yok kuzum olur mu öyle şey, sen üzülme sakın. senin yaptığın normaldi de ben normal değilim ki!! hiiiç kötü hissetme canım kendini. öpüyorum seni uçuklu dudağımlaaaaKıyamam canım benim, keşke izletmeseydim kendimi kötü hissettim şimdi![]()

canım ovulasyon testi kullandım ben %100 doğru sonuç verdi ama. yumurtlama gününü tuttursan bile gebe kalamıyorsun kiiiiii.....Kizlar bir sey soyleyecegim neden ovilasyon testi yapmiyorsunuz? Benim kuzenim o test sayesinde hamile kalmisdi. banada yollamisdida, ben daha kullanmadan hamile oldugumu gordum. Bende bri arkadasima tavsiye etdim, bende onda 80% dogruluk payi vardir. Bence bir denesiniz cok iyi olur.
evet bebeğim, seni de ben takip ediyorum şekeriiim...Bu arada en önde ben mi gidiyorum 10 ayım doldu dün...
bat 10.08hemen getiririm ben takvimi ama önce BATları alayımm kızlarr
hoşgeldin canım. çok sevindim pıt pıtlaramerhaba kızlar 15 gündür internetim yoktu giremedim okuyamadımda çok biriktiği için biz iyis Alaha şükür cumartesi farklı bi doktora gidicem daha önce gittik çok şükür kalp atışını gördük tek sorun sabah mide bulantılarım ve tansiyonumun düşmesi onun harici herşey yolunda çok şükür inş sizlerde iyisnizdir hadi bekliyorum gelin artık arkamdan:)

kızlar kesin bende cok kötü bir hastalık cıkacak 4 gündür tuvalete günde sadece 2 defa cıkıyorum, heryerim yara, oturamıyorum, uyuyamıyorum canımın acısından birde adet oldum, offffff, hiç enfeksiyona benzemiyor, ilk gittiğim doktorun verdiği ilaçlar hiç ama hiç işe yaramadı hatta daha da kötü oldum
eşimden de utanır oldum sürekli sanki hastalık sahibi bir insan gibi hissediyorum ne cocuk verebiliyorum, ne ilişkiye girebiliyorum, kendimi hiç kadın gibi hissetmiyorum,çok mutsuzum çok, benden yıllar sonra evlenenler hepsi evlat sahibi,benle evlenenler 2.ye hamile, bense cabalayıp cabalayıp hep elim boş kaldı,sinirlerim cok bozuk, idrarımızı yapmak ne büyük bir nimetmiş meğersem, sanki bütün genital bölgem jiletle kesilmiş üstüne tuz basılmıs gibi,cok canım yanıyor, ben böyle acı görmedim doğumda bu kadar acım olmadı ya, gram iyileşme yok ya
canım böyle deme lütfen... neticede biz aciz canlılarız. her şey allahtan. inşallah en kısa sürede iyileşirsin. sınavımız devam ediyor malesef