Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım iyi niyetli biri bunu söyleyen ama bazıları baltayı taşa vurmak derler ya aynen onu yapıyor ve kırılıyoruz ister istemez..Benimde teyzem annemlerin evindeki oyuncakları göstererek ikinci bir emre kadar bunları kaldırın evden dimi demez mi bana öyle bozuldum kiCanım bayramda çok uzulduk stres yaptık benimde 1 hafta geç geldi doğumdan beri duzenliydi bir bu ay böyle oldu çok düşünüyorum ondan galiba. Korunmayi bırakıp ama valla.bir sizler biliyorsunuz çevremde kimseye söylemedim yakınım uzagim kimsebilmiyor.ssoylemicem de. Millet çok biliyor. Hiç takma canım sen ne zaman hazır hissedersiniz yap bir tane yoksa iyi olamicaz Biz. Moralim çok bozuk dün benimle arasında 1 hafta var ben 15 o 22 de doğurdu. Bahadır gidecekmis tim yakın arkadaşım akraba gelini aynı zamanda. Gittim durmadan bana diyor ki anne olunca anlarsın bir tane olsun görürsün falan öyle. Moralim bozuldu ki nasıl günler gecirdigimi gayet iyi bilen biti bir de. Iyi ce herkesten umudu kestim bu acı benim acı m bebeğim olsa.yeniden bu da benim sevincim olacak kimseden bir beklentim yok artık ve mesafe koydum herkesle arama.
Ah canım insan basına gelmeden anlamıyor. Bazen o kadar dusuncesiz ve kırıcı oluyorlar ki. Bayramda bebegimin yanına gittim hem uzerindeki copleri temizliyorum hemde aglıyorum. K.validemin bir tanıdıgı geldi. K.validem torunum erken dogdu felen dedi sıorunca. Kadın bana ısrarla o kadar aglamamı gormesine ragmen kacaylık dogdu niye oyle oldu niye bilmem ne. Ben cevap vermeyince hala birseyler soruyor. Bagıra bagıra agladım artık. Birde piskin piskin benide atın merkeze kadar demezmi arabadan fırlatıcaktım onu. Belki kotu niyetli degiller ama yaraya tuz basıp duruyorlar. Keske bazıları hic kınusmasa ve yorum yapmasa hayat daha kolay olurducanım iyi niyetli biri bunu söyleyen ama bazıları baltayı taşa vurmak derler ya aynen onu yapıyor ve kırılıyoruz ister istemez..Benimde teyzem annemlerin evindeki oyuncakları göstererek ikinci bir emre kadar bunları kaldırın evden dimi demez mi bana öyle bozuldum ki![]()
benden gelmedi canim bende kizimda geldi kahve akinti ondada 3 ay progestan kullandim asagidaydi kizim rabbim herkesin gonlune gore hayirlisiyla nasip etsin insallahBırde erkekte ılk aylar kahve akıntı gelıyor dıyorlar bende ıkısındede geldı.Aslında bende cok kız ıstıyordum senın gıbı arastırıyordum.Allah hayırlısıyla kucagımıza almayı nasıp etsın ılk once ama ıcımden erkek gecırıyorum ınsallah olur
aynen canim bende 5 yil bekledim rabbime kalmis artik ben 4 ay gectikten sonra düşünüyorum inan herkes bidaha yapma 2 tane var diyolar ama kimseye soylemeyecgim hamile kaldigimi esimle ve dostlarim arasinda kalacak kimsenin moralimi bozmasina izin vermeyecegimCok haklısın bazen sakın hemen hamıle kalma 1 yıl bekle dıyorlar gercı ben onlara vazgectım dıyorum:)) Olacagın onune gecılmıyor ben 6,5 yıl ara verdım ama kucagıma almak kısmet olmadı
guzel neticeler alirsin insallah canim benimde daha ilk adetim dun oldum hakkimizda hayirlisi rabbim aratmadan hayirlisiyla nasip etsin hepimize insallahbu arada ıkinci adetim kesin olarak dün gece başladı çok yoğun geliyor ama çok şükür zamanından iki gün önce oldum bitince film yolu göründü bana bir an evvel netice peşindeyim ..Hayırlı cumalar herkese
aynen canim bende cine gore yapmistim ogullarimda tutuyor ama kizimida ona gorw yaptim yasina +1 yada 2 ekleyerek bak yada otomatik hesaplar dan yap canim burdan kizim olacak haberini veririz rabbim bize o sevinci yasatsin ..insallahBunu bilmiyordum çok şaşırdım gerçekten. Inşallah Allah im gönlümü ze göre versin bana kız sana da erkek inşallah. hamile kalırsam bende sorayım doktora. Allah im günah yazma Yarabbi belki batıl inanç ama temmuz agustos eylül Çin takvimine göre kız ayı tam da benim korunmayi bırakacağım dönem inşallah kızım olur..
gece 12 dwn sonraysa 21 diye bak canim yumurtlama gununu hesaplat gebelik.org sitesinden sonra verdiği gun gelmeden 2 gun oncesi bitir iliskiyi sonrada korunAllah im daha neler ogrenicem :)) dur ona da bir bakayım canım. Sağol bilgilendirdigin için :) 20 temmuz gece oldum 21 diye mi uazmam lazım acaba
canim senin kac cocugun var kaçıncı gebeligin kiz bebk istiyosan elinden geleni yap gerisi dualarla rabbime kalmis artik biz rabbimden i!stiyecegiz oda verecek ben cok inaniyorum insallahBırde erkekte ılk aylar kahve akıntı gelıyor dıyorlar bende ıkısındede geldı.Aslında bende cok kız ıstıyordum senın gıbı arastırıyordum.Allah hayırlısıyla kucagımıza almayı nasıp etsın ılk once ama ıcımden erkek gecırıyorum ınsallah olur
Yncanım benım yaa bıde unutursun dıyorlar nasıl unutacaksın her dogumgununde o gunu yasayacaksın Allah yardımcımız olsun![]()
korkma canim korktukca basimiza geliyor bende ne hikmetse cok korkuyodum bisey olacak diye ve sonuc olduda relax olalim dualarimizi eksik etmeylim insallah stress gebeligi engelleyen en buyuk etken hep iyi daha iyi olacak hersey gozuyle bakalimSen sımdı korunmayı bırakacaksın ne guzel ya.Insallah hemen kalırsın gerı sayıma baslarsın.Bende ıstek ve korku var aynı anda ıkı duyguyu yasamak ınsanı yıpratıyor
aynen canim hic unutmayacagim bide ben hep diyodum kizim benim burcumdan olacak dogumgunumuzu birlikte kutlayacagiz diyodum ahhh ahh neler demiyodum ki Allahim sen cok buyuksun yasadigimiz acilardan buyuk sevincler yasat rabbim bize Amincanım benım yaa bıde unutursun dıyorlar nasıl unutacaksın her dogumgununde o gunu yasayacaksın Allah yardımcımız olsun![]()
insallah canim hayirlisiyla hamis kalirsin da bize de moral olursun bizlerde seviniriz senden guc aliriz rabbim gonlune gore saglikli hayirli evlat nasip etsin insallah4 aydır korunmuyorum. İnşallahh bu ay bizimle olur bebişimiz. İnşallah çok aramayız.
aynen canim kimseye soyleme zaten kisin karnimiz sisecek kimse anlamaz bende soylemeyecegim bugun misafir geldi giderken bana sarildi kulagima bidaha da yapma diyor ya varmi boyle bisey anlam veremiyorum bende karar aldim kimseyi arkamdan konusturmayacagim kendime sakliyacagim herseyi insallahCanım bayramda çok uzulduk stres yaptık benimde 1 hafta geç geldi doğumdan beri duzenliydi bir bu ay böyle oldu çok düşünüyorum ondan galiba. Korunmayi bırakıp ama valla.bir sizler biliyorsunuz çevremde kimseye söylemedim yakınım uzagim kimsebilmiyor.ssoylemicem de. Millet çok biliyor. Hiç takma canım sen ne zaman hazır hissedersiniz yap bir tane yoksa iyi olamicaz Biz. Moralim çok bozuk dün benimle arasında 1 hafta var ben 15 o 22 de doğurdu. Bahadır gidecekmis tim yakın arkadaşım akraba gelini aynı zamanda. Gittim durmadan bana diyor ki anne olunca anlarsın bir tane olsun görürsün falan öyle. Moralim bozuldu ki nasıl günler gecirdigimi gayet iyi bilen biti bir de. Iyi ce herkesten umudu kestim bu acı benim acı m bebeğim olsa.yeniden bu da benim sevincim olacak kimseden bir beklentim yok artık ve mesafe koydum herkesle arama.
Allah yardimcimiz olsun canim rabbim herseyi gonlumuze gore versin insallah hayirlisylaArkadaşlar hayata karşı dik durun herkes canınızı yakabilir. Ben oğlumu son kez görmeye gittiğimde hastanede yenidoğan yogunbakimda herkezi taburcu ediyorlarsdi. Ben ise gidip oğlumun otopsi raporuna imza atmaya gidiyorum...
Arkadaslar merhaba ilk bebegimden sonra 7 ay ara verip tekrar hamile kaldim. Ama ne yazikki pulminer hipertansiyon sebebiyle oglumu da dogumdan sonra kaybettim. Ne olursunuz aranizda benimle ayni dertten muzdarip arkadaslar varsa bana yardim edin. 2 sene ust uste kizimi da oglumu da kaybettim...allah kimseye yasatmasin[/QUOTE]Arkadaşlar merhaba nyana, post: 41892722, member: 599037"]
anlamaz canim anlamazlar yasayan bilir Allahim bize sabir versinHerkes meraklı sanki acini anlicak
aynen canim maalesef bazen konusulanlar ters geliyor yada yanlis zamanda sorular soruluyor ama alisicaz buna da beni yolda gorup soran yollarda pazarda markette cok agladim ama hala soruyolar konusamiyorum karsimdaki konusuyor napicaz sabir sabir sabir yapacak baska bisey gelmiuor elimizdenAh canım insan basına gelmeden anlamıyor. Bazen o kadar dusuncesiz ve kırıcı oluyorlar ki. Bayramda bebegimin yanına gittim hem uzerindeki copleri temizliyorum hemde aglıyorum. K.validemin bir tanıdıgı geldi. K.validem torunum erken dogdu felen dedi sıorunca. Kadın bana ısrarla o kadar aglamamı gormesine ragmen kacaylık dogdu niye oyle oldu niye bilmem ne. Ben cevap vermeyince hala birseyler soruyor. Bagıra bagıra agladım artık. Birde piskin piskin benide atın merkeze kadar demezmi arabadan fırlatıcaktım onu. Belki kotu niyetli degiller ama yaraya tuz basıp duruyorlar. Keske bazıları hic kınusmasa ve yorum yapmasa hayat daha kolay olurdu
Arkadaslar merhaba ilk bebegimden sonra 7 ay ara verip tekrar hamile kaldim. Ama ne yazikki pulminer hipertansiyon sebebiyle oglumu da dogumdan sonra kaybettim. Ne olursunuz aranizda benimle ayni dertten muzdarip arkadaslar varsa bana yardim edin. 2 sene ust uste kizimi da oglumu da kaybettim...allah kimseye yasatmasin[/QUOTE]Arkadaşlar merhaba nyana, post: 41892722, member: 599037"]