arkadaşlar ben oğlumu tam 6 ay önce kaybettim, harika bir hamilelil yaşadım hiçbir sorunumuz olmadı, oğlum doğduktan yarım saat sonra doktorlar ağzında morluk saptadı, kandaki oksijen değerine baktılar az çıktı oksijene bağladılar vücudu kabul etmedi,yoğun bakıma alıp bursanın en iyi kalp doktoruna gösterdiler ekosu çekildi ve canım oğlumun kalp damarlarının ters olduu ortaya çıktı, hamilelikte görülmeyen bir hastalıkmış, Türkiyede 2 hastanede ameliyat dediler uuludağ üniv. hemen götürdük anjioya girdi hemen çok iyi geçti arkadan ameliyata alacaklardıki oğlumun daha fazla tutunamadı, odası eşyaları puseti arabası herşeyi öylece kaldı evimizde... emzirmek nasip oldu çok şükür. Düşük yapan anneler beterin beteri var unutmayın, hiçbir problem yokken sadece 3 gün içinde melek olup uçtu oğlum. Aşırı düştük üzerine ne ağrılar çektim, pump diye bir kaşıntıya düştüm, sabaha kadar kaşıntıdan ağlıyordumda ağzıma bir ilaç bile koymadım. En iyi hastanede doğum yaptım en iyi prof.larla beraber girmiştik doğuma ama malesef... Rabbim kimseye evlat acısı vermesin. Şimdi 6 geçti hamile kalmak istiyorum artık çok bunaldım, evdeki sineği bile oğlum gelmiştir diye öldüremiyorum. sezeryandan SONRA 2. DOĞUM NE ZAMAN GERÇEKLETİRDİNİZ. NEOLUR BİR CEVAP YAZIN YA.