kız haberin yokmu :))) aysem 6 ay geçince tekrar hamile kaldı 26 haftalık şuan inşallah gelecek sağlıkla bebişimiz
Yaa bilmiyorudm cok seivndim. Insalalh allah bu defa hayirlisiyla kucagina almayi doya doya koklayip opmeyi nasib eder.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız haberin yokmu :))) aysem 6 ay geçince tekrar hamile kaldı 26 haftalık şuan inşallah gelecek sağlıkla bebişimiz
çok güzel canım ya tek tesellimiz bu.. Rabbim bunu unutturacak başka acı vermesin
inay uğurböceğim siz ne zaman düşünosunuz hayırlı yeni bebek girişimlerini hayırlısıyla ? valla insan saatkerce burda sohbet etse doymuyor valla demi ama işte işten fırsat bulunca anca..idare edin artık biliyormusunuz her cuma günü içimde bi burukluk yaşıyorum bebeğim cuma günü dünyaya gelmişti allahım inş. hayırlı bebekler gene nasip edersin cümlemize inş...
inay uğurböceğim siz ne zaman düşünosunuz hayırlı yeni bebek girişimlerini hayırlısıyla ? valla insan saatkerce burda sohbet etse doymuyor valla demi ama işte işten fırsat bulunca anca..idare edin artık biliyormusunuz her cuma günü içimde bi burukluk yaşıyorum bebeğim cuma günü dünyaya gelmişti allahım inş. hayırlı bebekler gene nasip edersin cümlemize inş...
ben bilmiyorum kararsızım
ben bilmiyorum kararsızım
Çocuk anne karnında canlandıktan sonra doğarsa bunların ahirette tekrar dirileceğini ve anne babasına şefaatçi olacağı hadislerde kayıtlıdır
(At-Tacc)
Bu dünyada küçük çocuğunu kaybeden anne babaya bir mükafat olarak Cennette o çocukları onlarla birlikte olacak ve bu dünyadaki kısa bir çocuk sevgisine bedel ahirette ebedi bir çocuk sevgisini onlara tattıracaktır
in-aycım nasılsın?
iyiyim canım sen?
saol canım temizlik yapıyorum bi bakıym kızlar ne alemde dedim.
valla herkes bir alemde :))))
bende bugün izne çıkıcam 1 haftalığına haftaya bende temizlik yaparım sanırım biyere gitme planım yok
kızlar siz hangi şehirdendiniz
kızlar siz hangi şehirdendiniz
maşallah canım ikinize deelhamdüllilah canim iyim... bebiste iyi... su kaybim ayni bi gelmiyor bi geliyor... böyle allahin izniyle günümü tamamlanirim insallah...cok zor inanin heran kafamdan bin türlü seyler geciyor.. korkularimi anlatmam..dua etmekten baska elimden birsey gelmiyor.. rabbim yardimcin olsun insallah...
kız allah seni, ne diyeyim sanakız doga bu tobeguk bana imzalı resim almadı behzat ç.den sen görürsen al ama tatildeler dimi şimdi![]()
amin canim.. doktorlarda öyle diyor su kendini yeniliyormus birden bosalmadiktan sonra azar azar kötü degilmis.. kontrol altinda olmam gerekiyor.. günde kac defa igne vuruyorlar kan aliyorlar.. artik bunlari bile önemsemiyorum...30. haftaya girsek allahin izniyle rahatlayacagim.. doktorda öyle dedi zaten 30 oldumu gelsede fark etmez...
eksiklerden biri geldi de şekerim salı tekrar gidecek inşallah...bütün kızla
r toplandık toplandık
(eksikler var ama olsun)[/QUOTE
eksikler tatilde şekerim toparlanıp gelirler inşallah tatil iyi geliyor cidden. yalnız calakan yok ya onu merak ediyorum
ooohhhh sefan olsun şekerim, dinlen iyice yapma temizlik falan!!1 hafta izinliyim evde olurum biryere gitmiycem yaaa![]()