Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

izmirli inanma kız o haziranda bursayada geliyodu :52::52:

kız bizim arkadaş erken doğum yaptı ya. bebek küvözde falan kaldı. toparlasın diye gitmek istemedik. zaten ben de gelmek istemiyorum. çünkü gelirsek orada kalırız. ve ben bebekle 1 gece geçirmeyi bırak görmek bile istemiyorum... başka bebek neyse de o bebeği görmeye dayanamam..
izmir de en sevdiğim ablam var. onun yanına gitmek istiyorum inşallah...

kız bizim arkadaş erken doğum yaptı ya. bebek küvözde falan kaldı. toparlasın diye gitmek istemedik. zaten ben de gelmek istemiyorum. çünkü gelirsek orada kalırız. ve ben bebekle 1 gece geçirmeyi bırak görmek bile istemiyorum... başka bebek neyse de o bebeği görmeye dayanamam..
izmir de en sevdiğim ablam var. onun yanına gitmek istiyorum inşallah...

bise gel hehehe

:1::1:hee kocamda öyle diyodu şekerim. ben burada kalayım, sen inaya git diyodu:1::1:
ayy bugün ankara çok sıcak yaa. bi de nereye kayboldu bu kızlar yahu. bi anda dağıldı hepsiii?? ay canım çay istedi!!!

dünde benim istemişti. halbuki çaya düşkün değilimdir ama

bilmem, para kazanmak için mi dediler acaba? 750 de ne yahu? 750 ye 250 fiyat farkına bak! hakkaten duygu tacirliği yapıyorlar!!
izmir e de ağustos sonu gibi gelmeyi düşünüyorum inşallah şekerim. bakalım artık:34:

Bak inay ne diyo :9:

Hadi bursadan ve izmirden bekleniyorsunuz efendim :46:

Bak inay ne diyo :9:

Hadi bursadan ve izmirden bekleniyorsunuz efendim :46:

ay canlarım benim. samimiyetinize inancım sonsuz:16::16: daaaaa... sizin yolunuz hiç ankaraya düşmüyor mu??
bu arada doğaya kalsaydı biz çoktan gelmiştik bursa ya. bi ara hadi gidelim diyordu çünkü:1::1:

inay niyetli olmasaydım demletmiştim sana şimdiye çayı..
izmirli senin face var mıydı kuzum??
oooo aynur gelmiş, hoş gelmiş. nasılsın aynucum??

Anladım canım.
Bebeğimi kaybettiğimiz günden beri hep düşünüyorum.Ben hiçbir zaman eski ben olamayacağım diye.Bir gün bakıyorum iyiyim,bir bakıyorum resmen dipteyim.Sanırım sen de dipte olduğun bir dönemdesin şu an.Seni çok iyi anlıyorum.Söyleyecek çok da fazla bişey bulamıyorum canım...

aynen canım dibinde dibindeyim.

Arkadaşlar hayırlı günler hepinize ...canlarım benim o mümkün değil artık eski bizler hiç birzaman olmayacaz katılıyorum sana bigün çok iyiyiz ama 2. gün gerçekten dipte olabiliyoruz demekki bunu hepimiz yaşıyoruz allah bizleri sabrından ayırmasın inş. bu acılarımızı hafifletecek inş. hayırlısından bebekler nasip eder cümlemize rabbim bu acılarımızın mükafatını göstersin cümlemize ..

çalakan arkadaşım elbetteki hepimiz kötüyüz bunu bizden başka kimse anlayamaz allah yardımcımız olsun cümlemizin inş. lütfen isyan etme isayan edenlerden olmayalım vardır bunda da bi hayır diyelim elbette vardır bi hayır beterin beteri vardır alhamdülillah müslümanız ..inançlı insanlarız herşeyi biliyoruz yüce rabbimin bi bildiği vardır asla isyan etme çaresizlik allahtan gelen bi güzellikmiş,rabbime dua zamnının geldiğini gösterirmiş...allahım sesimizi duymak istermiş bu sözü tam hatırlayamadım ama yazim birgün çok güzel gözünün göreceği yere asmanı tavsiye ederim.... ve sürekli okuyup rahatlayacaksın..allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun melek annelerim.....

bilmiyorum canım ya şuan tam ikilemdeyim yani ne düşüneceğimi de bilmiyorum. teşekkür ederim canım

ay canlarım benim. samimiyetinize inancım sonsuz:16::16: daaaaa... sizin yolunuz hiç ankaraya düşmüyor mu??
bu arada doğaya kalsaydı biz çoktan gelmiştik bursa ya. bi ara hadi gidelim diyordu çünkü:1::1:

Yok tatlım Ankara'ya hiç gelmedim.Aslında orada akrabalarım var ama gidip kalacak kadar samimiyet yok.

inay niyetli olmasaydım demletmiştim sana şimdiye çayı..
izmirli senin face var mıydı kuzum??
oooo aynur gelmiş, hoş gelmiş. nasılsın aynucum??

Face yok canım.

Bizim 4,5 ay oldu. Eşime o zaman 3. aydan sonra yaptırabilirsiniz demişler.Kısmetse önümüzdeki hafta yapılacak.Ben çok yüksek birşey olsun istemiyorum,eşim de alçak olursa üzerine basılır diyor ve onun dediği gibi olacak :((
Biliyorum mantıksız ama ben her gittiğimde kızımla konuşuyorum sanki çok yüksek olursa kızım beni duymayacak diye düşünüyorum.(Bunu birtek size söyleyebiliyorum.Eşim de dahil birine söylesem kesin kafayı yediğimi düşünür.)

arkadaşım bize 1 sene geçsin dediler ama bilemiyorum tabi...evet bende gidince minik melegimle konuşuyorum ağlıyorum sızlıyorum okşuyorum mezarını sizdede oluyormu bilmiyorum ben burdan mezarının yanından uzaklaşırken sanki onu yalnız bırakıp gidiyormuşum gibi geliyor yani ilçe dışına çıktığımda bunu daha bariz hissediyorum sanki arkamdan anne beni bıraka dercesine .allahım sabrından ayırmasın inş. çok zor hemde çok rabbim inş. tez zamanda hayırlısıyla kucaklarımızı doldurur inş....

kötü hissettiğimde ben hep benden kötüleri düşünüyorum ozaman şükrediyorum
insan böyle bir şeye nasıl şükreder değilmi ama ediyorsun.........hepsi geçecek yeterki sabırlı olalım...

Yok tatlım Ankara'ya hiç gelmedim.Aslında orada akrabalarım var ama gidip kalacak kadar samimiyet yok.
neyse kalacak samimiyette bir tanıdığın oldu artık! görüşürüz canım..:34:

arkadaşım bize 1 sene geçsin dediler ama bilemiyorum tabi...evet bende gidince minik melegimle konuşuyorum ağlıyorum sızlıyorum okşuyorum mezarını sizdede oluyormu bilmiyorum ben burdan mezarının yanından uzaklaşırken sanki onu yalnız bırakıp gidiyormuşum gibi geliyor yani ilçe dışına çıktığımda bunu daha bariz hissediyorum sanki arkamdan anne beni bıraka dercesine .allahım sabrından ayırmasın inş. çok zor hemde çok rabbim inş. tez zamanda hayırlısıyla kucaklarımızı doldurur inş....

amin canım. inşallah en kısa sürede dolar önce karnımız, sonra da kollarımız. allah hepimize sabır versin...

calakanım hoşgeldin canım. sana ne söylesem boş olacak biliyorum, o yüzden sana karşı susuyorum canım:50::50:

kafam dağılsın diye şu elden satış yapılan firmalara üye oldum :))) ama bişi satamıyorum yafff

Back
X