- 7 Mayıs 2015
- 340
- 219
- 18
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşım bende 35 gün önce kaybettim herşey normaldi.mama vermişler ciğerlerine kaçmış 6_7 saat yaşadı meleğimve Ben tekrar hamile kalmak İstiyorum doktor arıyorum39 haftalıkken hiç bir sebebi bulunamadan bebeğimin kalbi durdu ve sezeryan ile doğum yaptım ve yeniden gebelik düşünen arkadaşlar "derdimiz ortak" gelin dertleşelim.....![]()
Kaç ay sonra hamile kaldınız?adet gördünüzmü hemen.bende 38 haftalik bebegimi kaybettim, cok zor günler gecirdim, aci, gözyasi ve hüzün. o an hemen kucagin dolsun istiyosun ama olmuyo icimdeki bosluk tarifesi cooooook zor.... ama benim doktrorum 6 ay sonra tekrar deneyebilirsin dedi, bende sezeryanla olmustum. simdi tekrar hamileyim daha yeni ögrendim... sen kendini hazir hissetigin zaman rabbim sana verir....
Canim gecmis oosun uzulme her seyde bir hayir vardir diye dusun. Sen atlatamadin bu olayi annesin tabi ki cok yaralandin aynilarini bizde yasiyoruz sakin akil veriyor gibi dusunme atlatilmasi da cok guc biliyorum..
ama iyi olmaya calis psikolojik olarak kendini rahatlat .
yedigine ictigine dikkat et vitamin kullan sen iyi olursan bedenin daha cabuk toparlanir inan buna..
doktor garanti olsun doye 2 senee demistir senjnle dogumdan sonra hic gorustu mu ?? Belki senjn hazir olmadigini dusunuyordur.
ben ilk doktora gottiigimde 3 ay muhlet verdi o zaman cok kotuydum surekli agliyordum sinirliydim acim cok taze idi 3 ay sonra bakalim karar verelim dedi aslinda bana zaman verdi iyi olacak miyim diye .Simdi gittigde gayet normal konustum anlattim odaya girince nasilsin diye sordu beni bir suzdu konustuktan ve muayeneden sonra da tmm kalabilirsin dedi..
sana da boyle dusunmus olabilir doktorun . Normali her dogumda 2 sene aslinda ama bize cok iste kucagimiz hayallerimoz bos kaldi 6 ay yeterli bence bana 3 ay sonra kalabilrsin dedi hemen kaldim mi hala bekliyoru m kendime temmuz a kadar zaman verdim. Nasip biraz da canim uzulme iyi dusun iyi olsun jnsallah cok dua edelim sana biran onca iyilesip bebegini kucagina alman icin..[/QUOTE
Arkadaşım önce başın saolsun.nerde yaşıyorsun banada doğum yaptıran doktor 3 ay sonra kalabilirsin dedi ama şimdi ona gitmek istemiyorum.hamile kalmama müsade edecek ankarada bi doktor arıyorum
canım benım guzel yüreğinden Allah razı olsun kalbın gıbı guzel hayırlı evlatlar nasıp etsın. yuregının yangını sonmeden baskaları ıcın en yakınındakı ınsan ıcın ne guzel dıleklerde bulunuyorsun. Bende Allahıma butun annelere evlat acısı yasatma dıye dua edıyorum ama herhangı bır bebek gorunce hele aynı zaman da hamıle oldugumuz yakınlarımın bebeklerını gorunce ıstemeden uzuluyorum bebegım aklıma gelıyor.Allahım ınsallah butun annelerın evlatlarını hayırlısıyla saglıkla kucaklarına almayı nasıp etsın.
Canim ne.buyuk yuregin varmis.guclusun demekki.ben bebek gormeye bile.tahammul edemiyorum.bakmak aci veriyo.
Mrb arkadaşlar öncelikle hepimizin başı saolsun ve Rabbim inş bize sağlıklı bebekler nasip eder.35 gün oldu kızımı kaybedeli doktor 3 ay sonra hamile kalabilirsin dedi.ama ben tekrar aynı doktora gitmek istemiyorum ankara gatada doğum yapmıştım.Ankara'da gittiğiniz iyi bir doktor varmı?bizlerin psikolojisinden anlayan ona göre muayene eden.???
Bende ruyamda bebek kuyafetleri gordum ayiriyorum.uc cocuguma da hamile kalmadan bir iki ay once.ayni ruyalari gormustum.hayirlisi diyelim
Allah senden de Razı olsun. Çok büyük acı yaşayan bilir. O yüzden bütün bebek bekleyenler için dualarım bu yönde.
Bir yanım çok sızlıyor ama o da bizim evladımız inşallah sağlıkla gelsin bağrıma basıcam. :)
Kaç ay sonra hamile kaldınız?adet gördünüzmü hemen.
Evet canm tüpbebekte saglikli embriyo transfer edilcek ama yanilma riski var.O yüzden drum "bosuna masraf yapmayin dogal yöntem düsünün,11.haftada test yapilacak insallah temiz cikar tabi.Allah korusun bir ihtimal sorun varsa henüz hareketlerini bile hissetmez yani baglanmamis olursun" dedi.Ama Allah korusun o ihtimali düsnmek bile istemiyorum."İcinizi ferah tutun olumsuz düsünmeyi" diyor.Basin sagolsun canim.ayni aciyi iki kere yasamak cok daha zor.dr guveniyosan tupbebek mi test mi tabi daha iyi bilir
.senin bebekleruni kaybetme nedenin genetik demissin.ozaman tupbebek olursa saglikli embriyoyu mu transfer edecekler.yani erken zamanda test yapilacak demissin digal yolla gebe kalirsan san test sonucu olumsuz olursa o bebeginide kaybedebilirsin.yani boyle mi ben mi yanlis anladim.rabbim saglikli bebeklerle.doldursun kucagini insaallah canim.guzel haberlerinle hepimiz seninle seviniriz
Evet canm tüpbebekte saglikli embriyo transfer edilcek ama yanilma riski var.O yüzden drum "bosuna masraf yapmayin dogal yöntem düsünün,11.haftada test yapilacak insallah temiz cikar tabi.Allah korusun bir ihtimal sorun varsa henüz hareketlerini bile hissetmez yani baglanmamis olursun" dedi.Ama Allah korusun o ihtimali düsnmek bile istemiyorum."İcinizi ferah tutun olumsuz düsünmeyi" diyor.
Bir oglum var özel durumu var,otizm tanisi almisti.Egitim aliyor,sınav sınav..Sen nezaman dogum ettin,nezaman düsünyorsun canm?Rabbim kucagini saglikli evlatlarla doldursun insallah..Baska cocugun var mı canım. 11 haftada nasıl test yapıyorlar ?
Bir oglum var özel durumu var,otizm tanisi almisti.Egitim aliyor,sınav sınav..
Drum cok iyi canım ama iyice arastirip düsünüp insallah saglikli karar verecez.Allah yardimcimiz olsun.Rabbım evladını sana bagıslasın canım. Benımde bır oglum var ıkıncı oglum melek oldu ınsallah cennette kavusurum yavruma. Bır doktorla kalma canım ımkanın varsa ıkı uc doktora gorun
Bir oglum var özel durumu var,otizm tanisi almisti.Egitim aliyor,sınav sınav..Sen nezaman dogum ettin,nezaman düsünyorsun canm?Rabbim kucagini saglikli evlatlarla doldursun insallah..
Drum cok
Drum cok iyi canım ama iyice arastirip düsünüp insallah saglikli karar verecez.Allah yardimcimiz olsun.