- 13 Ocak 2012
- 743
- 296
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne amelyati cnmEvet erken bu ay kalmazsam diğer ay ameliyat olacağım eylülde gebe kalırım kısmet olursa hayırlısı
Agzından bal damlıyor insaallah canım. Bu prof yurtdısınada gıdıyormus. Ondan agustos dedı dr. randevu alırken soylerım canım dogru soyluyorsun. Profdan ıyı seyler duyarsak eylulde korunmayı bırakırsın dedı dr insaallah ya. İlac vermedi profu bekliyor anladıgım kadarıyla. Ay surada hepımız hamile olup gelisimleriyle ılgili dogduklarında gazları aglamaları ile ilgili seyler konusuruz artık tez vakitte.anladım canım bana da ilginç gelen bu miyomun bir anda ortaya çıkması belki de miyom değildir kist gibi birşeydir ilaçla patlar gider inşallah doktordan bunları da duyabilirsin arkaya doğru gidiyorsa da sıkıntı yaratmaz diye biliyorum erkenden üzülüp kurma canım..Kanaman kesildiyse de çok iyi adet olup bitmiş demekki ..Ağustosa daha çok var sen doktoru ara durumum acil ne saat olursa geleyim de 15 gün daha bekleme bence zaten özel yeri varmış erkene randevu verir. Sen de iyiki varsın canım inşallah hamileliğimizi konuşuruz bebeklerimizi büyütürüz burada![]()
Evet canım soyle dusun. Benim gorumcemim bebegi car o dogduktan birkac hafta sonra beb hamile kalmıstım aynıydık hemen hemen. Bebegimi kaybettigimde uzulmeyeyim diye benden saklıyorlardı. Ama bunu dusunceli olarak degil alaalede acıkca soyluyorlardı. Aglayarak benden saklamanıza gerek yok ben kimsenin bebegine imrenmiyorum dedim. Ne kadar zordu bir bilsen. Benim gozumun ıcıne bakabaka seviyorlar simdi ama onun ne sucu var ki diyorum. İrde ablamda aynı andan hamile kaldık o benden once dogurcaktı kırklarımız karısıcak dıye uzuluyorduk. Ben ondan once dogurdum kırkımız karıstı yıne kısmet ıste. Ve ben inan yigenimi severken uzuluyorum ama cokta cok seviyorumimrenmiyorum benim bebegimede cok benziyor daha cok seviyorum. Sen simdi hamilesin sarılacagın bir bebegin var karnında. Asla unutamayız ama dayanamayacagımız birsey olsaydı bu acı Rabbim sınamazdı. Demekki bizlerde bu sabır var oyle dusun. Sende uzuldukce karnındakı bebegini sev ve bununla yasamaya alıs alısmalıyız kızlar. Bakın bebeklerimiz gitti saglıklarımızla ugrasıyoruz. İnsaaalh herkesın karnı kucagı dolar. Sende bebegini zamanında sagsalim alırsın. Sonuclarını bugun alacaktın galiba herdey yolundadır ins.Canm hic ole dusunme o da senin bebegin sayilirbenm de eltimin bebegi var ilk gordugumde kotu oldm cok agladm ama smra ona o kadar alistim ki onu gornek bile iyi gelmeye basladi.hem bizimde olucak b. ebeklerimiz hic olumsuz dusunme sonuclarnda guzel cikicak allahn izniyle.istahsizlik bende de vardi 20 haftadan sonra istahm geldi stresten oluyo galiba.
Cnm kayinvalideme geldiler ne diyeyim ki gelmeyin mi diyecegm ben gitmiyeyim dedim bayramda eşinden ailemin canı sıkılır yanlış anlarlar diyo
Canim uzme kendini ama icine de atma yasa acini utanilacak birsey yok bunda evlatlarimizi kaybettik hic kolay degil. Ben de hep bir tarafim buruk kizim hep aklimda cok ozluyorum arkadaslarim tek tek doguruyor lar hergun haberlerini aliyorum ve kizbebek cogu da icim aciyor yaniyor sanki napacagimi bilmiyorum. Ben cok icime atiyorum cok doldum bu aralar yine. Herkes unuttu bizim yasadiklarimizi sanki milletin de cok umrunda o an yasadilar bitti ates dustugu yeri yakiyor isteAğustosta giderim 4 ay bitiyor o zaman. Icimdeki eski heyecan heves gitti. Gece agbimin kizi oldu erken aldilar sancısı falan oldu. Ben niye kötüyüm niye mutsuzum anlamı yorum. Hastaneye gitmedim aramadim gidecegimi de sanmıyorum. Annem gece aradı ameliyattan çıktılar dedi beyaz tenli siyah sacli dedi. O an boğazımda bir seyler düğümlendi ne yapayim dogduysa benimde oglum öldü demek istedim demedim. Kendimden bazen utaniyorum ama aci çekiyorum mutsuzum bayram geliyor daha kotu oldum. Niye bukadar hayal kurmuşum canim daha çok yaniyor
Canim gittin mi dokttora merak ettim iyisiniz insallah bebis de sen de istahsizlik belli donemlerde olur stres ten de olur simdi takma kafaya zamanla duzelirsinKızlar bugün Dr gidecgm öğleden sonra inşallah herşey temizdir allahın izniyle ya bide ben çok istahsizim hiç bisey yemiyrm ne yapmam lazım acaba
Bu aralar bu soyledigini o kadar cok yasiyorum ki canim bir bilsen hep milleti poh pohlican o zaman iyisin bir kere birak o zaman da en kotusu sensin. Kimse demiyor ki bu insanlar aci yedi azicik dikkat edelim hareketlerimize konusmalarimiza diye yok ya insanoglu bencil bacilar ben boyle boyle uzaklasiyorum iste herkesten.Senin için demiyorum ama milletin yanlıs
Anlamasindan bıktım. Bizi dusunen yok ama baskalari uzulmesin kırılmasın
Yakında Allah nasip ederse senin bebişini de sevecekler. Öyle düşünBugün coook kotuyumm dün eltimler bayram için gelmişti konusmuyoduk kendisiyle zaten yeni doğum yaptı 5 aylık bebisi var kayinvalidemler kayinbabam yanında nasil seviyolar gorsen ya hem zoruma gidiyo dayanamuyrm hemde diyorum torunları sevecklrr nasıl yencem bunu bilmiyrm şimdiden bayramı dusnuyrm ne yaparım okadar zaman
Canim uzme kendini ama icine de atma yasa acini utanilacak birsey yok bunda evlatlarimizi kaybettik hic kolay degil. Ben de hep bir tarafim buruk kizim hep aklimda cok ozluyorum arkadaslarim tek tek doguruyor lar hergun haberlerini aliyorum ve kizbebek cogu da icim aciyor yaniyor sanki napacagimi bilmiyorum. Ben cok icime atiyorum cok doldum bu aralar yine. Herkes unuttu bizim yasadiklarimizi sanki milletin de cok umrunda o an yasadilar bitti ates dustugu yeri yakiyor iste![]()
Dun gece hem dua ettim hepimize hem agladim dayanamiyorum tukendigimi hissediyorum gercekten yeni bir hamilelik iyi mi gelir daha mi kotu olurum bilemiyorum.
Bu aralar bu soyledigini o kadar cok yasiyorum ki canim bir bilsen hep milleti poh pohlican o zaman iyisin bir kere birak o zaman da en kotusu sensin. Kimse demiyor ki bu insanlar aci yedi azicik dikkat edelim hareketlerimize konusmalarimiza diye yok ya insanoglu bencil bacilar ben boyle boyle uzaklasiyorum iste herkesten.
Yakında Allah nasip ederse senin bebişini de sevecekler. Öyle düşün![]()
Cnm gittim Dr çok şükür temiz çıktı ikili testimi bi problem yok binlerce ve şükür inşallah kucagimada alirsam en kısa surede inşallah hepimiz alirzCanim gittin mi dokttora merak ettim iyisiniz insallah bebis de sen de istahsizlik belli donemlerde olur stres ten de olur simdi takma kafaya zamanla duzelirsin
Ah canim ya inan ayni seyleri hissediyoruz bende kendimi hep zaman herseyin ipaci diye kandirdim ama yok daha fazla kaniyor insanin yarasi. Senin dedigin gibi imtihanimiz bitmemis. Elimden birsey gelmiyor cok ozluyorum ve birsey yapamaak delirtiyor beni de. Hakkimizda hayirlisi onlar hep aklimizda olacak koskoca bir yasanmamislik var kolay mi herkes bagrina basti biz topraga koyduk kucucuk bedenlerini boguluyoeum bazen dusundukceBende çok ozluyorum benim bebegim öldü artik beynim uyusuyor hani zaman herseyin ilaciydi? Degil iste oglum yok onu koklayamadim sevemedim . Hastaneye gittim abimin kizi kuvezde cigerine su kacmis yarin cikacak odada bebek yok diye gittim ama baska odalardan bebek sesi geliyordu bir tanesi ni gordum kucucuktu aglama sesi beni cok etkiledi benim yavrumda oyle aglayacakti. Eve geldim bende agladim dun hepimize dua ettim agladim kendimi cok aciz hissettim bir yanim eksik Daha sinavimiz bitmemis Allahim bugunlerimizi aratma anne olmak cok cok zor. Ben yine bebek istiyorum bunu iyice anladim ruhumuz iyilesmez bu aci dinmez keske mezara hic gitmeseydim bas ucunda tahtasi hic aklimdan cikmiyor canim cok aciyor uc bucuk ay bitecek ama
ben simdiden bittim sanki
Cok sevindim vcanim gozun aydin Allah im daha acilarini gostermesin bize de nasip etsin insallah sen yolu yariladin masallah. Az kaldi cok sukurCnm gittim Dr çok şükür temiz çıktı ikili testimi bi problem yok binlerce ve şükür inşallah kucagimada alirsam en kısa surede inşallah hepimiz alirz
Cok iyi etmissin kalp gozunu acmis Allah im ne mutlu sanaa.Unutma her serde bir hayir vardir rabbim simdi gozunun acilmasini istedi ondan habersiz yaprak kimildamiyor canim. Kendini yipratma hayatinda fazlalik olanlari cikar gitsin en iyiysi bende oyle yaptim .Biz ne yasadik ki grip olduk hala iyelesemedik mi onlara gore böyle canim. Bende cogu kisiyi sildim resmen kafayi yedirtmek icin ugrasiyorlar zaten sinavdayiz herkes zorlastirmak icin elinden geleni yapiyor destek olmadiklari gibi ustune resmen eziyet ediliyor. Biz kimseye dert yanmiyoruz ki niye hala bizimle ugrasiyorlar canimizi yakmaya calisiyorlar anlamiyorum. Allah a sigininca huzur buluyorum keske daha once sifami Rabhimde arasaydim
Hepimiz aynı acıları yaşıyoruz ama böyle kendinizi bırakmayın nolur. Melek yavrularımız bizi oradan görüyorlar ve bizim bu halimize onlar da üzülüyorlar. Tabiki de üzülücez, ağlıcaz ama kendimizi bırakmayalım.Ah canim ya inan ayni seyleri hissediyoruz bende kendimi hep zaman herseyin ipaci diye kandirdim ama yok daha fazla kaniyor insanin yarasi. Senin dedigin gibi imtihanimiz bitmemis. Elimden birsey gelmiyor cok ozluyorum ve birsey yapamaak delirtiyor beni de. Hakkimizda hayirlisi onlar hep aklimizda olacak koskoca bir yasanmamislik var kolay mi herkes bagrina basti biz topraga koyduk kucucuk bedenlerini boguluyoeum bazen dusundukcecok zormus evlat acisi bayram geliyor ama aklim hep kizimda o orada tek basina biz burada mutsuzum ya olmuyor kendimi hayata veremiyorum adapte olamiyorum hersey cok bos geliyor artik
![]()
Cok haklisin arkadasim dirayetli olmaya calisiyoru m ama bazrn cok fena vuruyor ozlemi. Insaniz aciziz bu dunyadaki yasadiklarimizdan ahiretteki bizi bekleyen guzelligi unutuyoruz. Goruyorlardir di mi acaba onlarda bizi ozluyor mudur ? Gerci Allah onlarin uzilecegi hic bir duyguyu yasatmaz ki onlara belki de bebeklerimiz hep beraberdir orada oyun oynuyorlardir p. Allah im hakkimizda hayirlisi yarabbi insallah evlattan yana imtihanimiz bitmistir..Hepimiz aynı acıları yaşıyoruz ama böyle kendinizi bırakmayın nolur. Melek yavrularımız bizi oradan görüyorlar ve bizim bu halimize onlar da üzülüyorlar. Tabiki de üzülücez, ağlıcaz ama kendimizi bırakmayalım.
Inşallah bitmiştir cnm inşallah bizimde güleceğimiz mutlu olacağımız günler yakındırCok haklisin arkadasim dirayetli olmaya calisiyoru m ama bazrn cok fena vuruyor ozlemi. Insaniz aciziz bu dunyadaki yasadiklarimizdan ahiretteki bizi bekleyen guzelligi unutuyoruz. Goruyorlardir di mi acaba onlarda bizi ozluyor mudur ? Gerci Allah onlarin uzilecegi hic bir duyguyu yasatmaz ki onlara belki de bebeklerimiz hep beraberdir orada oyun oynuyorlardir p. Allah im hakkimizda hayirlisi yarabbi insallah evlattan yana imtihanimiz bitmistir..