Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

beklenenler gelmez inş. inayım.....allah hayırlısından versin benimde 21 ağustos ... o zman yaklaşık olarak aynı dönemlerdeyiz yumurtalar ne durumda...

hiç yumurta takibi falan yapmıyorum. aslında hiçbirşey yapmıyorum. hatta doktora 1 kez gittim başka bir problemden 6. ayda oda hemen hamile kalabilirsin dedi ama test tahlil hiçbirşey yapmadı
herkes çeşit çeşit tahliller yaptırıyor ben hiçbirşey yaptırmadım

In_ay, aaynur aslinda Allah ne zaman isterse o zaman verir bebegi, tabiki sizin icinde dogru zamani bekliyordur, Bana doktor en az 5-6 ay korunmalisin zaten istesende bebegin olmaz demisdi, megerse ben o zaman hamileymisim. yani ben korunmaya hazirlanirken kendimde bilmeden hamileymisim. hic beklemiyordum, bir cabada gostermiyordum. Insallah sizde hic beklemdiginiz bir anda haberiniz bile olmadan hamile oldugunuzun farkina varirsiniz. Ama yeterki kafaya cok fazla takmayin.

selam kızlar... :79:

selam inay..nasılsın canım:34:
günlerimiz arka arkayaymışş...
bu ay herşey güzel olur inş , biz bekleyenler için..

In_ay, aaynur aslinda Allah ne zaman isterse o zaman verir bebegi, tabiki sizin icinde dogru zamani bekliyordur, Bana doktor en az 5-6 ay korunmalisin zaten istesende bebegin olmaz demisdi, megerse ben o zaman hamileymisim. yani ben korunmaya hazirlanirken kendimde bilmeden hamileymisim. hic beklemiyordum, bir cabada gostermiyordum. Insallah sizde hic beklemdiginiz bir anda haberiniz bile olmadan hamile oldugunuzun farkina varirsiniz. Ama yeterki kafaya cok fazla takmayin.

uğurböceği... gözünüzaydın cnm...
Allahım sağlıkla tamamına erdirsinn..:nazar::nazar:
şimdi yazınca haberim oldu inan...
darısı bizlere olsun inş..

inay 19eylül
aynur 21eylül
asesulfan 20 eylül
özay 29 eylül (inşallah başlarsak)

yokmu arttırann

Allah sana sabırlar versin.Yaşadıkların çok zor canım,bile bile 2. sezeryana razı olmuşsun.Annelik böyle birşey işte...

amin canım sağolasın.evet annelik demek böle bişi.o her ne kadar engelli de olsa benim canım ciğerim.ben elimden geleni yapmak istedim.o yüzden hamd olsun içim son derece rahat.bu duygu psikolojimi de rahatlatıyor.çocuğu olan arkadaşlarım sen bizden daha annesin.bizden daha iyi annesin diyolar.hayırlısı olsun ne yapalım.

10. aydan sonra hamilelik düşünüyormuusn?dr larınız mı izin veriyor.çok ilginç bana niye 2 yıl bekle diyolar.sezeryan araları yakın olursa erken doğumu falan teteikliyormuş.şaşırdım ya.bazıları 6.aydan sonra izin veriyormuş falan ilginç geldi.

amin canım sağolasın.evet annelik demek böle bişi.o her ne kadar engelli de olsa benim canım ciğerim.ben elimden geleni yapmak istedim.o yüzden hamd olsun içim son derece rahat.bu duygu psikolojimi de rahatlatıyor.çocuğu olan arkadaşlarım sen bizden daha annesin.bizden daha iyi annesin diyolar.hayırlısı olsun ne yapalım.

çok büyük sabır göstermişsin Allah mükafatını versin inşallah..

Son düzenleme:
10. aydan sonra hamilelik düşünüyormuusn?dr larınız mı izin veriyor.çok ilginç bana niye 2 yıl bekle diyolar.sezeryan araları yakın olursa erken doğumu falan teteikliyormuş.şaşırdım ya.bazıları 6.aydan sonra izin veriyormuş falan ilginç geldi.

bana bi doktor 1 yıl diğeri 6 ay dedi bende anlamadım

senin ilk sezeryanınla arası ne kadar ikincinin

bana bi doktor 1 yıl diğeri 6 ay dedi bende anlamadım

senin ilk sezeryanınla arası ne kadar ikincinin

ilk sezeryanımı 15 eylülde 2010 da yapmıştım. 2.yılım olacak bu 15 eylül.ilk sezeryanımı eşimin doğum gününde 2.sezeryanımı kadir gecesinde yaptım:(

ilk sezeryanımı 15 eylülde 2010 da yapmıştım. 2.yılım olacak bu 15 eylül.ilk sezeryanımı eşimin doğum gününde 2.sezeryanımı kadir gecesinde yaptım:(

senin araları çok uzun olmadığı için bekleme süreni 2 yıl demiş olabilir doktor
iyice iyileşte diğerinde problem çıkmasın dye
inşallah kucağın dolar en kısa zamanda

Back
X