Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Gunaydin canim. Yaa niye kendini yanliz hiss ediyorsunki, melegin hep senin yaninda. Bir siir vardi daha once paylasdigim, simdi hesini hatirlamiyorum ama bir misrasinda oyle diyordu. Melek annesine diyor, anne niye agliyorsun, ben hergun senin yanindayim. Basini yasitiga koydugunda ben ordayim, senin yaninda uzanip, yanagina opucuk konduryorum. yani canim benim biz yanliz degiliz onlar hep bizimle. Bizi goruyorla, uzunutumuzu, sevincimizi herseyi goruyorlar.
22 haftalık olmuşsun şekerim yolun yarısını geçmişsin :nazar:

Bacım valla Van damme gibi oluruz olmaya benim için sakıncası yok da bendeki bu göbekle biraz komik durur. Göbekli Van damme tobeguk:49::60::60::60::60:
bu yüzden seviyorum seni işte bu mizah duygun yüzünden:52:
slm kızlaar, bugün kötü bir günü daha ardımda bıraktım. işyerimde bikaç arkadaş telefondan bebeklerinin resmini gösterip "aaaa bak ne kadar tatlı değil mi"yapıp durdular. sanki ben bilmiom bebeklerin ne kadar tatlı olduğunu:( alınmamaya çalışıorm. umarım bilerek yapmıolardır.tecrübeli arkadaşlara sormak istiorum ben bebğimi kaybedeli 3,5 ay oldu. hala bu hassasiyet fazla değil mi? bebek lafını yanımda ederlerse sinir oluorum. bu algıda secicilik durumu geçici mi kızlar????????

bir de benim göğüslerim sızlamaya başladı. süt gelmio ama fazlaca sızlıo sanki???yine prolaktin mi acaba??????
sorma canım ya benim 8 ay geçtiğinde hala bebek puseti gördüğümde gözlerim doluyordu, ben şu an hamile olduğum halde okulda biri doğum yapmış gidemedim içim sızladı geçmiyor bacım ya ,ama azalacak daha iyi olacaksın biraz daha hissizleşeceksin ,bence daha çok yeni senin acın Allah sabır versin, en yakın zamanda yüzün gülsün inşallah. bu arada doktor sana ne kadar süre verdi? biran önce çalışmalara başlarsan daha da iyi olursun:21:

tobeguk canım merhabalar geçenlerde bir mesajında tahlil yaptırıyorum sürekli demiştin bende bilmediğim için neden veriyorsun senin hikayen nedir diye sormıştum seni kırdımmı yoksa.Cevap vermedin...:31:

Son düzenleme:
çok daha iyi olursunuz inşalhhh 24 kasım.

tobeguk kaç kilo fazlan var?

Bacım bana göre iyiyim, etine dolgun yuvarlak hatlı, seksiii:23::23::23::40:ama benim Dr.a göre bi 10 kilocuk fazlam var.:49:Ahanda bak hatta kocam bunu yazarken azıma tatlı attı valla:52::52::52:

Doğacığım, ben senin her şeyini seviyorum bebeğeeem deee, senin iç sesini sefmiyom yaaaa...:19:

tobeguk canım merhabalar geçenlerde bir mesajında tahlil yaptırıyorum sürekli demiştin bende bilmediğim için neden veriyorsun senin hikayen nedir diye sormıştum seni kırdımmı yoksa.Cevap vermedin...:31:
Yok canım estağfirullah kırmadın da, sayfadaki arkadaşlar çok bunaldı benim hastalıklarımdan. Bir de dillendirip çağırmak istemiyorum artık. Ayrıca o dönem ben de çok bunalmıştım, pek konuşmak istemiyordum. Son olarak tiroit çıktı canım onun için tahlil yaptırıyorum. Bu yüzden de bebek yasak hala. Yani gebelikle ilgili testler yaptırmıyorum canım. Esas cevap yazmayarak ben seni üzdüysem sen kusura bakma...

bana dr tahliller sonuçlansın sonra söyleyecem ne zaman hamile kalacağını dedi:)tahlillerin sonuçlanması da 6 ayı buluo zaten. şuan 4 ay oldu.
bundan başka bi dr ye daha gitmiştim. o da boş ver geçmişi 6 ay geçsin hamile kal demişti. o hiç bakmadı ama ultrasondan, devlet has. bi dr idi. ama isim yapmış bi dr . bilemedim.

Doğacığım, ben senin her şeyini seviyorum bebeğeeem deee, senin iç sesini sefmiyom yaaaa...:19:

Yok canım estağfirullah kırmadın da, sayfadaki arkadaşlar çok bunaldı benim hastalıklarımdan. Bir de dillendirip çağırmak istemiyorum artık. Ayrıca o dönem ben de çok bunalmıştım, pek konuşmak istemiyordum. Son olarak tiroit çıktı canım onun için tahlil yaptırıyorum. Bu yüzden de bebek yasak hala. Yani gebelikle ilgili testler yaptırmıyorum canım. Esas cevap yazmayarak ben seni üzdüysem sen kusura bakma...

allahım tez zamanda şifa verir inşallah hani bende merak ettim canım hani insan hassas oluyor bu dönemde sorarak hatırlatıp üzdümmü acaba diye düşündüm inşallah tüm sorunların en kısa zamanda geçer yavrunu sağ salim kucaklarsın:80:

ayyy kızlar geyik bir konuya girmiştim ban yedim
resmen depresyona girdim
ya ben kızları bir daha bulamazsam diye
ayyy canlarım benim cok özledim sizi
hepinizin msn adreslerini istiyorum mesaj atın bana ok
face hala kullanmıyorum çünkü

b ebeğim senden bunalırmıyız sacmalama
anlat sen her zaman dinleriz
ben 3 bebek kaybettim
sen doğum sonu büyük acılar yasadın hepimizin acıları cok büyük
bunalmadan dinleriz merak etme

kızlar bugün bir müşterim geldi laf lafı actı derken bir ögrendimki kadın 1 düşük yapmıs
2.bebek 6.5 aylıkken kanamayla gitmiş
3.bebek 9 aylıkken doğmus,kızamık enfeksiyonu kapmıs bir akrabadan hamileyken ve bebek 3 gün yasayıp vefat etmiş
şimdi sağlıklı güzeller güzeli bir oğlu var
birbirimizin tellerini aldık mutlaka gel biz birbirimizi anlar dertleşiriz dedi
en kısa zamanda gidicem

allahım tez zamanda şifa verir inşallah hani bende merak ettim canım hani insan hassas oluyor bu dönemde sorarak hatırlatıp üzdümmü acaba diye düşündüm inşallah tüm sorunların en kısa zamanda geçer yavrunu sağ salim kucaklarsın:80:
Âmin canım sağol, yok yok üzmedin sen beni:34:
ayyy kızlar geyik bir konuya girmiştim ban yedim. resmen depresyona girdim. ya ben kızları bir daha bulamazsam diye. ayyy canlarım benim cok özledim sizi hepinizin msn adreslerini istiyorum mesaj atın bana ok. face hala kullanmıyorum çünkü
Gördüm gördüm, yok yere ban yemişsin..
Maalesef beni msn yok tatlııııım, face'm var benim...
b ebeğim senden bunalırmıyız sacmalama. anlat sen her zaman dinleriz. ben 3 bebek kaybettim. sen doğum sonu büyük acılar yasadın hepimizin acıları cok büyük. bunalmadan dinleriz merak etme
Sağol şekerim benim:34::54:

arkadaşlar ben oğlumu tam 6 ay önce kaybettim, harika bir hamilelil yaşadım hiçbir sorunumuz olmadı, oğlum doğduktan yarım saat sonra doktorlar ağzında morluk saptadı, kandaki oksijen değerine baktılar az çıktı oksijene bağladılar vücudu kabul etmedi,yoğun bakıma alıp bursanın en iyi kalp doktoruna gösterdiler ekosu çekildi ve canım oğlumun kalp damarlarının ters olduu ortaya çıktı, hamilelikte görülmeyen bir hastalıkmış, Türkiyede 2 hastanede ameliyat dediler uuludağ üniv. hemen götürdük anjioya girdi hemen çok iyi geçti arkadan ameliyata alacaklardıki oğlumun daha fazla tutunamadı, odası eşyaları puseti arabası herşeyi öylece kaldı evimizde... emzirmek nasip oldu çok şükür. Düşük yapan anneler beterin beteri var unutmayın, hiçbir problem yokken sadece 3 gün içinde melek olup uçtu oğlum. Aşırı düştük üzerine ne ağrılar çektim, pump diye bir kaşıntıya düştüm, sabaha kadar kaşıntıdan ağlıyordumda ağzıma bir ilaç bile koymadım. En iyi hastanede doğum yaptım en iyi prof.larla beraber girmiştik doğuma ama malesef... Rabbim kimseye evlat acısı vermesin. Şimdi 6 geçti hamile kalmak istiyorum artık çok bunaldım, evdeki sineği bile oğlum gelmiştir diye öldüremiyorum. sezeryandan SONRA 2. DOĞUM NE ZAMAN GERÇEKLETİRDİNİZ. NEOLUR BİR CEVAP YAZIN YA. :(

arkadaşlar ben oğlumu tam 6 ay önce kaybettim, harika bir hamilelil yaşadım hiçbir sorunumuz olmadı, oğlum doğduktan yarım saat sonra doktorlar ağzında morluk saptadı, kandaki oksijen değerine baktılar az çıktı oksijene bağladılar vücudu kabul etmedi,yoğun bakıma alıp bursanın en iyi kalp doktoruna gösterdiler ekosu çekildi ve canım oğlumun kalp damarlarının ters olduu ortaya çıktı, hamilelikte görülmeyen bir hastalıkmış, Türkiyede 2 hastanede ameliyat dediler uuludağ üniv. hemen götürdük anjioya girdi hemen çok iyi geçti arkadan ameliyata alacaklardıki oğlumun daha fazla tutunamadı, odası eşyaları puseti arabası herşeyi öylece kaldı evimizde... emzirmek nasip oldu çok şükür. Düşük yapan anneler beterin beteri var unutmayın, hiçbir problem yokken sadece 3 gün içinde melek olup uçtu oğlum. Aşırı düştük üzerine ne ağrılar çektim, pump diye bir kaşıntıya düştüm, sabaha kadar kaşıntıdan ağlıyordumda ağzıma bir ilaç bile koymadım. En iyi hastanede doğum yaptım en iyi prof.larla beraber girmiştik doğuma ama malesef... Rabbim kimseye evlat acısı vermesin. Şimdi 6 geçti hamile kalmak istiyorum artık çok bunaldım, evdeki sineği bile oğlum gelmiştir diye öldüremiyorum. sezeryandan SONRA 2. DOĞUM NE ZAMAN GERÇEKLETİRDİNİZ. NEOLUR BİR CEVAP YAZIN YA. :(

canım başın sağolsun Allah sabırlar versin.. 6 ay sonra deneyen arkadaşlarımız var doktorun ne diyor oda önemli önce sen sağlığına kavuş....bende bursadayım bu arada

tobeguk nabersin okul yokmu bugün

Evdeyim inayım, iyiyim dersim yok bugün. Kahvaltı yapıyordum elektrikler gitti. Şimdi de temizlik yapacağım..
Sen neler yapıyorsun? Nerelerdesin? Uğramıyorsun pek...
Öpüyorum şekeriiim:16::54:

Canım başın sağolsun. Aramızda bir kişi var doğum yapan geri kalanlar şu an hamile. Ama normal sezaryan olanarkadaşlar genelde en az 5-6 ay beklediler. Senin doğumunun nasıl geçtiği önemli. Mesela bana özel durumumdan dolayı ilk 6 ay kazara bile hamile kalırsan kurtaramayız seni demişlerdi. Önce Dr unla bir konuş. Her şey yolunda derse Bence 6 ay iyidir.
Allah yardımcın olsun...

Yazdığını okuduğum an elim ayağım titredi.Aynısını yaşadım.O kadar güzel hamilelik geçirdim ki herşey yolundaydı.Bbeğimi yanıma getirdiklerinde emdirirken fark ettik morardığı eşim çocuk doktoruna durumu anlattı.Meğersem kalp damarları ters doğmuş yavrum.Benim kızım 7. günü ameliyata alındı.Ameliyat başarılı geçti ancak tansiyonu yüzünden kaybettik.Evet hamilelikte anlaşılmadı benimde bu kez hamile kaldığımda mutlaka eko çekilecekmiş 20. haftada.Benimde 4 ,5 ay oldu canım.Seni öyle iyi anlıyorum ki.Bende mutfak penceremin önüne bir kuş gelmişti.Durmuş bana bakıyordu.İnsan herşeyden öyle çok etkileniyor ki.Bende kistlerim yüzünden doğum kontrol hapı kullanıyorum.3 ay kullanmam lazım.1. ayımız geçti 2 ay sonra tekrar düşünüyoruz bakalım canım.Allah sabırlar versin hepimize.Umarım hayırlı zamanda hepimiz evlatlarımıza kavuşuruz.

kızlar nasılsınız kistim vardı ya doktora gidip sormaya korkuyorum
ilaç falan verir diye
ya inanılmaz tırsıyorum

başın sağolsun canım sende çok zor günler geçirmişsin halada geçiriyorsun tubegukun sölediği dogru doktorun kaç ay beklemeni sölemişti? ben şuan hamileyim çok şükür sezeryanımdan 5.5ay sonra hamile kaldım bir arkadaş daha var 5 ay sonra kaldı oda
iyiysen tekrar düşünebilirsin bence ama önce druna bir muayene ol..
en iyi hastane en iyi prof diyorsun benim gittiğim hastane kapanmıştı kontrolüm gecikmişti 1 hafta kadar ben boşuna suçlamayım hiçç kimseyi nasip olmayınca olmuyor malesef bir kere daha anladım sayende
psikolojini düzeltmeye bak yeni bebeğin için çok önemli bu (kızlar şimdi diyene bak diyecekler) beraberinde beden sağlığında düzelsin ve güzel haberlerini paylaş bizimleeee

Back
X