Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız melisse sen de bi alemsin ya:) aslında şimdi aynı ay oluoruz ben bebeğimi temmuz 22 de doğurdum. ocak sonu kan testine gidecem sorada dr ye görüneceğim yani şubattan önce olmuo aslında...hayırlısı olsun be canımmm şubatı bekleriz senle. tabi bi de benim hemen hamile kalamama gibi bi problemim de olabilirben sırayı şöle yapıom...ilk önce 6 ayı dolanlar hemen hamile kalsın inşallaahhhh.... (tobeguk mesela bize müjdeli haberler getirsin) sonra aklımdan melekyavrum geçio, sonra sen veee son olarak da ben:)
offff bitirdin beni yine kuzum ya ne güzel bi dua bu ,bunu ezberleyip her gün söylersem iyi olabilirim .canım sen hakkaten iyi misin? ben kötüyüm ya sürekli diken üstündeyim ne olacak benim bu halim bilmem duayı ezberliyeyim ben sağol canımcım tekrardanDoga bu sefer ayni sey olmuycak. Doktor Allah degil, meleklerimiz Allah istedigi icin yanina aldi, ama daha oncede dedimya bu defakiler melek degil bebek. Onlar bizim olucak bizimle kalicak, bak suan bile gozumden akan gozyaslarimizi silicek. Lutfen sadece iyi dusun, ve hergun Allaha dua et, elini karnina koy ve soyle: Allahim onu sana emanet ediyorum, melegim senin ynanda cok daha huzurlu bir yerde, bebegimide burda huzurlu et, saglikla kucagima almayi nasib et. Bos kalan kucagimi doldursun, aciyan ruhumu dindirsin, gozyaslarimi silsin, yarim kalmis annelik duygularini onunla yasat bana. Hergun bu dualari et inan bana Allah oyle bir koruycakdirki bebegini, doktorun ne dediginin hic bir onemi yok.
canım ben arkadaşımın doktorunun soğan kürünü önerdiğini biliyorum ,mucizevi etkileri varmış bence onu bi dene.şimdi doğum kontrol hapı da doktor dediyse kullanmak gerek ama ne bileyim hormonlar falan düzen bozulmasınGünaydııınnn Canlar !!!
ya kızlar o kadar kararsızım ki bana akıl verin n' olur.
Sizce doğum kontrol hapını kullanıyım mı ?
Doktor bana adet düzensizliği ve kist için verdi hapı.
Arkadaşımda kullanma soğan kürü yap diyo.
Ocakta bebek düşünüyorum ama şubatta başlamak zorunda kalıcam hapı kullanırsam.
haptan sonra hemen hamile kalırmıyım ki ?
offf![]()
canım ben arkadaşımın doktorunun soğan kürünü önerdiğini biliyorum ,mucizevi etkileri varmış bence onu bi dene.şimdi doğum kontrol hapı da doktor dediyse kullanmak gerek ama ne bileyim hormonlar falan düzen bozulmasın
Allahım yardımcıları olsun.kızlar bugün bir hastanın eşi geldi
karım hamile ilaçlarını alcam dedi
ama receteyi kaybetmişler,doktoru arayalım dedik
neyi vardı eşinizin dedik
2 düşük yapmıs eşi bu 3.bebekmiş,kadın 7.5 aylıkmıs, ama rahim agzına dikiş atmıslar,dikişler enfeksiyon kapmıs
çok korkuyoruz bu bebeğimize biişi olucak diye kaybetmek istemiyoruz dedi
Allahım o anneye babaya evladına sağlıklı kavusmayı nasip etsin
siz de dua edin lütfen
melis ya bende bilemedim ne yapsan, ama kendimizi ocağa sartlandırıyoruz ondan mı oluyor ki
sanırım bende adet olucam,karnım davul,adet belirtileri basladı hafif hafif
her ay baska baska günde adet oluyorum bende ama doktora gitmeye korkuyorum
bakalım bu sefer kacıncı günde adet olcam
34 hafta 5günlük bebeğimi kaybettim acil sezaryenle aldılar
ne diyeceğimi bilemiyorum
2 kilo 100 gram ağırlığında ve hiç sorunu olmayan bebeğimi
neden kaybettim?
neden kaybettim?
neden kaybettim?
neden kaybettim?
offff bitirdin beni yine kuzum ya ne güzel bi dua bu ,bunu ezberleyip her gün söylersem iyi olabilirim .canım sen hakkaten iyi misin? ben kötüyüm ya sürekli diken üstündeyim ne olacak benim bu halim bilmem duayı ezberliyeyim ben sağol canımcım tekrardan
Doga zaman zaman benimde korkularim olmuyor degil, ama kendi kendimi herseyin guzel olucagina inandiriyorum, bu sizin icinde gecerli sizler icinde hersey guzel olucak. kizim biz melek annleriyiz, Allah biz meleklerimizle sinadi, ve sonrada hediyyemizi verdi, inanin bu kez hersey cok daha iyi olucak. Bos kalan kucaklarimiz dolucak. Bir kac ay sonra basimizi kasimaya vaktimiz olmuycak insallah. Uzulme lutfen bu duayi hergun et. Elini karnina koymayi unutma. Allah bebegini sana bagislayacakdir.
An Angel in the book of life wrote down our baby's birth, and whispered as she closed the book- "Too beautiful for earth."
Hayat kitabina bebegimin dogumunu yazan melek kitabi kapatarken, fisildayarak " Dunya icin cok fazla guzel" dedi.
Isde kizlar demek ki, bizm bebeklerimizde bu dunya icin cok fazla guzeldi ondan Rabbim yanina aldi onlari.
An Angel in the book of life wrote down our baby's birth, and whispered as she closed the book- "Too beautiful for earth."
Hayat kitabina bebegimin dogumunu yazan melek kitabi kapatarken, fisildayarak " Dunya icin cok fazla guzel" dedi.
Isde kizlar demek ki, bizm bebeklerimizde bu dunya icin cok fazla guzeldi ondan Rabbim yanina aldi onlari.
neden kaybettim?