canım çooook geçmiş olsun ama beterin beteri var inan!! benimde başıma gelenler 2500 de 1 ki o da ilk hamileliği olmayanlar arsında. benimki bir de ilk hamilelikti. halimize şükredelim canım en azında hamile kalma İHTİMALİMİZ var. insanların böyle ihtimalleri bile yok. evet HEP İYİ DÜŞÜNECEĞİZ ve İYİ OLACAK!!!kızlar size birkaç sey yazmak istedim.
Türkiyede genital herpes geçirme yüzdesi %5
ard arda 2 düşük yapma yüzdesi %2
9aylık bir bebeğin doğumda kordon dolanması kaka yemesi ile ölüm yüzdesi ise sadece 1000 de 3
ama ben hepsini yasadım, milli piyango bileti alsam bu sansla triyonluk olmam lazım dimi, ama pardon iyi değil bütün kötü sansların beni bulma yüzdesi fazla(

canım benim yapma böle düşünme.
1-benim kendiliğinden düşen bebeğim oldu
2-kürtajla düşen bebeğim oldu
3-normal doğum yaptım
4-sezeryanla doğum yaptım hemde iki kez
ama inanıyorum biliyorum ve duyuyorum benden daha büyük imtihanlardan geçenler var.halime hamd ediyorum.RABBİM daha büyük acılarla sınamasın.bunları unutturacak acılar yaşatmasın.hepimizin bu dünyada da olacak inşallah sağlıklı evlatları.inşallah ahirette de var. altın ve gümüşten cennetlerde bekliyolar elimizden tutmak için bizi.çocuk bu dünyanın en büyük ve en zevkli eğlencesi bunu unutmamak lazım.
lütfen böle olumsuz karamsar düşünüpte hem kendine hem eşine zarar verme.yıpratma.inancınada gölge düşürme....
canıııım, maşallah. allah sabrını daim etsin inşallah canım. dirayetin resmen örnek bizler için.. allahım vermeyeceği şeyi istetmezmiş. inşallah istediğin en kısa sürede, hayırlısıyla gönlüne göre gerçek olur. allaha emanet ol canım