- 18 Aralık 2014
- 582
- 379
- 53
- 41
[QUOnangel26, post: 39050569, member: 650458"]İnşallah canım hayırlısıyla saglıklı sıhhatli evlatlarımız olur.Bizler melek annesiyiz aslında dünyada şanssız olsakta ahirette şanslıyız orada yavrumuzla sonsuz beraber olacagız.Bol bol dua etmeni tavsiye ederim manevi olarak huzur buluyorsun.
Bu dunyanin bos ve geçici olduğunu düşünmek rahatlatiyor beni ve ona kavusacagimi bilmek çok güzel geliyor .. Hamileyken sürekli hatim okuyordum fetih ve yasin suresi okuyordum ki oğlum hafiz olsun istiyordum simdi okuyamiyorum ve rahatlayamiyorum . Rabbimle konusmanin verdiği huzur vardi.Her gece dua ediyorum oğlum ruyama gelsin nerde nasil göstersin huzur bulayim diye ;([/QUOTE]
bende öle yapardım.kızım için her gün 3 yasin 1 duhan suresi okurdum.Allahım kabul etsin.demek hayırlısı böyleymiş.
bu dünya boş ve geçici ama inşallah diğer dünyada evlatlarımızın şefaatinden mahrum kalmayız.ve beraber oluruz.
yavruların canı alınırken yani ölüm esnasında anne baba suretinde birilerini gönderirmiş Allah.onlarda mutlu huzurlu giderlermiş.ondan korkuyorum.ya onların şefaatine nail olamazsak ya hakedemessek.ve yine kavuşamassak.