Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

inay uğurböceğim siz ne zaman düşünosunuz hayırlı yeni bebek girişimlerini hayırlısıyla ? valla insan saatkerce burda sohbet etse doymuyor valla demi ama işte işten fırsat bulunca anca..idare edin artık biliyormusunuz her cuma günü içimde bi burukluk yaşıyorum bebeğim cuma günü dünyaya gelmişti allahım inş. hayırlı bebekler gene nasip edersin cümlemize inş...

inay uğurböceğim siz ne zaman düşünosunuz hayırlı yeni bebek girişimlerini hayırlısıyla ? valla insan saatkerce burda sohbet etse doymuyor valla demi ama işte işten fırsat bulunca anca..idare edin artık biliyormusunuz her cuma günü içimde bi burukluk yaşıyorum bebeğim cuma günü dünyaya gelmişti allahım inş. hayırlı bebekler gene nasip edersin cümlemize inş...

Biz dusunyoruz da, ama isde bizim dusunmemizle olmuyor, rabbim ne zaman isterse o zaman nasib eder. 40 im cikdikdan sonra sanki hemen olcakmis gibi hiss ediyordum, asiri kilolarimdan dolayi aslinda hem istiyordum hem istemiyordum, yani (kilo derken arkadaslar guzel gorunmenin derdinde degilim cok fazla kilo alirsam sagliksiz bri hamilelik gecirmekden korkuyorum) ama aslidna hemde icden ice istiyordum, sora adetim gecikince sanki hamileymisim gibime geldi, ne hiss etdigimi anlamadim, sevinsemmi? uzulsemmi? ama sora adet gorunce bri kez daha o hayal kirikligini yasadim. Insan sanki hemen olcakmis gibi dusunyor ama isde olmayincada olmuyor. Simdi bakicaz artik. Bu ayin 23 nu bekleyecem artik nasib kismet.

ben bilmiyorum kararsızım

Çocuk anne karnında canlandıktan sonra doğarsa bunların ahirette tekrar dirileceğini ve anne babasına şefaatçi olacağı hadislerde kayıtlıdır
(At-Tacc)
Bu dünyada küçük çocuğunu kaybeden anne babaya bir mükafat olarak Cennette o çocukları onlarla birlikte olacak ve bu dünyadaki kısa bir çocuk sevgisine bedel ahirette ebedi bir çocuk sevgisini onlara tattıracaktır

Çocuk anne karnında canlandıktan sonra doğarsa bunların ahirette tekrar dirileceğini ve anne babasına şefaatçi olacağı hadislerde kayıtlıdır
(At-Tacc)
Bu dünyada küçük çocuğunu kaybeden anne babaya bir mükafat olarak Cennette o çocukları onlarla birlikte olacak ve bu dünyadaki kısa bir çocuk sevgisine bedel ahirette ebedi bir çocuk sevgisini onlara tattıracaktır

Ya oyle biz oldugumuzde, bebeklerimiz cennetin kapsiinda ayaklarini yere vurarak anne babamizi istiyoruz deyecekler. Allahda onlar sizler kadar masum deyil vermesi gereken hesaplar var diyecekler. ve bebekelrimiz dinlemeyecek ve isteyecek. Sora Allahda birakin anne babalarini onlarin yanina diyecek ve birlkde uzun ve huzurlu guzel bir yasamimiz olacak cennetde.

inay cım ben mersindeyim sizler? niye kararsızsın bu arada bakim kaç ay oldu bebeğini kaybedeli korunma sürecini tamamlamadın mı

Son düzenleme:
valla herkes bir alemde :))))
bende bugün izne çıkıcam 1 haftalığına haftaya bende temizlik yaparım sanırım biyere gitme planım yok

aman iyi alemde olsunlar da :D çalışan kadının tatili temizlikle geçer dimi :-s kolay gelsin sana canım o zaman

elhamdüllilah canim iyim... bebiste iyi... su kaybim ayni bi gelmiyor bi geliyor... böyle allahin izniyle günümü tamamlanirim insallah...cok zor inanin heran kafamdan bin türlü seyler geciyor.. korkularimi anlatmam..dua etmekten baska elimden birsey gelmiyor.. rabbim yardimcin olsun insallah...
maşallah canım ikinize de:nazar::nazar: allahın izniyle sağlıcakla zamanında gelecek bizim paşa... korkularını sen anlatamazsın ama zaten anlatsan da biz de anlayamayız. biz bile şimdiden ne korkularla boğuşuyoruz. bir de senin durumunda olsak ne halde olurduk!!! maşallah sen gene iyisin.:nazar: dualarımız seninle canım. dediğim gibi sağlıcakla gelecek paşamız...:16::16:
kız doga bu tobeguk bana imzalı resim almadı behzat ç.den sen görürsen al ama tatildeler dimi şimdi :52:
kız allah seni, ne diyeyim sana:1::1::1: görürsem almaya çalışacağım şekerim:1::1:
amin canim.. doktorlarda öyle diyor su kendini yeniliyormus birden bosalmadiktan sonra azar azar kötü degilmis.. kontrol altinda olmam gerekiyor.. günde kac defa igne vuruyorlar kan aliyorlar.. artik bunlari bile önemsemiyorum...30. haftaya girsek allahin izniyle rahatlayacagim.. doktorda öyle dedi zaten 30 oldumu gelsede fark etmez...
:nazar::nazar::nazar:
bütün kızla
r toplandık toplandık
(eksikler var ama olsun)[/QUOTE
eksikler tatilde şekerim toparlanıp gelirler inşallah tatil iyi geliyor cidden. yalnız calakan yok ya onu merak ediyorum
eksiklerden biri geldi de şekerim salı tekrar gidecek inşallah...
1 hafta izinliyim evde olurum biryere gitmiycem yaaa
ooohhhh sefan olsun şekerim, dinlen iyice yapma temizlik falan!!:45::45:

Back
X