Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Benim de hep ikizlere karşı ayrı bir ilgim olmuştu ve ben de bu kaybımdan sonra keşke ikizim olsa diye düşünmedim değil. Ama evet, anne tarafında olması gerekiyor, bizde de yok bildiğimiz kadarıyla.
Ben de bugün ilk adetimi gördüm çok şükür, o kadar sevindim ki. Allahım inşallah hepimize yeni bir hamilelik sevinci ve tabii ki sağlıklı uzun ömürlü evlat sevinci yaşatır.
Benim amcam ikiz babaannem çok ikiz dusurmus onların tarafında çok ikiz var

ben 38 haftalıktım canım doğuma 4 gün vardı karnımda kalbi durdu kızımın hiç bi sebepte bulunamadı :KK43:
Allah bundan sonra yüzümüzü guldursun inşallah. Bugün biyerde okudum allatan sabir değil afiyet dilemek gerekir mis. Peygamber Efendimiz eger sabir dilenirse daha cok sıkıntı gelir demis. O yuzden allah hepinize afiyet versin.

Benim amcam ikiz babaannem çok ikiz dusurmus onların tarafında çok ikiz var
Bakalım inşallah olur basta sağlıklı olsun hayırlısı olsun
Allah bundan sonra yüzümüzü guldursun inşallah. Bugün biyerde okudum allatan sabir değil afiyet dilemek gerekir mis. Peygamber Efendimiz eger sabir dilenirse daha cok sıkıntı gelir demis. O yuzden allah hepinize afiyet versin.[/ALLAHIM BİZE AFİYET VER NE OLURR YA RABBİM

korkacak bişey değildir ama 7 gün takip etmen lazım rutin yaz bi kağıda sabah akşam öğlen takip et eger hala böyle yüksekse dr gözükmen lazım benim anne baba şeker hastası oldugu için ilgliyim ama sınırda zaten 117 arada stres ve yorgunlıkdan da olabilyo yedikleirnden oluyo takip et bakalım ..içini ferah tut..:)
117 açlıkmı yani??90 üstü riskli canım.bence 117 açlıksa sende dikkat et.endokrinciye gitmiştim insülin verdi.dahiliyeye gittim içini rahat tut ciddi deil dedi.ama hazirana kadar bakalım dedi.hbac mi ne varya o düşük 4,56.ama benim açlığım yüksek.bakalım mayıs 14 ü bekliyorum.

Benim de hep ikizlere karşı ayrı bir ilgim olmuştu ve ben de bu kaybımdan sonra keşke ikizim olsa diye düşünmedim değil. Ama evet, anne tarafında olması gerekiyor, bizde de yok bildiğimiz kadarıyla.
Ben de bugün ilk adetimi gördüm çok şükür, o kadar sevindim ki. Allahım inşallah hepimize yeni bir hamilelik sevinci ve tabii ki sağlıklı uzun ömürlü evlat sevinci yaşatır.
hadi hayırlı olsun.inşallah canım.
benimde anne tarafında yok.amaaaaan ilk oluşumda sülalemi varmış.bi şekilde olmuş.biz yinede ümidi kesmeyelim ikizden :)

Allah bundan sonra yüzümüzü guldursun inşallah. Bugün biyerde okudum allatan sabir değil afiyet dilemek gerekir mis. Peygamber Efendimiz eger sabir dilenirse daha cok sıkıntı gelir demis. O yuzden allah hepinize afiyet versin.
amim canım.bide böyle olaylar karşısında çok şükür dememek geremiş.hamdü senalar olsun demek gerekmiş.şükür olunca Rabbimden devamını istiyoruz gibi olurmuş.nimetlere güzel şeylere şükretmek gerekirmiş.ama musubete hamd etmek gerekirmiş.aslında niyetimizde yok ama çok ince bi davranış..

günaydın melek anneleri ya buraya yazmak ne kadar doğru ama kafam karıştı biz regldan bi hafta once korunmayı bıraktık sonra hasta oldum acaba olmuşmudur dedim ama olmamış kzılar test yaptım çıkmadı ..acaba diğer regl günümümü beklemem lazım

günaydın melek anneleri ya buraya yazmak ne kadar doğru ama kafam karıştı biz regldan bi hafta once korunmayı bıraktık sonra hasta oldum acaba olmuşmudur dedim ama olmamış kzılar test yaptım çıkmadı ..acaba diğer regl günümümü beklemem lazım
aah canım yaaa kendi haline bırak...hayırlısıyla muhakkak olur inşallah.ama yumurtlama zamanını dikkate al..

anladım cnm her gün yapılmasa olur gimi 2 günde br falan ay çok kötü ya bu yazdıklarım eşim duysa çok kızar ama ne yapayım başka kimseye soramıyrum...

kızlar biraz önce işyerinden bir arkadaş canımı sıktı bana diyoki çocugunuzu siz kendi elinzden böyle yaptınz siz nazar ettnz çok söylemişz ..miğdem bulanıyor diye çok konuşmuşuz sacmalıyor işte aptal ne kolay konuşmak başına gelmeden bilemezsin

kızlar biraz önce işyerinden bir arkadaş canımı sıktı bana diyoki çocugunuzu siz kendi elinzden böyle yaptınz siz nazar ettnz çok söylemişz ..miğdem bulanıyor diye çok konuşmuşuz sacmalıyor işte aptal ne kolay konuşmak başına gelmeden bilemezsin
aah canım benim yaa bu tarz insanlara he de geç.Allah onlarında başına vermesin yine.öyle patavatsızlıklarıyla kalsınlar.boşver gitsin.

Adet olduğun günü 1.gün olarak sayarsak 11. ile 18. gün arası denemek lazım. Her gün olması gerekmez hatta tam tersi, 1-2 gün ara vermek iyi olur diye okumuştum bir yerde. Hayırlısı inşallah, sen yine de bu günlerle sınırlı kalma derim ben :)
O kendini bilmez arkadaşının dediğine de takma, insan olan böyle bir şey söyler mi bebeğini kaybeden birine? Nazar her yerden gelebilir tabii ama bunun sebebini Allahtan başka kimse bilemez ki. Sakın izin verme böyle suçlayıcı konuşmalara, yeterince üzülüyoruz zaten. Bizim moral veren kişilere ihtiyacımız var etrafımızda, tersine değil.

Adet olduğun günü 1.gün olarak sayarsak 11. ile 18. gün arası denemek lazım. Her gün olması gerekmez hatta tam tersi, 1-2 gün ara vermek iyi olur diye okumuştum bir yerde. Hayırlısı inşallah, sen yine de bu günlerle sınırlı kalma derim ben :)
O kendini bilmez arkadaşının dediğine de takma, insan olan böyle bir şey söyler mi bebeğini kaybeden birine? Nazar her yerden gelebilir tabii ama bunun sebebini Allahtan başka kimse bilemez ki. Sakın izin verme böyle suçlayıcı konuşmalara, yeterince üzülüyoruz zaten. Bizim moral veren kişilere ihtiyacımız var etrafımızda, tersine değil.
aynen cnm bende verdim cvp zaten ama insan sinir oluyor yinede...basına gelmekden uzakdan yorum yapmak kolay dedim...aman allahımdan baskası bilemz ben kendimi allaha teslim ettim artık hiç arastırmıycamda bu konuda fazla konuşmuycam

Canım hiç takma ya bu acıyı yaşamayana konuşması kolay kimse ne yaşadığımızı ne hayallerimizin yarım kaldığını bilemez.herkes bebeğine evladına sarılırken biz boş hayallerimize aldığımız bebek kıyafetlerini öpüp kokladık.ama ALLAHIM derdini verdiği gibi dayanma gücünüde veriyor çok şükür.

Canım hiç takma ya bu acıyı yaşamayana konuşması kolay kimse ne yaşadığımızı ne hayallerimizin yarım kaldığını bilemez.herkes bebeğine evladına sarılırken biz boş hayallerimize aldığımız bebek kıyafetlerini öpüp kokladık.ama ALLAHIM derdini verdiği gibi dayanma gücünüde veriyor çok şükür.
amin cnm inşalllahh tekrar dolar kucaklarımız bebeklermizle..

Back
X