Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

canım askolsun ben sana cevap yazmıstım ama görmemiş olabilrisin, eski sayfalarda var yazım, glifor eger kilon varsa hem zayıflatır, hem de yumurtlama tembelliği varsa ona iyi gelir, asıl işi şeker hastalarında şeker ayarlamada kullanılır canım

canım benim görmemişimdir mutlaka , valla içiyom ama bakalım hayırlısı çok abartılı bi kilom yok ama açıkcası çokta beğenmedim nedense senin fikrin nasıl bu ilaç konusunda, doktorların yazış şekli tutulan bi ilaçmı nasıl yani aslından ben daha öncede aynı problemim olmuştu duphaston kullanmıştım tablet adetimin 16. Günü başlıyodum sanırsam hatırladığım kadarıyla 2 yıl önce kullanmıştım, acaba onumu içsem dedim kendimce hemende düzene sokmuştu 28. Güne inmişti yani ardından da klomen kullandım hemen rabbiminde isteği ile hemen bebeşime kavuşmuştuk ama olmadı be gülüm demekki buraya kadarmış hepsi herşey hayal oldu uştu gitti annesinin elinden meleği.......... Rabbim inş. O güzel duyguları tekrar yaşatır cümlemize hayırlısıyla rabbim tüm melek annelerini tez zmanda sevindirsin inş.sence ne yapsam bu ilaca kafan hiç yatmadı doğrusu tadı da çok kötü ayrıca...(klomenin )

Aynurcum nasilsin neler yapiyorsun deminden beri burdayim kimsecikler yok, cok sukur sen geldin:) Aynur inay dogummu yapmis? benmi yanlis anladim.

merhaba kızlar,
ben in_ay ın kardeşiyim,
bir hafta kadar internette olamayacak sanırım o yüzden benden yazmamı rica etti... ameliyat güzel geçti, hatta bugun okula başladılar.. sanırım in_ay ın aklı sizlerde ki merak edersiniz diye yazmamı istedi..

İNAY, çok geçmiş olsun canım..
herşeyin yolunda olmasına sevindim..
bizim yavruda geçirdi aynı operasyonu, çok rahatladı sonrasında..:34:
kendinize iyi bakın :79:

Aynurcum nasilsin neler yapiyorsun deminden beri burdayim kimsecikler yok, cok sukur sen geldin:) Aynur inay dogummu yapmis? benmi yanlis anladim.

canım sen yanlış anladın galiba geniz eti ameliyatı olacaktı ... bende iiimn desem inanırmısın işte iyi olmaya çalışıyorum canım bugünümüzede şükür diyorum allahıma hamdolsun ...bir umut bekleyişteyiz allahımın izniyle rabbim hayırlısı günlerden tekrar nasip eder inş. tez zmanda sizlerin duasını rabbim kabul eder biz acizane arkadaşlarada dua etmeyi unutmayın arkadaşım...senin nasıl gidiyor miniciğin nasıl allah kucaklarınıza da almanızı bi ömür boyu beraber yaşamanızı yaşlanmanızı nasip etesin yaradanım inş...allaha emanet olunnn

canım sen yanlış anladın galiba geniz eti ameliyatı olacaktı ... bende iiimn desem inanırmısın işte iyi olmaya çalışıyorum canım bugünümüzede şükür diyorum allahıma hamdolsun ...bir umut bekleyişteyiz allahımın izniyle rabbim hayırlısı günlerden tekrar nasip eder inş. tez zmanda sizlerin duasını rabbim kabul eder biz acizane arkadaşlarada dua etmeyi unutmayın arkadaşım...senin nasıl gidiyor miniciğin nasıl allah kucaklarınıza da almanızı bi ömür boyu beraber yaşamanızı yaşlanmanızı nasip etesin yaradanım inş...allaha emanet olunnn

Ya oyle, bende sandimki hamileydi ya simdi sezeryanla almislar bebegi. Ne salagim ya. Neyse iyi gecdiyine sevindim, hayirlisiyla benim sandigim seyde olur bir gun :) Bende bebekde cok sukur iyiyiz, bulantilarim bir az azalmaya basladi.
sana gelince canim benim Allah sabr eden kullarini cok sever, ve birgun bu sabrinin karsiigini alacaksin. Yeterki ona olan inancini asla kaybetme ve herzaman guzel dusun , ki guzelde olsun. Inanin bir gun olsun sizleri unutmuyorum, ne zaman dua etdiysem allahim o yuzunu bile gormedigim arkadaslarimin, melek anneleriminde kucaklarini doldur diye dua ediyorum allahima. Buna hic suphen olmasin. Sizler benim en kotu gunumde yanimda oldunuz, kimseyle paylasamadiklarimi sizlerle paylasidm, o yuzden sizleri hic bri zaman unutmayacagim. Soyledigim gibi bebeklerimizin yaramazliklarini paylasacagimiz gunlerde gelecekdir insallah.

ya oyle, bende sandimki hamileydi ya simdi sezeryanla almislar bebegi. Ne salagim ya. Neyse iyi gecdiyine sevindim, hayirlisiyla benim sandigim seyde olur bir gun :) bende bebekde cok sukur iyiyiz, bulantilarim bir az azalmaya basladi.
Sana gelince canim benim allah sabr eden kullarini cok sever, ve birgun bu sabrinin karsiigini alacaksin. Yeterki ona olan inancini asla kaybetme ve herzaman guzel dusun , ki guzelde olsun. ınanin bir gun olsun sizleri unutmuyorum, ne zaman dua etdiysem allahim o yuzunu bile gormedigim arkadaslarimin, melek anneleriminde kucaklarini doldur diye dua ediyorum allahima. Buna hic suphen olmasin. Sizler benim en kotu gunumde yanimda oldunuz, kimseyle paylasamadiklarimi sizlerle paylasidm, o yuzden sizleri hic bri zaman unutmayacagim. Soyledigim gibi bebeklerimizin yaramazliklarini paylasacagimiz gunlerde gelecekdir insallah.

inşallah arkadaşım hayırlısıyla inş. Rabbim kimselerin kucaklarını evlat hasrediyle boş bırakmasın inş...

aynurcum bence gliforu kullan cok iyi sonuclar alan var o ilaçla, yumurtalarına iyi gelir, klomen daha sonraki asama,duphastonun görevi glifordan cok farklı sen güven doktoruna ve kullan ama istersen şüphen varsa aynen bunu doktora anlat faydası olmazsa, gene duphaston ve klomen kullanırsın

Selam Aynurcum nasilsin iki gundur giriyorum senle benden baska kimsecikler yok, herkes nerede?

hamdolsun rabbime...iyiyim elhamdülillah canım kızlar okula başladı bildiğin gb inay hastanede ayşe bebeği ile uğraşıyor özay çalışıyor doğa okulda herkes hayat telaşında kısaca ...:) rabbim hayırlı telaşlar versin cümlemize inş...bende çalışıyom işteyim fırsat buldukça sitedeyimmm sizlersiz yapamıyorum derdimin dermanı sizlerde...

sen naptın bulantıların biraz hafifledimi allah şifalık versin inş.....rabbim bizlerede hayırlısıyla nasip etsin gebelikler doğumlar inş....her melek annesinin yüzünü güldürsün inş. en tez zmanda hayırlısıyla....

aynurcum bence gliforu kullan cok iyi sonuclar alan var o ilaçla, yumurtalarına iyi gelir, klomen daha sonraki asama,duphastonun görevi glifordan cok farklı sen güven doktoruna ve kullan ama istersen şüphen varsa aynen bunu doktora anlat faydası olmazsa, gene duphaston ve klomen kullanırsın

canım benim yakın ilgi ve alakandan dolayı sana teşekkürü bir borç bilirim ...canım benimm öpyorum seni...sen öle diyosan doğru diyorsundur okey tatlım kullanmaya devam diyorum....

Back
X