Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Benim doktorum da eğer kan da homozigot varsa bebek düşer bu haftaya kadar gelmezdi dedi bende Heterozigot çıktı kötünün iyisi yani. Bu mutasyon da ileriki haftalarda sıkıntı oluyormuş kan pihtilasmasi ndan dolayı tansiyonun da çıkmıştır ondan olmuştur bebeğin dedi. Inşallah tedavi sonuç verir çok korkuyorum ben

Bu arada doğum günün kutlu olsun canım benim 20 temmuz doğum günüm du :)[/QUO TSK ederim cnm allahım çocuklarımızı kucagimiza almayı nasip etsin inşallah senin kanındaki hetorozigotu nasıl anladılar testmi yaptrdin cnm

slm arkadaslar cok skntli gunler geciriyorum ayni stresle karsilasmamaniz icin soyluyorum korunma suresni cok uzun tutmayin ben cok pismanim korundugum icin yedi aydir hamile kalamadim iki aydir adet gormuyorum ne bebek bar ne gelen giden sanirim stresten...

eda_insaat eda_insaat
Doktor genetik test istedi durumu anlat inca yaptırdım genetik te çıktı yani canım.
Bu arada bebeğinin cinsiyeti mi kız mi yazışmalar da okudum :) hayırlı sağlıklı sıhhatli olsun inşallah Allah bana da bir tane kız evlat verir Yarabbim aramadan.

slm arkadaslar cok skntli gunler geciriyorum ayni stresle karsilasmamaniz icin soyluyorum korunma suresni cok uzun tutmayin ben cok pismanim korundugum icin yedi aydir hamile kalamadim iki aydir adet gormuyorum ne bebek bar ne gelen giden sanirim stresten...
Allah yardimci n olsun inşallah tez vakitte kavuşur sun bebeğine. Bende bu ay korunma yi bırakı ca m korkuyorum hemen olmazsa bende çok stres yapıyorum kızım 2 sene ye yakın bekledik zaten stresten olmamıştı. Inşallah şimdi de böyle olmaz. Rabbim bize de sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin insallah.

Çok sağol arkadaşım senin de basın sağolsun hemen hemen ayniymis haftamiz Allah yardımcımız olsun kan pıhtılaşma sını genetik test ile anladı doktor um.
Sen klomen le mi hamile kalmıştı n araştırdım biraz yumurtalık uyarmak için iğne yapıyorlar mis çatlama iğnesi sanırım. Benim ki kan pihtilasmasi için iğne olacağım 9 ay boyunca korkuyorum biraz da. Inşallah ikiz kızlarımız olur yine kız olmasını çok istiyorum Allah im gönlümü ze göre versin inşallah. ..
amin canim insallah yok canim ben klomen kullanmadim dogal hamilelik kizim olmasi icin cok sey yaptim yine yapacam Allahin izniyle rabbim kiz evlat sevincini yeniden yasatsin bize kaldigimiz yerden devam edelim hamileligin nasil ilerlemis kan pihtilasmasiyla acaba bende de mi vardi simdi supheye dustum

Benım 3,5 ay oldu. Eylul gıbı dusunuyorum ama doktorla daha konusmadım.Doktorlar farklı sureler verıyor. 2 yıl 1 yıl 6 ay dıyende oldu. Hayırlı zamanda olsun oyle dua edıyorum canım. senın dıgerlerıde sezeryan mı ?
canim benim dr 3 ay sonra dusunebilirsin dedi hatta ustune basa basa sordu esim falan hicbisey olmaz dedi 1 gebelik normal dogum 2 de sezeryanim var hakkimizda hayirlisi olsun insallah

eda_insaat eda_insaat
Doktor genetik test istedi durumu anlat inca yaptırdım genetik te çıktı yani canım.
Bu arada bebeğinin cinsiyeti mi kız mi yazışmalar da okudum :) hayırlı sağlıklı sıhhatli olsun inşallah Allah bana da bir tane kız evlat verir Yarabbim aramadan.
canim sen kiz bebek icin biseyler yapmismiydin butun bildiklerimi denedim ve herkes bana senin kizin olmaz dedi yine oglun olur dediler rabbim nasip etti cok hayallerim vardi yine hepsini deneyecegim imsallah rabbim bize şöyle saglikli,hayirli,tatli dilli bir kiz bebis versin insallah

SİZİNDE BAŞINIZ SAĞOLSUN BEN 37+3 DE DOĞUM YAPTIM HERŞEY NORMALDİ AMA BEBEĞİMİN NEFESİNDE PROBLEM VARDI DOKTOR İHMALİ SANCI İLE GİTTİM DOĞUMA GECE 12 DE DOĞUM YAPTIM MAMA VERMİŞLER MAMADA CİĞERLERİNE SIÇRAMIŞ YAVRUMUN ÇOK ACI ALLAH BAŞKA ACI YAŞATMASIN İNŞ
amin canim rabbim kimseye evlat acisi vermesin sezeryanli dogummu yaptin bi daha ne zaman dusunuyoaun bizim kafamizdaki keskeler yeni bi bebekle belki biraz azalir ama kesinlikle gecmez bana unutursun diyolar yasayan bilir yasamayan anlamaz rabbim bize sabir versin hayirli,saglikli, yavrular nasip etsin insallah

Çok sağol canım stres yaptım bu ay temmuz ayında bırakmam korunma yi dedim ya takıldım galiba ondan geç geldi. Aradım doğan bey I haftaya salı gel dedi. Coraspin e de başladım inşallah bu sefer yüzümü z güler içim çok buruk moralim bozuk bayram biraz zor geçti :KK43: çok ağladım kaç gündür.
Öyle arada düzensizlikler oluyor ya kanamalar da takma kafana gidince sorars in doğan bey e ya da ara sor çok takıldiysa n birsey der illa ki
canim senin ne kadar oldu korunuyosun ve ne zaman hamile kalmayi dusunuyosun acaba normal dogummu sezeryanlami dogum yaptin ben eylulden sonra denemeye basliyacam insallah dr kontrolunde tabii

Allah yardimci n olsun inşallah tez vakitte kavuşur sun bebeğine. Bende bu ay korunma yi bırakı ca m korkuyorum hemen olmazsa bende çok stres yapıyorum kızım 2 sene ye yakın bekledik zaten stresten olmamıştı. Inşallah şimdi de böyle olmaz. Rabbim bize de sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin insallah.
amin insallah en kisa zamanda guzel haberlerimiz gelsin artik bi oglum var hemen olmusta kaybettigim cennet kokulu kizimda korunmayi biraktigim ay olmustu boyle olacagini hic dusunmemistim stres olumsuz etkiliyor diyenler hakliymis ben bu kadar stresle artik ne yasarim bilemiyorum

Kızlar kan pıhtılaşması olan kişilerin bebeği okadar büyük hafta yaşamamış Dr öyle diyo benim ki 38 haftalikti genetik testi ve başka testlere gerek duymuyordu Dr diyoki sende kan pıhtılaşması olsa okadar hafta yasayamazdi kalmazmis bebek benim bebek ihmalden gitii suyum evde geldi sancim hastanede çok arttı beni ayakda beklentiler nst baglamadilar ayakta beklemek suyun gelince çok tehlike kliymis Dr diyo tamamen ihmalden gitmiş çocuğun obur dünyada çıksın ahım allaha havale ediyorum kim ducluysa tabiki hepsi bahane riski yokmuş inşallah bu kucagimada kalır bu arada bugün doğum gunum kızlar
dogum gunun kutlu olsun saglikli yaslarin olsun insallah seneyi bebislerimzle girelim dogumgunumuze benim icin cok anlamli olur cunku bebegimi dogumgunumde kaybettim hayatimin en kotu dogumgunuydu bundan sonra insallah hersey gonlumuzce olsun

amin canim insallah yok canim ben klomen kullanmadim dogal hamilelik kizim olmasi icin cok sey yaptim yine yapacam Allahin izniyle rabbim kiz evlat sevincini yeniden yasatsin bize kaldigimiz yerden devam edelim hamileligin nasil ilerlemis kan pihtilasmasiyla acaba bende de mi vardi simdi supheye dustum
Amin amin insallah. Kızım olmasi için çok şey yaptım diye yazmışsın merak ettim özel değilse söyler misin ??
Hamileliğimin 4. Ayında tansiyon çıktı birde bebek büyüdükçe nefes alıyordum çok asagidaydi kızım hamileliğin başından beri. Son zamanlar da hiç yatamiyordum rahat edemiyordum. Sol kolum da çok uyuşuyordu başım hergün ağlıyordu tansiyon oluyor dedim. Sonra da böyle oldu işte. Kanimda Heterozigot mutasyon çıktı doktor kötünün iyisi düşük doz kan sulandirici ile gebeliğin i tamamlicaz dedi. Normal karşıladı güveniyorum aslında doktoru ma ama yine korkuyorum işte arkadaslarla yazdı ya kan pihtilasmasinda bu kadar yürümez mis gebelik diye. Hakkımızda hayırlısı artık Allah a siginiyorum rabbim en iyisini verecek inşallah bizlere

canim sen kiz bebek icin biseyler yapmismiydin butun bildiklerimi denedim ve herkes bana senin kizin olmaz dedi yine oglun olur dediler rabbim nasip etti cok hayallerim vardi yine hepsini deneyecegim imsallah rabbim bize şöyle saglikli,hayirli,tatli dilli bir kiz bebis versin insallah
Inşallah bizde çok istiyoruz kız olmasını hele ki eşim nasıl bekliyordu kızımızın bir görsen farklı bir bağ vardı aralarında. Birde kız çocuğu baba ya düşkün olur derler ya onunda etkisi vardı.
Kimse bilemez ne olacağını Allah tan başka. Ne güzel nasip etmiş sana da ben hiç birşey yapmadım hatta oğlum olacak gibi geliyordu bana eşim kızımız olacak boşuna düşünme diyordu gerçekten de öyle oldu. Ilk bebeğimiz di bizim çok hayallerim vardı çok bu aralar çok deprestim dayanamıyorum inşallah hemen kalırım şu an adetım bitince doktor a gidicem korunma yi bırakı ca m 6. Ayimiza girdik 15 de

canim senin ne kadar oldu korunuyosun ve ne zaman hamile kalmayi dusunuyosun acaba normal dogummu sezeryanlami dogum yaptin ben eylulden sonra denemeye basliyacam insallah dr kontrolunde tabii
Ben Sezeryan oldum canım. Çok acı çektim. Bende bu ay başlıca inşallah adetım bitsin de. Ağustos 15 te 6. Ayimiz bitecek. Çok beklemekte iyi değil diyorlar doktorun verdiği süre bitince denemeler başlamak lazım

amin insallah en kisa zamanda guzel haberlerimiz gelsin artik bi oglum var hemen olmusta kaybettigim cennet kokulu kizimda korunmayi biraktigim ay olmustu boyle olacagini hic dusunmemistim stres olumsuz etkiliyor diyenler hakliymis ben bu kadar stresle artik ne yasarim bilemiyorum
Herşeyin hayırlısı diye dua edelim başa gelecek varsa gelir zaten ne yaparsan yap. Tabi ki insan çok düşünüyor üzülüyor ama yeni bir hamilelik içinde moral şart gerçekten kendi kendimizin doktoru olalım arkadaşlar kimseden kimseye fayda yok.

ebican_040506 ebican_040506 canım naptın doktora gittin mi
Yok canım randevu alamadım daha pek yogun kendileri. Seninle konustuktan sonra ara kanamalar devam etti ki hala arada oluyor. Ama kırmızı degilde kahve gibi cogu zaman. Basından beri gittigim bir dr var kanamam icin.ilac yazar diye gittm. Anlattım o da hayır bu miyom degil rahimin dokusunda var dedi. O prof herkese ameliyat diyor dedi ki nette de gordugum o. Bence hemen korunmayı bırak hamile kal dedi. Emin olamıyorum herkes baska birsey soyluyor. Daha iyi bi prof bulursam ona gidebilirim sanırım. Sen naptın canım ikinci adeti oldun mu? Agrın sızın kanaman yoktur insaallah

Yok canım randevu alamadım daha pek yogun kendileri. Seninle konustuktan sonra ara kanamalar devam etti ki hala arada oluyor. Ama kırmızı degilde kahve gibi cogu zaman. Basından beri gittigim bir dr var kanamam icin.ilac yazar diye gittm. Anlattım o da hayır bu miyom degil rahimin dokusunda var dedi. O prof herkese ameliyat diyor dedi ki nette de gordugum o. Bence hemen korunmayı bırak hamile kal dedi. Emin olamıyorum herkes baska birsey soyluyor. Daha iyi bi prof bulursam ona gidebilirim sanırım. Sen naptın canım ikinci adeti oldun mu? Agrın sızın kanaman yoktur insaallah
canım bende adet oldum sandım bu sabah önce kırmızı sonra kahveye döndü durdu .. normalde 25,nde olmam lazımdı inş adettir çünkü sonrasında filme gidicem bir an evvel olsun bitsin istiyorum. Ağrımda oluyor zaman zaman miyomların yerinde ah kurtulup bekleme sürecine girmek istiyorum böylesi daha stresli oluyor bir de eylülde okullar açılıyor ozamana bitirmek istiyorum ameliyatı falan ama doktor da acele etmeyelim diyor bakalım napcam :( sen kimsenin lafına bakma git bence ameliyat derse illa olcaksın diye birşey yok bende filmden sonra başka doktorlara da göstercem elbet doğru sonucu bulcaz cnm bence başka doktorların görüşünü dde al prof ve doç olsun ama diğerleri daha çok karıştırıyor kafayı..

canım bende adet oldum sandım bu sabah önce kırmızı sonra kahveye döndü durdu .. normalde 25,nde olmam lazımdı inş adettir çünkü sonrasında cem bir an evvel olsun bitn istiyorum. Ağrımda oluyor zaman zaman miyomların yerinde ah kurtulup bekleme sürecine girmek istiyorum böylesi daha stresli oluyor bir de eylülde okullar açılıyor ozamana bitirmek istiyorum ameliyatı falan ama doktor da acele etmeyelim diyor bakalım napcam :KK43: sen kimsenin lafına bakma git bence ameliyat derse illa olcaksın diye birşey yok bende filmden sonra başka doktorlara da göstercem elbet doğru sonucu bulcaz cnm bence başka doktorların görüşünü dde al prof ve doç olsun ama diğerleri daha çok karıştırıyor kafayı..
Ah canım insaallah adettir. Ama aceleye getirme gec olsun guc olmasın ama bu kadar acıdan sonra bebek sahibi olmak istiyor hemencecik. Ama sanırım bizim surec uzun olacak gibi saglıklı zamanında kucagımiza alalimda. Ya bu miyom oldugunu soyleyen dr once doppler cekilmistim renkli radyolog onemli blrsey degil miyom degil takip edilsin dedi. Bu adam da doc zaten hamile kal diyen bakalim artik profa gldlcem bu sekilde hamile kalamam zaten bu psikolojiyle. Rahlm filmini benden de isteyebilirmis prof cekildikten sonra bana yazarsin canim. Bencede sen baska dr a goster. Kesi yapilinca rahlm agzi yetmezligi bile olabiliyormus Allah korusun. Kas yaparken goz cikarmayalim. Buarada ben netten de birkac dr yazdim erken dogumunu miyom tetiklemis gibi durmuyor dedi. Rabbim bizi sifa bulacagimız dr karsılastırsın ınsaallah

Back
X