- 18 Aralık 2014
- 582
- 379
- 53
- 41
canım süpersin yaaaa.Rabbimin mükafatını diğer dünyada kat kat vereceği bu imtihanı bence sende çok güzel bişekilde atlatmışsın.ne mutlu sana.evlat acısı karşısında dağların bile paramparça olduğu bu acıyı atlatmak isyan etmeden ağzından kötü bişey çıkmadan aklınla günah işlemeden ne mutlu ne mutlu.ben gittim canım çok hemde çok rahatlatıyor beni babanesinin üstünde kızım ama eşim gidemio hem annesi hem kızı belki daha zor onun içingeçen gittiğimde babamlaydım sanki oraya bile bahar gelmişti çok huzurluydu hiç ayrılmak istemedim.psikologa bende gittim ilk zamanlarda ama insanın kendisi ve bu acıyı yaşıyanlardan başka iyi gelmio annemiz babamız bile bi an gelio unutuolar onlar bize biz giden yavrularımıza üzülüyoruz.okudunuz mu bilmiyorum ama uğur koşarın Allah de ötesini bırak kitabı ve cemal nur sargutun aşktan dinle ve Allahıma sefere çıktım kitaplarını mutlaka alın okuyun inanınki çok iyi geldi bana inşallah sizede iyi gelir.Hayırlı kandiller bu arada Rabbim bugün ettiğimiz bütün duaları kabul etsin inşallah hayırlısı ile sizi tanımıyorum ama çokkk derinden tüm kalbimle anlıyorum acınızı yaşıyorum.
hamdü senalar olsun Rabbime....