Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

amin canım, amin.. son üç haftaaaaaaa:46::21::32: küçük paşa sen çok yaşaaaa:nazar:

kııııııız, 24kasım kaçmadı gözümden aşağıya koymuşsun hemen gebelik çizelgeni. seni gidi seniiii:130::130::130: gelsin bakalım fasulyeeee:46::46: gözümüz aydın canımcım. darısı başımıza innnnşalllahhhhh.. mübarek günde duysun allahım sesimizi inşallah!

:1::1::1:sorma canımm çok hoşuma gidiodu o çizelge gözüm kalıyodu:D hemen yapayım dedim biraz erken oldu daha doktra gitmeden ama inş Rabbim utandırmaz...:nazar:

:1::1::1:sorma canımm çok hoşuma gidiodu o çizelge gözüm kalıyodu:D hemen yapayım dedim biraz erken oldu daha doktra gitmeden ama inş Rabbim utandırmaz...:nazar:

allahın izniyle ugünün hürmetine bebiş oradadır canım, merak etme. yarın yazarsın sonuçları bize. öpüyorum:16:

Herkesin kandili mübarek olsun.
Bir hamilemiz daha olmuş.Çok sevindim,biri ayağını sürtsün diyorduk.O 24 kasım oldu.İnşallah gerisi de gelecek.
24 kasım tebrik ederim canım,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :nazar:

Son düzenleme:
.

calakaaan, size stres yapmayın diye kızarken, daha çalışmaya bile başlamadan bebeeek, bebeeek diye strese girdim, üzüldüm:19::19:

bak gördünmü kolaymıymış stres yapmamak. :41: çok rahatsızım bu konudan ama elimde deil. ama belki başlarsan bi adım yaklaşmış olursun ya canım belki şu ankinden daha rahat olursun.

bilmiyorum ruh halim dengesiz çok :)))

inaycım biliyorsun ki hepimiz çok iyi durumda değiliz olamayızda zaten artık iyiyim demek bana çok abes geliyor nedense allahım başka acı ağrı göstermnesin arkadaşım cümlemize inş. canını sıkma inş. rabbim birgün bu yaşadıklarımızın mükafatını gösterecek hepimize bak beterin beteri var...allah beterlerinden korusun bizleri inş. bozma moralini,

inaycım biliyorsun ki hepimiz çok iyi durumda değiliz olamayızda zaten artık iyiyim demek bana çok abes geliyor nedense allahım başka acı ağrı göstermnesin arkadaşım cümlemize inş. canını sıkma inş. rabbim birgün bu yaşadıklarımızın mükafatını gösterecek hepimize bak beterin beteri var...allah beterlerinden korusun bizleri inş. bozma moralini,

inşallah canım sağol

Herkesin kandili mübarek olsun.
Bir hamilemiz daha olmuş.Çok sevindim,biri ayağını sürtsün diyorduk.O 24 kasım oldu.İnşallah gerisi de gelecek.
24 kasım tebrik ederim canım,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :nazar:

aminnnnn inşş cnm tüm melek anneleriyle birlikte tüm bebek dileyen annelerle birlikte alıp büyütmek nasip olur inş :16:

allahın izniyle ugünün hürmetine bebiş oradadır canım, merak etme. yarın yazarsın sonuçları bize. öpüyorum:16:

bu sabah gttim aldım cnm sonucu 370 çıktı çok şükür cumartesi de doktora gidince kesemizide görürsek inşş herşey güzel gelişio:)şükürler olsun.....tüm isteyenlere de sonuna dek bu mutluluğu yaşamayı nasip etsin inş......

bu sabah gttim aldım cnm sonucu 370 çıktı çok şükür cumartesi de doktora gidince kesemizide görürsek inşş herşey güzel gelişio:)şükürler olsun.....tüm isteyenlere de sonuna dek bu mutluluğu yaşamayı nasip etsin inş......

kime gideceksin ziya beyemi

24 kasım sol yandan atak yaptı ve ilk sıraları kaptı sıraları :) hadi bakalım hayırlısı olsun.......allah tamamına erdirsin canım arkadaşım...hepimize birer birer rabbim hayırlı emanetlerinden nasip eder inş...tez zmanda

bak gördünmü kolaymıymış stres yapmamak. :41: çok rahatsızım bu konudan ama elimde deil. ama belki başlarsan bi adım yaklaşmış olursun ya canım belki şu ankinden daha rahat olursun.
senin smilenı sevsinler:1::1: canım zaten bizimki boş teselli "stres yapma" demek. sanki siz de biz böyle deyince hemen stres yapmayı keseceksiniz ama işte bizimde elimizden gelen tek teselli boş ver demek olduğu için lafın gelişi söylüyoruz işte...
calakaaaan, canım gördün mü bizim gebe listeleri boşuna çıkıyoooo:52::52: ama ben son mesajımda hiç akılda olmayan kişiler hamile kalıyor diye melekyavrusundan bile haber gelebilir demiştim. çünkü hep süpriz oluyor. neyse darısı başımıza artık canım...:34::34:
bi tuhafım bugün yine..........
canım ben geçen hafta o kadar bunaldım ki yatamıyordum bile. kalp krizi geçiriyorum zannediyordum. sanırım panikatak gibi bir şeydi. uyuyamıyordum bir türlü. baktım uyuyamıyorum ve kalpten gideceğim, elime aldım dua kitabını içinde ne varsa okudum. acayip iyi geldi. şimdi hergün okuyorum o duaları da biraz rahatım şimdi. tavsiye ederim canım. netten iç sıkıntısını giderecekdua falan die arat istersen...allah sıkıntını gidersin inşallah...

amin canım. allaha şükürler olsun...
ne olduuu? hani bayramdan sonra gidecektin bebişi görmeye???sonuçları görünce dayanamadın değil mi???:130::130::130: kız bir de ısrar etmesek kan tahlili yaptırmayacaktın haa!!
e kuzum artık resmen hamile olduğuna göre, hamilelerin de duaları kabul edildiğine göre ve mübarek günde bulunduğumuza göre sen de artık bizim için dua edersin değil mi??? çok öpüyorum fasulyeyle seni:34::34:

canım ben geçen hafta o kadar bunaldım ki yatamıyordum bile. kalp krizi geçiriyorum zannediyordum. sanırım panikatak gibi bir şeydi. uyuyamıyordum bir türlü. baktım uyuyamıyorum ve kalpten gideceğim, elime aldım dua kitabını içinde ne varsa okudum. acayip iyi geldi. şimdi hergün okuyorum o duaları da biraz rahatım şimdi. tavsiye ederim canım. netten iç sıkıntısını giderecekdua falan die arat istersen...allah sıkıntını gidersin inşallah...

inşirah suresini oku kalp ferahlığı için iyi geliyor test edildi :))) diğer arkadaşlar sizede tavsiye ederimm...

:nazar: AYŞEM...............başardı o bizim ilk hamişimiz:49:.............oğluşu bekliyoruz:emir_bebek:
:nazar:VET......................başardı vet bizim 2. hamişimiz:49::49:
:nazar:UĞURBÖCEĞİ.............oda başardı 3. hamişimiz oldu:):49::49:
:nazar:24KASIM................. hızlı bir atakla 4. hamişimiz oldu:49::49:
:nazar:CALAKAN..............:38:çalışmalara başladı:46:................BAT:22.08.2012
:nazar:DOĞA....................:38:çalışmalara başladı:46:..................BAT:?
:nazar:AYNUR...................:38:çalışmalara başlad:46:..................BAT:16.08.2012
:nazar:TUBEGUK...............:38:çalışmalara başladı:46:...................BAT:16.08.2012
:nazar:İZMİRLİ...................:38:çalışmalara başladı:46:.................BAT:?
:nazar:İNAY......................:38:hafiften çalışıyorr:):1::1::1:
:nazar:ÖZAY.....................beklemede:ssz::ssz:
:nazar:MELEKYAVRUSU.........beklemede:ssz::ssz:

HAYIRLI OLSUN UĞUR BÖCEĞİ HAYIRLI OLSUN 24 KASIM ALLAHIM SAĞLIKLI SIHHATLİ KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN
:4::4::4: BİZE PEŞİNİZDEN GELELİM DİYE DUA EDİN:4::4::4:

Back
X