yaranı deştim özür dilerim![]()
yok canim özür dilemene gerek yok...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaranı deştim özür dilerim![]()
canım başın sağolsun Allah sabır versin öncelikle . ben doğum yapalı 3 ay oldu hala bu dediğin şeyleri görmeye tahammülüm yok ama ilk zamanlardaki gibi değil tabiki de . psikoloğum bana alışveriş merkezlerine falan gitmemi bununla yüzleşmem gerektiğini söylemişti .ilk birkaç sefer enkaz halinde eve döndük ama o zamanlar çıkmasaydık sanırım şimdi hiçbiryere gidemezdim.şimdi de bahar geldi herkes koymuş pusetlere çocuklarını gezdiriyor algıda seçicilik günde kaç tane görüyorum sayıyorum ama her geçen gün hafifliyor. sen de çık dışarı yürüyüş yap,ağlamaktan çekinme ,istediğin zaman ağla ama gülmekten de utanma .gülüp eğlenip moralimizi yükseltmemiz lazım ki bizi bekleyen bebişlerimize kavuşalımbende sizdenim malesef arkadaşlar 17 nisanda sezeryanle ölü doğum yaptım bugun 22. günümdeyim sokağa çıkmak istemiyorum bebek arabası göemek hamile görmek tvde bebeğini seven anne görmek beni çok kötü yapıyor. facemi bile kapattım beraber gebe olduğumuz arkadaşlarım bir bir doğum yapıp fotoları paylaşıyorlar görmek istemiyorum. üst katta bebek var gecelri ağlıyor babası annesi seviyorr seslerini duymak istemiyorum ... bilmiyorum bunun adı kıskançlık mı çekememe mi yoksa dayanamamak mı yoksa o anları hatırlamak istememek mi... hiç çıkmıyo ki aklımdan gerçi.. bazen güldüğümde falan kendime kızıyorum bebeğini kaybettin daha kaç gün oldu gülebiliyosun diyorum kendime(
ne kadar çokmuşuz meğer arkadaşlar Allah yardımcımız olsun
canim persembe günü ama sadece kalp atisini görmeye gidecegim cok korktugum icin iki haftada bir gidiyorum.. 2 hafta sonrada büyük kontrolüm var.. burda 4 haftada bir kontrol oluyor.. hala hissetmiyorum acaba yasiyormu diyorum... kipirdasa yasiyor bilecegim biraz rahatlarim.. bakalim hayirlisi cinsiyetinide cok merak ediyorum.. doktor erkegede benzettigi icin erkekmi diye
sen şu anda yüksek riskli gebelik diye kontrol ediliyorsun değil mi ? bana doktorum herkesi 1 muayene ediyorsak seni 3 muayene edicez demişti .nasıl yapıyorlar merak ediyorum sürekli doktora mı gidiyorsun yoksa normal hamileler gibi mi gidiyorsun ( yani üff çok uzattım özel bişey yapıyorlar mı?
ben daha ameliyata giderken doktorumla pazarlık yapıyordum bak sezeryanla daha çok beklemem gerekirsa normal doğum yapayım diye. o ikisinin aynı olduğunu söyledi. sonraki kontrolde herşeyin çok normal olduğunu psikolojik olrak biran önce hamile kalmam gerektiğini söyledi .inşallah hayırlısıyla biran önce hamile kalırız işte o zaman biraz hafifleyecek benceteşekkür ederim arkadaşlar Allah hepimizin yardımcısı olsun.. ayşem senin başına ne zaman geldi ne kadar süre sonra tekrar hamile kaldın.. drum 1 yıl dedi ben 3. ayım bitince kontrole gidip sıkıntı yoksa tekrar gebe kalmak istiyorum (Allah izin verirse tabi) ne kadar çabuk tekrar gebe kalırsam o kadar çabuk toparlarım gibi geliyor. çok beklemem bedensel olarak iyi olmama için çabucak olması ruhsal olarak beni çook iyi hissettirecek... hakkımızda hayırlısı olsun
kızlar tobegük ten haberi olan var mı
mrb kızlar nasılsınız ben pazar sabaha karşı adet oldum bakalım bundan sonraki aylara hayırlısı olsun
canim persembe günü ama sadece kalp atisini görmeye gidecegim cok korktugum icin iki haftada bir gidiyorum.. 2 hafta sonrada büyük kontrolüm var.. burda 4 haftada bir kontrol oluyor.. hala hissetmiyorum acaba yasiyormu diyorum... kipirdasa yasiyor bilecegim biraz rahatlarim.. bakalim hayirlisi cinsiyetinide cok merak ediyorum.. doktor erkegede benzettigi icin erkekmi diye
sen şu anda yüksek riskli gebelik diye kontrol ediliyorsun değil mi ? bana doktorum herkesi 1 muayene ediyorsak seni 3 muayene edicez demişti .nasıl yapıyorlar merak ediyorum sürekli doktora mı gidiyorsun yoksa normal hamileler gibi mi gidiyorsun ( yani üff çok uzattım özel bişey yapıyorlar mı?
canim normal hamileler gibi gidiyorum.. bana öyle birsey demediler.. her hamilelik farkli hepsinde öyle olacak diye birsey yok.. ben istedigim icin gidiyorum yoksa doktora kalsa 4 hafta bir.. korkma canim inan her hamilelik farkli daha güzel olacak bebegini allahin izniyle kucagina alacaksin..
kızlar tobegük ten haberi olan var mı
inşallahhhhh ah bi hamile kalabilsem biliyorum hamile kalsam da daha zorlu bi dönem beni bekliyor ama bu hamile kalmaya çalışmak ta çok stresli. nasıl yapçaz bilmiyorum stres oldukça olmuyor olmadıkça stres oluyoruz .bakalım bu aydan ümitliyim olmazsa yine başa sarıp bi kriz dönemi daha yaşamak istemiyorumcanim normal hamileler gibi gidiyorum.. bana öyle birsey demediler.. her hamilelik farkli hepsinde öyle olacak diye birsey yok.. ben istedigim icin gidiyorum yoksa doktora kalsa 4 hafta bir.. korkma canim inan her hamilelik farkli daha güzel olacak bebegini allahin izniyle kucagina alacaksin..
inşallahhhhh ah bi hamile kalabilsem biliyorum hamile kalsam da daha zorlu bi dönem beni bekliyor ama bu hamile kalmaya çalışmak ta çok stresli. nasıl yapçaz bilmiyorum stres oldukça olmuyor olmadıkça stres oluyoruz .bakalım bu aydan ümitliyim olmazsa yine başa sarıp bi kriz dönemi daha yaşamak istemiyorum
canim stres yapmamaya calis...rahat ol. olmaz olmaz da deme.. rabbim elbet verir.. yumurtlama günlerini takip et ve o günlerdede iliski olsun.. allahin izniyle olur düsün ..
ya ne çok reklam var annenize hediyeler falan (anne olan arkadaşlar siz bunu okumayın) ben uyuyup uyandığımda pazartesi günü olmasını istiyorum ,ne çok uyaran var ya televizyon izlemesen sokaklar reklam dolu ,offff pazar olmasın ,olmasın
canım benim sakin ol doktora gittin mi bilmiyorum neden öyle oldu ki şişlik falan varmı elinle hissettiğin süt gelmişti ya belki onunla ilgili beze falan bişe mi yaptı ki aklına kötüyü getirme nolurrr....yaz hemen bişey öğrenirsen merak ediyorum.Allah şifalar versin sana da herkese de....
geçmiş olsun kuzum...bende çok dalgınım geçen akşam ertesi güne hazır olsun diye ocağa yemek koydum saat 23 de sonra gidip yattım :)) bi uyandım saat gece 4 yanık kokuyor prizleremi bişey oldu diye fırladım yemek aklıma gelmedi :))) mutfağa girene kadar tabi......
amiin, allah razı olsun canım duaların için ama artık psikolojik olarak kaldıramıyorum. kuzum bu doğum olayı yüzünden 9 gün hastanede yattım, 11 tane damar yolu, bir sürü iğne.... artık canım acısın istemiyorum. hı benden çok çekenler var...bebeği günlerce hastanede kalanlar var. onların yerinde mi olmak, yosa bebeğim yerine o iğneleri kendim yemek mi? tabiki ben katlanırım, bebeğime bir şey olmasın.canim benim kendini birakma.. biz cok kuvvetliyiz sen o kadar aci yasadin hepsini atlatan sen bunuda allahin izniyle atlatirsin.. inan dualarim hepinizle her namazimdan sonra dua ediyorum size.. kendini koyuverdimmi inan dertler üst üste geliyor.. insallah önemli birsey degildir..rabbim acil sifalar versin üstünede bebek versin insallah..
ne diyeceğimi bilemedim ama geçicek bunlar da geçiyor işte hiç tahmin eder miydin doğundan sonra buralara gelebileceğini? insanlarla konuşabileceğini? ama oluyor işte herşey geçiyor ha ezip te geçiyor o ayrı acını da küçümsemek istemem .canım ya msjını aldım ama hala ben sana yazamıyorum sen bana bi çeşit iletişim bilgini yazsan ben sana ulaşsam özelden
saol canım. ben özelden yazarım bugün.kızlar raporum bitip işe başladığımdan beri o kadar dalgınım ki filmlerde falan oluyor ya birisi konuşuyor diğeri tamamen başka bir alemde . ben de öyleyim bi bakmışım karşımdaki konuşmuş ben nerelerde bi de araba kullanırken otomatik olarak gidiyorum gideceğim yere sanki o an ben değil de başkası kullanıyor bana da hadi geldik in diyor sürekli ben bu halde iyi kaza yapmıyorum diyordum ki dün çok ciddi bir kaza yaptım araba pert oldu ama bende şükürler olsun hiç birşey yok .herşeye rağmen şükredecek birşeyler var hayatta :)
766... en güzel isim yerine 766!!!! bana da ilk gittiğim de en çok o koymuştu!! sonra oradan bir tahta parçası bulup kalemle adını yazmıştımoofff canım ya sorma çok kötü ikilemdeyim gidip gitmeme konusunda :< ben oğlumun mezarına ilk gittiğimde gözüme en çok batan 30965 olmuştu en güzel ismi ararken eraaaayy oğluuum annem die çağırmak varken biz eşimle 30965i arıyorduk eray deildi 30965di oğlum canımın parçası çok koyuyor insana
evladımız gelse de hepimizin yüzü gülse artık!!!canım ya doktora gitmedin mi ya neden oluyormuş demedimi bişey gidince yazarmısın ya çok merak ettim... sabır dile canım sadece sabır olurmu gelicek olan güzel evlatlarını düşün inşallah bişicikler olmaz hayatım
hakkaten bu cümleyi kimse kurmuyor. kuran insanlar da teselli değil acı oluyoriyi ki bulmuşuz burada birbirimizi sanırım konuşmasaydık deli olurduk böyle birbirimize anlatınca yaraya merhem sürüyormuş gibi iyi geliyor farkındaysan burada hiç kimse birbirine sen sağ ol babası sağ olsun yine olur die cümle kurmuyor çünkü herkes biliyor yine olacak olan çocuk onun yerine asla geçemez sadece azaltır acısını ve bu cümle hiç kimseyi teselli edemez onlarla aramızdaki fark bu dediğin gibi en iyi anlaştığın insanla bile konuşmayacaksın bu konuyu yada derine dalmayacaksın daha çok yanlış bile anlaşabiliriz.
yazık kızıma, ben de çocuklara susun diye bağırınca korkup tepişirdi karnımdaaynen ben de böyle düşünüyorum son zamanlarda o kadar sinirliydim ki ben bağırdıkça kızcağızım kıpraşıp duruyordu onu çok üzdüm galiba bi dahakine ben de pamuk gibi olucam. bi de trafik te de acayip agresiftim neyime güveniyoduysam adamlarla tersleşiyordum .neyse hepsi geçti yaptık hatalar ama emin ol biz sinirli olduğumuzdan olmadı bu. kimler neler yaşıyo da sapasağlam doğuyor çocukları ( en kabul edemediğim şey de bu ya)
o parabensiz ürünler, organik elbiseler, en iyi dr...babası almanyadan poposu acımasın diye pişik kremi bile getirtmişti!!!hakkaten bunlar çok koyuyo. ne kadar aynı yaşadıklarımız, hissettiklerimiz...dinlediğimiz şarkılar...yani bazen ben de düşünüyorum çok rahat davranıp ne beslenmesine ne doktorun dediklerine çok da takmayıp sapasağlam doğuranları görünce diyorum ben yok şampuanın paraben içermeyeni,yok bezin ilk kıyafetlerinin organiği yok ana kucağının isofixlisi yok doktorun elimizden geldiğince aklımız erdiğince en iyisi yok en iyi yoğun bakımı olan hastanesi....Nerden bilirdim ki o yoğun bakım üniteleri bile kurtaramayacak oğlumu...Bakıyosun 1 kere bile kontrole gitmeden sapasağlam doğuran da çok...Tabii allah onların da evladını bağışlasın ama bu kadar ince ayrıntılara kadar düşünüp de insanın başına bu gelince iyice yıkım oluyo.Yavrumu o kadar isteyerek o kadar hazır olduğumuzda planlamıştık ki...Ama olmadı işte.Candan Erçetin'in şarkısında diyo ya"kul kurar kader gülermiş"diye işte o hesap bizimki
başın saolsun canım... allah sabır versin, çok da yeniymiş dahabende sizdenim malesef arkadaşlar 17 nisanda sezeryanle ölü doğum yaptım bugun 22. günümdeyim sokağa çıkmak istemiyorum bebek arabası göemek hamile görmek tvde bebeğini seven anne görmek beni çok kötü yapıyor. facemi bile kapattım beraber gebe olduğumuz arkadaşlarım bir bir doğum yapıp fotoları paylaşıyorlar görmek istemiyorum. üst katta bebek var gecelri ağlıyor babası annesi seviyorr seslerini duymak istemiyorum ... bilmiyorum bunun adı kıskançlık mı çekememe mi yoksa dayanamamak mı yoksa o anları hatırlamak istememek mi... hiç çıkmıyo ki aklımdan gerçi.. bazen güldüğümde falan kendime kızıyorum bebeğini kaybettin daha kaç gün oldu gülebiliyosun diyorum kendime( ne kadar çokmuşuz meğer arkadaşlar Allah yardımcımız olsun
canım senin de başın saolsun. allah gönlüne göre versin tatlım...Demek aynı tarihte benimle aynı şeyleri yaşadın..oofff!!
benim ilaçla düşürttüler.ilk bebeğimdi..kanamalarım 1 hafta devam etti.en son ct günü gittim kontrole rahim içinde bişy kalmamış temiz dedi dr.
aynı şeyleri yaşıyoruz inan bana..bu hissettiğin kötü bir kıskançlık değil.Bende bu anlattıklarına tahammül edemiyorum..bir gülüyorum bir ağlıyorum hayat devam ediyor işte bir şekilde..Allah daha büyük acılar göstermesin diye tekrarlıyorum sürekli.Bundan sonraki hamileliğimiz sağlıklı sıhhatli bir şekilde olsun inşallahh..
hEMEN hamile kalmak istiyorum.sanki o zaman bu acılarım hafifleyecek gibi geliyor. Doktor bu ay daha korun dedi.Çok fazla beklemek istemiyorum..
hakkında hayırlısı olsun canım...mrb kızlar nasılsınız ben pazar sabaha karşı adet oldum bakalım bundan sonraki aylara hayırlısı olsun
tobegukum okuduğum kadarıyla yarın gidiosun doktora inş kötü bişi çıkmaz iyi düşünelim iyi olsun inş cnm bnm yarın haberlerini bekliyorum çok öptüm
benim sebebimde seninkiyle aynı kordonunda düğüm varmış birkezde boynuna dolanmış askıda kalmış dedi dr um.. çok hareketliydi teyzesi fıldır fıldır hiç durmazdı oğlumöyle böyle bahane oldu işte gitti yavrum
![]()
tamam kuzum haber ederim mutlaka. biyopsi falan alınması gerekiyormuş. hayırlısı bakalım.
sen nasılsın canımcım??![]()