Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım bende seni öptüm:))))ewet hamd olsun inancımız bizi rahatlatıyor.bana hayret ediyor etrafımdakiler akrabalarım arkadaşlarım nasıl böle sabırlısın diye.hamd olsun sabrımızı yine rabbimiz veriyor.ailem çok korkuyor depresyona gireceğim için ama elhamdülillah çok iyiyim.tabiki ara ara ağlama krizlerim oluyor.hiç aklımdan çıkmıyor içim acıyor ama bunlarda normal sanırım.çünkü yedi kat el dinleyince ağlıyor üzülüyor bana(((bana alalım dedi drlar çok ısrar ettiler.ama o zaman aldırsaydım işte o zaman psikolojim bozulurdu diye düşünüyorum.ben elimden geleni yaptım taşıdım taşıyabildiğim kadar.elimden geleni yaptım hamd olsun.son ana vedalaştık kızımla
uçtu gitti.inşallah mükafaatımızı rabbim verecek o yüzden iyiyim hamd olsun.beterin beteri var.hamd ediyorum halime.bebeğim dışında herşeyimiz var hamd olsun.başta sağlıklıyız.eşimle mutluyuz hamd olsun.ailem ve eşim heran yanımda destek.daha ne olsun.inşallah eksiğimizi de rabbim tamamlar.yaşadıklarım çok zordu çok ağırdı.benki bir küçük örümcekten bile korkarken neler yaşadım neler.
Rabbime hamd ediyorum verdiklerinede vermediklerinede.
aysem canımcım, tahmin edebiliyoruz ne kadar üzüldüğünü.. bir de çok kaldın hastanede, o da etkilemiştir muhakkak. kolay değil neticede... gerçi ben daha çalışmaya başlamadım ama olur da gebe kalırsam ve senin gibi hastaneye yatırılırsam psikolojimin bunu kaldıramayacağını düşünüyorum. hatta aklımda bir psikiyatra gitmek var. bakalım bu ay 18inde meme kontrolüm var sonrasında allah nasip ederse psikiyatıra da çalışmaya da başlamayı düşünüyorum inşallah...
umarım bu sefer her şey güzel olur. inşallah bizimde bir evladımız olur da evlat tadını biz de alırız...
aminn acanımm aminnn
bende 17nisanda doğum yaptım sezeryan oldum seninki normal doğummuydu canım?? ilk bebeğimdi bizimde hiç sıkıntımız yoktu kordonunda düğüm varmış oğlumun birde boynuna dolamış ultrason sırasında kalbi durmuştu bi gece öncesinde benimleydi yavrum 38 haftalıktı kısaca böyle canım biz gördük kimseler görmesin bu acıyı
ya öyle arada bir gelirsen işte böyle beynin sulanırburdayım burdayım yazıları okuyodum beynim sulandı![]()
ya evet sorma ya. yaz başında bir arkadaşımla buluşmuştum. laf lafı açtı ben bebeğimin gidişine ağlamaya başladım. sonra o da ağlamaya başladı ve "en azından sen hamile kaldın, onu tattın, ben onu da yaşayamayacağım" dedi ve ilk kez o gün bebekleri olmadığını, aslında yıllardır tedavi gördüklerini ama buna rağmen tüp bebek bile yapmalarının imkansız olduğunu anlattı. ki hep bize "şimdilik düşünmüyoruz" derdi. insanlar içlerinde neler yaşıyor da kimse bilmiyor... bir de hiç çocuğu olmayan bir akrabamız vardı. doğum yaptığımda hastaneye geldiğinde bana " keşke ben de hamile kalsaydım da, benimki de ölseydi" demişti. yani bizim yaşadığımızı yaşamaya razı insanlar var inanabiliyormusunuz???arkadaşım bugünümüze oturup hamd etmemiz gerek belki bizim dururmumuzda olmayı isteyen kimler vardır hiçç düşündünüz mü ? Keşke hamile kalabilsek diye dua eden kimler vardır kimler değil mi ? şükürler olsun ki rabbim bizlere o duyguyu yaşattı inş. Hayırlısıyla tekrar yaşatır cümlemize ve isteyen herkeslere yaşaysın hayırlısıya .....yani anlayacağınız çok ham edilecek şeylerimiz var hayatta vardır bunlarda da bi hayır......şükür halimize töbe günahımıza deyip yaşamaya devam edecez allah izin veririse ........
amin aysemcim amin... bebeğimi düşünmediğim gün yok!! en kısa sürede hepimizin kucakları dolsun inşallahhhh.....insanin basina gelince nelere katlaniyor canim.. doktorlar hastanede beni örnek olarak diger hamilelere anlatiyorlardi... ama icime sorsalardi nasil... insallah birsey cikmak meme kontrolunde sonra hayirlisiyla rabbim gönlündekini kucagina verir insallah....
canim ya aynisi bende yasadim.. cok aci.. hikayemiz ayni...
sağol canım bende seni öptüm:))))ewet hamd olsun inancımız bizi rahatlatıyor.bana hayret ediyor etrafımdakiler akrabalarım arkadaşlarım nasıl böle sabırlısın diye.hamd olsun sabrımızı yine RABBİMİZ veriyor.ailem çok korkuyor depresyona gireceğim için ama elhamdülillah çok iyiyim.tabiki ara ara ağlama krizlerim oluyor.hiç aklımdan çıkmıyor içim acıyor ama bunlarda normal sanırım.çünkü yedi kat el dinleyince ağlıyor üzülüyor bana(((bana alalım dedi drlar çok ısrar ettiler.ama o zaman aldırsaydım işte o zaman psikolojim bozulurdu diye düşünüyorum.ben elimden geleni yaptım taşıdım taşıyabildiğim kadar.elimden geleni yaptım hamd olsun.son ana vedalaştık kızımla
uçtu gitti.inşallah mükafaatımızı RABBİM verecek o yüzden iyiyim hamd olsun.beterin beteri var.hamd ediyorum halime.bebeğim dışında herşeyimiz var hamd olsun.başta sağlıklıyız.eşimle mutluyuz hamd olsun.ailem ve eşim heran yanımda destek.daha ne olsun.inşallah eksiğimizi de RABBİM tamamlar.yaşadıklarım çok zordu çok ağırdı.benki bir küçük örümcekten bile korkarken neler yaşadım neler.
RABBİME hamd ediyorum verdiklerinede vermediklerinede.
sağol canım bende seni öptüm:))))ewet hamd olsun inancımız bizi rahatlatıyor.bana hayret ediyor etrafımdakiler akrabalarım arkadaşlarım nasıl böle sabırlısın diye.hamd olsun sabrımızı yine RABBİMİZ veriyor.ailem çok korkuyor depresyona gireceğim için ama elhamdülillah çok iyiyim.tabiki ara ara ağlama krizlerim oluyor.hiç aklımdan çıkmıyor içim acıyor ama bunlarda normal sanırım.çünkü yedi kat el dinleyince ağlıyor üzülüyor bana(((bana alalım dedi drlar çok ısrar ettiler.ama o zaman aldırsaydım işte o zaman psikolojim bozulurdu diye düşünüyorum.ben elimden geleni yaptım taşıdım taşıyabildiğim kadar.elimden geleni yaptım hamd olsun.son ana vedalaştık kızımla
uçtu gitti.inşallah mükafaatımızı RABBİM verecek o yüzden iyiyim hamd olsun.beterin beteri var.hamd ediyorum halime.bebeğim dışında herşeyimiz var hamd olsun.başta sağlıklıyız.eşimle mutluyuz hamd olsun.ailem ve eşim heran yanımda destek.daha ne olsun.inşallah eksiğimizi de RABBİM tamamlar.yaşadıklarım çok zordu çok ağırdı.benki bir küçük örümcekten bile korkarken neler yaşadım neler.
RABBİME hamd ediyorum verdiklerinede vermediklerinede.
özaycım benim bat 29 eylül .çok sağol emeklerin için ellerine sağlıksenin bebeğinindemi kordonunda düğüm varmış ayşem?? çok hareketliydi benim oğlum ondan dolandı heralde ama son günlerinde yavaşlamıştı hareketleri anlayacağın tekrar hamile olursam bebeğim çok hareket etsede korkutacak beni etmesede![]()
dün hastaneye gittim ya kızlar içerden bir hamile cıktı, ne zaman dediler 15 eylül dedi gülerek, ne mutlu ona ve eşine 15 eylülde evleri senlenecek, dün hastanede bütün hamilelelerin ayaklarına baktım şişmişmi diye benim gibi, ben de aynı onlar gibiydim kocamandım, o kadar tuhaf geliyor ki şimdi, nerde yanlıs yaptım neden böyle oldu şaşıyorum, hastanede gene cok agladım hemşireler rahatlatmaya calıstı ama ne zaman o hastaneye gitsem aglıcam sanırım, insallah bir daha yasamyız insallah hiç olmamısa döneriz, gözümüzde bir damla yaşla yasamaya alıstık ne yapalım gerçekten evlat acısı baska hiçbiirseye benzemiyormus,
hannemcim Allah sana gani gani sabır versin canım, arkdasların doğru demiş sen onlardan daha cok annesin bencede,kimbilir bebeğin olunca insallah sağlıkla tez zamanda ne kadar seveceksiniz onu ne kadar iyi bir aile olacaksınız ona, gerçekten hepimizin acıları ayrı ayrı kocaman, Allah hepimize sabırlar versin, aysemcim önümüzü actı biz de peşinden gideriz
gözümüzde bir damla yaş.... ne güzel tarif etmişsin aynen öyleyim ben de hep gözüm yaşlı , her an ağlamaya hazır ,her an boğazında bir düğüm ...
ay hannem ağlattın beni kuzum yaaaaa. kıyamam sanaa.......
amin canım benim hepimizin mükafaatını versin inşallah.çok sabırlı dimi Rabbim mükafatını versin inşallah..
ama sezeryancı oldum demesi güldürdü beni:)
hepimiz sezeryancıyız:)
RABBİM veriyor sabrımızı dogacığım inşallah.aminnn güzel dileklerin için.gücüne, sabrına , tevekkül edişine hayran kaldım Allah bu acıları yaşatmaz bi daha inşallah. en yakın zamanda kucağın dolar inşallah
bugünümüze yarınımıza herşeyimize çok şükür canım Allahım bu acıların tekrarını eksiğini fazlasını yaşatmadan kucaklarımızı doldurur inşallah
kuzum sorma yaa. ben de 3 gündür müdüre saydır saydır bir hal oldum. adam kafası az çalıştığından norm fazlasına düşürmek üzere beni. 32 saatlik derse 2. hatta 3. kadroyu açmış!! ve tabiki bu derslere eş durumundan öğretmenler gelmiş...kimbilir hangi köye gönderecekler beni şimdi? ne güzel düzenimi kurmuştum yaaa. yine iş başladı stres başladı..kızlar çok canım sıkkın ya okula bi başladık canım çıkıyor yemin ederim . buraya yeni yeni girip ,anca word dosyasında yazılı hazırlamayı becerebilen bi insandan yazılım falan yapmalarını bekliyorlar akıllı tahta kurbanıyım arkadaşlar ya offff. neyse bi de hormon testi yaptırdım prolaktin az da olsa yüksek çıktı ,hamile kalmayı engelliyormuş bu hormonn ya
benim bu ayki amacım stressiz sakin okullar açılana kadar spor yapıp sakinleşmekti ya.akşama kadar 30 tane bilgisayarın arasında beynim patlıyor ya![]()
canım maşallah sen hem çok inançlı hem de güçlüymüşsün. ama ben artık daha fazla şey istemiyorum çünkü ne senin kadar inançlıyım ne de güçlüyüm.( ne yapalım ve be gülüm RABBİM bizden daha merhametli yaşanacakmış demekki
inşallah birdaha hiçbirimiz yaşamayız.