Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

bende genc değilim canım ya, 29 a gircem sen kaç yasındasın

canım arkadaşlarım hepinizi sevgiyle kucaklıyorum hepinize hayırlı sabahlar hayırlı haftalar diliyorum rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inş. gerçekten galiba hepimizi aynı yaşlarda gibiyiz sanırım bi inayın bebeği var gerimizin yok gibi dimi ..yanlış hatırlamıyorum demi...allahım inş. en yakın zamanda hayıorlısıyla kollarımızı doldursun inş...bebeklerimizi nasip etsin biz melek annelerine inş...

kızlar bende 34. günümde ilk kırmızıyı gördüm normal mi sizce insallah hemen düzene girer, eskiden cok düzenliydi saat gibi sasmazdı ama bakalım şimdi nasıl olcak, ve insallah cumaya kadar biter cuma kızımın 40ı var evde sadece tek basıma oturup yasin okumayı planlıyordum, siz toplu bir mevlid okuttunuzmu

bende evde kendi başıma okudum. kimseleri çağırmadım....

Son düzenleme:
canım arkadaşlarım hepinizi sevgiyle kucaklıyorum hepinize hayırlı sabahlar hayırlı haftalar diliyorum rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inş. gerçekten galiba hepimizi aynı yaşlarda gibiyiz sanırım bi inayın bebeği var gerimizin yok gibi dimi ..yanlış hatırlamıyorum demi...allahım inş. en yakın zamanda hayıorlısıyla kollarımızı doldursun inş...bebeklerimizi nasip etsin biz melek annelerine inş...

sana da hayırlı haftalar canım. güzel dualarına da amin diyorum.
benim kızım var 6 yaşında birde aysemin 2 oğlu var.. benim yaşım 35 hepinizden büyüğüm hehehe vaktim geçiyor anlayacağınız bebek yapacaksam acele etmeliyim

valla aklınıza ihtiyacım var canım yaa. da siz bana güvenmeyin tatlım. ne zaman çalışmalara başlayacağım belli olmaz. baksana sürekli fikrim değişiyor. sen de niye doğayı bekliyosun ki. önden kim giderse gitsin, yeter ki ayağını sürtsüüüüün, diğerlerini de peşinden sürüklesiiiin:4::4::4::4::4::4:

sen o zaman direkt bize hamileyiiiiiiimmmmmmm die haber ver çalışmaları söyleme süpriz yap :34: valla artık kimin önden gidiceği muamma :ssz:

kızlar size ayıp olmazsa bikaç sey sorucam
1....doktor size ne zaman ilişki önerdi bize 8 hafta dedi erken mi acaba,
2....doğum kontrol ilacı kullandınızmı yoksa nasıl korundunuz,
3.....ne kadar hamile kalmayın dedi doktorunuz, bana doktorun biri 2-3 ay korun dedi diğeri de 4-5 ay dedi ama bir baska biri 1.5 sene dedi

yaa ilişkininde zamanı mı varmış. 1- valla biz 35.gündemiydik ne eşim bana moral olsun die otelde yemeğe gitmiştik <annemlerde kalıyordum ya ben> yemek iyi geldi ordan da odaya çıktıydık :17: :16: doktorum bize gün falan söylemedi ki hiç. 2-benimde eşim korundu canım. 3- bana da doktorum bi 3 ay dedi bi 5-6 ay dedi bende bende 2 ay sonra başladım :35:

AY ssüpersiniz ümitim bitti sanarken ümit verdiniz bana, sanki artık hiç cocuğum olmyacak gibi geliyordu, ne bileyim şimdi mutlu oldum, en azından 1 sene beklememek bile heycanlandırdı beni, biraz gezmeyi düşünüyorum eşimle kendime vakit ayırcam, bebek peşinde kosarken unuttuk birbirmizi, keyfime bakıcam biraz, korkularım cok çünkü, insallah insallah Rabbim bizim sabırlarımızı görüp mukafatlandıracak,kayınvalidem diyoki kızım ne yapalım öbür tarafa da lazım orda sizi karsılıcak demekki dio üzme kendini dio, keşke yakında olsaydık ya süper olurdu

AY ssüpersiniz ümitim bitti sanarken ümit verdiniz bana, sanki artık hiç cocuğum olmyacak gibi geliyordu, ne bileyim şimdi mutlu oldum, en azından 1 sene beklememek bile heycanlandırdı beni, biraz gezmeyi düşünüyorum eşimle kendime vakit ayırcam, bebek peşinde kosarken unuttuk birbirmizi, keyfime bakıcam biraz, korkularım cok çünkü, insallah insallah Rabbim bizim sabırlarımızı görüp mukafatlandıracak,kayınvalidem diyoki kızım ne yapalım öbür tarafa da lazım orda sizi karsılıcak demekki dio üzme kendini dio, keşke yakında olsaydık ya süper olurdu

melek yavrum allah gönlümüzdekileri yanımıza hayırlı eyler inş. sen rabbine güvn o herşeyi en iyi bilendir kendi haline bırak korunmada bence zaten olcağı varsa sen ne yapsanda olur olmayacak olduktan sonrada olmaz rabbim inş. tüm arkadaşlarımı tüm melek annelerini hayırlısıyla çok bekletmeden süpriz haberlerini göstersin ....hepimize

en önemlisi eşin canım onu ihmal etme bebğini kaybettin yeni bi bebekle acını dindirirsin ama eşinin acısını dindiremezsin. Rabbim kimseye onu yaşatmasın tabi ama yine de birbirinizi unutmayın bu iyi olman için çok çok önemli.

merhaba arkadaşlar

aynurcum seninde ve diğer arkadaşlarımında haftası çook güzel olur inşallah ALLAHIM bu mübarek günleri layığıyla yerine getirmeyi nasip etsin:16::16:

melek yavrusu bana 2 yıl demişlerdi okumuşsundur kızlar sağolsun çok güzel moral oluyorlar sayelerinde bizde eylülde başlamayı planlıyoruz:10::10:

calakan sen nasılsın???:42::42:
:52::52::52:bu arada bayılıyorum bu gülümseme şeylerine:52::52::52:

2 YIL MI abartmıs o doktorda o süt veren anneler için 2 yıl biz süt falan veremiyoruz ki:(((( kızlar hamilelik düşünmeden folic asitlerinizi alın lütfen cok önemli bu en az 3 aay kullanın,rubella hepatit b bu testleri yaptırın

bin kere aminnnnn diyorum bu güzel dileklere insallah nur topu gibi şirin mi şirin akıllı mı akıllı kuzularımız olsun, cok istiyorum ya bir bebeğim olsun off offff çok istiyorum

sana da hayırlı haftalar canım. güzel dualarına da amin diyorum.
benim kızım var 6 yaşında birde aysemin 2 oğlu var.. benim yaşım 35 hepinizden büyüğüm hehehe vaktim geçiyor anlayacağınız bebek yapacaksam acele etmeliyim
şu şartlar altında en büyük benmişim gibi geliyor şöyle ki senin çocuğun var 6 yaşında yani ilk çocuğunu 29 yaşında doğurmuşun ben inşallah bu sene hamile kalabilirsem ilkini 34 te doğurmuş olucam sonra 2.yi ne zaman yapçam .ne biliyim hayırlısı geç olsun güç olmasın gerçi benim hem geç hem güç oluyo ya ahhh ahhhh millet dediydi yaşın gençken yapın diye burun kıvırdıydım :50:

bin kere aminnnnn diyorum bu güzel dileklere insallah nur topu gibi şirin mi şirin akıllı mı akıllı kuzularımız olsun, cok istiyorum ya bir bebeğim olsun off offff çok istiyorum
offf offff ben de ben de bugün yine dşarı çıktım herkesin yeni bebeği olmuş ya herkes çocuk yapmış bu sene niye ki?

bir offff da benden canım benle olanlar 40ını kutlayacak sevinc içinde bende bir basıma yasin okuycam olsa ne hayallerim vardı yavruma neler yapcaktım, kıskanmak istemiyorum ama kıskanıyorum bebeklerini rahatlıkla kucaklayanları ya cok istiyorum bir bebeğim olsun, doğacım sakın dert etme tıp cok gelişti ayrıca bir tane olsun sadece sağlıklı olsun 2. olmasa da olur boşver

Selam kızlar,
Geçmişe çok bakmadım hepiniz iyisiniz umarım.
Melekyavrum inan hepimiz senin şu an geçtiğin yoldan geçtik.İlk zamanlar aklımı yitiriyorum sandım,bu bir süreç zaman geçtikçe alışıyorsun,elinden bişey gelmediğini iyice idrak ediyorsun.Kızımı kaybettiğimde psikolog bana kendini hazır hissettiğin zaman kızının mezarına git,beyin gördüğü birşeyi daha çabuk kabullenir demişti.Gerçekten doğruymuş.
Allah bize bu derdimizi unutturacak dertler vermesin.Hayırlısıyla kucaklarımızı sağlıklı ve ömürlü bebeklerle doldursun inşallah.

bir offff da benden canım benle olanlar 40ını kutlayacak sevinc içinde bende bir basıma yasin okuycam olsa ne hayallerim vardı yavruma neler yapcaktım, kıskanmak istemiyorum ama kıskanıyorum bebeklerini rahatlıkla kucaklayanları ya cok istiyorum bir bebeğim olsun, doğacım sakın dert etme tıp cok gelişti ayrıca bir tane olsun sadece sağlıklı olsun 2. olmasa da olur boşver
haklısın canım ya 2 tane istiyordum ama 1 tane bi sağlıkla doğurayım da gerisini artık hayatın akışına bırakıcam. doğru söylüyorsun tıp çok gelişti zaten doktorum da ekime kadar olmazsa gelin dedi .ya bizim kızımız 3. denemede gelmişti bu sefer neden gelmiyor anlamadım ki hele bu ay 2 tane yumurtam vardı eşimin de maşallah değerleri çok iyi neden olmuyor anlam veremiyorum :50:

offf al işte hiç yapılmayan bi şey daha çıktı o ne ki canım ya

Kromozom analiziymiş.Daha önce genetik uzmanına gitmiştim.O yapılmasına gerek görmedi ama geçen gün kendi kadın doğumcum,karyotip analiz yapıldı mı diye sordu.Ben de bunun üzerine tekrar genetiğe gittim.Bu testin yapılmasını istedim.Hem bana hem de eşime yapılması gerekiyormuş ve test için gün verdiler.Taaaaaa 8 ekime...
Ben o zamana kadar beklemeyi düşünmüyorum açıkcası.Olur da o zamana kadar hamile kalamazsam yaptırırız ,kalırsam da kalırım napayım yani.
Geçen hafta başka bir riskli gebelik uzmanına daha gittim.O benden indirekt coombs ve parvovirus testleri istedi.Bunların pozitif olması bebekte anemiye yol açıyormuş.Hatırlarsanız benim kızım kansız kalmıştı karnımda :((
Testin bir tanesi çıktı sonuç negatif diğer ikisi de bugün yarın çıkar.Doğumumu yapan doktorum da gitmişken smear aldı.
Ama artık daha fazla doktora gidip her seferinde bir başka testle uğraşmak istemiyorum.Allah büyük,bu defa herşey yolunda gidecek inşallah.

Kromozom analiziymiş.Daha önce genetik uzmanına gitmiştim.O yapılmasına gerek görmedi ama geçen gün kendi kadın doğumcum,karyotip analiz yapıldı mı diye sordu.Ben de bunun üzerine tekrar genetiğe gittim.Bu testin yapılmasını istedim.Hem bana hem de eşime yapılması gerekiyormuş ve test için gün verdiler.Taaaaaa 8 ekime...
Ben o zamana kadar beklemeyi düşünmüyorum açıkcası.Olur da o zamana kadar hamile kalamazsam yaptırırız ,kalırsam da kalırım napayım yani.
Geçen hafta başka bir riskli gebelik uzmanına daha gittim.O benden indirekt coombs ve parvovirus testleri istedi.Bunların pozitif olması bebekte anemiye yol açıyormuş.Hatırlarsanız benim kızım kansız kalmıştı karnımda :((
Testin bir tanesi çıktı sonuç negatif diğer ikisi de bugün yarın çıkar.Doğumumu yapan doktorum da gitmişken smear aldı.
Ama artık daha fazla doktora gidip her seferinde bir başka testle uğraşmak istemiyorum.Allah büyük,bu defa herşey yolunda gidecek inşallah.
valla içim daraldı ben de çok fazla test yaptırdım sanıyordum sana bakınca hiç yaptırmamışım ben test falan .ama haklısın her gebelik farklıdır bunda oldu diye diğerinde de olacak değil .bi de genetik bi terslik çıksa ne yapabiliriz ki ? o yüzden daha fazla kurcalamadan biran önce hamile kalmak gerek .biz önlemlerimiz aldık gerisi artık takdir-i ilahi

Back
X