kiyamam sana.. canim ben eltimle birlikte hamileydim ve onunda kizi olacakti hep seviniyordum kizimin bir kuzeni olacak ve cok iyi arkadas olacaklar diye.. eltimle beraber alisverise gidip beraber aliyorduk pempeleri.. ve onun kizi iki ay sonra dogdu... onun gözünü baktigimda zülali soruyorum ona gizlice... sonra eltim bebek mevlidi yapti gittim aglaya aglaya. kiskaniyor demesinler diye.. hala gözümün önünde o büyüyor aldiklarini giydiriyor arabasiyla dolasiyor ben bombos.. ve kizimin mezari yakin bile degilki gidip aglayayim.. demek istedigim canim beterin beteri var... kendini toparla canim allah verdi ve allah aldi.. ve yine vermeye yanliz allah kadirdir.. rabbim insallah tez zamanda kucagini doldurur...unutma bizim sefaatcilerimiz var.. buda herkese nasip olmuyor...bizim cennette meleklerimiz var..
ay nasıl anlıyorum seni ya bende dün annem çok ısrar etti ara hayırlı olsun de die duymazdan geldim ama çok ısrar etti ağlamaktan konuşamam die korktum tam konuşurken bebek ağlar duyarım die korktum ama aradım zar zor iki üç kelime konuştum kapatmaya kalmadı hıçkırıklarım şimdi hayırlı olsuna gitmek zorundayım hem arkadaşım hem amcamın eşi ama nasıl gidicem gitmezsem kıskanıyor derler gidersem ağlarım duramam ağlasamda kısknıyr olucağım ne yapıcağımı bilemiyorum Allah aşkına ayşem ne yaptın o mevlütte nasıl durdun ben gidip oğlumun mezarında yatasım geliyor şuan mübtela oldum her dışarı çıktığımda acaba fırsat bulur uğrayabilirmiyim die düşünüyorum keşke seninkide yakın olsaydı bana da çok yakın deil ama aynı şehirde