kızlaaaaar, ben geldim. yarın iş var kızlar.

iyiydik böyle evde... valla tatil iyi geldi. doğacım, özayım size de yarın için hayırlı işler kıslar..
canım başın sağolsun

((( ama acını içine atma. bizim buraya gelen kişilere ilk tavsiyemiz bu oluyor... kimseye güçlü görünmek zorunda değilsin ki!! bu konuda ennnn çok üzülen kişi sensin. o acıyı yaşamak en çok senin hakkın. ağlamak istediğinde ağla, bağır, kır, dök....çünkü içine attığında ileride depresyon olarak geri dönüyor bu acılar. (psikologların yalancısıyız biz!!)
kabul edip etmemek ne haddimize canım. her zaman gel, dertleşiriz. allah sabır versin..
evet canım çok normal. benim lohusalığım 25 gün sürdü. 30. gün reglim başladı. evet calakanın dediği gibi sevinmelisin... çünkü bu iyileşmeye başladığının, her şeyin normale dönmeye başladığının bir göstergesi...
canım çok geçmiş olsun. acil şifalar dilerim tatlım....
evet, benim eşimin kuzeni hollandada hemşire.. dr. da ona kaç ay hamile kaldıysan o kadar ayda vücudun normale, eski haline döner demiş... hatta ben o yüzden çok kafama takmıştım bazı şeyleri...
canım çok sevindim senden haber aldığıma. çok merak etmiştim seni... allah inşallah bir an önce şifanı verir... maşallah oğluşuna da sana da

inşallah bir an önce evinize çıkarsınız ve duyguların değişir tatlım....
aysem, canım sana bir soru soracağım.. bilmiyorum okuyup cevap vermeye fırsatın olur mu ama.... sen kendini hamileliğe en hazır hisseden arkadaşlarımızdandın ya, şimdi biz nasıl anlayacağız hazır olup olmadığımızı?? acaba biz hasretten mi bu kadar istiyoruz yoksa hazır mıyız? ben şahsen bunu ayırt edemiyorum. psikolojik olarak çok zayıfım şu anda... ama geçenlerde eşim bana "senin hazır olmadığını düşünüyorum" dedi ve ben çooook üzüldüm çünkü çok istiyorum bebeğime sarılmak, onu koklayıp öpmek...