Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

çok şükür iyi heralde yiğeniniz de ben kötüyüm:) artık kusmalarda başladı renksiz halsiz iştahsız bi haldeyim kendimi tanıyamıyom yarın gidince sölücem bu kez çok arttı çünkü onun harici herşey şükürler olsun ki güzel...inş yarın miniğide iyi görürsek çok ii olcaz sen nasılsın bu arada cnm

geçmiş olsun canım.. yarın dr.dan gelince haberdar et bizi de taze anne...

bugünlerde ben de çok kötüyüm durduk yere ağlamaya başlıyorum ,konuşmalarımı toparlayamıyorum .bi umutsuz ,sıkkınım .bu böyle gidecek heralde canım ya Allah bize bir ömür boyu sürecek bi dert verdi bence inşallah dermanını da verir de en yakın zamanda bebişlerimize kavuşuruz
selam cnm bende aynı senn gibiyim durup durup aklıma geliyo gerçi hiç çıkmıyoda sütlerim gitti epey ama ped var göğsümde onu alıp kokluyorum toplum içinde dalıp gidiyorum bugün 18 gün zamanla dahamı çok acı verecek bilmiyorum.mezarına gitmek istiyorum bide kızımın.valla 2 sene bebek istemiyorum diyodum ama dr un verdiği süreyi zorla geçiricem galiba ben gerçkten bebek istiyorum yada bu psikolojimden dolayı :50:

kızlar halimize şükredelim diyorum hep ama bunu çoğu zaman uygulayamıyorum, çoğu zaman isyan safhasına geliyorum neden benden gitti diye ,ben ona çok iyi bakacaktım diye. aşağıdaki yazıyı okuyunca neden şükretmem gerektiğini bi kez daha anladım.bunları hep biliyoruz aslında ama bi kez daha böyle okuyunca yine bi tuhaf oldum ve yine halime şükrettim vardır bi hayır ,Vardır Allahın bi bildiği

ablam herşey yolundayken 91yılında doğumu iki hafta gecikti doktoru takvim dışına çıkınca kongreye gitmek zorunda kaldı 1 nisanda ablamın suyu aniden geldi ve hastaneye gitti doğum başlamadı o kilodaki bebeği vakumla aldılar ablamın anemisinden korkup sezeryana almadılar ancak bir ünite kanla herşey hallolabilecekken yiğenimde kordon dolanması oldu beyne oksijen gitmedi yiğğenim serebral palsi problemi ile doğdu yürüme motoru etkilendi şu an 19 yaşında ve 19 yıllık fizyoterapi ağır ameliyatlar sonrası elinden tutunca aksak aksak yürüyor ancak 19 yaşında bir delikanlıyı elnden tutarak gezdirmek nedemek siz düşünün benim çalıştığım üniversitede öğrenci arkadaşlarının bakışlarından nefret ettiği için kantine bile girmiyor kız arkadaşı yok tüm arkadaşları dersten çıkarken o kat görevlisi ile el ele dolaşmak zorunda anne babası çok iyi makamlarda müdür olmalarına rağmen erkenden emekli olmak zorunda kaldılar sabah farklı yakada olan okula bırakıp eve dönüyorlar telefonunu bekleyip akşam tekrar karşıya geçip alıyorlar ve şu an yiğenim hayattanda anne babasındanda nefret ediyor çünkü ömrü anne babası ile el ele geçiyor bir telefonu çalsa bile özel konuşmak için bir yerden bir yere gitme lüksü yok ve bu muhtaçlık anne babasına karşı nefret duymasına neden oldu ki onlar tam anlamı ile dişlerinde taşıyorlar yiğenimi
bunu neden anlattım bazen çok kötü görünen bir olay belki sizi çoook daha zor bir olaydan korumuştur bir başka bebeği kucağınıza almak inanın acınızı hafifletecektir ancak özürlü bir evlada sahip olmak hergün yeniden ölmek anlamına geliyor ve buna bile şükredin

selamlar kızlar nasılsınız:3::3:

kk da paylaşmış arkadaşlar bende sizinle paylaşmak istedim

"Zor diyorsun,
Zor Olacak ki imtihan olsun..."

demiş Hz. Mevlâna

bu arada doğacım çok doğru söylüyosun Allahımın bir bildiği vardır
belki bebeklerimiz belkide bizim için böylesi hayırlı idi belkide günahlarımızın affı için sırf bize şefaatci olmaları için yaşamışızdır bu imtihanıı......
rabbim inşallah bundan sonraki bebişlerimizide bize hayırlı eyler gönlümüzdekini nasip eyler
AMİN

:nazar: AYŞEM................HOŞGELDİN UMUDUMUZZZZZZ:nazar::nazar:
:nazar:VET......................başardı vet bizim 2. hamişimiz:49::49:
:nazar:UĞURBÖCEĞİ.............oda başardı 3. hamişimiz oldu:):49::49:
:nazar:24KASIM................. hızlı bir atakla 4. hamişimiz oldu:49::49:
:nazar:CALAKAN..............:38:çalışmalara başladı:46:................BAT:
:nazar:İZMİRLİ...................:38:çalışmalara başladı:46:.................BAT:
:nazar:DOĞA....................:38:çalışmalara başladı:46:..................BAT:29.09.2012
:nazar:AYNUR...................:38:çalışmalara başladI:46:..................BAT:21.09.1012
:nazar:İNAY......................:38:çalışmalara başladı:46:...................BAT:19.09.2012
:nazar:ASESULFAM..............:38:çalışmalara başladı:46:...................BAT:22.09.2012
:nazar:ÖZAY.....................:38:çalışmalara başladı:46:.....................BAT:29.09.2012
:nazar:TUBEGUK.................:38:evrene olumlu mesajlarla çalışıyorr:46::46::46:...................BAT:08.10.2012
:nazar:MELEKYAVRUSU.........beklemede:ssz::ssz:
:nazar:MELEKANNESİ.............beklemede:ssz::ssz:
:nazar:HANNEM.....................beklemede:ssz::ssz:

selam cnm bende aynı senn gibiyim durup durup aklıma geliyo gerçi hiç çıkmıyoda sütlerim gitti epey ama ped var göğsümde onu alıp kokluyorum toplum içinde dalıp gidiyorum bugün 18 gün zamanla dahamı çok acı verecek bilmiyorum.mezarına gitmek istiyorum bide kızımın.valla 2 sene bebek istemiyorum diyodum ama dr un verdiği süreyi zorla geçiricem galiba ben gerçkten bebek istiyorum yada bu psikolojimden dolayı :50:
canım aynı soruyu ben de kendime soruyorum ama cevap bulamıyorum.. ama hissettiğin her şey hepimizin hissettikleriyle aynı... allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
:nazar:ÖZAY.....................:38:çalışmalara başladı:46:.....................BAT:29.09.2012
:nazar:TUBEGUK.................:38:evrene olumlu mesajlarla çalışıyorr:46::46::46:...................BAT:08.10.2012
wuhuuuuu:46: özay çalışmalara başlamış haa:46::46::46::46:
kız, allah sana ne deyim özayım:9::9::9: ama ben bu ay evrene "sağlıklıyım" diye mesaj gönderiyorum canım. sonraki ay "hamileyim ya da bebeğim karnımda" diye mesaj yollayacağım... yani daha mesajla bile olsa çalışmaya başlamadım:9::9::9:
kızlar halimize şükredelim diyorum hep ama bunu çoğu zaman uygulayamıyorum, çoğu zaman isyan safhasına geliyorum neden benden gitti diye ,ben ona çok iyi bakacaktım diye. aşağıdaki yazıyı okuyunca neden şükretmem gerektiğini bi kez daha anladım.bunları hep biliyoruz aslında ama bi kez daha böyle okuyunca yine bi tuhaf oldum ve yine halime şükrettim vardır bi hayır ,Vardır Allahın bi bildiği
ahhh ahhhh. valla o isyan sınırından ben de sık sık dönüyorum. umarım bizim için en iyisi böylesidir.
ama ama ama inşallah bizim de bir evladımız olur..
bu arada yemekli misafirim vardı canım. sonrada geç oldu arayamadım...

:nazar: AYŞEM................HOŞGELDİN UMUDUMUZZZZZZ:nazar::nazar:
:nazar:VET......................başardı vet bizim 2. hamişimiz:49::49:
:nazar:UĞURBÖCEĞİ.............oda başardı 3. hamişimiz oldu:):49::49:
:nazar:24KASIM................. hızlı bir atakla 4. hamişimiz oldu:49::49:
:nazar:CALAKAN..............:38:çalışmalara başladı:46:................BAT:
:nazar:İZMİRLİ...................:38:çalışmalara başladı:46:.................BAT:
:nazar:DOĞA....................:38:çalışmalara başladı:46:..................BAT:29.09.2012
:nazar:AYNUR...................:38:çalışmalara başladI:46:..................BAT:21.09.1012
:nazar:İNAY......................:38:çalışmalara başladı:46:...................BAT:19.09.2012
:nazar:ASESULFAM..............:38:çalışmalara başladı:46:...................BAT:22.09.2012
:nazar:MELEKYAVRUSU.........beklemede:ssz::ssz:
:nazar:MELEKANNESİ.............beklemede:ssz::ssz:
:nazar:HANNEM.....................beklemede:ssz::ssz:

Kızlar, bende çalışmalara başladım. ama malesef.inşallah tedaviye gerek almadan bende hamiş olurum.....

Canim melek annelerim, dun geldim. Cuma kan tahlillerimi verdim ve ultrasona girdim, 11 haftalik hamileymisim, cok sukur simdilik hersey yolunda gibi gorunuyor. Cumartesi kan tahlillerinin cevablarini alib doktora gitdim. Cytomegalovirus ve Toksoplasma denilen mikroblar cikdi. Doktor korkulu bir sey olmaidgini soyledi, gerci gecen hamileliyimdede vardi. Ama yinede tedirgin oldum. Doktora giden arkadaslarim bir biligniz varmi bu mikroblar hakkinda? Basima gelen herseyi tane tanesine anlatdim doktora, tabiki o da bebegimi kaybetmemde mikrob yada baska bir sorununun sebep olmadigini tamamen sanssizlik ve doktorun hatasi oldugunu soyledi. onumuzdeki ay tekrar gidib bir kac tahlil var onuda yapdircam, eh bakalim artik, bebegimi once alalha emanet ediyorum. Bu kez herseyin daha guzel olacagina inaniyorum, ve dua ediyorum. Dogum martin sonlarina dogru olur dedi, tabiki bu kez alah izin verirse sezeryan olmayi dusunuyorum. Eh bakalim artik. Sizler icinde dua ediyorum,. allah kisa bir zamanda bekelyisde olan tum melek annerini sevindirsin, ultrasonda bebeginizin kalp atislarini duymayi nasib etsin insallah.

canım aynı soruyu ben de kendime soruyorum ama cevap bulamıyorum.. ama hissettiğin her şey hepimizin hissettikleriyle aynı... allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

wuhuuuuu:46: özay çalışmalara başlamış haa:46::46::46::46:
kız, allah sana ne deyim özayım:9::9::9: ama ben bu ay evrene "sağlıklıyım" diye mesaj gönderiyorum canım. sonraki ay "hamileyim ya da bebeğim karnımda" diye mesaj yollayacağım... yani daha mesajla bile olsa çalışmaya başlamadım:9::9::9:

ahhh ahhhh. valla o isyan sınırından ben de sık sık dönüyorum. umarım bizim için en iyisi böylesidir.
ama ama ama inşallah bizim de bir evladımız olur..
bu arada yemekli misafirim vardı canım. sonrada geç oldu arayamadım...

dün bambaşka bir doktora gittim samsuna adam süper moral verdi çok iyi karşıladı durmanıza beklemenize hiçç gerek yok dedii haliyle kocişimde ikna oldu:46::46::46:
tamam canım önce sağlık tabi ama ben seni önümüzdeki aya hazırlıyorum diyelim:52::52:
geçendede yazmıştım buraya görmedin galiba bu ay hamile kalırsan kocandan değil benden diye:1::1::1::1:

melekannesi35 ben senin ne kadar olduğunu bile bilmiyordum canım bat ını yazarsan düzeltirim

selamlar kızlar nasılsınız:3::3:

kk da paylaşmış arkadaşlar bende sizinle paylaşmak istedim

"Zor diyorsun,
Zor Olacak ki imtihan olsun..."

demiş Hz. Mevlâna

bu arada doğacım çok doğru söylüyosun Allahımın bir bildiği vardır
belki bebeklerimiz belkide bizim için böylesi hayırlı idi belkide günahlarımızın affı için sırf bize şefaatci olmaları için yaşamışızdır bu imtihanıı......
rabbim inşallah bundan sonraki bebişlerimizide bize hayırlı eyler gönlümüzdekini nasip eyler
AMİN
inşallah gönlümüzdeki de bizim için hayırlıdır Özaycım bu arada batımız aynıymış şu günleri değerlendiriyor musunuz ? bu günler çok değerli günler ha kaçırmamak lazım:9:hadi bakalım hayırlısı bu ayda deneyelim bakalım valla bu ay da olmazsa atıcam kendimi doktorlara yine

inşallah gönlümüzdeki de bizim için hayırlıdır Özaycım bu arada batımız aynıymış şu günleri değerlendiriyor musunuz ? bu günler çok değerli günler ha kaçırmamak lazım:9:hadi bakalım hayırlısı bu ayda deneyelim bakalım valla bu ay da olmazsa atıcam kendimi doktorlara yine

evet canım farkındayımm değerlendirecez inşallah bu günden sonra:26::26: doktora daha dün giitik müsade aldıkk:46::46::46: bu ay olur inşallah canım
ALLAHIM YARDIM ET BİZEE

Canim melek annelerim, dun geldim. Cuma kan tahlillerimi verdim ve ultrasona girdim, 11 haftalik hamileymisim, cok sukur simdilik hersey yolunda gibi gorunuyor. Cumartesi kan tahlillerinin cevablarini alib doktora gitdim. Cytomegalovirus ve Toksoplasma denilen mikroblar cikdi. Doktor korkulu bir sey olmaidgini soyledi, gerci gecen hamileliyimdede vardi. Ama yinede tedirgin oldum. Doktora giden arkadaslarim bir biligniz varmi bu mikroblar hakkinda? Basima gelen herseyi tane tanesine anlatdim doktora, tabiki o da bebegimi kaybetmemde mikrob yada baska bir sorununun sebep olmadigini tamamen sanssizlik ve doktorun hatasi oldugunu soyledi. onumuzdeki ay tekrar gidib bir kac tahlil var onuda yapdircam, eh bakalim artik, bebegimi once alalha emanet ediyorum. Bu kez herseyin daha guzel olacagina inaniyorum, ve dua ediyorum. Dogum martin sonlarina dogru olur dedi, tabiki bu kez alah izin verirse sezeryan olmayi dusunuyorum. Eh bakalim artik. Sizler icinde dua ediyorum,. allah kisa bir zamanda bekelyisde olan tum melek annerini sevindirsin, ultrasonda bebeginizin kalp atislarini duymayi nasib etsin insallah.
ay maşallah canım :nazar:sana da :nazar:bebeğine de.. darısı başımıza inşallah...
dün bambaşka bir doktora gittim samsuna adam süper moral verdi çok iyi karşıladı durmanıza beklemenize hiçç gerek yok dedii haliyle kocişimde ikna oldu:46::46::46:
tamam canım önce sağlık tabi ama ben seni önümüzdeki aya hazırlıyorum diyelim:52::52:
geçendede yazmıştım buraya görmedin galiba bu ay hamile kalırsan kocandan değil benden diye:1::1::1::1:

ahahahahaaaaaa.:9::9::9::9: delisin valla. görmedim canım. hakikaten o kadar çok dua eden varki hamile kalmam için...senden bile olabilir yani!!:23::23::23: neticede kocayla da bi icraatimiz yok:17::17:
kafana göre dr. bulmana da sevindim canım.. o zamaaaan durmak yok, yola devam özayıııım. vakit nakittir neticedeee:34::34::34::34:

ay maşallah canım :nazar:sana da :nazar:bebeğine de.. darısı başımıza inşallah...

ahahahahaaaaaa.:9::9::9::9: delisin valla. görmedim canım. hakikaten o kadar çok dua eden varki hamile kalmam için...senden bile olabilir yani!!:23::23::23: neticede kocayla da bi icraatimiz yok:17::17:
kafana göre dr. bulmana da sevindim canım.. o zamaaaan durmak yok, yola devam özayıııım. vakit nakittir neticedeee:34::34::34::34:

evet canım ya bu doktor bana çok güven verdi pıhtılaşma için teste gerek yok dedi ama her ihtimale karşı coraspin başladı..
durmak yok diyorum bende eşime adamı bıktırmasam iyi:17::17::17:
bu ay inşallah hepimize şans getirir

bu ayın 17sinde 5 ay bitecek canım
hadi bakalım inşallah bu ay birlikte veririz müjdeleri sonra da senden hamile kalıcak olan tobegük verir ( bayılıyorum muhabbetinize
:29:) sonra calakan ne yaptı acep geçen haftadan beri görüşemedik yarın gelir umarım ,Aynur inşallah tembel yumurtalarına biraz çalışmayı öğretir hemen o da hamiş listesinde olur offf o günleri görecek miyiz hamilelere tuhaf tuhaf bakmaktan sıkıldım artık

hadi bakalım inşallah bu ay birlikte veririz müjdeleri sonra da senden hamile kalıcak olan tobegük verir ( bayılıyorum muhabbetinize
:29:) sonra calakan ne yaptı acep geçen haftadan beri görüşemedik yarın gelir umarım ,Aynur inşallah tembel yumurtalarına biraz çalışmayı öğretir hemen o da hamiş listesinde olur offf o günleri görecek miyiz hamilelere tuhaf tuhaf bakmaktan sıkıldım artık

bende merak ettim calakanı düğün bitmiştir heralde gelir artık.. görecez inşallah arkadaşım hayırlı zamanda hayırlısıyla inşallah...
meğer etrafta ne çok hamile varmış demii yaa birde herkesin bebeği çocuğu var

evet canım ya bu doktor bana çok güven verdi pıhtılaşma için teste gerek yok dedi ama her ihtimale karşı coraspin başladı..
durmak yok diyorum bende eşime adamı bıktırmasam iyi:17::17::17:
bu ay inşallah hepimize şans getirir
amin canım inşallah... senin adam bıkmaz merak etme, onun daha çok işine gelir bence:34::17::17: coraspine ben de başladım. allah kolaylık versin canım:34::34:
inşallah doğacım yaaa...ben daha çalışmaya bile başlayamadım kiiii!!!! canım çarşamba buluşuyoruz değil mi? ona göre ayarladım ben kendimi...

ya bu arada kızlar coraspini 100lük mü kullanıyorsunuz, 300lük mü? (yanlış hatırlamıyorumdur umarım..:26:)

Back
X