Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

tobeguk evlendikten 4 ay sonra korunmama ragmen hamile kalmıstım şaşırmıstık ne olduğunu anlamadan 7 haftalıkken kalp atısı olmadığından kürtaja alındım..
6 ay sonra tek gece korunmamıstık birsey olmaz heralde demiştik bir geceden, gene hamileymişim, bu sefer cok istedik bu bebeği, 11.haftamda yılbasından 2gün önce kalbi durdu ve gene kürtaj, hemde doktorun muayenesinde yarı baygın cığlıklar içinde offf hemde ne acı cekerek(aptal doktor beni tam bayıltmadan yaptı)
eşim askere gitti geldi, ameliyat oldum, sonra 3 ay sonra hamile kaldım, tam 6 ay hergün iğne oldum, bütün kollarım iğnelerden mosmordu,derimin rengi bile gözükmüyordu, neyse yavruma helal olsun, tansiyon cıkmaları vucüut şişmesi şu bu derken 9aylık bebeğimde gitti...

Umudum azaldı elbette cocuğum olmayacak diye düşünüyorum acıkcası, şimdi kist cıktı ucuk cıktı, ki genital bölgede ucuk ani bebek ölümüne doğumda bebek kaybına neden oluyormus, inan ne yapacağımı bilmiyorum, hayata küsüm bu bir gercek, bazen insallah sabaha cıkmam diye dua ediyorum ama yapıcak hiçbirsey yok, yasamaya devam ediyoruz, ayakta durmaya calısıcaz canım, acılarımız cok büyük, bizlerde cok güclüyüz ya(!) herkes öyle diyor,ama hiç güç müç yok artık bende, aman uzattım da uzattım... Kısacası hayat bu kimisini bal kaymakla sınıyor kimisini de zehir zemberekle sınıyor, gecicek mi bilmiyorum ama dayanmak zorundayız bunu biliyorum

canım benim dayanmak çok zor ve çok acı hep meleklerimizle yaşıyoruz heryerde bizle onlar.... Artık bu hayatımız hep böyle olacak onlar bizden biz onlardan asla ayrılmayacaz allahım başka acıyla sınamasn bizleri inş.. Bunlar son acılarımız olsun inş. Kızlar....allah beterlerinden saklasın hepimizi inş... Isyan etmeyelim arkadaşlar isyan edenlerden olmayalım elbet bu acı günlerimizin mükafatını görecez hayırlısıyla güzel günler çok yakın arkadaşlar hepiniz için rabbime çokkk dua ediyorum inş.. Peygamber efendimizin hatrına meleklerimizin hatrına kabul eder.....allaha emanet olunn morallerimizi bozmayalım umudumuzun hiççç kaybolmaması dileğiyle....

dosti... kullandim bende iki taneydi zaten 3 gün araylamı ne içtim iyi geldi
ilk günler sağmıştım yaşayacak diye oda çoğalmasına neden olmuştu :14::14:buzluktaki süt poşetlerini yoketmişler görüp üzülmeyeyim diye ama biri gözlerinden kaçmış 1 yıldır orada duruyor:14::14::14:
Şu süt poşetleri :( Benim sağdıklarımıda ben görmiyim diye almışlar.Off ne hevesle ben o süt poşetlerini dolduruyordum kızım ameliyat sonrası aç kalmasın sütüm gitmesin diye.
tobeguk evlendikten 4 ay sonra korunmama ragmen hamile kalmıstım şaşırmıstık ne olduğunu anlamadan 7 haftalıkken kalp atısı olmadığından kürtaja alındım..
6 ay sonra tek gece korunmamıstık birsey olmaz heralde demiştik bir geceden, gene hamileymişim, bu sefer cok istedik bu bebeği, 11.haftamda yılbasından 2gün önce kalbi durdu ve gene kürtaj, hemde doktorun muayenesinde yarı baygın cığlıklar içinde offf hemde ne acı cekerek(aptal doktor beni tam bayıltmadan yaptı)
eşim askere gitti geldi, ameliyat oldum, sonra 3 ay sonra hamile kaldım, tam 6 ay hergün iğne oldum, bütün kollarım iğnelerden mosmordu,derimin rengi bile gözükmüyordu, neyse yavruma helal olsun, tansiyon cıkmaları vucüut şişmesi şu bu derken 9aylık bebeğimde gitti...

umudum azaldı elbette cocuğum olmayacak diye düşünüyorum acıkcası, şimdi kist cıktı ucuk cıktı, ki genital bölgede ucuk ani bebek ölümüne doğumda bebek kaybına neden oluyormus, inan ne yapacağımı bilmiyorum, hayata küsüm bu bir gercek, bazen insallah sabaha cıkmam diye dua ediyorum ama yapıcak hiçbirsey yok, yasamaya devam ediyoruz, ayakta durmaya calısıcaz canım, acılarımız cok büyük, bizlerde cok güclüyüz ya(!) herkes öyle diyor,ama hiç güç müç yok artık bende, aman uzattım da uzattım... kısacası hayat bu kimisini bal kaymakla sınıyor kimisini de zehir zemberekle sınıyor, gecicek mi bilmiyorum ama dayanmak zorundayız bunu biliyorum

Canımmmm lütfen kendini yıpratma.Sakın olmayacak diye düşünme.Seninde bizimde hepimizin inşallah sağlıklı evlatlarımız olcak.Allah büyük...Bende bu gün çok kötüyüm ya :( Biri bişey söylese ağlayacak gibiyim.

Bazen kendimi çok çaresiz hissediyorum.İki lafı bir araya getiremiyorum.İyice unutkanlaştım.Ben benlikten çıktım.Yüreğim acıyor nefes alamıyorum :(
...Karma karışığım...

umudum azaldı elbette cocuğum olmayacak diye düşünüyorum acıkcası, şimdi kist cıktı ucuk cıktı, ki genital bölgede ucuk ani bebek ölümüne doğumda bebek kaybına neden oluyormus, inan ne yapacağımı bilmiyorum, hayata küsüm bu bir gercek, bazen insallah sabaha cıkmam diye dua ediyorum ama yapıcak hiçbirsey yok, yasamaya devam ediyoruz, ayakta durmaya calısıcaz canım, acılarımız cok büyük, bizlerde cok güclüyüz ya(!) herkes öyle diyor,ama hiç güç müç yok artık bende, aman uzattım da uzattım... kısacası hayat bu kimisini bal kaymakla sınıyor kimisini de zehir zemberekle sınıyor, gecicek mi bilmiyorum ama dayanmak zorundayız bunu biliyorum

allah yardımcın olsun çok zor bir durum allahım en kısa zamanda hayırlı sağ salim bir evlat verir inşallah.ben şeker hastasıyım insülün kullanıyorum benim hamileliğimde çok zor geçiyor sürekli takipteyim bebeğime zararı olmasın diye gece gündüz iğne yapardım bacaklarım delik deşik morarırdı parmaklarımdan sürekli şekerime bakardım yediklerime dikkat ederdim bebeğim çok sağlıklıydı tüm tahlillerim temizdi herşey güzel gidiyordu doğmdan 10 dakika önce ultrasona girdim kalbi küt küt atıyordu sadece hareket azlığı vardı doğdu kalbi durmuş o anda beni bayıltmışlar bebeğim geri gelmedi.

İyiyim diyelim iyi olalım canım... Tatlım bence b- fite gitme. Kk da sayfası var orayı bir okusana anlarsın ne demek istediğimi. Ablamın Dr. Gitme demiş. Ben de Eylül başında gitmeyi düşünüyordum da. Ayrıca 3 arkadaşım gidiyor ama ben gitmeyeceğim

Bilmiyorum bacım:19:herhalde 5 kez falan yımırtladım bu ay.:19: senin iyi olmana sevindim canım. Aramızdan birileri bari iyi olsun ama değil mi??

Yavrum bu ay neredeyse stres sıfırda bende. Ama gene ne oldu?? Patladı bana!!!

Benim bu ara favori şarkılarım: model ft. Ozan doğulu- DAĞILMAK İSTİYORUM( bağıra bağıra evde söyleyip hem zıplayıp hem ağlıyorum. Güzel oluyor!)
candan reçeten- söz vermiştin bana(paylaşılmıyor hüzün,paylaşmam adı yok bunun!)
Gökhan Türkmen- gitme bitmesin diye bütün gece ağladığım, hayır olmaz böyle biteceğine inaaaanmadım, gidersen kalan hayalinde ben naparım diye bir şarkı!!!!

Arkadaşım Allah sabır versin acın büyük ama şükret en azından avunabileceğin bir yavrun var
Kızzzzz, bak yaaaa!!!! O kadar muhabbetini yaptık!!! inşallah nazar değirmemişizdir. Kötülüklerine de konuşmadık ama... Dualarım onlarla canım. Allahım şifa versin inşallah...

Valla hiiiiç iyi değilim özayım. Hatta çok kötüyüm. Dr izin verdi diye bu ay çalışmalara başladık. Bugün Dr gittik guatr iyice almış başını gitmiş. :50:prolaktinim ona keza. Sakın hamile kalma belki öbürü de bu yüzden ölmüştür dedi.:14::14:nükleer bi ilaç verecekmiş ama reglini bekleyelim hamileysen iyi olmaz dedi. Regl bittikten sonra da emin olmak için betahcg yaptıracakmışım. Sonra tabi tekrar korunma verecekmiş:14::14:inşallah hamile değilsindir, bebeği de düşürür bu dedi:14: çok sinirlerim bozuldu.. Onca ay bekle, sonra gene bekle. Hayır 1 yıl dolacak anca başlayabileceğim çalışmalara. O da belki!!!!!!!!:14::14::14::14:sonra b12 ye falan baktı, prolaktine baktı, bi tavan bi taban yapıyor adam çok şaşırıyor! Bu nasıl iş yaaa diyor! Hakikaten bu nasıl iş yaaaaa??????????????
Kötüyüm özayım, çok kötüyüm:43::43::43:

çok sağol evet çok şükür bir yavrum var ama kuzumu görüpte toprağa vermek unutulmuyor

Canım aralık ocak gidip geliyorum.Sizin sezeryan yerleriniz ağrıyor mu ??
Kızlar bizimde evlilik yıldönümümüzdü kızım temmuz 20 temmuzda vefat etti :((((( İkimizde çok kötü olmuştuk nasıl anlatıllır bilmiyorum.

Canım Allahım şifa versin ...İnşallah düzelir annesi daha fazla üzülmez :(

Geçen bayram mahvolduk biz :( Ağlaya ağlaya kızımın mezarına koştum.O na şekerler götürdüm çiçek götürdüm :( Oysa ben ona bayramlıklar alıcaktım.Güzel güzel giyinip dedesine götürecektim.Eşimle beraber ağladık hep o gün :(
Allahım tez vakitte kucağımızı doldurur inşallah..

Canım başın sağolsun çok zor ne desek teselli edemeyiz :(Ama çok acele etme bende senin gibiydim :(Hemen ardından hamilelik geçirenler tabiki vardır ki bir örneği eşimin amcasının kızı 5 aylık bebeği varken hamile kaldı o rahat geçirdi ama her bünye farklı tabi ..Bende ocak ayındadüşünüyorum Allah nasip ederse ..

teşekkür ederim. bide şu var çok istiyoruz diye hamile kalamazsak birde öyle bekleriz artık...

maşallh diyelim. ben hayranım ilk geceden hamile kalanlara korunuoduk ama hamile kaldım diyenlere. tekrardan nasip olacak inşallh sağlıklı bir hamileleik hatta ben merak etmeye başladım ilk hangimiz hamile kalcaz?bu cümleyi yazdığıma pişman oldum ilk sen kalırsın tabi senin yumurtalar maşallh kapıda beklio:)

ben de her şarkıda bebeğimi hatırlıorum elimde değil yaaaa.....bi slow müzik çalsın mekan fark etmio, hemen ağlamaya başlıom...

özay herkes senin gibi değer veriodur inşallh benim bebeğimde yoğun bakımda 18 gün kaldı.hemşire kızdan bigün bebeğimin kolunu düzeltmesi için yardım istedim baktım hem bebeğimi sevio hem de hassas bi şekilde onu düzeltio.bi rahatladım bi sevindim ki allah o güzel hemşire neyin hayalini kuruorsa onu nasip etsin.

geçmiş olsun. ama anladığım kadarıyla bir bebeğin var.biraz daha sabretmen senin için daha iyi olmaz mı?

allah öyle bir mutluluk verecek ki inan her şeyi unutacağız:)

geçmiş olsun. inşallh sağlıkla hastaneden çıkarlar.

sakınılan göze çöp mü batıor acaba?

evet canım beklemek iyide gel de gönül dinlesin olmuyor ne zaman bir bebek görsem yada bir hamile kendimi tutamıyor orta yerde ağlıyorum

allah yardımcın olsun çok zor bir durum allahım en kısa zamanda hayırlı sağ salim bir evlat verir inşallah.ben şeker hastasıyım insülün kullanıyorum benim hamileliğimde çok zor geçiyor sürekli takipteyim bebeğime zararı olmasın diye gece gündüz iğne yapardım bacaklarım delik deşik morarırdı parmaklarımdan sürekli şekerime bakardım yediklerime dikkat ederdim bebeğim çok sağlıklıydı tüm tahlillerim temizdi herşey güzel gidiyordu doğmdan 10 dakika önce ultrasona girdim kalbi küt küt atıyordu sadece hareket azlığı vardı doğdu kalbi durmuş o anda beni bayıltmışlar bebeğim geri gelmedi.

allah sabırdan ayırmasın arkadaşım hepimizin farklı bi hikayesi var çıkış nokta hep aynı allah başka acı ağrı göstermesin bundan sonraki haytaımızda inş..kalan ömrümüzü geçen ömrümüzden hayırlı kılar rabbim inş....allah cennette kavuştursun her birimizi inş....

allah sabırdan ayırmasın arkadaşım hepimizin farklı bi hikayesi var çıkış nokta hep aynı allah başka acı ağrı göstermesin bundan sonraki haytaımızda inş..kalan ömrümüzü geçen ömrümüzden hayırlı kılar rabbim inş....allah cennette kavuştursun her birimizi inş....

amin allah başka acı göstermesin cümlemize

Valla artık sizlerden bu ayfadan kopamıyorum:) İşlerimin araında sizleri takip ediyorum.Aynucummm burdayız tatlım .....

Adminlere sesleniyoruzzzzz biz sohbet sayfası istiyoruz her topik kendi arasında sohbet etsin öyle cok iyi olur bence

melekyavrum ya ben ne diom sen ne diosun hamiş olcaz biz...şimdilik vaktimiz var zaten tedavi görürsün uçuk muçuk kalmaz...

kızlar geriye dönüp okumak zor oluo ben bazılarının hikayesini hatırlamakta zorlanıom walla.
bu nedenle bi hatırlatayım dedim.
ben samsundayım.otuz yaşında ve öğretmenim canım kızımı 4. aydan itibaren plesentamda oluşan hematom yapıdan dolayı kaybettim.temmuz ayında.25 haftalıktı.18 gün yaşadı.
şimdi derdim yeniden hamilelik ve zamanın bi şekilde çabucak geçmesi.burayı da böle bi arayış içerisindeyken buldum.paylaşımlar beni rahatlatıo yalnız hissetmiom kendimi. sadece cevreme baksam bana herkes benden ii durumdaymış gibi gelio. isyan da etmiorum.bugünümüze şükür.allah daha kötüsünü göstermesin.

hepiniz ben gittikten sonra geliyorsunuz küstüm size...:) şaka şaka ben size ,istesemde küsemem canlarım benimm
şekerim bana da öyle oluyor ,sabah grubuna ( size ) yetişemiyorum akşam grubu da pek geç geliyor biz kocamla o saatlerde dizi izliyoruz bi geliyorum Allah herkes yazmış bisürü yetişemiyorum çok muzdaribim . bu arada büyük ihtimal gelcez canım yalnız biz silifkeye geliyoz siz Mersin merkezde misiniz yoksa yakın mı silifkeye?

Back
X