- 16 Haziran 2011
- 3.913
- 7
- 358
- 40
iyi oldu tanıştığımız o zaman canım. evet Rabbim hepimize sabırlar versin. inşallah bundan sonra bebeklerimizi konuşuruz paylaşırız kötü tanıştık ama sonu iyi olur inşallah.normal doğum yapman çok güzel olmuş ya peki bebeğini neden kaybettin canım erken doğum yüzünden mi? ne kadar güzel ya Allah o evladını bağışlasın sana bir dayanağın varmış çok güzel uzun ömürler versin Rabbim. sen başlayabilirsin o zman nasılsa normal doğum. ne zman düşünüyorsun başlamayı canım.
oğlumda sezaryenle doğum yapmıştım.. bu ikinci bebekte 4,5 aylıktı canım.. suyu erken geldi, bebek canlıydı..ama devam etmesi mümkün değildi.sancı verildi normal yoldan tahliye yapıldı..çok zorluydu ama, sezaryenle ikinciye şansını zorlamayalım dedi dr:S rahimağzı yetmezliğindende kaynaklanabiliyormuş ama..bence o değilde, büyük ihtimalle enfeksiyondu kesenin açılmasının sebebi.. rahimağzında kızarıklık olmuş denmişti.. tedavimi yaptım, hayırlısı bakalım..dr; korunmayı istiyorsan bırakabilirsin dedi bu son muayenede ..bu ay bırakmıştım.. BAT yarın

iyi dileğin içinde çok teşekkür ederim.. dayanağım oydu, o üzülmesin diye yanında hep iyi olmaya çalıştım, çok hassas çünkü..garip bir süreçti..