Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Ah canım insaallah adettir. Ama aceleye getirme gec olsun guc olmasın ama bu kadar acıdan sonra bebek sahibi olmak istiyor hemencecik. Ama sanırım bizim surec uzun olacak gibi saglıklı zamanında kucagımiza alalimda. Ya bu miyom oldugunu soyleyen dr once doppler cekilmistim renkli radyolog onemli blrsey degil miyom degil takip edilsin dedi. Bu adam da doc zaten hamile kal diyen bakalim artik profa gldlcem bu sekilde hamile kalamam zaten bu psikolojiyle. Rahlm filmini benden de isteyebilirmis prof cekildikten sonra bana yazarsin canim. Bencede sen baska dr a goster. Kesi yapilinca rahlm agzi yetmezligi bile olabiliyormus Allah korusun. Kas yaparken goz cikarmayalim. Buarada ben netten de birkac dr yazdim erken dogumunu miyom tetiklemis gibi durmuyor dedi. Rabbim bizi sifa bulacagimız dr karsılastırsın ınsaallah
anladım canım senin durumunla benimki farklı zaten senin gerek kalmaz ameliyata..doktor ben içerdeyken eşime on kere doğum yapsa yine böyle olur demiş kesin ameliyat demiş en son gittiğimizde o yüzden ben mecburum..Ama sonuçlardan sonra tekrar göstercem tabi başkalarına da..Rahim ağzı yetmezliği alttan girip alınan miyomlarda oluyormuş çünkü aşağıya yapılan işlem yok bildiğime göre yapışıklık falan oluşma riski var inşallah olmaz o da.

anladım canım senin durumunla benimki farklı zaten senin gerek kalmaz ameliyata..doktor ben içerdeyken eşime on kere doğum yapsa yine böyle olur demiş kesin ameliyat demiş en son gittiğimizde o yüzden ben mecburum..Ama sonuçlardan sonra tekrar göstercem tabi başkalarına da..Rahim ağzı yetmezliği alttan girip alınan miyomlarda oluyormuş çünkü aşağıya yapılan işlem yok bildiğime göre yapışıklık falan oluşma riski var inşallah olmaz o da.
İnşaallah canım dedigin gibi gerek kalmaz. Evet yapısıklıgı bende okumustum. Ama sonrasında kısa bir işlemle haledilebiliyormuş canım inşaallah gerek kalmaz. Valla yok acık yok kapalı. Benim icin vaginadanda halledilebilir demisti artık bilmiyorum en son kontrole gittigimde dr ameliyatsız deneyelim gibi konustu ama once benim zayıflamam lazım bu kiloyla hamilede kalamam p.tesi sporsalonuna yazılmayı dusunuyorum belki kafamda dagılır. Hakkımızda hayırlısı artık

İnşaallah canım dedigin gibi gerek kalmaz. Evet yapısıklıgı bende okumustum. Ama sonrasında kısa bir işlemle haledilebiliyormuş canım inşaallah gerek kalmaz. Valla yok acık yok kapalı. Benim icin vaginadanda halledilebilir demisti artık bilmiyorum en son kontrole gittigimde dr ameliyatsız deneyelim gibi konustu ama once benim zayıflamam lazım bu kiloyla hamilede kalamam p.tesi sporsalonuna yazılmayı dusunuyorum belki kafamda dagılır. Hakkımızda hayırlısı artık
bende yürüyüşe başladım akşamları eşimle çıkıyoruz ..diyetteyim 1 haftadır da kiloma bende taktım kafayı 63 kiloyum şu anda boyumda kısa çok fazlam var gibi duruyor en az 5 kilo vermem şart ..Spora da arkadaşla gitmeyi seviyorum tek gidince devamı gelmiyor bende sana kolay gelsin canım keşke yakında otursak birlikte giderdik :)

bende yürüyüşe başladım akşamları eşimle çıkıyoruz ..diyetteyim 1 haftadır da kiloma bende taktım kafayı 63 kiloyum şu anda boyumda kısa çok fazlam var gibi duruyor en az 5 kilo vermem şart ..Spora da arkadaşla gitmeyi seviyorum tek gidince devamı gelmiyor bende sana kolay gelsin canım keşke yakında otursak birlikte giderdik :)
Senin iyiymiş valla ben anlamadım dogumdan sonra baya zayıflamıştım ama su kanamam icin kullandıgım hormon ilacları şişkinlik bi baktım gecen 80 kiloyum Allahtan boyum 175 cok gostermiyorum ama acil en 10 12 kilo vermem lazım Bencede Allah bana kolaylık versin. Normalde bende tek gidemem ama bu kiloya mecbur:) yaa keske yakın olsaydık esımı yuruyus ıcın bugun ikna etsem yarın olmuyor birlikte yurur sporada giderdik: ) buarada bildiginiz detoks lar var mı:) ya anlamadıgım herkesten az yiyorum nasıl bu hale geliyorum: (

Inşallah bizde çok istiyoruz kız olmasını hele ki eşim nasıl bekliyordu kızımızın bir görsen farklı bir bağ vardı aralarında. Birde kız çocuğu baba ya düşkün olur derler ya onunda etkisi vardı.
Kimse bilemez ne olacağını Allah tan başka. Ne güzel nasip etmiş sana da ben hiç birşey yapmadım hatta oğlum olacak gibi geliyordu bana eşim kızımız olacak boşuna düşünme diyordu gerçekten de öyle oldu. Ilk bebeğimiz di bizim çok hayallerim vardı çok bu aralar çok deprestim dayanamıyorum inşallah hemen kalırım şu an adetım bitince doktor a gidicem korunma yi bırakı ca m 6. Ayimiza girdik 15 de
ahhh canim ahh oyle gercekten bende depresyondayim inan esimde bende cok istedik kiz olmasini 8 haftalikken dr kalpatisini sordum 163 dediginde kizim olacak dedim 2 oglum var dr olurmu oyle sey dedi bide akintimdan anlamistim sariydi ve benim dedigim oldu cok heyecanliydik bir pembe corabin bile hayalini kuruyodum yine olacak insallah rabbim bizleri sevindirsin

Amin amin insallah. Kızım olmasi için çok şey yaptım diye yazmışsın merak ettim özel değilse söyler misin ??
Hamileliğimin 4. Ayında tansiyon çıktı birde bebek büyüdükçe nefes alıyordum çok asagidaydi kızım hamileliğin başından beri. Son zamanlar da hiç yatamiyordum rahat edemiyordum. Sol kolum da çok uyuşuyordu başım hergün ağlıyordu tansiyon oluyor dedim. Sonra da böyle oldu işte. Kanimda Heterozigot mutasyon çıktı doktor kötünün iyisi düşük doz kan sulandirici ile gebeliğin i tamamlicaz dedi. Normal karşıladı güveniyorum aslında doktoru ma ama yine korkuyorum işte arkadaslarla yazdı ya kan pihtilasmasinda bu kadar yürümez mis gebelik diye. Hakkımızda hayırlısı artık Allah a siginiyorum rabbim en iyisini verecek inşallah bizlere
canim neler yaptigimi anlatayim sana insallah faydasi olur ilkonce adet bitiminden sonra hergun iliski ama sen korunacaksin taki adet bitiminden sonra 5.7.ve 8.gunun sabahi yaptik sen ustte olacaksin korunmasiz olacak sen orgazm olma cunku vajenin asidiklesiyor senin orgazm olmamanla ama iliski oncesi hacet namazi bol bol dua et peygamber efendimizin hurmetine diye sonra iliski ve iliski sonrasi hemen soluna don ve yat kalkma sabaha kadar yat sagina donme sakin hamile oldugunu ogrenene kadar ben oyle yaptim garanti olur bide iliskilerden hemen sonrasinda geceleri 41 gun meryem suresi okudum bide ali imran suresinin 36.ayetini okuyacaksin ben cinsiyeti ogrenene kadar okudum dua ettim bide hamile kalmayi dusundugun ay sut ic biskuviyle sut ye kizilcik,visne,cilek yedim turp,havuc,salatalik yedim adetin bittikten sonra ovulasyonun hesapla netten ovulasyon gununden 3, gun oncesi bitticek iliski bidaha olmayacak adet bittikten sonra 5.7.8. sabahi yap sen orgazm olma esin cok iceri bosalmasin bu kadar hee bide cerez ye bol bol insallah rabbim gonlumdekini nasip eder bende ayni yolda devam edecem bunlari yapacam insallah gerisi rabbime kalmis

Ben Sezeryan oldum canım. Çok acı çektim. Bende bu ay başlıca inşallah adetım bitsin de. Ağustos 15 te 6. Ayimiz bitecek. Çok beklemekte iyi değil diyorlar doktorun verdiği süre bitince denemeler başlamak lazım
aynen canim haklisin cok bekleme bende ekim kasim gibi yapacam insallah bende sezeryan oldum canim insanlar gececek unutacaksin diyolar bilmiylar hala canimiz aciyorken nasil unutacaksin gogusler sizliyor sen gördunmu canim bebegini bem gordum kuvezde 3,gun yatti annem ben geldim dedigimde aglamisti goz yaslari vardi hala gozumun onunde bizi anca yeni hayilri bi hamilelik biraz hafifletir diyorum cenazesinde yikanirken yanindaydim elini hic birakmadim kuzumun aglamaktan 3 gun sonra gozlerim kapandi sisti cok acialr cektim boynum tutulmusti beynimi hissetmiyordum rabbim bizim gonlumuzde olana hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Herşeyin hayırlısı diye dua edelim başa gelecek varsa gelir zaten ne yaparsan yap. Tabi ki insan çok düşünüyor üzülüyor ama yeni bir hamilelik içinde moral şart gerçekten kendi kendimizin doktoru olalım arkadaşlar kimseden kimseye fayda yok.
cok dogru soyluyosun canim bende ayin 25 de tatile cikacam zamanda gececek kafam dagilacak insallah bu arada kan ilaci vitamin ve calsiyum destegi alacam insallah

canım bende adet oldum sandım bu sabah önce kırmızı sonra kahveye döndü durdu .. normalde 25,nde olmam lazımdı inş adettir çünkü sonrasında filme gidicem bir an evvel olsun bitsin istiyorum. Ağrımda oluyor zaman zaman miyomların yerinde ah kurtulup bekleme sürecine girmek istiyorum böylesi daha stresli oluyor bir de eylülde okullar açılıyor ozamana bitirmek istiyorum ameliyatı falan ama doktor da acele etmeyelim diyor bakalım napcam :KK43: sen kimsenin lafına bakma git bence ameliyat derse illa olcaksın diye birşey yok bende filmden sonra başka doktorlara da göstercem elbet doğru sonucu bulcaz cnm bence başka doktorların görüşünü dde al prof ve doç olsun ama diğerleri daha çok karıştırıyor kafayı..
kizlar cok gecmis olsun en kisa zamanda sagliginiza kavusursunuz insallah

Senin iyiymiş valla ben anlamadım dogumdan sonra baya zayıflamıştım ama su kanamam icin kullandıgım hormon ilacları şişkinlik bi baktım gecen 80 kiloyum Allahtan boyum 175 cok gostermiyorum ama acil en 10 12 kilo vermem lazım Bencede Allah bana kolaylık versin. Normalde bende tek gidemem ama bu kiloya mecbur:) yaa keske yakın olsaydık esımı yuruyus ıcın bugun ikna etsem yarın olmuyor birlikte yurur sporada giderdik: ) buarada bildiginiz detoks lar var mı:) ya anlamadıgım herkesten az yiyorum nasıl bu hale geliyorum: (
oo canım senin boyun baya uzun ben 1.60 ım ancak :) ..eşinle çıkamıyorsan gündüzleri kahvaltı öncesi yarım saat yürüyüş metabolizmayı hareketlendiriyormuşş..Her sabah ılık suya ( büyük bardak ) limon sıkıp iç aç karnına..tatlı canın çekerse yarım yağlı süte tarcın koyup iç..bir de ip atlıyorum ben spor malezemeleri yerinden almıştım sayaçlı 10 lira gibi bi fiyatı vardı hergün 250 kere falan atlamaya çalışıyorum. Haftada 2-3 sabah kornfleks yiyorum onu da tarcın kuruyemişle az da olsa tatlandııryorum..Detoks için de salatalık limon nane yaprağı evde bulanan buna yakışan yeişl yapraklı bir sebze koy katı meyve sıkacağın varsa ondan geçir iç benim yok almayı düşünüyorum..atıştırmalık kuru kayısı ye..aklıma geldikçe yazarım yine :))

aynen canim haklisin cok bekleme bende ekim kasim gibi yapacam insallah bende sezeryan oldum canim insanlar gececek unutacaksin diyolar bilmiylar hala canimiz aciyorken nasil unutacaksin gogusler sizliyor sen gördunmu canim bebegini bem gordum kuvezde 3,gun yatti annem ben geldim dedigimde aglamisti goz yaslari vardi hala gozumun onunde bizi anca yeni hayilri bi hamilelik biraz hafifletir diyorum cenazesinde yikanirken yanindaydim elini hic birakmadim kuzumun aglamaktan 3 gun sonra gozlerim kapandi sisti cok acialr cektim boynum tutulmusti beynimi hissetmiyordum rabbim bizim gonlumuzde olana hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Allah im hayirlisiyla tekrar nasip etsin insallah bizlere yazdıklarını hepsini okudum. Yaşadıklarımı. Hep aynı acılar duygular. Bu arada söylediklerini de yapıcam inşallah :) kalp atışı ni sormussun ya doktora nasıl anladın kız olacağını birde akıntı sarı gelince kız mi olur benim de akıntı vardı sarı beyaz karışık geliyordu.

Bende kizimi gördüm kendime gelince eşim köye götürmede n Morga indik baktım yavrum a çok güzeldi Teyze si cook. Küçücük bedeni o soğukta yatiyordu çok zoruma gitti sinir krizi geçirdim kaç kere.. kucagima almadim neden bilmiyorum. Sadece yuzunu ve elini gordum sapasaglamdi yavrum. Dosa yasardi. 2500 kiloydu 34. Hafta yeni bitmisti.öldüğünü öğrendiğim gece aynı senin anlattığı n gibi oldum gözlerim şiş beynim uyusmus. Hastaneye gelenler tanımadı beni o derece. Çok büyük hayal kırıklığı yaşadık. Ama biliyorum Allah im daha güzel şekilde mulafatlandiracak bizi. Sadece biraz sabır.

kalp atışına göre dakikada hızlı atanlar sanırım 150 üstü kız 150 altı erkek demişlerdi. Benim bebeğimin kalp atışı hem çok erken duyuldu hemde 168 di 7 haftalıkken herkes ve ben kız diye düşünmüştüm ama oğlum varmış melek oğlum :(

kalp atışına göre dakikada hızlı atanlar sanırım 150 üstü kız 150 altı erkek demişlerdi. Benim bebeğimin kalp atışı hem çok erken duyuldu hemde 168 di 7 haftalıkken herkes ve ben kız diye düşünmüştüm ama oğlum varmış melek oğlum :KK43:
Bunu bilmiyordum çok şaşırdım gerçekten. Inşallah Allah im gönlümü ze göre versin bana kız sana da erkek inşallah. hamile kalırsam bende sorayım doktora. Allah im günah yazma Yarabbi belki batıl inanç ama temmuz agustos eylül Çin takvimine göre kız ayı tam da benim korunmayi bırakacağım dönem inşallah kızım olur..

Bunu bilmiyordum çok şaşırdım gerçekten. Inşallah Allah im gönlümü ze göre versin bana kız sana da erkek inşallah. hamile kalırsam bende sorayım doktora. Allah im günah yazma Yarabbi belki batıl inanç ama temmuz agustos eylül Çin takvimine göre kız ayı tam da benim korunmayi bırakacağım dönem inşallah kızım olur..
canım çin takvimi çoğu kişide tutuyor belki de tesadüf ama bakmadan da duramıyoruz işte :) allahım bilir en iyisini ama inşallah gönlüne göre olur..bir de otomatik ç,in takvimine bakmanı tavsiye ederim çünkü son adet tarihi ve yumurtlama tarhihine göre hesaplıyor örneğin 23 temmuzsa son adet tarihi hamile kalma ayı ağustos diye geçiyor ..

canım çin takvimi çoğu kişide tutuyor belki de tesadüf ama bakmadan da duramıyoruz işte :) allahım bilir en iyisini ama inşallah gönlüne göre olur..bir de otomatik ç,in takvimine bakmanı tavsiye ederim çünkü son adet tarihi ve yumurtlama tarhihine göre hesaplıyor örneğin 23 temmuzsa son adet tarihi hamile kalma ayı ağustos diye geçiyor ..
Allah im daha neler ogrenicem :)) dur ona da bir bakayım canım. Sağol bilgilendirdigin için :) 20 temmuz gece oldum 21 diye mi uazmam lazım acaba

Back
X