• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

bende sizdenim malesef arkadaşlar 17 nisanda sezeryanle ölü doğum yaptım bugun 22. günümdeyim sokağa çıkmak istemiyorum bebek arabası göemek hamile görmek tvde bebeğini seven anne görmek beni çok kötü yapıyor. facemi bile kapattım beraber gebe olduğumuz arkadaşlarım bir bir doğum yapıp fotoları paylaşıyorlar görmek istemiyorum. üst katta bebek var gecelri ağlıyor babası annesi seviyorr seslerini duymak istemiyorum ... bilmiyorum bunun adı kıskançlık mı çekememe mi yoksa dayanamamak mı yoksa o anları hatırlamak istememek mi... hiç çıkmıyo ki aklımdan gerçi.. bazen güldüğümde falan kendime kızıyorum bebeğini kaybettin daha kaç gün oldu gülebiliyosun diyorum kendime:((
ne kadar çokmuşuz meğer arkadaşlar Allah yardımcımız olsun

bende sizdenim malesef arkadaşlar 17 nisanda sezeryanle ölü doğum yaptım bugun 22. günümdeyim sokağa çıkmak istemiyorum bebek arabası göemek hamile görmek tvde bebeğini seven anne görmek beni çok kötü yapıyor. facemi bile kapattım beraber gebe olduğumuz arkadaşlarım bir bir doğum yapıp fotoları paylaşıyorlar görmek istemiyorum. üst katta bebek var gecelri ağlıyor babası annesi seviyorr seslerini duymak istemiyorum ... bilmiyorum bunun adı kıskançlık mı çekememe mi yoksa dayanamamak mı yoksa o anları hatırlamak istememek mi... hiç çıkmıyo ki aklımdan gerçi.. bazen güldüğümde falan kendime kızıyorum bebeğini kaybettin daha kaç gün oldu gülebiliyosun diyorum kendime:((

Başın sağolsun arkadaşım yaşadıkların çok normal hepimiz hepsini yaşadık yaşamaya da devam ediyoruz...sakın kendini suçlama..gerçektende tahminimizden daha fazla kişiyiz aynı acıyı yaşayan çok insan var...

Son düzenleme:

canim basin sagolsun allah sabir versin.. bu yasadiklarini inan hepimiz yasadik ve hala yasiyoruz.. cok zor biliyorum ama inan azalacak biraz olsun hafifleyecek...seninde artik bir sefaatcin var cennette melegin var buda tek tesellimiz canim.

aysem birdahaki kontrolünüz nezaman

canim persembe günü ama sadece kalp atisini görmeye gidecegim cok korktugum icin iki haftada bir gidiyorum.. 2 hafta sonrada büyük kontrolüm var.. burda 4 haftada bir kontrol oluyor.. hala hissetmiyorum acaba yasiyormu diyorum... kipirdasa yasiyor bilecegim biraz rahatlarim.. bakalim hayirlisi cinsiyetinide cok merak ediyorum.. doktor erkegede benzettigi icin erkekmi diye cok düsünüyorum..

teşekkür ederim arkadaşlar Allah hepimizin yardımcısı olsun.. ayşem senin başına ne zaman geldi ne kadar süre sonra tekrar hamile kaldın.. drum 1 yıl dedi ben 3. ayım bitince kontrole gidip sıkıntı yoksa tekrar gebe kalmak istiyorum (Allah izin verirse tabi) ne kadar çabuk tekrar gebe kalırsam o kadar çabuk toparlarım gibi geliyor. çok beklemem bedensel olarak iyi olmama için çabucak olması ruhsal olarak beni çook iyi hissettirecek... hakkımızda hayırlısı olsun

teşekkür ederim arkadaşlar Allah hepimizin yardımcısı olsun.. ayşem senin başına ne zaman geldi ne kadar süre sonra tekrar hamile kaldın.. drum 1 yıl dedi ben 3. ayım bitince kontrole gidip sıkıntı yoksa tekrar gebe kalmak istiyorum (Allah izin verirse tabi) ne kadar çabuk tekrar gebe kalırsam o kadar çabuk toparlarım gibi geliyor. çok beklemem bedensel olarak iyi olmama için çabucak olması ruhsal olarak beni çook iyi hissettirecek... hakkımızda hayırlısı olsun

canim 28haziran 2011 kizimi kaybettim, dogumuna iki hafta kala. kordonunda dügüm vardi.. ve ikinci sezeryanimdi. iki oglum var. biri normal dogum digeri sezeryan..2. sezeryan oldugu icin banada doktorlar en azindan 1 yil beklemen gerekiyor dediler. ama kendi doktorum aralikta gittigimde hersey iyi rahime de bakti ocakta baslayabilirsin dedi. rabbim hemen nasip etti ocakta... canim bedenselde ruhsal olarakta iyi olmana bak. bedensel oluyorda ruhsal biraz oluyor. yardim falan aldinmi.. senin ölüm sebebi neydi.

Demek aynı tarihte benimle aynı şeyleri yaşadın..oofff!!
benim ilaçla düşürttüler.ilk bebeğimdi..
kanamalarım 1 hafta devam etti.en son ct günü gittim kontrole rahim içinde bişy kalmamış temiz dedi dr.
aynı şeyleri yaşıyoruz inan bana..bu hissettiğin kötü bir kıskançlık değil.Bende bu anlattıklarına tahammül edemiyorum..bir gülüyorum bir ağlıyorum hayat devam ediyor işte bir şekilde..
Allah daha büyük acılar göstermesin diye tekrarlıyorum sürekli.
Bundan sonraki hamileliğimiz sağlıklı sıhhatli bir şekilde olsun inşallahh..

hEMEN hamile kalmak istiyorum.sanki o zaman bu acılarım hafifleyecek gibi geliyor. Doktor bu ay daha korun dedi.Çok fazla beklemek istemiyorum..

benim sebebimde seninkiyle aynı kordonunda düğüm varmış birkezde boynuna dolanmış askıda kalmış dedi dr um.. çok hareketliydi teyzesi fıldır fıldır hiç durmazdı oğlum:( öyle böyle bahane oldu işte gitti yavrum:(

Demek aynı tarihte benimle aynı şeyleri yaşadın..oofff!!
benim ilaçla düşürttüler.ilk bebeğimdi..
kanamalarım 1 hafta devam etti.en son ct günü gittim kontrole rahim içinde bişy kalmamış temiz dedi dr.
aynı şeyleri yaşıyoruz inan bana..bu hissettiğin kötü bir kıskançlık değil.Bende bu anlattıklarına tahammül edemiyorum..bir gülüyorum bir ağlıyorum hayat devam ediyor işte bir şekilde..
Allah daha büyük acılar göstermesin diye tekrarlıyorum sürekli.
Bundan sonraki hamileliğimiz sağlıklı sıhhatli bir şekilde olsun inşallahh..

hEMEN hamile kalmak istiyorum.sanki o zaman bu acılarım hafifleyecek gibi geliyor. Doktor bu ay daha korun dedi.Çok fazla beklemek istemiyorum..

canim allah hepimizin yardimcisi olsun... 3ay sonra sen tekrar hamile kalabilirsin herhalde. kucagimiz dolmadan bu aci dinmez..

benim sebebimde seninkiyle aynı kordonunda düğüm varmış birkezde boynuna dolanmış askıda kalmış dedi dr um.. çok hareketliydi teyzesi fıldır fıldır hiç durmazdı oğlum:( öyle böyle bahane oldu işte gitti yavrum:(

canim benim kizimin boynunada birkez dolanmisti ayni yani. gördünmü oglunu...

çıtlanbik bende cuma gittim cumartesi gittim pazar hareketi vardı azda olsa pazarteside gittim ölmüştü. seninki daha küçükmüş sanırım benim doğumuma 1 hafta kalmıştı bande hemen istiyorum ama nasip artık canım ALLAH yardımcımız olsun

canim benim kizimin boynunada birkez dolanmisti ayni yani. gördünmü oglunu...

göstermediler kötü olursun dediler aklından çıkmaz dediler ablama tembihledim fotografını çektirdim gömmeden önce morarmaya başlamıştı ama çoook tatlıydı o kadar görebildim.sen gördünmü bebeğini?

göstermediler kötü olursun dediler aklından çıkmaz dediler ablama tembihledim fotografını çektirdim gömmeden önce morarmaya başlamıştı ama çoook tatlıydı o kadar görebildim.sen gördünmü bebeğini?

evet canim. dogar dogmaz bana gösterdiler boynundaki dügümü.sonra giydirtikten sonra güllerin arasina koyup sebetle getirdiler. 3 saat boyunca kucagimda tuttum sevdim öptüm kokladim.. iki resmi var.. giydigi tulum var onlara sarilip agliyorum bazen.. benim kizimda cokk güzeldi.. kiprikleri okadar uzunduki..saclari siyah uzundu.. offffffffffff. allahim bize sabir ver.

kızlar yapmayın nolur ne diyeyim nasıl teselli edeyim bilmiyorum Allah sabır versin hepimizeeeeeee

evet inegöldeydi galiba söylemiştin...acaba dedim türkiyedemi yaptın doğumu ondan sordum

yok canim ditib cenaze formuna kayitliydik onlar ilgilendiler..allah razi olsun.. yoksa biz o kafayla birsey yapacak durumda degildik.. babamda onlarla gelmisti tr.ye.

Back
X