Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

okul kayıtları açıklanmış ama sayfa açılmıyor 1. sınıfa başlayacağız ya :)) 1. sınıfta bay öğretmen mi bayan öğretmen mi tavsiye edersiniz öğretmen arkadaşlar :)))

arkadaşlarda tatil çok maşallah bizler gibi çalışacaklar mı valla öğretmen olmak varmış ahhh ahhhhhh kafamıza çok vuruyoz ama iş işten gideli çok oldu

okul kayıtları açıklanmış ama sayfa açılmıyor 1. sınıfa başlayacağız ya :)) 1. sınıfta bay öğretmen mi bayan öğretmen mi tavsiye edersiniz öğretmen arkadaşlar :)))
hayırlı olsun canım hem çok zevkli hem de çok zor bi sene sizi bekliyor. bence bayan bay farketmez donanımlı ve merhametli olması önemli

sene içindeki halimizi bi görseniz tövbe dersiniz inanın ki aynen böyleyiz
:36::41::37:

bizlerde birgün hayırlısıyla okula gönderirimiyiz acaba allah izin veririse ? Bana çok uzakmış gb geliyor ama rabbim inş. Kısmet ederde hayırlısıya bizde o güzel duyguları tadarız....hey güzel allahım sen herşeylere kadirsin.... Dogacım sınıfmı bıranjmı ?

bizlerde birgün hayırlısıyla okula gönderirimiyiz acaba allah izin veririse ? Bana çok uzakmış gb geliyor ama rabbim inş. Kısmet ederde hayırlısıya bizde o güzel duyguları tadarız....hey güzel allahım sen herşeylere kadirsin.... Dogacım sınıfmı bıranjmı ?
eveeeet biz de okula göndericez çocuklarımızı ( o zamana kadar ölmezsem) onlarla okumayı öğrenicez tekrardan tekrar çocuk olcaz görcez o günleri de ya eminim ben. bu arada ingilizce benim branş. sen ne iş yapıyordun canım , bi de kaç yaşındasın bi de Mersin de yaşıyormuşsun sen biz de her sene geliriz oraya silifkeye eşimin ailesinin yazlığı var orda susanoğlunda gerçi bu sene gelemiycez de eşimin izni yok maalesef:41:

eveeeet biz de okula göndericez çocuklarımızı ( o zamana kadar ölmezsem) onlarla okumayı öğrenicez tekrardan tekrar çocuk olcaz görcez o günleri de ya eminim ben. bu arada ingilizce benim branş. sen ne iş yapıyordun canım , bi de kaç yaşındasın bi de Mersin de yaşıyormuşsun sen biz de her sene geliriz oraya silifkeye eşimin ailesinin yazlığı var orda susanoğlunda gerçi bu sene gelemiycez de eşimin izni yok maalesef:41:

inş o günlerde gelecek canım..
doğa sen hangi ildesin?
susanoğluda güzel.. kaçabilseniz iyi olurmuş.. size yakın mesafe olsa, haftasonları bile gidilebilir..
bende sadece pazar günlerini değerlendirebiliyorum..

canım korunmayı bırakınca bana hak verirsin stres yapmamak eldemi değilmi die inşallah hayırlısıyla bi bırak korunmayıda ama inşallah benim durumuma düşmeden hamile kalırsın canım.

burdayım canım ya arada giriyorum kimsecikler yok girmeyincede maşallah bayaa birikmiş okuyamadım hepsini. ee nasılsın canım neler yapıyorsun?

teşekkür ederim bende iyiyim canım..yazdıklarını okudum,ne diyeceğimi bilemiyorum
stress olmamakta elde değilki dediğin gibi..
yani heyecanla kaç gün bekliyoruz.. olumsuz olursa 1 ay daha bekliyoruz..
aslında daha yolun başındayız.. yumurta 12 saat canlı kalıyor, ona denk gelmekte büyük şans:26:
kısmet ne zaman olacak bakalım.. isyan etmeyelim.. Sağlıkla geçecek gebeliğimiz , sağlıkla kavuşacağımız yavrumuz olsun..geç olsa bile güç olmasın diyorum..

o hastane odasında sancıdan saatlerce kıvranırken, yan odadan gelen bebek sesleri kulağımdan çıkmıyor.. minicik bebek yatağını kaldırdılar, onu dolduracak bir bebeğim yoktu çünkü.. aynı şeyleri yaşatmasın Allahım.. ama varsın biz dişimizi sıkıp, sabırla bekleyelim.. sabrımız mükafatlanacak, bizde muradımıza ereceğiz muhakkak..
gebeliğim devam etseydi, 3 gün sonraydı doğum için verilen sezaryen tarihim..içim bi tuhaf bu ara..:14:
Allahım yar ve yardımcımız olsun..

canım. öğretmen seçme şansın yok malesef. sistem öğrencileri sınıflara rasgele atıyor. sonra öğretmenler kura ile sınıfları seçiyor. haksızlığı engellemek için bir kaç yıldır böyle yapılıyor. en azından burada.
sene içindeki halimizi bi görseniz tövbe dersiniz inanın ki aynen böyleyiz
:36::41::37:
valla ben daha ziyede şu modda oluyorum:37::37::27::27: valla yaz tatilini de kaldırırlarsa direk düz memurluğa geçerim. hatta şimdi bile geçmeyi düşünüyorum. yani tek iyi yanı şu 2 aylık tatili:50::50::50:

o hastane odasında sancıdan saatlerce kıvranırken, yan odadan gelen bebek sesleri kulağımdan çıkmıyor.. minicik bebek yatağını kaldırdılar, onu dolduracak bir bebeğim yoktu çünkü.. aynı şeyleri yaşatmasın Allahım.. ama varsın biz dişimizi sıkıp, sabırla bekleyelim.. sabrımız mükafatlanacak, bizde muradımıza ereceğiz muhakkak..
gebeliğim devam etseydi, 3 gün sonraydı doğum için verilen sezaryen tarihim..içim bi tuhaf bu ara..:14:
Allahım yar ve yardımcımız olsun..
amin canım... benim de odamdan beşiği çıkarmışlardı. ama çocuk dr.larına bilgi vermedikleri için tam 6 kez bebek nerde muayene-kontrol için geldik diye odaya girdiler. ben ağlamaya başlayınca en sonunda kayınvalidem ortalığı ayağa kaldırdı. kasıtlı mı yapıyorsunuz, gelinim çok üzülüyor diye. sonrasında hemşireler odaya benden özür dilemeye gelmişlerdi ama neye yaradı ki!!:50::50::50:

Ankara bugün fena sıcak kızlar nefes alınmıyor kolumu kaldırdığım anda terliyorum nete de girmiyorum çünkü sanki bilgisayardan da sıcak yayılıyor aman yarabbi .
Aynurcum canım senin bat ne zamandı beklemede misin çalışmada mısın ben beklemedeyim de seni de merak ettim bi de asesultan (valla yanlış yazdım galiba kusura bakma şekerim ya) da bekliyordu o ne yaptı acep

Ankara bugün fena sıcak kızlar nefes alınmıyor kolumu kaldırdığım anda terliyorum nete de girmiyorum çünkü sanki bilgisayardan da sıcak yayılıyor aman yarabbi .
Aynurcum canım senin bat ne zamandı beklemede misin çalışmada mısın ben beklemedeyim de seni de merak ettim bi de asesultan (valla yanlış yazdım galiba kusura bakma şekerim ya) da bekliyordu o ne yaptı acep

gözümüz yollarda kaldı arkadaşlar şükür ses verdiniz maşallah bizlerde çok sıcaklardayız amma arkadaşlarımzıı da unutmuyok yaniii mersinlerde yanıyoz allah yananı görürmüşş valla tatlım benim adetim yeni bitti allah izin verirse kısmet bakalım bu ay düşünüyoz allahın takdiri tabi rabbim kimseleri ve bizi çok bekletmez inş. hayırlısından hayırlı evlatlar nasip eder inş. doğacım cümlemize

Back
X