Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Geçmiş olsun arkadaşlar.bende 50 gün önce 41 haftalıkken kaybettim bebeğimi.bana 4 ay bekle dedi.ama ben beklemek istemiyorum.çok zor günler geçiyorum çünkü.

allah rahmet eylesin böyle bi acı yaşatmasın çoookk zor 3 ay olacak hala acısı içimde

Merhaba hanife34 , kordon dugumlenmesi nedeniyle güzel oğlum dünyaya gözlerini açamadi. ..27 aralıkta bu acı gerçekle karşılaştık dayanmak çok zormuş. .Rabbim kimsenin ilk annelik heyecanını evlat acısıyla söndürmesin. .

canım yazmak zor olmayacaksa neden kaybettin bebeğini[/QUOT tüm hamileliğim boyunca herşey normaldi.normal yollarla hamile kaldım.doğuma diye gittim ben suni sancı vericeklerdi o sırada anlaşıldı.üstelik 12 saat önce falan dı doktor son kontrolümü yapmıştı.şaşkınız üzgünüz karmakarışık yani.

Senin bebeğin neden melek oldu?

canım benimde bebeğin kordonu kendi etrafında bükülmüş bebek takla atarak kordonu bükmüş göbek deliğinin ordan kopma noktasına gelmiş kan akışı durmuş off off hiç olmayacak bişey işte ömrü olmayınca her türlü şey başımıza geliyor Allah beterinden korusun hepimizi

Hangi sehirdesin, yeniden düşünüyor musun? Dilerim bu sayfaya acılarını paylaşan herkes sağlıkla bebeklerini kucağına alır. ..

Hangi sehirdesin, yeniden düşünüyor musun? Dilerim bu sayfaya acılarını paylaşan herkes sağlıkla bebeklerini kucağına alır. ..

elazığdayım canım bebek düşünüyorum ama ALLAH ne zaman hayırlısından verirse tabi korkularda var herkeste olduğu gibi Allahım aynı acıları yaşatmaz inşallah sen hangi şehirdesin korunmayı kaç ay sonra bırakacaksın....

Ben de Ankara'dayim canım. 26 şubatta kontrole gideceğim eğer vücut toparlandiysa nisanda bırakacağız korunmayi. .hayırlı haberler alırız inşaallah dr dan

Korkularimiz olacak canım ama allahın vereceği sabırla güçle üstesindenden geleceğiz. .yaradandan ümit kesilmez. ..birbirimize dua edelim yeter ki

elazığdayım canım bebek düşünüyorum ama ALLAH ne zaman hayırlısından verirse tabi korkularda var herkeste olduğu gibi Allahım aynı acıları yaşatmaz inşallah sen hangi şehirdesin korunmayı kaç ay sonra bırakacaksın....

benimkide 28 kasım

Arkadaşlar adet oldunuz mu...sütümüz kesildiği için erken oluruz dimi?benim 5 ocak ameliyat günüm..biran önce hayırlısıyla bedenimiz eski düzenine kavuşur inşallah. .

Arkadaşlar adet oldunuz mu...sütümüz kesildiği için erken oluruz dimi?benim 5 ocak ameliyat günüm..biran önce hayırlısıyla bedenimiz eski düzenine kavuşur inşallah. .
Ben ilk adetimi oldum canım ayın sonunda 2.adetim olacak aksama olmazsa. .Rabbim bize inşaallah sağlıkla sütümüzü vereceğimiz sağlıklı evlatlar nasip etsin

Ben ilk adetimi oldum canım ayın sonunda 2.adetim olacak aksama olmazsa. .Rabbim bize inşaallah sağlıkla sütümüzü vereceğimiz sağlıklı evlatlar nasip etsin
Normal doğum muydu canım..Sezeryan mı..10 gün var aramızda. .çok detaylı soru oldu ama ilk adetinin ilk günü ne zamandı..kıyaslamak açısından..

Normal doğum muydu canım..Sezeryan mı..10 gün var aramızda. .çok detaylı soru oldu ama ilk adetinin ilk günü ne zamandı..kıyaslamak açısından..
Genel anestezi-sezeryan oldum canım. 29 ocakta oldum ilk adetimi canım. .süt vermeyen annelerde doğumdan sonraki 4-8 hafta arasında oluyormuş ilk adet belki senin de olur yakında. ..isterseniz telefon numaralarimizi buradan paylaşıp whatsapta grup kuralım daha sık yazisir birbirimize ismen dualarda bulunur aklımıza takilani her an sorariz

Genel anestezi-sezeryan oldum canım. 29 ocakta oldum ilk adetimi canım. .süt vermeyen annelerde doğumdan sonraki 4-8 hafta arasında oluyormuş ilk adet belki senin de olur yakında. ..isterseniz telefon numaralarimizi buradan paylaşıp whatsapta grup kuralım daha sık yazisir birbirimize ismen dualarda bulunur aklımıza takilani her an sorariz
Anladım cnm Teşekkürler umarım yakın zamanda adet olurum. .whatsapp grup mantıklı cnm sen organize et..göndeririz numaraları özelden..

Anladım cnm Teşekkürler umarım yakın zamanda adet olurum. .whatsapp grup mantıklı cnm sen organize et..göndeririz numaraları özelden..
Ben de yeni üye oldum nereden yazabiliriz numaralarimizi canım ona göre ben organize ederim. Numaralarimizi yazarken isimlerimizi de belirtelim.

Arkadaslar whatsapta grup kurduk birbirimize sormak istediklerimiz paylaşmak istediklerimiz daha hızlı olsun ve ismen dualar edebilelim diye katılmak isteyenler özelden bana mesaj yazıp ismini ve numarasını birakabilirler

Back
X