oğlumun mezarının üzerinde 30965 yazıyor biz aylarca babasıyla en güzel ismi düşündük günlerce netlerde kitaplarda isim aradık yeri geldi tartıştık oğlumuza en güzel isim için ama şimdi oğluma layık görülen 30965 miş ne yapıcağım bilemiyorum bitsin istiyorum artık bu acı...
inşallah kızın gelir kollarına hayatım