tobeguk evlendikten 4 ay sonra korunmama ragmen hamile kalmıstım şaşırmıstık ne olduğunu anlamadan 7 haftalıkken kalp atısı olmadığından kürtaja alındım..
6 ay sonra tek gece korunmamıstık birsey olmaz heralde demiştik bir geceden, gene hamileymişim, bu sefer cok istedik bu bebeği, 11.haftamda yılbasından 2gün önce kalbi durdu ve gene kürtaj, hemde doktorun muayenesinde yarı baygın cığlıklar içinde offf hemde ne acı cekerek(aptal doktor beni tam bayıltmadan yaptı)
eşim askere gitti geldi, ameliyat oldum, sonra 3 ay sonra hamile kaldım, tam 6 ay hergün iğne oldum, bütün kollarım iğnelerden mosmordu,derimin rengi bile gözükmüyordu, neyse yavruma helal olsun, tansiyon cıkmaları vucüut şişmesi şu bu derken 9aylık bebeğimde gitti...
Umudum azaldı elbette cocuğum olmayacak diye düşünüyorum acıkcası, şimdi kist cıktı ucuk cıktı, ki genital bölgede ucuk ani bebek ölümüne doğumda bebek kaybına neden oluyormus, inan ne yapacağımı bilmiyorum, hayata küsüm bu bir gercek, bazen insallah sabaha cıkmam diye dua ediyorum ama yapıcak hiçbirsey yok, yasamaya devam ediyoruz, ayakta durmaya calısıcaz canım, acılarımız cok büyük, bizlerde cok güclüyüz ya(!) herkes öyle diyor,ama hiç güç müç yok artık bende, aman uzattım da uzattım... Kısacası hayat bu kimisini bal kaymakla sınıyor kimisini de zehir zemberekle sınıyor, gecicek mi bilmiyorum ama dayanmak zorundayız bunu biliyorum
canım benim dayanmak çok zor ve çok acı hep meleklerimizle yaşıyoruz heryerde bizle onlar.... Artık bu hayatımız hep böyle olacak onlar bizden biz onlardan asla ayrılmayacaz allahım başka acıyla sınamasn bizleri inş.. Bunlar son acılarımız olsun inş. Kızlar....allah beterlerinden saklasın hepimizi inş... Isyan etmeyelim arkadaşlar isyan edenlerden olmayalım elbet bu acı günlerimizin mükafatını görecez hayırlısıyla güzel günler çok yakın arkadaşlar hepiniz için rabbime çokkk dua ediyorum inş.. Peygamber efendimizin hatrına meleklerimizin hatrına kabul eder.....allaha emanet olunn morallerimizi bozmayalım umudumuzun hiççç kaybolmaması dileğiyle....