- 3 Mart 2015
- 471
- 616
- 53
- 40
Amin cnm inşallah sağlıkla tez zamanda kucağına alirsnsaol canm allah razi olsn elimde degl ya her muayene oncesi cok geriliyorum allahm kazasiz belasiz kucaklarimizi doldursun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin cnm inşallah sağlıkla tez zamanda kucağına alirsnsaol canm allah razi olsn elimde degl ya her muayene oncesi cok geriliyorum allahm kazasiz belasiz kucaklarimizi doldursun.
kizlar yarin kontrole gidicem ve ikili test yapilcak dualarinizi bekliyorum. icim icimi yiyo stresten korkudan bas agrisindan duramiyorm![]()
Hayırlı vakitte olsun inşallah canım düşünme bazen geç bile çıkabiliyor testlerde biraz geçsin kan tahlili yaptırırsın. Heyecanını anlıyorum.. Hala umutlu olmak ne guzel di mi Allah I'm umutlarımızı boşa çıkarmasın hayallerimizi yarım bırakmasın inşallah ıyı haberlerle dönersin bize canım benim..evet cnm biraz meraktan galiba:) ne bileyim bian heycanlandım yaptım hayırlısı olsun artık...nzm takdir ederse ozaman
amin cnm inşallah kucağımıza alacağımız uzun ömürlü annesinden babasından yasayacak saglıklı cocuklar nasip etsin inşallah..: amin bu arada hayırlı cumalar..Hayırlı vakitte olsun inşallah canım düşünme bazen geç bile çıkabiliyor testlerde biraz geçsin kan tahlili yaptırırsın. Heyecanını anlıyorum.. Hala umutlu olmak ne guzel di mi Allah I'm umutlarımızı boşa çıkarmasın hayallerimizi yarım bırakmasın inşallah ıyı haberlerle dönersin bize canım benim..
ay cnm tşk ederim kendimki kadar heycanlandım hadi bakalım hepmize umut ol heycan ol cnm..:)rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinkilar muayene oldum haftasina gore hersey normal dedi kan testi pazartesi cikacak insallah onda da bi sorun yoktur muayene koltugunda bile hepimiz icin dua ettm.
kızlar bu aralar başımın sol tarafı sol kolum bazen sol ayağıma doğru ağrılar oluyo s..netten araştırdım kas ağrısı diyolar sterten oluyomuş sizce nedne oluyo bu aralar başımda çok ağrı oluyo acaba migrenmi oldum..hamilelik düşündüğüm için dr gitmekte istemedm önceden gittim hep piskolojik diyolar ...ben çocugumu kaybettikten sonra sezeryan oldugu için çok yattım üstünede safra kesemi aldırınca daha çok yattım hareketsiz kalmışım ..bol bol yürüyorum .. ve yogaya başladım kızlar acaip güzel tavsiye ederim ..ben çok mutlu oldum..:))))Hayırlı vakitte olsun inşallah canım düşünme bazen geç bile çıkabiliyor testlerde biraz geçsin kan tahlili yaptırırsın. Heyecanını anlıyorum.. Hala umutlu olmak ne guzel di mi Allah I'm umutlarımızı boşa çıkarmasın hayallerimizi yarım bırakmasın inşallah ıyı haberlerle dönersin bize canım benim..
canm stresten oluyo benm de dogumdan snra migren oldu azicik skntiya girsem basliyo ve tum gun suruyo eklem kas agrilari da oluyo stresteb uzak durunca gecer insallahkızlar bu aralar başımın sol tarafı sol kolum bazen sol ayağıma doğru ağrılar oluyo s..netten araştırdım kas ağrısı diyolar sterten oluyomuş sizce nedne oluyo bu aralar başımda çok ağrı oluyo acaba migrenmi oldum..hamilelik düşündüğüm için dr gitmekte istemedm önceden gittim hep piskolojik diyolar ...ben çocugumu kaybettikten sonra sezeryan oldugu için çok yattım üstünede safra kesemi aldırınca daha çok yattım hareketsiz kalmışım ..bol bol yürüyorum .. ve yogaya başladım kızlar acaip güzel tavsiye ederim ..ben çok mutlu oldum..:))))
amin cnm inşallah ..canm stresten oluyo benm de dogumdan snra migren oldu azicik skntiya girsem basliyo ve tum gun suruyo eklem kas agrilari da oluyo stresteb uzak durunca gecer insallah
allah yardımcın olsun.ama olmaz bişey korkma.kafana taktıkça büyür olay.iyi güzel şeyler düşünkizlar yarin kontrole gidicem ve ikili test yapilcak dualarinizi bekliyorum. icim icimi yiyo stresten korkudan bas agrisindan duramiyorm![]()
bende aynı şeyleri yaşıcam eminim ama tabi allah nasipm edersesaol canm allah razi olsn elimde degl ya her muayene oncesi cok geriliyorum allahm kazasiz belasiz kucaklarimizi doldursun.
yaaaa evet yaaa benimde bu hafta 3 gün üstüste inanılmaz baş ağrısı vardı.ilk gün oruçtum hadi ondan dedim.ama diğer günlerde neden ağrıdı anlamadım.mecburen minoset kullandım maalesef.haftaya perşembe perinatolojiye gidiyorum.o ne derse yapcam.inşallah korunmana gerek yok der.kızlar bu aralar başımın sol tarafı sol kolum bazen sol ayağıma doğru ağrılar oluyo s..netten araştırdım kas ağrısı diyolar sterten oluyomuş sizce nedne oluyo bu aralar başımda çok ağrı oluyo acaba migrenmi oldum..hamilelik düşündüğüm için dr gitmekte istemedm önceden gittim hep piskolojik diyolar ...ben çocugumu kaybettikten sonra sezeryan oldugu için çok yattım üstünede safra kesemi aldırınca daha çok yattım hareketsiz kalmışım ..bol bol yürüyorum .. ve yogaya başladım kızlar acaip güzel tavsiye ederim ..ben çok mutlu oldum..:))))
EVET CNM KURSA GİDİYORUM...ACADEMİ KURSU..PERİNATOLOJİYE NEDEN GİDİYOSUN PARDON ANLAMADIM.._?yaaaa evet yaaa benimde bu hafta 3 gün üstüste inanılmaz baş ağrısı vardı.ilk gün oruçtum hadi ondan dedim.ama diğer günlerde neden ağrıdı anlamadım.mecburen minoset kullandım maalesef.haftaya perşembe perinatolojiye gidiyorum.o ne derse yapcam.inşallah korunmana gerek yok der.
ama son hafta açlığım yükseldi.ooooy ooooooy
yogoyu nasıl yapıyosun canım.kurs falanmı?
HI PARDON KADIN DOĞUM YANİİ..:)EVET CNM KURSA GİDİYORUM...ACADEMİ KURSU..PERİNATOLOJİYE NEDEN GİDİYOSUN PARDON ANLAMADIM.._?
EVET CANIM YAAA...ŞEKER VARYA BENDE ONUN İÇİN GİTCEMHI PARDON KADIN DOĞUM YANİİ..:)
Sagol canim benim sana da hayirli cumalar. Allah im dualarimizi kabul etsin insallah..amin cnm inşallah kucağımıza alacağımız uzun ömürlü annesinden babasından yasayacak saglıklı cocuklar nasip etsin inşallah..: amin bu arada hayırlı cumalar..
Canim stres ten cok oluyo benim de basimin arka tarafi surekli agriyor sag kolum da ayni sekilde sirtima dogru. Basimin agrisi migren e donustu insallah seninki de donusmez ben doktor a gittim emar cektiler birsey yok dedi o kadar agir sinir ilaci verdi psikiyatri kullanma bunlari dedi. Gideceksen de iyi bir doktor bul derim.birde . Kendini rahatlatmaya calis yoga da bunun icin ideal iyi yapmissin :))kızlar bu aralar başımın sol tarafı sol kolum bazen sol ayağıma doğru ağrılar oluyo s..netten araştırdım kas ağrısı diyolar sterten oluyomuş sizce nedne oluyo bu aralar başımda çok ağrı oluyo acaba migrenmi oldum..hamilelik düşündüğüm için dr gitmekte istemedm önceden gittim hep piskolojik diyolar ...ben çocugumu kaybettikten sonra sezeryan oldugu için çok yattım üstünede safra kesemi aldırınca daha çok yattım hareketsiz kalmışım ..bol bol yürüyorum .. ve yogaya başladım kızlar acaip güzel tavsiye ederim ..ben çok mutlu oldum..:))))
Cnm çocuk suphem ayin 14 netlesirse gdcgm çektirmeye ama hic gitmek istemiyrm stresten olduğunu biliyrm piskiyatriye gitmyrm ilk basta bikere gittm verdiği ilaçları bi ay kullanım bidaha kullanmadm ben kendimn Dr oldum ne yazkkiiCanim stres ten cok oluyo benim de basimin arka tarafi surekli agriyor sag kolum da ayni sekilde sirtima dogru. Basimin agrisi migren e donustu insallah seninki de donusmez ben doktor a gittim emar cektiler birsey yok dedi o kadar agir sinir ilaci verdi psikiyatri kullanma bunlari dedi. Gideceksen de iyi bir doktor bul derim.birde . Kendini rahatlatmaya calis yoga da bunun icin ideal iyi yapmissin :))
Ayrica bebekten oncde antidepresan kullanıyorum bekarkenCnm çocuk suphem ayin 14 netlesirse gdcgm çektirmeye ama hic gitmek istemiyrm stresten olduğunu biliyrm piskiyatriye gitmyrm ilk basta bikere gittm verdiği ilaçları bi ay kullanım bidaha kullanmadm ben kendimn Dr oldum ne yazkkii