- 26 Eylül 2010
- 627
- 46
- 118
ya bu arada kızlar coraspini 100lük mü kullanıyorsunuz, 300lük mü? (yanlış hatırlamıyorumdur umarım..:26:)
canım 100lük başladım ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bu arada kızlar coraspini 100lük mü kullanıyorsunuz, 300lük mü? (yanlış hatırlamıyorumdur umarım..:26:)
hadi bakalım inşallah bu ay birlikte veririz müjdeleri sonra da senden hamile kalıcak olan tobegük verir ( bayılıyorum muhabbetinize
) sonra calakan ne yaptı acep geçen haftadan beri görüşemedik yarın gelir umarım ,aynur inşallah tembel yumurtalarına biraz çalışmayı öğretir hemen o da hamiş listesinde olur offf o günleri görecek miyiz hamilelere tuhaf tuhaf bakmaktan sıkıldım artık
özayım nasılsın canım......
çok sevindim yeni doktora gitmişsin hadi bakalım sana şifa olsun .... Hiç vakit kaybetme
iyiyim canım sen nasılsınn? evet canım gittim aminn aminn hepimiz için inşallah... biz elimizden geleni yapacagız artık takdir allahın
bende merak ettim inayı kızışı ameliyat olmuştur heralde çoktan hatta bugün okula başlamayacakmıydı. gerçi bu hafta dinlenir demii
merhaba kızlar,
ben in_ay ın kardeşiyim,
bir hafta kadar internette olamayacak sanırım o yüzden benden yazmamı rica etti... ameliyat güzel geçti, hatta bugun okula başladılar.. sanırım in_ay ın aklı sizlerde ki merak edersiniz diye yazmamı istedi..
bana da ennnn çok "o an" koymuştu!!!!eve geldim ev boş,elim göbeğime gitii göbeğim boş....
hımm ben de 100lük başladım. dr. yazmayı unutmuşda. ya bu ara da reglim gecikti geneee:26::44::44:canım 100lük başladım ben
merhaba kızlar,
ben in_ay ın kardeşiyim,
bir hafta kadar internette olamayacak sanırım o yüzden benden yazmamı rica etti... ameliyat güzel geçti, hatta bugun okula başladılar.. sanırım in_ay ın aklı sizlerde ki merak edersiniz diye yazmamı istedi..
melekyavrum kız ben bas bas geçen gün ilaçla ilgili bişeyler sordum aşk olsun insan bi yorum yapardı, bana doktor yumurta tembelliği var dedi yaaa.. Glifor diye bişey verdi hiçte duymadım şimdiye kadar kullanmakta kararsız kaldım açıkçası, adet düzensizliğimde vardı aslında hala düzenli içmedim tam bi sonuç alamayınca ne için bu ilaç bi fikrin varmı gebelikle mi ilgili yoksa adet düzenleyicimi ? Bi yardımcı olursan çok iyi olacak...
aysem hosgeldin canım insallah toparlanmışsındır biraz
oğluşun nasıl nezaman çıkacak bellimi?
ya öyle arada bir gelirsen işte böyle beynin sulanırnasılsın canım? ne zaman gideceksin dr.a? bebişinle birlikte iyi kalın emi!!!
ya evet sorma ya. yaz başında bir arkadaşımla buluşmuştum. laf lafı açtı ben bebeğimin gidişine ağlamaya başladım. sonra o da ağlamaya başladı ve "en azından sen hamile kaldın, onu tattın, ben onu da yaşayamayacağım" dedi ve ilk kez o gün bebekleri olmadığını, aslında yıllardır tedavi gördüklerini ama buna rağmen tüp bebek bile yapmalarının imkansız olduğunu anlattı. ki hep bize "şimdilik düşünmüyoruz" derdi. insanlar içlerinde neler yaşıyor da kimse bilmiyor... bir de hiç çocuğu olmayan bir akrabamız vardı. doğum yaptığımda hastaneye geldiğinde bana " keşke ben de hamile kalsaydım da, benimki de ölseydi" demişti. yani bizim yaşadığımızı yaşamaya razı insanlar var inanabiliyormusunuz???
hoş hangisi daha acı verici bilmiyorum ama... hamile kalıp kaybetmek mi yoksa hiç hissetmeden, bağlanmadan sahip olamamak mı? herkesin acısı kendine büyük
amin aysemcim amin... bebeğimi düşünmediğim gün yok!! en kısa sürede hepimizin kucakları dolsun inşallahhhh.....
canım sen nasılsın? bebek nasıl? oğluşunaprensimize ne isim verdiniz annesi?? allaha emanet olun ikinizde.....
senin bebeğinindemi kordonunda düğüm varmış ayşem?? çok hareketliydi benim oğlum ondan dolandı heralde ama son günlerinde yavaşlamıştı hareketleri anlayacağın tekrar hamile olursam bebeğim çok hareket etsede korkutacak beni etmesede![]()
canım çok sevindim eczacı olmana artık sorularımız olur sana bir sürü. canım ben de ingilizce öğretmeniyim ( her türlü ingilizce soru ve sorunlarınızla de ben ilgilenebilirim) Ankaradayım ben de ( tobegükle aynı şehirdeyiz şanslıyızarasıra buluşup dertleşiriz) .son cevap da maalesef 33 yaşındayım çocuğum yok .hiç yok olmayacak da galiba genç olmak istiyorum ben de ya ne zaman geçti bu yıllar?
![]()
evet canim benim kizimda cok hareketliydi.. dügümü gördüm yavrum bogulmus gibiydi... aklimdan o an hic silinmiyor... baska bebegimizde olsa unutulmuyor... tekrar hamile olunca baska bebek aynisi olmaz o yüzden korkmamaya calissan daha iyi olur...yoksa dokuz ay zor gecer..benim gibi..
kızlar ben eve yeni geldim gezdim geldim arkadasımın düğününe gittik ta kırşehire, kapadokyaya da gittik süper iyi geldi, tabi her an aklımda kızımın hayaliyle gezdik ama güzel geldi. bu düğün için kızıma ne giydireceğimi bile bulmustum ama almamıstım, eski arkadaslarım kilo almıssın dedi, sonra onlara da anlattım 2 ay önce kızımı kaybettim diye, kızlar gezin gerçekten cok iyi geliyor, eve kapanmamak lazım, benim gibi vucudunuzda yaralar cıkar viral enfeksiyonlar geçirirsiniz, önce kendi canımız gerçekten, kendimize iyi bakmamız lazım, canım hiç tatlı değildir, doğumdan cıktım gık demedim acım var demedim herkes şaştı nasıl dayanıklısın diye, ama üzüntü yemek yememek kendimi çökerttim siz siz olun yüksek moral, iyi beslenme bunları es geçmeyin, önce bizim canımız iyi olacakki yeniden bebeğimiz olsun
canim cok sükür iyim simdi oglumda iyi ne zaman cikacagi tam belli degil.. emmeyi tam bilmesi gerekiyor teyzesi daha cok kücük hemen yoruluyor...allahin izniyle insallah cabucak cikar..
bana yavrumu göstermediler canım bazen keşke görseydim diyorum çünkü rüyamda bile bebek görüyorüyorum ama yüzünü seçemiyorum bazende iyiki görmedim diyorum çünkü ilk ve son görüşüm olacaktı hep gözümün önünde o hali olacaktı.. hiç unutulurmu canım ya inşallah artık aynısını yaşamayız elde değil korkmamak ama ne kadar korksanda korkmasanda olacak yine olacaktır nasip ALLAHIM bizimde senin gibi yüzümüzü güldürsün muhammed emininde abilerininde bahtını güzel etsin inşallah