Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

senin araları çok uzun olmadığı için bekleme süreni 2 yıl demiş olabilir doktor
iyice iyileşte diğerinde problem çıkmasın dye
inşallah kucağın dolar en kısa zamanda

yok bu hamileliğimde demedi doğumdan sonra bunu konuşmadım ilk doğumdan sonra demişti.ve herkezde vücüdun toparlanması için 2 yıl diyor.ne bilem şaşırdım .hayırlısı ne zamansa o zaman RABBİM sağlıkla hayırla yollasın hepimize inşallah.

yok bu hamileliğimde demedi doğumdan sonra bunu konuşmadım ilk doğumdan sonra demişti.ve herkezde vücüdun toparlanması için 2 yıl diyor.ne bilem şaşırdım .hayırlısı ne zamansa o zaman RABBİM sağlıkla hayırla yollasın hepimize inşallah.

amin amin nekadar plan yaparsan yap su akar yolunu bulur demişler

hiç yumurta takibi falan yapmıyorum. aslında hiçbirşey yapmıyorum. hatta doktora 1 kez gittim başka bir problemden 6. ayda oda hemen hamile kalabilirsin dedi ama test tahlil hiçbirşey yapmadı
herkes çeşit çeşit tahliller yaptırıyor ben hiçbirşey yaptırmadım

inayın bende bişey yaptırmadım banada olur deyip bırakıyorlar valla yapacak bişey yok allah hayırlısını versin cümlemize inş. kimseleri çok bekletmez inş. hayırlı bi şekilde verir bebeklerimizi alllahım tüm melek annelerini sevindirsin rabbim cennet kokulu meleklerimizi versin rabbim inş.

In_ay, aaynur aslinda Allah ne zaman isterse o zaman verir bebegi, tabiki sizin icinde dogru zamani bekliyordur, Bana doktor en az 5-6 ay korunmalisin zaten istesende bebegin olmaz demisdi, megerse ben o zaman hamileymisim. yani ben korunmaya hazirlanirken kendimde bilmeden hamileymisim. hic beklemiyordum, bir cabada gostermiyordum. Insallah sizde hic beklemdiginiz bir anda haberiniz bile olmadan hamile oldugunuzun farkina varirsiniz. Ama yeterki kafaya cok fazla takmayin.

kafaya takma demek kolay bide bizlere sor orası öle ama işte bunu düşünmeden de yapamıyorsun herşey allahtan verende o alanda verecek olanda allahım sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün inş. hayırlı evlatlar nasip eder cümlemize....

merhaba kızlar 15 gündür internetim yoktu giremedim okuyamadımda çok biriktiği için biz iyis Alaha şükür cumartesi farklı bi doktora gidicem daha önce gittik çok şükür kalp atışını gördük tek sorun sabah mide bulantılarım ve tansiyonumun düşmesi onun harici herşey yolunda çok şükür inş sizlerde iyisnizdir hadi bekliyorum gelin artık arkamdan:)

merhaba kızlar 15 gündür internetim yoktu giremedim okuyamadımda çok biriktiği için biz iyis Alaha şükür cumartesi farklı bi doktora gidicem daha önce gittik çok şükür kalp atışını gördük tek sorun sabah mide bulantılarım ve tansiyonumun düşmesi onun harici herşey yolunda çok şükür inş sizlerde iyisnizdir hadi bekliyorum gelin artık arkamdan:)

çok sevindim habersiz bırakma kime gideceksin karar verdinmi

inayın bende bişey yaptırmadım banada olur deyip bırakıyorlar valla yapacak bişey yok allah hayırlısını versin cümlemize inş. kimseleri çok bekletmez inş. hayırlı bi şekilde verir bebeklerimizi alllahım tüm melek annelerini sevindirsin rabbim cennet kokulu meleklerimizi versin rabbim inş.

benim enfeksiyondan dendi ya onu bari araştırsalardı

kızlar kesin bende cok kötü bir hastalık cıkacak 4 gündür tuvalete günde sadece 2 defa cıkıyorum, heryerim yara, oturamıyorum, uyuyamıyorum canımın acısından birde adet oldum, offffff, hiç enfeksiyona benzemiyor, ilk gittiğim doktorun verdiği ilaçlar hiç ama hiç işe yaramadı hatta daha da kötü oldum

eşimden de utanır oldum sürekli sanki hastalık sahibi bir insan gibi hissediyorum ne cocuk verebiliyorum, ne ilişkiye girebiliyorum, kendimi hiç kadın gibi hissetmiyorum,çok mutsuzum çok, benden yıllar sonra evlenenler hepsi evlat sahibi,benle evlenenler 2.ye hamile, bense cabalayıp cabalayıp hep elim boş kaldı,sinirlerim cok bozuk, idrarımızı yapmak ne büyük bir nimetmiş meğersem, sanki bütün genital bölgem jiletle kesilmiş üstüne tuz basılmıs gibi,cok canım yanıyor, ben böyle acı görmedim doğumda bu kadar acım olmadı ya, gram iyileşme yok ya

kızlar kesin bende cok kötü bir hastalık cıkacak 4 gündür tuvalete günde sadece 2 defa cıkıyorum, heryerim yara, oturamıyorum, uyuyamıyorum canımın acısından birde adet oldum, offffff, hiç enfeksiyona benzemiyor, ilk gittiğim doktorun verdiği ilaçlar hiç ama hiç işe yaramadı hatta daha da kötü oldum

eşimden de utanır oldum sürekli sanki hastalık sahibi bir insan gibi hissediyorum ne cocuk verebiliyorum, ne ilişkiye girebiliyorum, kendimi hiç kadın gibi hissetmiyorum,çok mutsuzum çok, benden yıllar sonra evlenenler hepsi evlat sahibi,benle evlenenler 2.ye hamile, bense cabalayıp cabalayıp hep elim boş kaldı,sinirlerim cok bozuk, idrarımızı yapmak ne büyük bir nimetmiş meğersem, sanki bütün genital bölgem jiletle kesilmiş üstüne tuz basılmıs gibi,cok canım yanıyor, ben böyle acı görmedim doğumda bu kadar acım olmadı ya, gram iyileşme yok ya

canım sakin ol karamsarlığa kapılma kimseyi kendinle kıyaslama kendini eksik hissetme lütfen ne demek eşime karşı eksiğim çocuk veremiyorum bilmemne düşünme bunları
başka bir doktora daha git istersen geçmiyorsa erteleme yani ne bileyim her doktor herkese yaramıyor malesef ama öyle kötü hastalık çıkacak falan düşünme lütfen...geçecektir üzme kendini ama git başka doktora acını azaltacak kremler falan verir belki üzme kendini nolur

inay neden smear yaptırdın acıdı mı yapılırken

smear ne zaman muayeneye gitsem hamile olmadan öncede yani yaparlardı genel bi tarama diyelim senede bir mi ne yapılması gerekiyomuşya...4 ay önce reglim çok sık gelmeye başlamıştı onun için gitmiştim muayeneye ozaman yaptırdım.. acımıyor normal muayenede zaten alıyor tahlile yolluyor anlamıyorsun

inaycım suan yaralarım cok olduğu için doktor muayenesi bile yaptıracak halde değilim,2. bir doktora gidicem şimdi, esas doktorum insallah anlayısla karsılar muayene yaptırmıcam hocam

39 haftalıkken hiç bir sebebi bulunamadan bebeğimin kalbi durdu ve sezeryan ile doğum yaptım ve yeniden gebelik düşünen arkadaşlar "derdimiz ortak" gelin dertleşelim.....:(
aynı şeyi bende yasadım cnm daha çok yeni 15 gün oldu ama ben zaten en az 2 sene düşünmüyorum sezeryan olduğu için bide bnm 2. di bi kızım var.rabbim hakkımıızda hayırlısını versin

Canım Allah sabır versin :( Seninle aynı şeyi mart 2009 da yaşadım.
37+5 de bebeğimin kalp atışları karnımda durdu. 38+0 sezeryan tarihimdi.
Bebeğimi sezeryanla aldılar.
otopsi yapıldı, herhangi bir şey bulamadılar bebeğimde.
Bebeğim sıkıntıya girmiş karnımda, kakasını yapmış, kakasını yemiş.Ama neden sıkıntıya girmiş bilinmiyor ?
Benim test sonuçlarımda mthr677 heterozigot çıktı. Türk toplumundaki kadınların yarısında bu değer böyleymiş, doktor hafif düzeyde kan pıhtılaşması ama bundan dolayı bebeğini kaybettiğini sanmıyorum dedi.
Ben 5 ay sonra hamile kaldım canım, çok şükür bebeğimi sağlıcakla kucağıma aldım.
sebebi bilinmediği için bebeğimi 36+2 de sezeryanla aldılar. Buna rağmen 3340 kg doğdu ve küvöze girmedi çok şükür.
Hamileliğimde doktorum düşük dozda kan sulandırıcı ve 100 mg coraspin kullandırdı.
Doktorum hacettepede riskli gebelik uzmanı, bana en az 8 ay beklemen yeterli demişti.Ben bekleyemediğim için 5. ayda hamile kaldım, hiç bir problem yaşamadım çok şükür.
Allah gönlüne göre versin arkadaşım.Allah en kısa zamanda kucağını doldursun, sağlıklı bir bebiş versin sana inşallah...

seninle de aynıyız cnm benimde bebeğim karınmda 2 gün önce ölmüş 38. haftadaydım sancılanıp gittim öleli 2 gün olmuş dediler senin dediğin gibi kakasını yutmuş die teşhis kondu baska hiçbi problem yoktu.napalım rabbimin takdiri diyoruz.4 yasında bi kızım var zaten rabbim evlatlarımızın acılarını göstermesin en az 1.5 2 sene sonra düşünbilirm.

çok sevindim habersiz bırakma kime gideceksin karar verdinmi

cumarteside bi ziya çetine gidicem bakalım çok ilgili gelmişti inş yine öle olur bu doktor seçmekte ne zor şey kimselere güvenemiyorum ister istemez daha ilgi alaka pskolojikde destek bekliyo çok şey istediğm için:D iyi doktor bulmak zor:D neyse ziya bey iiyidi daha önce gittiğimde baakalım şimdi nası olucak ..:)

aynı şeyi bende yasadım cnm daha çok yeni 15 gün oldu ama ben zaten en az 2 sene düşünmüyorum sezeryan olduğu için bide bnm 2. di bi kızım var.rabbim hakkımıızda hayırlısını versin

seninle de aynıyız cnm benimde bebeğim karınmda 2 gün önce ölmüş 38. haftadaydım sancılanıp gittim öleli 2 gün olmuş dediler senin dediğin gibi kakasını yutmuş die teşhis kondu baska hiçbi problem yoktu.napalım rabbimin takdiri diyoruz.4 yasında bi kızım var zaten rabbim evlatlarımızın acılarını göstermesin en az 1.5 2 sene sonra düşünbilirm.

başın sağolsun cnm:( çok şükür ki bi kızın var maşallah diyim benim ilk bebeğimdi şimdi tekrardan hamileyim nasip olur sa inş bu kez tüm isteyenlerle birlikte büyütmek koklamak sevmek nasip olur inş............:16:

öncelikle geçmiş olsun canım:( bence yanlış düşünüyorsun.evlilik sadece ilişki ve çocuktan ibaret değil.inşallah eşinde böle düşünüyordur.birde eşine çocuğu kısmet etmeyen sen değil RABBİM.ve RABBİM sanada nasip etmiyor.yani şuan için.inşallah bundan sonra sağlıklı hayırlı evlatların olur inşallah hepimizin olur.unutma bu eşlerimizinde bizim de hatta ailelerimizin ve bu imtihanaı duyan herkezin imtihanı.kendini suçlama güzel arkadaşım.

aslında zamanında hiç önemsemediğimiz şeyleri kaybedince nasılda anlıyoruz değerini dimi.bende sezeryandan sonra bağırsak hareketlerinin ne kadar önemli olduğunu anladım.başka zaman hiç önemsemeden yaparız hastalanınca ne kıymetli dimi.birde nerende ağrı varsa canın orda valla.hepsi zor.RABBİM sağlık sıhhat versin hepimize.en büyük zenginlik sağlık.eğer sağlığımız olmazsa bebek falan da istemeyiz.can çok tatlıherşey sağlıkta güzel.

RABBİM acil şifalar versin.inşirah ferahlığı versin.

Back
X