Kızlar merhaba;ben 10.07.2012 de doğum yaptım kızım dünyaya geldi.Hamileliğimde hiçbir sorun yoktu ve doğuma kadar herşey çok iyidi.Doğum normal olucaktı ancak bebeğim kakasını yuttuğu için sezeryana aldılar.Doğduktan sonra yanıma getirdiklerinde morardığını fark ettik çocuk doktoruna götürdü eşim ve görümcem.İçime doğdu bir terslik olduğu bebeğimin kalp damarları tersti ve bir hafta içinde ameliyat olmaısı gerekiyrodu.kızımı başka hastaneye sevk ettiler bende ertesi günü gittim yanına.Kendimi hastanede o kadar çaresiz hissettim ki.Ama kızımı hemen yanıma verdiklerinde dünyalar benim olmuştu.Ben anneydim ona bakmalıdım onu öpüp koklamalıydım ona doyasıya sarılmalıydım.Ama kızımın her yanında kablolarvardı.?
Merhaba Melek annesi, keske seni aramiza kabul etmek zorunda kalmasaydik, ama ne yapalim, kaderimizde buda varmis. Bende diger arkadaslar gibi bir melek anesiyim,. O yuzden seni bizden baska kimse iyi anlayamaz. Yasadiginin ne kadar zor oldugunu tahmin ediyorum. Allah sana bol bol sabir versin. Sana hic bir soz, hic bir teselli yaramaz. Ama sadece onun bir bebek degilde aslinda melek oldugunu dusun. Allah onu sana vermisdi, sendeonu dokuz ay boyunca korudun kolladin, ve vakti zamani geldiginde Asil sahibine emanetini geri verdin farz et. O suan bizim meleklerimizle birlikde cennetin o guzel bahcesinde kosup oynuyor, inan bana cok mutlu orda. Sana aglama demiycem, isteidgin kadar agla, icinden gledigi gibi davran, ama bir seyide unutma, bizler agladikca onlari rahatsiz ediyoruz,. Burda hepimizin ayri ayri hikayeleri var, ama sonuc ve aci ayni aci. Hic birimiz onlari unutmuycagiz. Bende buraya katildigimda 15 gun falan vardi, oglumu kaybedeli. Burdaki meelek anneleri bana destek oldu, yeri geldi birlikde agladik birlikde gulduk. Hepimizi bir birimize destek olduk. Ve sana umudunu kaybetmemen iicn soyluyorum ben suan gene hamileyim. Dogru oglumu asla unutmadim unutmayacagimda, ama artik onun bir melek oldugunu kabullendim. Insallah yaralarini iylesdirecek bebegin gelirde sende azcikda olsa hafiflersin. Asla ne olursa olsun umudunu kayb etme. Burasi beni iglesdirdi, bana cok destek oldu umarim sanada olur, ve birgun sende benim gibi hamile oldugun haberini paylasirsin bizlerle.