Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

kızlar üzülsek ağlasak hırpalasak herşey boşşşş geriye döndüğümüzde elimiz kolumuz bomboş onun için meleklerimize daha yakın olmak için namaz kılmayı deneyin gerçekten insanı rahatlatıyor ve bir adım daha sanki bence onlara daha yakın hissediyorum ben kendimi emin olun ki sizleride rahatlatacak o kesin....kendimizi üzmeyip yeni bebeklerimiz olsun diye rabbime yalvaralım onların yerlerini dolduracak diyorum ama o mümkün değil en azından acılarını hafifletecek hayırlı bebekler versin inş. rabbimm kollarımızı dolduracak hayırlı zamanda hayırlı bebekler nasip etsin inş. hepsi hikaye aslında yeri ve zamanı geldiği zaman ne yaparsak yapalım o bizlere kavuşacaktır allahımın izniyle ne kadar plan yaparsak yapalım bence..hepsi boş. allahım hayırlı evlarlar nasip etsin inş..

ayşecim allah yar ve yardımcınız olsun inş.sağlığınıza biran önce kavuştursun rabbim..

namaz konusunda kesinlikle katılıyorum inş layıkıyla yapabiliriz daimi bi şekilde nasip eder inş Allahım......

Kızlar merhaba, ben geldim :16:
Hepinizi çok özledim. Geçmişe şöyle bir göz attım da Ayşemin haberi canımı sıktı, umarım bebişimiz zamanını bekler. Dualarımız seninle Ayşem...

tatlım nerelere kayboldun ya hiç haberde vermedin. merak ettik

Eşim yıllık izine ayrıldı, hatta geçen yıl kızıma hamileyken gidecegimiz otele gidicez yine falan yazmıştım ama zamanını yazmamısım sanırım.
Görüsmeyeli nasılsın bir gelişme var mı?

Eşim yıllık izine ayrıldı, hatta geçen yıl kızıma hamileyken gidecegimiz otele gidicez yine falan yazmıştım ama zamanını yazmamısım sanırım.
Görüsmeyeli nasılsın bir gelişme var mı?

yok yazmadın canım :9: oh iyi yapmışsın nasıl geçti peki tatil kafanı toparladınmı biraz. bende ve bizde pek bi gelişme yok canım ya ben yine batı bekliyorum doktora gittim bu ay hormon testi falan yaptık klomen aldım zorrrrla doktordan :9::9: öle işte bekliyoruz haberler sende yaaa anlat anlat.

yok yazmadın canım :9: oh iyi yapmışsın nasıl geçti peki tatil kafanı toparladınmı biraz. bende ve bizde pek bi gelişme yok canım ya ben yine batı bekliyorum doktora gittim bu ay hormon testi falan yaptık klomen aldım zorrrrla doktordan :9::9: öle işte bekliyoruz haberler sende yaaa anlat anlat.

Tatil fena degildi ama ben kendimi hala iyi hissedemiyorum. Hayırlısıyla 6 ayın bir an önce dolmasını istiyorum. Ben kızıma geçen temmuzda hamile kalmıştım bir yandan da 6 ayı beklemesem mi diyorum. Tabi bu arada şu ameliyat işine de karar verebilmis degilim. Gördügün gibi karmakarışığım hala :((

Kizlar beni unutmayin...
Morelim cok bozuk 28.sinde test yaptilar negativ cikti o kadar cok sevinmistimki tam kizimin ölüm yildönümü idi bugün yine su kaybettim. Kafam allak bullak. Ne olur dualarniza devam edin...rabbim hepimizin acilarini sevince bogsun insallah...

1 ay daha dursun bebiş 30 dan sonra doğsada çok problemli olmaz herhalde..tabiki gününde gelsin istiyoruz hepimiz ama 1-2 hafta erken gelirse de problem olmaz inşallah.Allahım sana da sabır versin dayan az kaldı be canım

değilmi? bende öyle düşünmüştüm canım..yani rahimağzı yetmezliği olsa, ilkinde de olurdu..
ama dediğin gibi ara zaman öyle..oğlum 5 yaşında canım..
o da yavrum hala karnımı seviyor, sorular soruyor zaman zaman aklına geldikçe:S
olayıda anlatınca idrak edecek yaşta değil,kafasını karıştırmak istemiyorum..

bende kızıma açıklayamadım 5,5 yaşında ve bu ara sürekli ölümle ilgili sorular soruyor. okulda psikologa sormuştum anlatın dedi ama anlatamadım. zaten önce doğduğunu söyleyemedim ne olacağı belli olmadığı için 4 gün sonra da kaybedince öldü de demedim. sadece doktor yanlış görmüş bebek yokmuş karnımda dedim. sonrasında geldi karnımı sevdi noldu dedim hiiiiç dedi canım karnını sevmek istedi dedi. şimdi unuttu baya da zaman geçti benim gerçi. sadece arkadaşlarının kardeşi oldukça istiyor oda bebek alalım diye. yinede bilsin istiyorum kardeşini ama önce yok deyip sonra aslında vardı öldü bak burası mezarı demek ne kadar sağlıklı olacak bilmiyorum. zaman gösterecek bakalım...

bende kızıma açıklayamadım 5,5 yaşında ve bu ara sürekli ölümle ilgili sorular soruyor. okulda psikologa sormuştum anlatın dedi ama anlatamadım. zaten önce doğduğunu söyleyemedim ne olacağı belli olmadığı için 4 gün sonra da kaybedince öldü de demedim. sadece doktor yanlış görmüş bebek yokmuş karnımda dedim. sonrasında geldi karnımı sevdi noldu dedim hiiiiç dedi canım karnını sevmek istedi dedi. şimdi unuttu baya da zaman geçti benim gerçi. sadece arkadaşlarının kardeşi oldukça istiyor oda bebek alalım diye. yinede bilsin istiyorum kardeşini ama önce yok deyip sonra aslında vardı öldü bak burası mezarı demek ne kadar sağlıklı olacak bilmiyorum. zaman gösterecek bakalım...

merhaba canım.. günaydınn..
olayı kavrayacak yaş grubu değil canım ya.. 7 den önce ölüm konusunu idrak edemez diyor uzm.lar..
kızın ultrasonda görmüşmüydü bebeği, onun üstüne aslında bebek yokmuş demek te onun kafasını bulandırmış olabilir.
oğlum yanımda gittiğinde görmüştü bebeği, hareketlerini..o yüzden birşeyler anlatıp, kafasını karıştırmayayım dedim..
sadece göbeğim gidince,farkına vardı hemen.. karnıma bakıp olayı anlamaya çalıştı, ama birşey soramadı bile.. gizli gizli bakıyordu resmen:S .. bayağı bi süre sormadı bahsetmedi.. sonradan sonradan hani ne zaman doğacak kardeşim,yaz geldi-- demeye başladı. ''o büyür ve sana zamanı geldiğinde ben söyleyeceğim'' diyorum..

bi kardeşi olsun kızının,aradan uzun zaman geçsin.. daha sonra anlatırsın canım..
ki mezarı var, muhakkak paylaşılacaktır doğru zamanda..
en uygun zamanı bilirsiniz siz..

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar beni unutmayin...
Morelim cok bozuk 28.sinde test yaptilar negativ cikti o kadar cok sevinmistimki tam kizimin ölüm yildönümü idi bugün yine su kaybettim. Kafam allak bullak. Ne olur dualarniza devam edin...rabbim hepimizin acilarini sevince bogsun insallah...
aysem seni unutur muyuz hiç moralini hiç bozma sen biraz daha sabret. kontrol altında hiçbirşey olmaz size .hep dua ediyorum sizin için iyi haberlerle geleceksin inşallah merak etme

merhaba kızlar.. nasılsınız?

calakancım bi sonraki aya kaldım, kısmet ne zamana bakalım :34:
sende BAT ı bekliyorsun sanırım..inş gelmez de, SAT ın kalır canım hayırlısıyla:34::emir_bebek:

günaydın kızlar .ben dün 3 günlük tatilden geldim çooook iyi geldi toparlandım biraz dönüş çok zordu ama .bi de ayın 8inde regl olcam (yani inşallah olmıycam) o da olmazsa herşey ne güzel olacak

merhaba canım.. günaydınn..
olayı kavrayacak yaş grubu değil canım ya.. 7 den önce ölüm konusunu idrak edemez diyor uzm.lar..
kızın ultrasonda görmüşmüydü bebeği, onun üstüne aslında bebek yokmuş demek te onun kafasını bulandırmış olabilir.
oğlum yanımda gittiğinde görmüştü bebeği, hareketlerini..o yüzden birşeyler anlatıp, kafasını karıştırmayayım dedim..
sadece göbeğim gidince,farkına vardı hemen.. karnıma bakıp olayı anlamaya çalıştı, ama birşey soramadı bile.. gizli gizli bakıyordu resmen:S .. bayağı bi süre sormadı bahsetmedi.. sonradan sonradan hani ne zaman doğacak kardeşim,yaz geldi-- demeye başladı. ''o büyür ve sana zamanı geldiğinde ben söyleyeceğim'' diyorum..

bi kardeşi olsun kızının,aradan uzun zaman geçsin.. daha sonra anlatırsın canım..
ki mezarı var, muhakkak paylaşılacaktır doğru zamanda..
en uygun zamanı bilirsiniz siz..

haklısın. bende korkutmak istemiyorum şu aralarda arkadaşlarıyla ne konuşuyorlarsa geliyor gidiyor ölümü soruyor ona göre hep yaşlılar ölür çocuklar ve gençler ölmez öyle bir izlenime kapılmış. dedem ölmüştü geçen yıl herhalde ondan.

günaydın kızlar .ben dün 3 günlük tatilden geldim çooook iyi geldi toparlandım biraz dönüş çok zordu ama .bi de ayın 8inde regl olcam (yani inşallah olmıycam) o da olmazsa herşey ne güzel olacak

hadi bakalım inşallah gönlündeki olur. bende haftaya yokum izinliyim 1 hafta ama biryere gidebilirmiyim bilmiyorum evde olabilirim

Tatil fena degildi ama ben kendimi hala iyi hissedemiyorum. Hayırlısıyla 6 ayın bir an önce dolmasını istiyorum. Ben kızıma geçen temmuzda hamile kalmıştım bir yandan da 6 ayı beklemesem mi diyorum. Tabi bu arada şu ameliyat işine de karar verebilmis degilim. Gördügün gibi karmakarışığım hala :((

sen yeniden hamile kalmadığın sürece iyi hissetmezsin canım.bende temmuzda hamile kalmıştım evt :50: ameliyata karar verseydin eğer ona göre bırakırdın artık korunmayı. bi an önce karar ver bence.

merhaba kızlar.. nasılsınız?

calakancım bi sonraki aya kaldım, kısmet ne zamana bakalım :34:
sende BAT ı bekliyorsun sanırım..inş gelmez de, SAT ın kalır canım hayırlısıyla:34::emir_bebek:

hadi ya neyse canım kısmet ha deyince olmuyor ya biz o şanslı insanlardan deiliz sanırım bi kerede tutturanlardan :> inşallah fazla bekletmez senin bebiş. ay inşallah inşallah gelmez yaa gelmesin istemiyorum :9:

23 temmuz canım daha çooook var

benimde 27 si olacak bat.. bak aynı ayın annesi oluruz belkii:34:
doğru diyorsun..hemende olabiliyor, bekletedebiliyor..
geç olsa da güç olmasın canım, biz bekleriz sabırla:16:

bayağıda varmış bat lara yaf :44: :)

haklısın. bende korkutmak istemiyorum şu aralarda arkadaşlarıyla ne konuşuyorlarsa geliyor gidiyor ölümü soruyor ona göre hep yaşlılar ölür çocuklar ve gençler ölmez öyle bir izlenime kapılmış. dedem ölmüştü geçen yıl herhalde ondan.

belkide dediğin gibi, dedeni kaybetmiş olmandan dolayı bu durumları irdeliyor, ölümü yaşlılara bağlıyor olabilir.. arkadaşlarla ne konuşulsa, mevzusu oluyor zaten ailede..çocuklarda her kafadan bi ses çıkıyor.. bazen sordukları sorular karşısında tıkanılıyor yani..

.. ama dediğin gibi ilerleyen günlerde, uygun zamanda paylaşılır canım..

Back
X